rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Virtual SimRacing
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Sajnos szinte semmi infom nem volt, csak egy rosszabb minosegu belsokameras felvetel (http://www.youtube.com/watch?v=OihltLkA_ow - ez mar az osszebarkacsolt verzio a jatek videoval), 2-3 fenykep, es a terkep😉 Es idohiany miatt (meg foleg hogy tudom, hogy egy ilyen palya, normalis minosegben tobb embernek a tobb honapos munkaja lenne, igy nem sok eselyem, kedvem van rafekudni;DDD) csak par napig keszult, napi nehany oraban😉
Fenykepeket mar nem kerek, mert bosszantana, hogy mennyi mindent kellene megvaltoztatni😊 Egyelore igy marad, de ha lesznek keresek azokat javitom, modositom.
de azért én reménykedek benne hogy ez az új IRL mod végre élvezhetõ lesz és lesz is köze az IRL-hez.
\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
T.T.
De ez a tégla és kötél.... hát nem tom szerintem kicsit több annál, mert ha 20-30 centivel feljebb mész az ivalis ivnél már lasabb vagy, és ha valaki már tényleg játszott már rendesen ovalt emberek ellen, akkor rájön hogy nem is olyan egyszerû, de mellete nagyon is izgalmas hogy körökön keresztül centikre vagy a másiktól... szóval érdekes tény hogy más világ és sajnos sokan lenézik...
Virtual SimRacing
Köszi szépen! Mindent megteszek majd a siker érdekében😊
T.T.
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Majd vasárnap jobban kiderül.
T.T.
Méghogy tégla meg kötél... pahhh.
Ez a NASCAR-os vonatozás (amit a cc moddal muszáj csinálni Indianapolisban) kicsit röhelyes... és szimulátor ide, szimulátor oda, köze sincs a valósághoz.
persze 4 óra lemansban sem könnyû..vagy a mastersen volt most hétvégén 2:45 órás spa.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Sajnos túl láma vagyok a modellezéshez, így kizárt hogy hozzá tudjak járulni a munkához. Viszont májusban a helyszínen voltam, és temérdek fotót csináltam, amit szívesen bocsátok a rendelkezésedre! Hogy milyen formában, azt szintén rád bízom, nem vagyok járatos 1,5 GB-nyi anyag küldözgetésében.
T.T.
Virtual SimRacing
a 2 óra is bõven elég lesz..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Virtual SimRacing
A másik hogy nagyon más formula mod nincs is amivel lehetne Indyzni, mert ugye F1-vel nem akartunk, X-Race Oval na azzal már egyszer probáltuk, és semmi jó nem lett belõle, igy maradt csak a CC... én is jobban örülnék ha már kidobnák az IRL 2007 MMG-t...
Virtual SimRacing
Mostmár mindegy, de a történeti hûség kedvéért ilyen autókkal versenyeznek ott. Illetve fognak az rF-ben is (ha kész lesz a mod).
Izgalmas versenyt!
ui.: vannak ám még oválpályák az USA-ban... amiket a ChampCar is használt (Vegas, Milwaukee) egészen addig míg el nem felejtették az oválozást ('05) - a mod sem jó hozzá.
Bocs az okoskodásér'...
\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com
mivel lehet zoomolni amikor én irányitom a kamerát?
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
rFactor_BucharestRing_AiTest (AVI, DivX, 20MByte)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ami idetartozik, az tobbek kozott BucharestRing😉 Tobbszor kertek, igy modositgattam ezt azt:
- csinaltam pitlane-t, grazzsal, pittel (13 garazs, 26 auto)
- van start pozicio is 30 autora
- raktam be felvezeto autot es safetycar-t
- tettem fel pit- es start lampakat
- toroltem, javitottam, modositottam egy tucat objectet
- csinaltam normalis(abb) AIW-t (szinte meg versenyezni is lehet veluk😄DD)
- modositottam az arnyekokat, hogy ne nagyon lassuljun be (fps)
- meg 1-2 dolog, amit elfelejtettem😊))
Az alap palya nem valtozott, vagyis maradt a nehany nap alatt barkacsolt valtozat, esetleg lassu lehet (fps), de mukodik. Az egyforma epuletek, fak maradtak (aki nagyon raer, az modellezhet Roman parlamentet es miniszteriumokat😄DD)
Jovohet vegefele kifut par munka, tobb idom lesz, ha addig van meg ezzel kapcsolatban valami (hiba, bug, keres, stb.), irja ossze akit erdekel. THX!
BucharestRing v0.9 (RAR, 40MByte)
We hope to see you at our new community home to support both our groups in the site/forum merge.
MMG OLDALÁN TALÁLTAM
Ja egy közérdekü infó.. A Dobozos megjelenést egy Media Marktos emberke szerint November 15-re tervezik. Rá egy két 3 nap mulva kb kapható lesz! Ugyhogy esetleg aki nem steamen keresztül akar vásárolni az készüljön (én is készülök😄)
Downhill!!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
jah, én is jártam ott,de érdekes lett az tény!😊
on
hah ez a lexus isf ,a hivatalos oldalon,van egy elég állat csapatós videó,meg ugye v8,borzong az ember attól a hangtól!😊