rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gviski
Alex nagyon jó lett, nekem nagyon tetszik, és remélem még készül a mûhelyedbe még egy pár pálya... én fõleg magyar pályákat szeretnék látni :-)

Virtual SimRacing

JuanG
<#eljen> frankón néz ki, kár hogy maga a pályavonal annyira nemjön be 😞...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Koszi, legalabb nem csak magamnak csinaltam, mert eredetileg csak sajat felhasznalasra keszult tesztnek😊
Sajnos szinte semmi infom nem volt, csak egy rosszabb minosegu belsokameras felvetel (http://www.youtube.com/watch?v=OihltLkA_ow - ez mar az osszebarkacsolt verzio a jatek videoval), 2-3 fenykep, es a terkep😉 Es idohiany miatt (meg foleg hogy tudom, hogy egy ilyen palya, normalis minosegben tobb embernek a tobb honapos munkaja lenne, igy nem sok eselyem, kedvem van rafekudni;DDD) csak par napig keszult, napi nehany oraban😉

Fenykepeket mar nem kerek, mert bosszantana, hogy mennyi mindent kellene megvaltoztatni😊 Egyelore igy marad, de ha lesznek keresek azokat javitom, modositom.
irlindy
jaja IndyCar Series-ben tényleg így volt...és nem csak richmond volt szivatós hanem indy is...ott még nehezebb is volt korrigálni..az nem volt könnyû játék..jó lenne ha lehetne neten nyomni 😛

de azért én reménykedek benne hogy ez az új IRL mod végre élvezhetõ lesz és lesz is köze az IRL-hez.

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

Ginger17
Nem is az hogy lassabb vagy, hanem hogy tudod: ha egy kicsit letérsz az ideális ívrõl akkor tuti falazás a vége. Egyszerûen a valóságban annyira csúszik a felület a nem felgumizott részeken mint a jég. Ez azért nagyon hiányzik... pl. az ICS ezt remekül "szimulálta" - kész idegtépõ volt centire pontosan ugyanott tartani a vonalat 500 mérfölden keresztül.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Freedom88
eléggé más, de hát ki kell próbálni magam ott is, meglátjuk h mi sül ki belõle, lehet tetszeni fog

T.T.

gviski
Ezt nálunk végülis csak FUN lesz, kicsit kikapcsolodunk, és többen azt mondták hogy akkor legyen a CC mod, nekem meg végülis mind1 hogy mivel körözünk...
De ez a tégla és kötél.... hát nem tom szerintem kicsit több annál, mert ha 20-30 centivel feljebb mész az ivalis ivnél már lasabb vagy, és ha valaki már tényleg játszott már rendesen ovalt emberek ellen, akkor rájön hogy nem is olyan egyszerû, de mellete nagyon is izgalmas hogy körökön keresztül centikre vagy a másiktól... szóval érdekes tény hogy más világ és sajnos sokan lenézik...

Virtual SimRacing

Freedom88
megvan az IndyCar Series, bár nem sokat játszottam vele.
Köszi szépen! Mindent megteszek majd a siker érdekében😊

T.T.

Ginger17
Félreértettél... nem az rFactorral, hanem az IndyCar Seriessel. Jó, gondolom nincs meg a játék, meg nem is vagy kiváncsi rá, de hidd el, hogy a CC mod nagyon, de nagyon messze van a (oválos)valóságtól. Jó versenyzést!

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Freedom88
tegnap mentem, egyszer nem sikerült megpördülnöm, de hát evvan😊
Majd vasárnap jobban kiderül.

T.T.

Ginger17
Tipikus... ezért mondom, hogy a CC modot nem erre találták ki. Most lehet hogy páran le fognak hurrogni, de ezidáig két játék közelítette meg az igazi (openwheel) ovál élményt... az elsõ az ICR2 (<#worship>), a másik pedig az Indycar Series. Jó, tudom, hogy játékélmény tekintetében ez utóbbi nem szimulátor, de a fizikája az nagyon odab.azós. Menj egy kört Indianapolisban az elõírt limithez közel. Két nap és 15 autó kuka, mire megtallod az ívet... <#wink> (Ez utóbbit irlindy barátunk fogja megerõsíteni - és akkor még nem beszéltünk a szivatós pályákról (Phoenix, vagy Richmond.)

Méghogy tégla meg kötél... pahhh.

Freedom88
oválon tégla meg kötél és forog a kormány😄

T.T.

Ginger17
...hát mondjuk Nordon sincs messze a palánk. Az is igaz, hogy egy-egy kocc még nem a világ vége szemben az indyvel, ahol 400km/h-val jön "szembe" a SAFER fal. Mindenesetre ha használható (oválozásra) az IRL mod, és a VSR rendez egy versenyt "úgy" is, akkor rám számíthattok (meg sztem Dietrich-re is <#wink>)

Ez a NASCAR-os vonatozás (amit a cc moddal muszáj csinálni Indianapolisban) kicsit röhelyes... és szimulátor ide, szimulátor oda, köze sincs a valósághoz.

Dietrich
kifelejted az ovál pálya legnagyobb nehézségét egy építettel szemben..a monotomitását. ha valaki kicsúszik és falat fog 100% game over..azért az épített pályák esetében visszalehet még menni 1-1 kicsúszás után.
persze 4 óra lemansban sem könnyû..vagy a mastersen volt most hétvégén 2:45 órás spa.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ginger17
<#worship>

Alexease, te egy isten vagy! 😊)) Május óta várok egy ilyen kezdeményezésre! 😄 Bár én GTR2-be várom a Bucharest Ring-et, akkor is le az összes kalapokkal! 😊

Sajnos túl láma vagyok a modellezéshez, így kizárt hogy hozzá tudjak járulni a munkához. Viszont májusban a helyszínen voltam, és temérdek fotót csináltam, amit szívesen bocsátok a rendelkezésedre! Hogy milyen formában, azt szintén rád bízom, nem vagyok járatos 1,5 GB-nyi anyag küldözgetésében.
Freedom88
erre rácáfolok arra, h az iNDEXF1 liga most 4 órás futamot szervez Nordslájfban és nem is olyan rég 4 órás Lemans futamot ment 100% törés mellett. Szóval nem lehetetlen! Ja és a 4 óra az idõgyorsitással volt, vagyis egy teljes nap..iccaka, nem iccaka..szóval filinges volt.

T.T.

gviski
igen és ahogy számoltuk a 300 mérföldet olyan 2 órán belül lehet tejesiteni...

Virtual SimRacing

Dietrich
mert a valóság az indy500 ami ugye a mérfõldet jelenti vagyis 800km ami 3 óra..hát szimulátorban 3 órát végig ülni 100%-os törésnél nem kis dolog lenne..feltéve ha maradna autó versenyben még..
a 2 óra is bõven elég lesz..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
nem neked írtam..Gingernek a kötekedõnek, h vele szemben is lehet kötekedni. <#smile>

gviski
hát igén én is ebbe reménykedek hogy a MMG és az iDT közös munka elég szép kis modokkal fog ellátni mindket

Virtual SimRacing

Ginger17
Gondoltam... majd jön az MMG féle is. Most, hogy e tekintetben összeálltak az iDT-vel, remélem jó dolog kerekedik ki belõle. Az X-Race-t pedig elfelejthetjük, bár készül az 1.0...

gviski
Köszi szépen

A másik hogy nagyon más formula mod nincs is amivel lehetne Indyzni, mert ugye F1-vel nem akartunk, X-Race Oval na azzal már egyszer probáltuk, és semmi jó nem lett belõle, igy maradt csak a CC... én is jobban örülnék ha már kidobnák az IRL 2007 MMG-t...

Virtual SimRacing

Ginger17
Írtam, hogy nem kötekedni akarok... amúgy természetesen el lehet szakadni, egy szimulátor >pont erre való<. Sõt... az IRL - CC ellentét miatt van némi pikantériája a dolognak. Mondom: jó szórakozást kívánok. <#eljen>

gviski
Na a sok kötekedõ...

nem tom mért nem lehetne elszakadni a valóságtól?

Virtual SimRacing

Dietrich
<#hehe>

Dietrich
miért indy300 sem létezik az fel sem tûnt? <#ravasz1>

Ginger17
Teee temegneszójábeee' <#kacsint>

SimaSuna
már megszoktuk 😉
Ginger17
Tipikus... nem kötekedni akarok, de mi köze van IMS-nek a ChampCar-hoz???
Mostmár mindegy, de a történeti hûség kedvéért ilyen autókkal versenyeznek ott. Illetve fognak az rF-ben is (ha kész lesz a mod).

Izgalmas versenyt!

ui.: vannak ám még oválpályák az USA-ban... amiket a ChampCar is használt (Vegas, Milwaukee) egészen addig míg el nem felejtették az oválozást ('05) - a mod sem jó hozzá.

Bocs az okoskodásér'...

gviski

www.vsr.hu

Virtual SimRacing

irlindy
azt a sisakos dolgot nem szeretnéd összeütni?😄 tod amit pár perc átteni rfbe

irlindy
controlsban állítsd be😄

cool! Gtr2höz mikor lesz?

mivel lehet zoomolni amikor én irányitom a kamerát?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

b-type
hehe nagggyon serály 😊 <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Es akkor egy gyors teszt verseny AI-val😊)) Nem egy expert, de az AIW-t is csak nehany perc alatt csinaltam😊)))

rFactor_BucharestRing_AiTest (AVI, DivX, 20MByte)

lac coo
<#eljen><#taps><#worship>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Ma volt egy kis idom, igy a tucatnyi elmaradasbol faragtam 1-2-ot😉
Ami idetartozik, az tobbek kozott BucharestRing😉 Tobbszor kertek, igy modositgattam ezt azt:
- csinaltam pitlane-t, grazzsal, pittel (13 garazs, 26 auto)
- van start pozicio is 30 autora
- raktam be felvezeto autot es safetycar-t
- tettem fel pit- es start lampakat
- toroltem, javitottam, modositottam egy tucat objectet
- csinaltam normalis(abb) AIW-t (szinte meg versenyezni is lehet veluk😄DD)
- modositottam az arnyekokat, hogy ne nagyon lassuljun be (fps)
- meg 1-2 dolog, amit elfelejtettem😊))

Az alap palya nem valtozott, vagyis maradt a nehany nap alatt barkacsolt valtozat, esetleg lassu lehet (fps), de mukodik. Az egyforma epuletek, fak maradtak (aki nagyon raer, az modellezhet Roman parlamentet es miniszteriumokat😄DD)

Jovohet vegefele kifut par munka, tobb idom lesz, ha addig van meg ezzel kapcsolatban valami (hiba, bug, keres, stb.), irja ossze akit erdekel. THX!

BucharestRing v0.9 (RAR, 40MByte)

Ginger17
Én már egy jó F3000 bajnokságra készülök az rFactorral... egy-két képet már el lehetett lesni néhol. A GTR2-es F3000 modnak olyan a fizikája, hogy majdnem sírvafakadtam. Megvárom az rfactor modot, ha az is gyengus, megyek a boltba a Race07-ért.

As many know, FSOne and MMG have had a good friendship and partnership throughout the last year in which both teams have helped each other in different areas. Today MMG is proud to announce that we have decided to merge the forums of FSOne and MMG together to create one forum for the two groups, as well as one site for the two groups. The website on here will be updated to host both FSOne and MMG news, content, and downloads, as the forum hosted by FSOne will be updated to house both FSOne and MMG boards. Please be sure to register at the new forums as the old MMG forums will be closed as of today.

We hope to see you at our new community home to support both our groups in the site/forum merge.
MMG OLDALÁN TALÁLTAM

gordon 24
Ha megvan a Race 07 miért nem azzal inditasz ligát?

Ja egy közérdekü infó.. A Dobozos megjelenést egy Media Marktos emberke szerint November 15-re tervezik. Rá egy két 3 nap mulva kb kapható lesz! Ugyhogy esetleg aki nem steamen keresztül akar vásárolni az készüljön (én is készülök😄)

Downhill!!

lac coo
Boldogok a tudatlanok ! 😉

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

A RACE07 -bõl kilehet venni a pályákat az rFactorba?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

<#puszis>

Istencsászár
Multkor mondtad h karácsony meg január😄 Mi honnan a fészkes fenébõl vegyük h mikor jön ki? ha jön jön, ha nem nem....

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

nov 11-én CTDP 2006????<#kuss>

Tomievo
De csak azért élvezik, mer fogalmuk sincs róla, milyen is a jó...

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

copass
off
jah, én is jártam ott,de érdekes lett az tény!😊
on

hah ez a lexus isf ,a hivatalos oldalon,van egy elég állat csapatós videó,meg ugye v8,borzong az ember attól a hangtól!😊

avcom
á nem, tiszta nevetséges volt a Pro Street topic, amikor megnézték a demo-t és elkezdték szidni azt. Késõbb meg mindenki szidott mindenkit, hogy annyira várták és mégis leszólták utána, szóval ott sem felhõtlen az öröm, csak mondjuk úgy, hogy nagyobb a konszenzus 😊

gordon 24
Müködik!!!

Köszi Juan! Te mentettél meg.. Basszus rosz helyen próbálkoztam! THX!!

Downhill!!