rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ingy
kabbe ez az én szövegem <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

avcom
smiley lemaradt valamiért, pedig volt (szal viccnek szántam)

<#idiota>

avcom
jaj már tisztára olyan ez a topic, mint amikor elkezdik kunyerálni az adó 1%-ot

MaSzKa
ez is jó lesz

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
Ajkára :-) de inkább hozzátok a kocsit
igazi kaszkadõr vagyok, meglátjátok nem fogtak unatkozni ha 1 ilyen autót kapok a kezembe

N o N a m e
hova küldjük a pénzt?
MaSzKa
Szépen kérek mindenkit hogy adakozzatok, súlyos betegségben szenvedek és a boldogságomhoz 1,69 millió ft szükséges

mert megérdemlem:-)

MaSzKa
fasza jó Rumblepad 2 höz is :-)

Ingy
sztem fogj egy festékszóro sprayt és fujd körbe a verdát és még a fényezõre sem kell költened, nem teccik probáld másikkal <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

gviski
kicsit köröztem a bukaresti pályán egy BMW 320si (2006) volánja mögött
1:15.109-ig jutottam, de még van benn egy pár tized...
na itt van a gyors körökrõl egy video

http://video.racing.hu/vsr_htcc_bukarest_bmw_320si_2006

Alexease tnx a pályát nekem nagyon bejön...

Virtual SimRacing

copass
ha körbe akarod járni akkor tényleg a 3dmodell a megoldás, de ha elég 1-2 nézet akkor csak fotózd le a verdát, ps-el ki kell maszkolni és csak átszinezed amilyenre akarod.

Alexease
A 3D modell lenne az igazi, az a legegyszerubb, csak talalni kellene valahol😊 Nezelodom, de eleg sok a tipus, es ha van valami, az fizetos...😊
aesirbaba
Ez biztos jó oldal, csak nekem nem erre van szükségem. Hanem arra, hogy különbözõ festéseket kipróbáljak a kocsimon ÉS körbe tudjam nézni hogy milyen lenne. Az autó nem lesz elrontva semmilyen spoilerrel meg lámpával, célom a gyári állapot, DE nem alap festéssel. Maguk a tervezett festések is elég diszkrétek lennének, semmi csicsa, de látni szeretném mielõtt egy fényezõvel tárgyalok. Idõm nincs arra hogy megtanuljak MAX-ot kezelni vagy autót modellezni, de template-bõl festeni tudok. Szóval ha ily módon tudna valaki segíteni, azt nagyon megköszönném. Tehát még egyszer: milyen fotókat készítsek az autómról?😊

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

copass
hammer virtual tunning
nézz szét itt, van egy tonna állati hasznos tutor.

irlindy
ez nem F1 játék...de sebaj 😄😄😄 csak vannak hozzá f1 modok

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

csátok ez a gamma non ott van ez a legkirályabb F1 JÁTÉK

Snecie Smicie
Üdv, tudnátok mondani pár jobbfajta idei Formula-1 modot?

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

aesirbaba
Milyen fotókat készítsek pontosan? 😊

JuanG
120$ az ára 😊)...de nem tuti hogy a modell megfelel annak hogy rf alá be lehessen tenni...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Köszi a extra gyors válaszokat.

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

Alexease
Mivel draga a szerver fenttartasuk, igy erosen limitalva vannak a letoltesek. Erdemes mindig mas cimrol tolteni (pl. Rapidshare vagy ami meg linkeknel van).
SimaSuna
elérted a napi letöltési limitet -.-
Csövi Srácok!Nem tudja valaki,hogy miért nem lehet letölteni az rFactor Central-ról?Ezt adja be miután rámentem a letöltésre:Nevem,you have reached the current limit for daily downloads from the rFactorCentral file server.

Daily Download Limits
To keep the RFC servers up and running there are daily restrictions that apply to file downloads (from rfactorcentral.net only). Daily limits reset at midnight server time each day. Alternative download links are provided for cars and tracks wherever possible.

Problems with downloads
If downloads from RFC's file server are stopping before the file is fullly downloaded (resulting in a corrupt download message), please use a Download Manager/Accelerator that supports multiple simultaneous connections. The file server is under consistent heavy load and is prone to dropping single connections. Internet Download Manager is highly recommended.

Bocsi,hogy kicsit hosszú lett.

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

copass
lehet egy olyat is ,hogy lefotózod a verdát aztán fotostoppolunk kicsit.😊
és ez úgy realisztikusabb is picit szerintem.

copass
3dwarehouse
hát ezek úgy lowpoly-k és ingyenesek is.

van itt egy skyline is : r34

aesirbaba
Igen, ez az 😊

Kérlek, kérlek😊

JuanG
ilyesmi?

honda

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
hát ez elég bonyolult, és idõigényes még Alex-nek is 😊)...eleve nem hiszem hogy van ilyen 3D model ingyenesen, másrészt már az is körülményes hogy a menüben megjelenjen megfelelõen...de ha van ilyen model, segítek rf alá betenni 😄

Nekem állandóan kilép a játékból.Miért van? Belépek akkor behozza az adatokat utána rámennék a versenyre és kilép.Mi a baj?
aesirbaba
Alex, egy õrült nagy kérésem lenne! Ha véletlenül tudnál szerválni egy Honda Prelude 4gen 3D-s modellt, akkor kérlek rakd be nekem az rFactorba (fizika abszolút nem érdekes) és kérlek dobj össze hozzá egy template-et, több elképzelés is van a fejemben, de megnézném hogy milyenre fényeztessem az autómat tavasszal. Persze ha nem túl nagy gond 😊

Alex, a hideg is kirázott a videóra 😊 23-29 mp közti szakaszon bal oldalt az épületek alatt egy önkiszolgáló bolt volt. Csukott ablakokkal sem lehetett érteni, mit akar a pénztáros, az utcán pedig az összes autó riasztója bömbölt folyamatosan 😄 A zaj beszorult az épületek és pálya közé, és a riasztók hangját még közelrõl sem lehett hallani, csak villogtak szerencsétlenek "némán" 😊)) Leírhatatlan volt! 😊))

Csak annyit kell tudnod, hogy az egész romániai liga neked szurkol, és imába foglalja a neved a Buch. Ring 1.0-ás változatát illetõen! 😊)
copass
nah kitróbáltam már végre ezt a lexus-t,hahh mekkora egy nagy dömper ez,jól lehet vele "siklani" de ha besokalsz akkor annyi,feszt túrja az orrát kanyarba, olyan túrázós érzést kelt,vagy mit!😊a belsõ tér viszont gyönyörû.

Hi all! Nem tudom közületek valaki ért az rFactorhoz? Gumifizikát szeretném babrálni kérem aki tud segítsen. THX

SimaSuna
használj game cam pro-t 😊
JuanG
letíltottam az alaplapit is, de így se jó 😞

SitatiS
<#vigyor>

Let the good times roll.

Knife
Üdv!
JuanG, egy vagy két hangkártya van a gépedben? Nálam is volt ilyen mikor az alaplapi mellé betettem az X-Fi -t. Csak winreinstall oldotta meg. Ha nálad is kettõ van, de az alaplapit nem használod, biosban kapocsld ki. Egy próbát megér. Vagy a hangkártyán a felvétel módját állítsd What U Hear opcióra.

Ingy, nem adtál meg számlaszámot, pedig akkor már csak 5.499.999 Forintot kellene gyûjtened. <#nyes>

\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"

Tomievo
Húúú bakker, de kár, hogy nincs rá léém...

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Ingy
Szépen kérek mindenkit hogy adakozzatok, súlyos betegségben szenvedek és a boldogságomhoz 5,5 millió ft szükséges:
Ingy boldogsága

lac coo
Pedig ilyesmi baja van, egyszer én is így jártam addig kutakodtam a win-ben, míg megtaláltam hol van a felvétel a mikrofonra állítva ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

JuanG
köszi de sajna már gondoltam erre és minden más ésszerû megoldásra, de nem jön be...azóta már a registry-t is kipucoltam és újratelepítettem a fraps-ot, de nem jó...a miki meg be sincs dugva...

lac coo
Windosban , a hangtulajdonságok beállításainaál, állítsd a hangrögzítést a hangkártyára, majd frapsban a hangrögzítést az alapértelmezettre .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Szili08
Hy all! Indul egy F1 liga! Igaz ez nem rFactor de hasonlit! Web-es liga! Akinek kedve szottyan egy igazán jó szezonba résztvenni az kattintson a linkre és irjon a chatba vagy vegyen fel MSN-re!

JuanG
off

mit csináljak, hogy a FRAPS felvételnél a hangot NE a mikrofonból vegye??? Hiába telepítem újra, bármit csinálok állandóan a mikrofont használja <#falbav>

on

SimaSuna
banner alatt..
rfactorcentral.com
Hello, azt szeretném kérdezni, hogy honnan tudok szerezni tv-s cuccokat, és azokat hogyan tudom berakni.
Elõre is köszönöm!
Dietrich
az élet tele van meglepetésekkel <#smile>
Software Version: 5.01.256
Post Date: 10/18/2007

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ginger17
...és a Patch-ben van az F3000 + Radical?

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Csiaki

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

Ginger17
Olyan kérdésem lenne, hogy tudtok-e valamit egy esetleges F3000 + Radical modról (konvertrõl) a Race07-bõl? A GTR2-höz már kint van egy Radical elõzetes, meg egy gyengébb F3000, remélem az rF változat sem várat magára túl sokat.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen