rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Freedom88
köszi, mindenképp kipróbálom

T.T.

Istencsászár
Banner 4. sor balról jobra a 4. linkig

Kell hozzá számítógép, internet jah és persze nemárt ha megveszed.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

SimaSuna
(dombornyomott kártyával) megvenni a játékot (az rFactor.net weboldalon) 😊
daver88
üdV!!!

most töltöttem le ezt a játékot, és szeretném megkérdezni, hogy forma 1-hez melyik modot érdemes felrakni, illetve mit kell ahhoz tenni, hogy neten is lehessen jáccani???

köszi elõre is

nyuny01
Boldog karácsonyt nektek!<#taps>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

lac coo
És ha ATI-nál késik a játkbeli kormány ...,
Bár most a legutóbbi Win-install óta tökéletes .Vagy csak valami javítás jött DX-be, Win-be , vagy nem tom 😊))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

rfactor akadozik:

Config.ini (rFactor fõkönyvtárban):
- MaximumVidRes=(8000, 6000) , állítsátok ezt a használt felbontásra (pl. 1280x1024), így nem fog többet szaggatni a játék egy idõ után.

Egyéb:
- Ha nVidia kártyánál akadozik a kormánymozgás / játék:
Coolbits program, majd max frames to render ahead: 0
http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=Coolbits
szelarnyek allitasa:
az ertekek mod fizika fuggoek, lenyegeben proba cseresznye alapon

rfm file:
Drafting
{
BaseDropoff=
LeadingExponent=
FollowingExponent=
VehicleWidth=
SideEffect=
SideLeadingExponent=
SideFollowingExponent=
}

hdv file:
FWDraftLiftMult=
RWDraftLiftMult=
BodyDraftLiftMult=
DiffuserDraftLiftMult=
Ingy
Bódog Kalácsom! <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Alexease
Kellemes Unnepeket!
gordon 24
Boldog karácsonyt minden Topik lakónak!!

Downhill!!

Smicy2
Boldog Karácsonyt! 😊

Charade GTti

Freedom88
nekem nem tetszik, meg kell ezt most magyarázni h miért? Nem tetszik és kész!
Sokszor elõjött hülyeség nem csak külsõleg, hanem mondjuk a replay visszanézésnél is!

T.T.

irlindy
nem a véleménnyel van baj csak nemértjük hogy mért gondolod azt h ronda az a mod...mert egyáltalán nem az

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

Freedom88
köszönjük szépen, mr. mindentudó! Attól h vki fiatal nem mondhat véleményt? JA persze nem! Nekem nem tetszik a ctdp mod. Ennyi! Felfújod a dolgot? Azt látom!

T.T.

megszálták az SG-t a jól informált tinédzserek, miközben letöltik az internetet szakítanak egy kis idõt a fikázásra<#buck>
irlindy
hát azt én sem értem, hogy miért mondod a CTDP-re, hogy ronda...szerintem az egyik legszebb mod...

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

Freedom88
max beállitáson vagyok

T.T.

énis olyat szeretnék mint az igazi F1, de a mocskos senkiháziak nem akarnak csinálni ingyért, pénzért is csak szart csinálnak... utálom az egész világot, nem akarsz csinálni eg jó F1 modot ?
Istencsászár
Lehet nem s3 trión kéne sasolni low beállításon😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Freedom88
dehogynem...ahhoz képest amit vártam sztem iszonyat ronda

T.T.

a CTDP-re mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy ronda , FSOne-nál elég érdekes, hogy a felfüggesztés nem mozog csak a kerék <#buck>
Freedom88
hát akkor másképp látjuk a dolgokat, mi mentünk ctdp05-el és
1. útáltam a modot mert hülye szabályzat van benne(sajnos az F1 miatt)
2. ránda volt
3. nem volt jó a fizikája..pl: szélárnyék

T.T.

Istencsászár
F1ben sok hiba van, de játékban ezeket ki lehet köszöbölni és meg lehet olyanra csinálni ami régen volt vagyis versenyzni velük😊

Istencsászár
Miért lenne nehéz? jol mûködik, beszív és kanyarodni is lehet vagyis pont jó.

Freedom88
vhogy gondoltam, ezért kérdezek olyan embert aki már módositott ilyet pl: mozso

T.T.

lac coo
Nem tom nem értek a fizikához, de tuti nem egy árva értéket kell átírni , hanem komplexebb a dolog ....

Freedom88
az oké persze h az F1-ben nehéz vki mögött autózni, de nem ennyire, ezért egy kicsit lazitani kéne ezen, ezért kérdezem h hol és miként lehetne.

T.T.

Attól félek én sem tudom megoldani a problémát.
Régen próbálgattam butítani,nem sok eredménnyel 😞
Alexease
Szerintem, alapbol az F1-ben van a hiba😉 <#idiota><#zavart1>
lac coo
Meg a valóságban is megvan ez a hiba, bár év végére elég jól sikerült áthidalniuk a problémát ...

Freedom88
na igen, de azért a kinézet is számit. Amúgy a ctdp-ben is megvan a hiba, hogy szélárnyékban nehéz autózni.

T.T.

Istencsászár
Ezvan, engem nem a modell izgat hanem h lehessen vele normálisan menni, és ezt a CTDP biztosítja a legjobban😊

Freedom88
prof1-es nem rossz, sõt kellemes, százszor szebb és jobb mint a hülye ctdp

T.T.

Istencsászár
Azt törölni kéne nem pedig foltozni azt amit a készítõl totálisan elszurtak😊

JuanG
lehet nem segít semmi, nekem ugyanez volt (az új gépemen már nincs ilyen)...hiába vettem a grafot min-ra akkor is csinálta, ill. hiába lõttem ki minden kilõhetõ háttérprogramot akkor is csinálta, nem találtam megoldást rá ... nekem AMD-m volt, meg 7900GTS

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Freedom88
mozso vagy vki aki modokat készit!

FsOne modban mit kéne állitani h szélárnyékban lehessen autózni normálisan? Mert jelenleg, ha bekerülök a szélárnyékba olyan alul kormányzott lesz az autó h az úton nehéz maradni!

Azért kérdem mozso-t, mert láttam, hogy a legutóbbi mod patchben nektek is szélárnyékkal volt gond

T.T.

Alexease
Allitsd le a hatterben a programokat. Minden programot, foleg a jatekokat, ugy optimalizalnak, hogy egyedul fusson.
ezt se igy irtam be,agyontördelte az sg
Programok futnak a háttérben rendesen,az biztos,letöltés
is akad,dolgozgat a gép...Ötlet esetleg ,hogy lehetne
megoldani a problémát a háttérben futó prg-ok kikapcsolása
nélkül,mondjuk vmelyik grafikai opciót visszavenni amelyik memoriaigényes vagy valami? Napokig nem akarom tesztelni a beállításokat igy is alig van idõm a gép elé ülni,azért itt teszem fel a kérdést.

ui:
Itt
Egy
rövid
vers
is
😊
Alexease
Olyankor tolti, szamolja, masolja, mozgatja a memoryaban az adatokat, MOD es palyatol, optimalizalasatol fuggoen meg akadhat egy pillanatra. De ez lehet a hatterben futo programoktol is (tuzfal, virusirto, letoltes, stb.).

ui.: ha nem verset irsz, akkor nem fontos negyed soronkent entert nyomni😊 <#idiota>
Hi!

Az mitõl lehet,hogy 60-70fps-el megy a játék,de
néha,némely pályán be-be szaggat olyan finoman ,hogy az
fps számláló nem is mutatja, ugyan úgy 70en van,
de nagyon zavaró,élvezhetetlen lesz tõle a játék...
gtr2-nél is tapasztaltam már...

a gép:[email protected],1,5giga ram,asus8600Gt

Valamelyik grafikai beállítással lehet a probléma?

Köszi a választ ,elõre is!
üdv
ratb

Lehet irok Gjonnak egy Karacsonyi meglepi levelet a siramaimmal, biztos orulni fog 😄
Sima CTDP 2005, BMW 2007 is erintett...
JuanG
ja van ilyen... az OWC szerveren is elõfordult többekkel, hogy off-ban setupolt cuccal online 1-2 mp-el lassabbak voltak ... tököm tudja mi lehet az oka 😞(

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Az ISI-vel nem tudtal meg beszelni? Te azert mar regi motoros vagy, evek ota profin hasznalod bajnokifutamokra az engine-juket.

Hogy mi lehet a gond, nem tudom, de tuti valami engine anomalia😞
Freedom88
lehet pont az a gond, h barkácsolt lett.
FsOne mod alatt nem vettem észre ilyesmi tapasztalatot verseny alatt, csak annyit h érezhetõbb ha telitankkal mész vagy üressel.

T.T.

Sziasztok!

Van egy kis gondom. Jo ideje figyeljuk a versenyzotarsakkal, hogy online egyszer ilyen egyszer olyan a fizika rfactorban. Ez a jelenseg mar F1C alatt is elojott, de remeltem kijavitjak.

A dolog most mar odaig ment, hogy mondjuk az elso heten tartott szabadedzesen mindenki setupol es eler egy bizonyos szintet, de a bajnoki verseny alatt, amikor minden homerseklet azonos mondjuk 1 hettel kesobb, akkor azonos setupnal a kocsi 1-2mp-el lassabb es jelentosen jobban csuszik. Neha teljesen at kell szabni a setupot.

A jelenseg soha nem jon elo offline modban es sokkal ritkabb ha a dedikalt szerveren 10 alatt van a letszam, de tegnap 5 embernel ismet elojott.

Az is erdekes, hogy a 4 fele gumikeverek kozul hiaba van mondjuk a soft beallitva, neha a setup betoltesenel medium softot rak be, pedig a setup fileban nem az van.

Tovabbi furcsasag, hogy ha a elojott az az ominozus 1-2mp-es lassulas, akkor a versenyen az elso kerekcsere utan mindenki felgyorsul. Kulfoldi forumokon ezt a jelen levo versenyzok szamanak csokkenesevel tarsitjak, de a megfigyeleseink alapjan nem vagyok biztos benne.

Azt viszont tudom, hogy minimum 6-7 mas-mas geppel rendelkezo profi versenyzo tapasztalta mar nalunk.

Megneztem a szerver beallitasokat es ott semmi gyanus nincs, maga a gep 20 jatekossal is 350FPS-t tud kb. 60-70% CPU terhelessel, tehat nincs csucsra jaratva.

Tapasztalt mar valaki hasonlot? Van esetleg otlet?

Termeszetesen az elmult 1 evben lenyegeben mindent megvaltoztattunk a modunkon, szoval nem hiszem hogy abban lenne a hiba.

thx,
mozso
Ha valakinek megvan az feltehetné.
Nem tudja valaki honnan tudom letölteni a Lemans1979-86 pálya uj kamera fájt?