rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kell hozzá számítógép, internet jah és persze nemárt ha megveszed.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
most töltöttem le ezt a játékot, és szeretném megkérdezni, hogy forma 1-hez melyik modot érdemes felrakni, illetve mit kell ahhoz tenni, hogy neten is lehessen jáccani???
köszi elõre is
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Bár most a legutóbbi Win-install óta tökéletes .Vagy csak valami javítás jött DX-be, Win-be , vagy nem tom 😊))))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Config.ini (rFactor fõkönyvtárban):
- MaximumVidRes=(8000, 6000) , állítsátok ezt a használt felbontásra (pl. 1280x1024), így nem fog többet szaggatni a játék egy idõ után.
Egyéb:
- Ha nVidia kártyánál akadozik a kormánymozgás / játék:
Coolbits program, majd max frames to render ahead: 0
http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=Coolbits
az ertekek mod fizika fuggoek, lenyegeben proba cseresznye alapon
rfm file:
Drafting
{
BaseDropoff=
LeadingExponent=
FollowingExponent=
VehicleWidth=
SideEffect=
SideLeadingExponent=
SideFollowingExponent=
}
hdv file:
FWDraftLiftMult=
RWDraftLiftMult=
BodyDraftLiftMult=
DiffuserDraftLiftMult=
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Sokszor elõjött hülyeség nem csak külsõleg, hanem mondjuk a replay visszanézésnél is!
T.T.
\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com
T.T.
\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
1. útáltam a modot mert hülye szabályzat van benne(sajnos az F1 miatt)
2. ránda volt
3. nem volt jó a fizikája..pl: szélárnyék
T.T.
T.T.
Régen próbálgattam butítani,nem sok eredménnyel 😞
T.T.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
FsOne modban mit kéne állitani h szélárnyékban lehessen autózni normálisan? Mert jelenleg, ha bekerülök a szélárnyékba olyan alul kormányzott lesz az autó h az úton nehéz maradni!
Azért kérdem mozso-t, mert láttam, hogy a legutóbbi mod patchben nektek is szélárnyékkal volt gond
T.T.
is akad,dolgozgat a gép...Ötlet esetleg ,hogy lehetne
megoldani a problémát a háttérben futó prg-ok kikapcsolása
nélkül,mondjuk vmelyik grafikai opciót visszavenni amelyik memoriaigényes vagy valami? Napokig nem akarom tesztelni a beállításokat igy is alig van idõm a gép elé ülni,azért itt teszem fel a kérdést.
ui:
Itt
Egy
rövid
vers
is
😊
ui.: ha nem verset irsz, akkor nem fontos negyed soronkent entert nyomni😊 <#idiota>#idiota>
Az mitõl lehet,hogy 60-70fps-el megy a játék,de
néha,némely pályán be-be szaggat olyan finoman ,hogy az
fps számláló nem is mutatja, ugyan úgy 70en van,
de nagyon zavaró,élvezhetetlen lesz tõle a játék...
gtr2-nél is tapasztaltam már...
a gép:[email protected],1,5giga ram,asus8600Gt
Valamelyik grafikai beállítással lehet a probléma?
Köszi a választ ,elõre is!
üdv
ratb
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Hogy mi lehet a gond, nem tudom, de tuti valami engine anomalia😞
FsOne mod alatt nem vettem észre ilyesmi tapasztalatot verseny alatt, csak annyit h érezhetõbb ha telitankkal mész vagy üressel.
T.T.
Van egy kis gondom. Jo ideje figyeljuk a versenyzotarsakkal, hogy online egyszer ilyen egyszer olyan a fizika rfactorban. Ez a jelenseg mar F1C alatt is elojott, de remeltem kijavitjak.
A dolog most mar odaig ment, hogy mondjuk az elso heten tartott szabadedzesen mindenki setupol es eler egy bizonyos szintet, de a bajnoki verseny alatt, amikor minden homerseklet azonos mondjuk 1 hettel kesobb, akkor azonos setupnal a kocsi 1-2mp-el lassabb es jelentosen jobban csuszik. Neha teljesen at kell szabni a setupot.
A jelenseg soha nem jon elo offline modban es sokkal ritkabb ha a dedikalt szerveren 10 alatt van a letszam, de tegnap 5 embernel ismet elojott.
Az is erdekes, hogy a 4 fele gumikeverek kozul hiaba van mondjuk a soft beallitva, neha a setup betoltesenel medium softot rak be, pedig a setup fileban nem az van.
Tovabbi furcsasag, hogy ha a elojott az az ominozus 1-2mp-es lassulas, akkor a versenyen az elso kerekcsere utan mindenki felgyorsul. Kulfoldi forumokon ezt a jelen levo versenyzok szamanak csokkenesevel tarsitjak, de a megfigyeleseink alapjan nem vagyok biztos benne.
Azt viszont tudom, hogy minimum 6-7 mas-mas geppel rendelkezo profi versenyzo tapasztalta mar nalunk.
Megneztem a szerver beallitasokat es ott semmi gyanus nincs, maga a gep 20 jatekossal is 350FPS-t tud kb. 60-70% CPU terhelessel, tehat nincs csucsra jaratva.
Tapasztalt mar valaki hasonlot? Van esetleg otlet?
Termeszetesen az elmult 1 evben lenyegeben mindent megvaltoztattunk a modunkon, szoval nem hiszem hogy abban lenne a hiba.
thx,
mozso