rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Freedom88
vki nem tud a driftre adni nem 7z-s fájlt? mert nekem nincs ilyen progim

T.T.

JuanG
idõt kell neki adni, meg magadnak is és akkor kira'...eleinte sztem a hacsiroku meg a honda s2000 a nyerõ, a nissan-t már nehezebb terelni 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Bénáztál ??? Látnál engem hogy driftelek 😄DDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

JuanG
ez még egy régebbi videó, Nissan - Nordschleife, digikamerás felvétel...nem keveset bénáztam a körben, de nem röhögni 😄D

nord_nissan.wmv

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

b-type
<#eljen><#eljen>
Nagyon ász!!
Kormányt tényleg át kellett lõni, próbáltam a saját beállokkal menni, de aztán rájöttem minek széllel szemben...

A menü nagyon meg lett frissítve, szimes izlésnek csicsa mint tûzoltóló, de hát a drift az amugy is egy pukkasztó (nem csak gumi), orrbanyomós valami.
Az autók a pálya mind nagyon frankó (egyébként a menü is), a többihez még idõ kell. Be kell gyakorolni az autókat.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

2007 McLaren Mercedes MP4-22 1.0
valaki linkelje már be mert nem találom honnan lehetne leszedni

JuanG
szerverrel kapcsolatban:

Több liga is van külön szerveren mennek, elõször döntsd el milyen autókkal szeretnél bajnokságban menni (F1, túraautó stb...) és utána válassz a kínálatból, banner alatt vannak a bajnokságok linkjei...

Pukkandur
Sziasztok!
Kipróbáltam ezt a nagyszerû szimulátort, most meg szeretném venni.
Nincs dombornyomott hitelkártyám, de LFS-nél is olvastam régebben, hogy valaki segített ezügyben. Tudtok megoldást erre az esetre?
Jövõ évre én is be szeretnék szállni anyagilag szerver bérléséhez.
Egyelõre még csak gyakorolok, de nagyon tetszik és ha meglesz az eredeti remélem én is veletek versenyezhetek majd online<#integet2>
Tehát hogyan tudnám megvenni illetve kinek kell az éves tagdíjat csengetni? (Ha volt már ezzel kapcsolatos infó, sorry még nem olvastam vissza 2 oldalnál többet)

üdv

JuanG
hát gyakorolni kell a driftet az tuti, Nordschleifeban meg pláne, de nagy élmény!!! Most már összedobhatok egy videót is végre belõle <#alien>

Mi tegnap kipróbáltuk online a driftet, ami nagyon vigyorgós volt (bár driftelni még egyikünk sem tud rendesen, de gyakoroljuk)...majd hajnali kettõ körül a Miniville modot HaZsoval, amin pedig betegre röhögtük magunkat 😄

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

lac coo
Mindig azthittem , azok a dolgok csak a billel játszóknak kellenek ....

lac coo
Ja, épp íni akaratam, hogy HSW ! 😊

b-type
Toya köszönöm, nem is néztem hogy nem átlink van a HSW-n.
nagy köszi! <#worship>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ingy
speed sensitivity miatt fontos beallitas ha a kormanyod nem tud 900 fokot

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Fent van nálunk is.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

b-type
jaja, ez most már megvalósítható is, de amugy is volt mit csinálom <#zavart1><#law>..😊))
De mostmár így pihenten szivesen kipróbáltam volna, de a dolog nem szalad el, majd késõbb megnézem.

lac coo
Én meg csak visszatérnék a táblázatra 😊)))
A digitális cuccoknak van valami köze a kormányhoz is ?

lac coo
<#eljen><#worship>

Tomievo
Ha megújítod az ip-det akkor nem kell várnod a rapidos letöltések között Bé.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

JuanG
sztem sira 😊))

JuanG
<#eljen><#worship><#taps>

Ingy
bocsánat a tegnapi viselkedésemért, offon voltam

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

b-type
#31248 <#vigyor2>

Egyébként mi más cuccal sz×pnék, mint ezzel ami a top 2-s várólistámon volt.
Kivártam a nyomi Rapidshare várakozási idõ a két rész letöltésére, erre behasalt rajta valami fütyi, így most használhatatlan.
Mindegy, az a lényeg hogy kint van, majd valamikor leszedem újra.
<#eljen>

Ginger17
Kellemes ünnepeket Neketek!

Itt az ISI karácsonyi ajándéka: Drift Revolution + az örkényi Euro-Ring!!! <#vigyor2>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

gordon 24
Jó reggelt srácok!! Hát a tegnap esti eszmecsere nagyon gáz volt..

Látom már a multé. (helyes)

Ha esetleg a momora a beállitások megvannak elmondhatnátok,hogy kell belõni...

Downhill!!

lac coo
Lego is eszembe jutott, de ahogy te is írtad a problémát, nem igen jöttem rá hogy lehetne szépen megcsinálni ...

Mivel gyerekeknek készült, van értelme .😊

rF logod nincs véletlenül, valami eps ... ?

Alexease
En LEGO varost akartam tavaly csinalni, de nem jott ossze. Texturazva ronda volt, rendesen elemekbol osszerakva pedig polygonokban "gazdag"😄

Amugy a kep alapjan profin nez ki. Legalabbis mint osszkep, kinezetre. Az hogy mennyi ertelme van, az mar mas kerdes😊
lac coo
Miért , jó ez, a gyerekeim örülni fognak neki 😉

Ha nagy leszek , én is csinálok hasonló páyát, csak én valódi játékokból képzetem el, hogy összerakom... ( Mint a Ford reklámban ...)

Alexease
Epp' most akartam belinkelni😊 <#idiota><#zavart1>
Smicy2
*baromságot <#zavart1><#pardon1>

Charade GTti

Smicy2

Charade GTti

Alexease
Nem kommentalnam, az orok bitmezokre tavozott hozzaszolasokat.
gordon 24
Valaki persze ha foglalkozott vele! Elmondhatna MOMo-ra egy jó beállitást..

Amit látok a readme-ben. Azt bent a game-ben kell állitgatni, vagy kint a kormánypadnak a telepitett softverjében. Azért kérdem mert a Momonak a kormány beállitásainál nem találtam ezeknek az értékeknek megfelelõ sorokat. És a játékban sem.. Szóval ha esetleg van olyan közületek aki MOMOval tolja, és szent estén foglalkozott a moddal és a kormány bekalibrálásával, megadhatná az értékeket, hogy azok akik nem vágják ezeket a dolgokat ugy (pl én) Is rájöjjenek hogy kell.

Elõre is THX!!

Downhill!!

Tomievo
THX Mester, ûberkirály vagy. 😄

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

lac coo
Boldog Karácsonyt !

Smicy2
Na most már kijött hivatalosan is, dobjatok mindegyikre egy ötöst <#idiota>

Charade GTti

lac coo
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

lac coo
Valaki belinkelné a rapidos linket ! Égen-földön nem találom a jelszavam rFcentralra 😞(((

Smicy2
A menü nagyon odab@sz 😮OOOOO meg a videó is 😉 plusz az egész mod, nagyon karaj!!!! <#wow2><#wow1><#worship><#worship>

Charade GTti

Smicy2
Késõbb.. 11 körül, ha már lezajlódtak a karácsonyi pucparádék csapatunk egyet? 😄

Charade GTti

Alexease
EURORING! 😛 <#vigyor3><#eljen>
Alexease
A RapidShare-rol ~800kByte-tal jott...😊 Nem eleg gyors?😊 De valoszinuleg, Te meg a lassabb helyrol is gyorsabban toltesz lefele, mint valaki mas a gyorsabb helyre felfele😊 <#idiota><#zavart1>
Smicy2
Ha vkinek lejött feltöltené vmilyen gyorsabb tárhelyre? 😄
THX

Charade GTti

Alexease
<#wow2><#eljen><#worship><#eljen><#worship><#taps><#wave>
Istencsászár
<#worship><#worship>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ingy
Drift Revolution Demo

picit elvan cseszve az rfc oldal de már lelehet tölteni a demót
hajrá 😊
jó játékot ja és mielött valaki fikazna olvassa el a readme t mert fontos a jo kormany beallitas stb

Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek!

lac coo
Nekem az is fura, hiába álítom be a replay idejét pl.: 60 sec-re , simán vissza tuodm pörgetni akár 20 percet is 😊)))))

Nem értek hozzá, de ezek nem okoznak felesleges munkát a memoriáknak ?

Köszi ,kipróbáltam.Ugy néz ki müxik a dolog.Nincsenes azok a
folyamatos mikro akadások....És mért csak egy idõ után hatásos?
JuanG
Jóságos Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!