rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az alapsetup magában (nekem szinte használhatatlan, ezért kell jól behangolni az autót! Délben Alex mondta nekem is ,h ogy merre induljak!
Ja és jáccani kell a gázzal- fékkel- kormánnyal- kuplunggal- kézifékkel.
<#idiota>#idiota><#banplz>#banplz><#idiota>#idiota>
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
drift modot bõvebben is lehethasználni 😄D
caterham_drift.wmv
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
beraktam a játékba pár plusz autot, de azota csak mindig az utoljára berakottat tudom választani még az alap kocsikat sem
mit rontottam el?légyszi segitsetek
\"If in doubt, flat out!\"
No a sok bejgli után visszaültem a gép elé. Drift föl, Euro-ring föl... kopp.
Valaki lécci írja már le tõszavakban mifán terem ez a driftelés. mert nagyon nem értek hozzá, viszont tanulni akarok!
<#vigyor3>#vigyor3>
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
- Mennie kell az FFB-nek. A kozeprehuzast a drivernel kapcsold ki, az NEM kell! Driver beallitasok:
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro
Bocs a sok kérdésért de ezekre még mindig nem találtam választ:
-Logitech driving force-om van (ps2 ás PC-hez is jó) és a középre húzáson kivül nem érzek semmilyen FFB effektet. Lehet, hogy ezzel a kormánnyal nem is fogok?
-Továbbra is érdekelne, hogy az eredetit milyen módon vehetem meg ha nincs dombornyomott kártyám? Magyarországon sehogy nem lehet hozzájutni?
Kellemes Ünnepeket továbbra is
Gooo Nordschleife 2007!
<#taps>#taps> Köszi!
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
az vajon miért lehet, h drift modban csak az örkényi pályát látom, pedig bemásoltam kb 30 pályát?<#confused>#confused>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
- A SETTINGS/CONTROLLER-ben a Sped Sensitivity-t vedd 0-ra, az osszes Sensitivity-t 0-50%-ra, es a Deadzoone beallitasokat 0%-ra.
- Az auto beallitasainal (garage) a Steering Lock-ot olyan kicsire hogy "jo legyen".
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Olvasd el a hozzaadott infokat! Addig ne is kerdez😊<#vigyor3>#vigyor3>
Egy kis segítséget szeretnék kérni tõletek!
Logitech FF EX kormányom van és a játékban, nagyon érzékeny.
Fõleg a drift modban ami nagyon zavaró.
Akinek ilyen kormánya van, vagy van ötlete az legyen szíves írja meg, hogy mit hogyan állítsak be!
Köszönöm
További kellemes ünnepeket!
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A megjelenes ota fent volt, folyamatosan patchelve, szet modolva, semmi baja nem volt. Most hogy megdoglott - nem tudom mitol!? - es feltettem a 1.255-ot, ez most receg😄
De nem sokaig, mert elfogyott az aktivalo kulcsom, es mar csak trialkent mukodik (meg 2 percig, aztan over😄).
Es ha mar friss install volt, no modokkal, akkor vissza a gyokerekhez😊 <#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1>
http://alexease.extra.hu/files/rFactor_TobanShort_ZRTypeZ.avi
..és tök jól megfigyelhetõ rajta, hogy egy hiba az nem egy hiba, hanem a ritmuskiesés miatt sorozatos ívlecsúszás és további hibák.
viszont ha újra megvan a ritmus, akkor megint tökéletes kör egy Nordschleife gurutól 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Jól nyomod, ami külön tetszett, hogy "élõ" és nem 20 próbálkozás összevágása...
Gyorsan le is töltöttem a Nordschleife-et. Milyen Nissan volt a szereplõ?
Skyline? Hogy kell ilyenre beállítani?
az nagyon tuti lett 😊
Jó ötlet ez a digikamerás beállítás😊
T.T.

Eredeti játékot csak bankkártyával lehet fizetni online? Vagy milyen lehetõség van még?
Tegnap kaptam egy G25-öst, ami régi vágyam volt. A dobozban volt egy lemez, hatalmas rFactor logo-val, felirattal. Örültem neki, imádom a szimeket, de letölteni nem volt pofám, össze meg nem futrottam még vele, így nem volt meg. VISZONT beteszem a lemezt, elindítom, és nem történik semmi...
Valami ötletetek van, mi lehet a gebasz? Vistát használok egyébként, remélem, nem az a gond....
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Viszont pályázásra meg nem célgép, végig lehet vele csapatni de azért más mint egy kasztnis pályaautó...ez inkább driftre van.
Ahogy egy auszi V8 bajnoki autó kevésbé alkalmas a driftre, úgy egy AE86 sem igazán érzi jól magát Bathurst-n. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
bsszus amikor esc-t nyomok és akarom nézni a garázsból az instant replay-t (nálam asszem másfél perc van beállítva neki), akkor ahogy kihozom teljes képre, akkora buzi nagy bezárás gomb van, hogy mikor végignéztem már másodszor böktem rá, és ahelyett hogy garázsba tenne vagy ilyesmi, term. lelövi a pályát fõmenüig.
Ez nem nagy gáz, kb. csak annyira zavaró fullos dögösbõrõs bömös tokyohotel váltógombbal,...frankó, üt-ver meg minden..csak. 😊
De eddig ez az egyetlen problémám.