rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sikura
van egy kis .pdf file a modhoz, igaz angolul, de lehet vele boldogulni!
az alapsetup magában (nekem szinte használhatatlan, ezért kell jól behangolni az autót! Délben Alex mondta nekem is ,h ogy merre induljak!

Ja és jáccani kell a gázzal- fékkel- kormánnyal- kuplunggal- kézifékkel.

<#idiota><#banplz><#idiota>

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

JuanG
"ritmuskiesés miatt sorozatos ívlecsúszás és további hibák" - fõleg ha vesz a kamera <#idiota>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
Errõl Ingy jobban tudna írni...a lényeg hogy probáld a kanyart keresztbe farolva bevenni, kanyar elõtt kicsit behintáztatod a kocsit, aztán megpróbálsz keresztben maradni a kormány és a gáz játékkal 😊)...

drift modot bõvebben is lehethasználni 😄D
caterham_drift.wmv

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
"player" menüpontnál tudsz más kategoriát kiválasztani!

JuanG
<#zavart1><#wow3>

maffioso
sziasztok!

beraktam a játékba pár plusz autot, de azota csak mindig az utoljára berakottat tudom választani még az alap kocsikat sem
mit rontottam el?légyszi segitsetek

\"If in doubt, flat out!\"

Ginger17
Sziasztok!

No a sok bejgli után visszaültem a gép elé. Drift föl, Euro-ring föl... kopp.
Valaki lécci írja már le tõszavakban mifán terem ez a driftelés. mert nagyon nem értek hozzá, viszont tanulni akarok!

<#vigyor3>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

JuanG
hát a videóban asszem egy kicsit izmosabb verzió van...de a demoban lévõvel is lehet hasonlóan menni 😊)

Pukkandur
Köszi a válaszokat. Megnézem a beállításokat illetve ismerõseimet<#nyes>

Istencsászár
Bocsánat mester, egyéb érv?😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
- Magyarorszagrol csak bankartyaval lehet megvenni. Vagy dombornyomott, hitelkartya, vagy a "normal" bankoknal (pl. OTP) van elektronikus szamlacsomag, amivel lehet vasarolni net-en hagyomanyos folyoszamlahoz adott kartyaval is. Biztos talalsz a csaladban, rokonsagban, ismerosok, baratok kozott olyat, akinek van valamelyik. En is masokon szoktam "eloskodni", mar tucatnyi jatekot vettem neten (Steam, LFS, TryMedia, PayPal, stb.)😄

- Mennie kell az FFB-nek. A kozeprehuzast a drivernel kapcsold ki, az NEM kell! Driver beallitasok:
Freedom88
1. nekem is az van, negativba állitsd az ffb erõsséget
2. Hát csak azzal tudod:S

T.T.

Alexease
Szerintem megy 1.255-on is. Vagy nem?! nem tudom, meg egyiken sem probaltam😊
A gáz az,hogy ez 1.250-re van nekem meg 1.255 van.

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

Pukkandur
Sziasztok,
Bocs a sok kérdésért de ezekre még mindig nem találtam választ:
-Logitech driving force-om van (ps2 ás PC-hez is jó) és a középre húzáson kivül nem érzek semmilyen FFB effektet. Lehet, hogy ezzel a kormánnyal nem is fogok?
-Továbbra is érdekelne, hogy az eredetit milyen módon vehetem meg ha nincs dombornyomott kártyám? Magyarországon sehogy nem lehet hozzájutni?

Kellemes Ünnepeket továbbra is

sikura
<#finom>Zsííír!
Gooo Nordschleife 2007!
<#taps> Köszi!

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

Alexease
A MOD RFM file-jaban csak az az 1 palya van filterezve: Track Filter = Euroring UCR. Legyen: Track Filter = * es megy minden😉
sikura
Köszi, megpróbálom!
az vajon miért lehet, h drift modban csak az örkényi pályát látom, pedig bemásoltam kb 30 pályát?<#confused>

Dietrich
ne szögezz le semmit..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Alexease
A kormany tul sokat forgat a kerekeken?
- A SETTINGS/CONTROLLER-ben a Sped Sensitivity-t vedd 0-ra, az osszes Sensitivity-t 0-50%-ra, es a Deadzoone beallitasokat 0%-ra.
- Az auto beallitasainal (garage) a Steering Lock-ot olyan kicsire hogy "jo legyen".
sikura
nem tudom h vajon érdemes lenne állítani a sebességfüggõ kormányzáson esetleg?

sikura
pl: túl hamar beriszálja magát és onnantól lehetetlen megfogni az autót. De ezt tapasztaltam nem csak a drift modban is.

Alexease
Mit ertesz az alatt, hogy "nagyon erzekeny"?
Istencsászár
Warezzal nem megy érdemes leszögezni😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Tomievo
Érdekes, nekem meg a hachirokuval a legnehezebb.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Alexease
Szerintem erre gondolsz: TV Style 0.91

Olvasd el a hozzaadott infokat! Addig ne is kerdez😊<#vigyor3>
sikura
HY!

Egy kis segítséget szeretnék kérni tõletek!
Logitech FF EX kormányom van és a játékban, nagyon érzékeny.
Fõleg a drift modban ami nagyon zavaró.
Akinek ilyen kormánya van, vagy van ötlete az legyen szíves írja meg, hogy mit hogyan állítsak be!
Köszönöm
További kellemes ünnepeket!

Csõ Srácok! Meg tudná valaki mondani,hogy hogyan lehet kicserélni a virtuális fordulatszám mérõt pl. lyanra mint az F1-ben van? Elõre is köszi a választ.

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

lac coo
<#idiota>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Istencsászár
Sose volt ott kép😊

lac coo
Õõõõõ... eltünt a kép vagy nem raktam be vagy nem lehet linkelni onnan ? 😊)))

Alexease
Most nekem is elojott a reccenes (percenkent megakad egy kicsit, hiaba ~150 fps):/

A megjelenes ota fent volt, folyamatosan patchelve, szet modolva, semmi baja nem volt. Most hogy megdoglott - nem tudom mitol!? - es feltettem a 1.255-ot, ez most receg😄

De nem sokaig, mert elfogyott az aktivalo kulcsom, es mar csak trialkent mukodik (meg 2 percig, aztan over😄).

Es ha mar friss install volt, no modokkal, akkor vissza a gyokerekhez😊 <#idiota><#zavart1>

http://alexease.extra.hu/files/rFactor_TobanShort_ZRTypeZ.avi

copass
hah, radical oran parkon naggyon súlyos! az euroringen se egyszerû azért végigmenni, hatalmas köszönet a készítõknek!<#worship>

b-type
jaja, nagyon jó videó <#eljen><#eljen>
..és tök jól megfigyelhetõ rajta, hogy egy hiba az nem egy hiba, hanem a ritmuskiesés miatt sorozatos ívlecsúszás és további hibák.
viszont ha újra megvan a ritmus, akkor megint tökéletes kör egy Nordschleife gurutól 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
<#idiota><#zavart1><#vigyor1>.

lac coo
De kell, jelvényt még akarok csinálni 😊))<#idiota>

Pukkandur
Én sem röhögtem, inkább leesett az állam<#wow1>
Jól nyomod, ami külön tetszett, hogy "élõ" és nem 20 próbálkozás összevágása...
Gyorsan le is töltöttem a Nordschleife-et. Milyen Nissan volt a szereplõ?
Skyline? Hogy kell ilyenre beállítani?

avcom
a brandsoftheworld.com -on van rFactor logo, de a render után már gondolom nem kell 😊

az nagyon tuti lett 😊

Röhögni? Bazz, überdurva<#worship>
Jó ötlet ez a digikamerás beállítás😊

Freedom88
rFactor 1255 magyaritás, hozzá lett igazitva ehhez a driftes izéhez, nemtom ki csinálta a menüt, de vannak benne érdekes angol szavak/megfogalmazások, megoldások 😊
lac coo
Hát.....nem rövid annak egy kicsit ? 😊)

Freedom88
ez az euro-ring pálya nagyon állat😊 Fõleg F1 autóval😛

T.T.

lac coo
Tegnap akartam verakni, csak nem tudtam megcsinálni a rendert, szóval akkor mégegyszer Kellemes Karácsonyt ! <#idiota>..

Pukkandur
köszi. Megnézem mi fekszik a legjobban, sztem pályaautó lesz a befutó.
Eredeti játékot csak bankkártyával lehet fizetni online? Vagy milyen lehetõség van még?

Dante73
Hi!
Tegnap kaptam egy G25-öst, ami régi vágyam volt. A dobozban volt egy lemez, hatalmas rFactor logo-val, felirattal. Örültem neki, imádom a szimeket, de letölteni nem volt pofám, össze meg nem futrottam még vele, így nem volt meg. VISZONT beteszem a lemezt, elindítom, és nem történik semmi...
Valami ötletetek van, mi lehet a gebasz? Vistát használok egyébként, remélem, nem az a gond....

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

b-type
Nem is könnyû, az ember egybõl kilincselni akar vele, de ugye nem tud.
Viszont pályázásra meg nem célgép, végig lehet vele csapatni de azért más mint egy kasztnis pályaautó...ez inkább driftre van.
Ahogy egy auszi V8 bajnoki autó kevésbé alkalmas a driftre, úgy egy AE86 sem igazán érzi jól magát Bathurst-n. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Toby0501
Hát én az úton nem bírok vele maradni, de valszeg ez az én hibám 😊 Biztos nem volna rossz, ha tudnám mit hogy, meghogy mit 😄

b-type
Mondjuk az elsõ zavaró dolog:
bsszus amikor esc-t nyomok és akarom nézni a garázsból az instant replay-t (nálam asszem másfél perc van beállítva neki), akkor ahogy kihozom teljes képre, akkora buzi nagy bezárás gomb van, hogy mikor végignéztem már másodszor böktem rá, és ahelyett hogy garázsba tenne vagy ilyesmi, term. lelövi a pályát fõmenüig.
Ez nem nagy gáz, kb. csak annyira zavaró fullos dögösbõrõs bömös tokyohotel váltógombbal,...frankó, üt-ver meg minden..csak. 😊
De eddig ez az egyetlen problémám.

Alexease