rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
Garage/steering lock sztem maradjon a default beállon, ha 20 körülre rakod akkor nem tud eléggé keresztbemenni a kerék.
56-58-s értéken szvsz teljesen jól rakható az autó...akkor már csak a kormánykezelésre kell figyelni.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

gordon 24
Igy van!!! Kitöröltem az uidata utáni részt, egybõl a sima menü van! THX

Downhill!!

lac coo
Drift modba mit állítsak a setupon vagy valamin, álandóan beszitál a hátulja ? Tehát keresztberakom de amikor kicsit is fogást talál egy pillanat alatt átvágódik a másik oldalra és utána jön a szokásos ide-oda játék 😊 Kormány a táblázat szerint beállítva ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Nekem mar/meg nincs fent a Drift MOD, de szerintem az RFM file-jaban a //OptionsDir=UIDATA\ sor a megfejtes😊
Istencsászár
Kb énis😄, marha jó stuff, csak tudni kéne menni is vele😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gordon 24
Ugy vissza tudod kapni, hogy egy másik modot, választasz ki. Kilépsz a játékból, és ujra belépsz. Akkor már a megszokott van, ha ilyenkor kiválasztod a drift modot tdsz vele játszani, és a régi kinézet van. De mikor kilépsz ujra másik modot kell választani.. Én igy csináltam. Persze lehet van olyan megoldás is hogy a régit hozza be.

Downhill!!

aesirbaba
Juan, Ingy, gratulálok a drifthez, igazán bugyinedvesítõ!😄

Viszont lenne egy kérdésem...: lehetne hogy visszakapjam a megszokott rFactor kezelõfelületet? Teljesen jó lenne, míg ez nem az😊

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

gordon 24
Hát ez az😄D Nekem is ez a bajom😄

Downhill!!

Alexease
En szivesen valaszolnek - ha tudnek😊 De nekem akkor is megforog, ha egyenesen szeretnek menni😊 <#idiota><#zavart1>
gordon 24
Skacok! Van ugye ez a Drift mod..

Én nékem van egy Mom racng kormányom. Beállitottam 180-200% (redmeebe leirt értékekekre) A garageban pedig a Sterring Lockot 20ra. De nem jó.. Mit tegyek azért hogy a kormányom igazán jól reagáljon? Az autó azt csinálja, hogy ha annyira kimegy a feneke, hogy driftnek nevezhetném, akkor már semmit nem tudok vele csinálni. Hiába tekerem koppig be a kormányt az adott irányba, és a gázzal játszva meg tartani, nem sikeredik mindig megforog. Szerintem a kormány beállitás a gond, de az is lehet béna vok.😄 Tehát tdunáto segiteni abban (akinek MOMOja van) hogy kell ezt faján belõni? Feltettem a kérdést 2x nem érkezett válasz (gondolom a karácsony miatt) léci segítsetek persze ha akartok..

elõre is köszönöm..

Üdv.

Downhill!!

petesilver
Nagyon klassz render! 😊 Grat!

Mission Impossible 2010: PRO Class

Uhh ,hát ezt nem mondd komoylan remélem! Ezért csak ne rakd már ujra.😊 Az van valószinüleg nem jol szedted le az elözõ verziot. Regeditben keress rá , és mindet töröld ki. Utánna fel fog menni,és müködni is fog.

kölcsönkért időből élek....

áh inkább ujrarakom a gépet h tudjam használni a Fraps-ot...
A renderrel javitod ki, ha megfelelöen állitod be. Persze csodákat nem tesz,de sokat javithat.

na am megértettem amit írtál(részben), szal megszerkesztettem, render us, és utána hogy javíttatom ki?
h hol? xD részletesebben léci, de am kösz mindenkinek(eddig)
Azt a romlást a szerkesztés utáni rednernél ki tudod javitattni a sonyval.

jó hát... a game cam pro az azért nemjó, mert mikor felvette, lementi avi-ba(méghozzá ami nagyon tetszik h kis méretben), de mikor sony vegas-ba teszem be akkor elég rossz a képminõsége, vagyis eltorzul...

A másik h "regedit". Gondolom a fájlok telepítése és törlése - rõl van szó... onnanis kitöröltem mindent, ujrafelraktam de nemvoltjó ugyanúgy!
SimaSuna
Game Cam Pro fraps helyett akkor..

de a regeditbõl is törölni kell a frapsot!!
úgy tedd újra
Pukkandur
Köszi, már próbáltam. Egyelõre offline gyakorolok, mert szokni kell a pályaautó fizikát<#wow3>

Pukkandur
2 év múlva én is így fogom nyomni:-))
Minden elismerésem<#worship>

lac coo
Jól nyomod, én a pályán alig tudok maradni 😊)))

Helósztok! Megvolt a Fraps nevû program(és futott is), amivel feltuttam venni a game-t, de le lett törölve, és miután újratettem(sok verziótpróbáltam) nem akart elindulni... rámegyek az exe-re, egy picit tölt és semmi... MI lehet a baly? :SSS
JuanG

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Ninja
Mivel minden adat a rendelkezésedre áll, te döntöd el, hogy megprobálsz fellépni vagy nem<#wink>

Pukkandur
Sziasztok,

Mivel még most nyomozok dombornyomott kártyás ismerõs után lenne egy kérdésem:
-A mai teszten indulhatok a másolt játékommmal is?
Tényleg meg akarom venni (pár hsz-szel ezelött már érdeklõdtem a hogyanról) de nem tudom ilyen gyorsan lezongorázni.
Szivesen indulok a bajnokságban is, ha addigra sikerül megszerezni az eredetit. Tehát ma tesztelhetek Veletek?
<#conf>

Ninja
Hosszasan lehetne sorolni<#vigyor4>
Véleményem szerint elöször használdd az eredetit, menj vele pár kört, majd tedd fel az OWC Update-t s már is el tudod dönteni, hogy számodra megfelelõ-e<#wink>

hdv-be mit változtatatok?Köszi

Ninja
Nem nevezném javításnak, mert azt általában az eredeti készítõ adja ki hivatalosan<#wink>
Uj .hdv - gears.ini - .tbc készült hozzá, melyet a bajnokság alatt használunk. Természetesen a csomag tartalmazza az eredeti fájlokat is.

DTM OWC Update v1.2 ez mit takar a javitás?
Alexease
Csak ugy, ket kep😊

Alexease
Masolgatni tudnam ide-oda, ha mar lenne 1.255-os liszenszem😉 De nincs, mert hardware cserek miatt elhasznaltam az utobbi tobb mint 2 evben😊 De ugy hallottam, hogy a TryMedia "normalis", mukodik a dolog, ami most expert, hogy unnep van es mas a mail cimem😊
lehet hogy proci vagy alaplap váltásnál már nem mükõdik, de addig se használod el az aktiválást.
lac coo
Úgy tudom ha valami fõ HW-t kicserélsz akkor már nem fogadja el a lementettet .

nekem müködik a licensz másolgatás (korlátlnul)
Ingy
küld az adatokat pm be nekem, és az uj email cimet amire kuldjek

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Knife
Sziasztok!
Egy kis száguldós küzdelemre invitálnálak benneteket:

2008. január 10.-én startol az OWClub DTM Bajnoksága. Pontos részletekért keressétek fel a http://www.owclub.hu/ -t.

Elõljáróban:

Csatlakozás a szerverhez:
* Szükséges szoftverek: rFactor v1255
* - DTM2007 v1.1
* - DTM OWC Update v1.2
* Szervernév: OWClub(DTM)
* IP: 193.9.31.235:34298
* Jelszó a futamok elõtt - arra jogosultaknak - jól látható helyen található az OWClub kezdõ oldalán!
* A bajnokságban való részvétel tagdíjköteles. A tagdíjak megállapítása januárban esedékes.

Versenylebonyolítás:
A bajnokság futamaira Január - Február - Március hónapokban minden csütörtökön kerül sor. 20 órai kezdéssel.

Versenykörülmények:

* Versenyidõ: Pálya hosszától függ (Átlagban 40 perc)
* Üzemanyag fogyasztás: Normal
* Gumikopás: Normal
* Meghibásodás: Normal
* Törés: 50%
* Idõjárás: Száraz
* Zászlószabály: FULL - Teljes
* Engedélyezett segítségek: Automata kuplung

Ingyenes tesztfutamok:

1.) 2007. december 27.
Pálya: Imola
Táv: 22 Lap
00.00 - 20.00 óra: Gyakorlás
20.00 - 20.15 óra: Qual (No Limit Laps)
20.15 - 20.20 óra: Warmup
20.20 - kb21.00 óra: Race ( 1 Boxkiállás kötelezõ)
Jelszó: owc

2.) 2008. január 3.
Pálya: Addigra eldõl
Táv: Pályafüggõ
00.00 - 20.00 óra: Gyakorlás
20.00 - 20.15 óra: Qual (No Limit Laps)
20.15 - 20.20 óra: Warmup
20.20 - kb21.00 óra: Race ( 1 Boxkiállás kötelezõ)
Jelszó: owc

Letöltések:

http://www.owclub.hu/download.php?list.36

(A letöltés az oldalon való regisztrációt igényel, semmi más kötelezettséget nem.)

Várunk mindenkit! Jó szórakozást és izgalmas futamokat kívánunk!

Online-World Club
http://www.owclub.hu/

\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"

Alexease
Keresztkerdes😊
Volt akinek mar elfogyott a aktovalo kulcsa?😊 Hogy sikerult elinteznie?

Igazabol irtam mar 2 levelet a "megfelelo" helyre, csak kivancsi vagyok😊 Bar ketlem, hogy januarig foglalkozni fognak vele😄

Mondjuk, nalam az is bonyolit, hogy az a mai cim amire vasaroltam nem mukodik (HSW)😄
JuanG
ja a fordulat néha kevés (ill. az erõ), de majd a fullosban lehet upgradelni mindent 😊))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

maffioso
köszönöm szépen

\"If in doubt, flat out!\"

Dietrich
de attól még szeressük a v8-at..tõlem mindig megkérdezik, hogy használom a kéziféket? pedig nem 😊
csak a pedálokat így..igaz nem 3 van nekem 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ginger17
no comment... 😊

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Dietrich
igen V8-al driftelve vettük a kanyart..ezt akartam mondani..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ginger17
Mi köze a kettõnek egymáshoz? Mer' ha a gtr2 Vnyóccal Te drifteltél, akkor még jogosabb a "fika"... egyébként az a mod télleg tré. Sajnálom, ez van.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Mclaren mp4-22 modot valaki linkelje már be honnan lehet leszedni mert csak a hivatalos oldalukon van fent de onnan nem lehet leszedni

b-type
kézifékkel még kell p'csölni, mert olyan mintha kicsit késõn reagálna...mondjuk sokat nem használtam még az rFactor-ban a kéziféket, de most ezt tapasztaltam.
de lehet vele keresztbetenni, viszont le tud esni a fordulat (asszem van olyan beállítás ami a fékre kuplungot nyom, majd megnézem, mert nálam ki van kapcsolva)
Ez a turbós skyline-nál valszeg nem lenne probléma, de a gyengébb autóknál max. egyszer lehet rányúlni a kézifékre szvsz.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Dietrich
ha nem fikáztad volna le a gtr2/v8 módját akkor nem lenne gond a driftelés 😉

Dietrich
gondolom nem akarod, hogy megmutassam milyen volt nálam a tvstyle nem ereditinél 1.255 patchnél? 😉

Ingy
szia a readme ben reszletesen levan irva hogyan kell beallitani a kormanyt
üdv

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Ginger17
Ok... elkezdek gyakorolni. Úúúgy március-április környékén jelentkezem... elmesélem mire jutottam. <#idiota>