rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
aesirbaba
Dehogynem tud😊 A Profile-ban át lehet váltani, csak roppant macerás, mert léptetni kell. Na mindegy, Alexease módszere megoldotta, így most jó😊

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

hellosztok azt szeretném kérdezni h hogyan lehet aktiválni az Rfactort?

PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|

Irták lentebb,hogy lassu az uj Euroring, szerintem nem is annyira.Mclaren F1 -el egész jokat lehet menni rajta. Próbáljátok ki,érdemes.

kölcsönkért időből élek....

Köszönöm. Mindennel meg kell próbálni, én ezt vallom.😊 Jol lehet gyakorolni a kocsi határait.

Jól nyomod! A RACE X-ben próbáltátok már a driftet? Most még billenetyûzettel nyomom,de az M3-assal és az Alfa 75-el egész jól lehet driftelgetni igaz nekem a kormánysegítség maximumon van. Elõreláthatólag januárban meglesz a G25-öm és akkor jöhet a gyakorlás.<#vigyor0>

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

Willi Betz
Köszönöm

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

lac coo
<#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Willi Betz
Olyan kérdésem lenne,hogy hol találok g25-höz kormányt ami autóba is jó?
Mintha lettek volna ilyenek amik kompatibilisek.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Kösz.😊 Én elvagyok vele,bár iagzából két kocsival megyek ebbõl a modból. Ezzel, és a renault 5-el.

JuanG
nem rossz 😊...próbáltam én is a HRC-t, de nekem nem jött be az autók viselkedése ...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
Aardvark park drift:

video

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Grat JuanG , jol tolod!
Itt egy kis hrc csuszkálás töllem. Bár nem profi , de nézhetõ talán.
Video

JuanG
szerencsémre már régóta gyakorolok (teszteltem a projectet), sokat kell gyakorolni, meg ráérezni, és megszokni hogy teljesen máshogy kell vezetni, átértelmezni az íveket, mert ugye drifthez is el kell találni az ívet hogy szép hosszú legyen 😊)

én a G25-ömet most 400 fokon használom, a kocsiknál a kormányszög olyan 45-55 között van...amúgy alap setuppal megyek 😊)

Istencsászár
Gokart😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Az Euroringet amúgy mihez tervezték ? Gyors autónak lassú, lassú autónak meg még lassabb 😊) Vagy csak én látom így?

Pukkandur
A G25 még odébb van...Komoly kormány de az ára is komoly így karácsony után<#szomoru1>

copass
ez b+ nagyon dúrva! hogy a tökömbe vagy képes így körzõzni?!<#worship><#falbav>lfs-ben ott fogjuk rá hogy talán már tudok "sodródni" <#idiota> nagyjából,de itt egy szikrát se érzem a gépet.nem bírtam még rendesen beállítani hogy jó legyen. 😞

Dietrich
Tervezed G25 megvételét?
Mert akkor ne rendeld meg neten..adják a kormányhoz.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Pukkandur
Sziasztok,

Tetszett a tegnapi DTM tesztfutam, a végére kezdtem belejönni.
Mindenki segítõkész volt (setup stb)<#worship>
Most a Paypal rendszeren keresztül próbálom az aktiváló kulcs vásárlást, remélem nem fog elszállni a 34 EUR-om hiányos angol gagyogásomnak köszönhetõen<#vigyor>

Köszi a helpet!Megvan:I
na szval akkor felteszem a sima gamet és utaná 1250 es patchot is feltolom?
Freedom88
rfactorcentral.com

T.T.

pm be nemtudnál 1.250 es torrent linket v vmilyet adni???😄
Ingy
readme ben ezert irtam hogy kulon rf instal erdemes mert az uj menu sajna nem tud modot valtani, mondjuk nem irtam le ennyire erthetoen <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Nekem most a legelsõ verzió van meg és abbol a (reloaded)
Freedom88
én nem tudom elháritani a hibát, csak kérdezem melyik verzió van fent. Tedd fel az 1.250-et azzal menni fog!

T.T.

Freedom vegyél fel msn be és ott jobb i dumálni😊 és akk ott mindent megdumálunk
Freedom88
melyik van fent neked jelenleg? melyik rFactor verzió?

T.T.

(mert havernak se eredeti és megy neki:S)
nem lehet h az a baj h 1böl a legujabb patch ot toltam fel?:S
Freedom88
akkor lehet ez a bay

T.T.

nem eredeti
Freedom88
rFactor eredeti vagy nem?

T.T.

szevasztok!vki help nemtudom mivan leszedtem az rfactort és feltettem a drift revolutiont és nem m1 vki msn vagy email vagy itt forumon!HELP!
msn és email: [email protected]
gordon 24
Aham! THX! Már sokkal jobban megy! Most meg kell tanulni és már jó is.. THX mindenesetre!

Downhill!!

b-type
valami ilyesmi?
-varia1
-varia2

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
Szerezz be egy GPS kompatibilis autót😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Az már kilõve, onnan nem tudom tölten ia szivar gyújtóról.

De ne off-oljunk, mert Alex legyilkol 😊))

SimaSuna
A oszlop sarkába??
lac coo
Hülye egy autó ez, a szélvédõ olyan meredek, hogy majdnem összeér a mûszerfallal, semmi nem fér oda, esetleg az ablak tetejére ...😄DDD

b-type
Alexhez hasonló megoldást tudnék én is javasolni, egy négyszögszelvény keresztbe Aoszloptól A oszlopig, egy pedig függõlegesen a szélvédõcsúcstól a váltóboxig, a találkozásba pedig kovácsoltvas tartó körbe lila plüsszegéllyel..
használható javaslat nincs sajna 😞

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

SimaSuna
2oldalú ragasztó??
lac coo
Az se rossz !<#idiota>.
Vagy egy tucat rágóval ráragasztom ....

Alexease
Drotozd a kormany kozepere😊 <#idiota><#zavart1>
b-type
Momo-ra nem emlékszem, de sztem 220 a valós, én a G25-n akkora elfordulást állítok amit még átfogás nélkül ki tudok tekerni.

lac coo
Autóõrültek !

Kinek van ötlete hogy tudnék GPS-tartót valahová a mûszerfalra rögzíteni fúrás faragás nélkül ? A gyári tartó nem fér el a szélvédõ és a mûszerfal teteje közt (Picasso) így valahová a frontra kéne raknom....Facsavar kizárva ! 😊)) Létezhet valami eltávolítható ragasztó , vagy ilyesmi ?

gordon 24
Aha értem.. És a momohoz, jó a 180-200%-os értékek?

Downhill!!