rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...
PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|
kölcsönkért időből élek....
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Mintha lettek volna ilyenek amik kompatibilisek.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
én a G25-ömet most 400 fokon használom, a kocsiknál a kormányszög olyan 45-55 között van...amúgy alap setuppal megyek 😊)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mert akkor ne rendeld meg neten..adják a kormányhoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Tetszett a tegnapi DTM tesztfutam, a végére kezdtem belejönni.
Mindenki segítõkész volt (setup stb)<#worship>#worship>
Most a Paypal rendszeren keresztül próbálom az aktiváló kulcs vásárlást, remélem nem fog elszállni a 34 EUR-om hiányos angol gagyogásomnak köszönhetõen<#vigyor>#vigyor>
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
T.T.
msn és email: [email protected]
Downhill!!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
De ne off-oljunk, mert Alex legyilkol 😊))
használható javaslat nincs sajna 😞
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Vagy egy tucat rágóval ráragasztom ....
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Kinek van ötlete hogy tudnék GPS-tartót valahová a mûszerfalra rögzíteni fúrás faragás nélkül ? A gyári tartó nem fér el a szélvédõ és a mûszerfal teteje közt (Picasso) így valahová a frontra kéne raknom....Facsavar kizárva ! 😊)) Létezhet valami eltávolítható ragasztó , vagy ilyesmi ?