rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

f3-at szedje😄

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Dietrich
felejsd el a F1 modokat..CC-t szed <#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

30Dani
thx

thank you for helping us help you help us all

Istencsászár
rfactorcentral.com

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

30Dani
Oks, akkor úgy kérdezem, hogy le akarok szedni 1db F1-es és 1db kasztnis mod-ot: melyiket keressem?

Istencsászár
El ne olvadj már az Fsone-tól😊 Fsone olyan mod amit az olyan gémereknek csinálnak mint te, akiknek az számít hogy legyen rajta a Ferrariján a braziliában használt oldalsó légterelõ alatti kis szárnyacska, mert attól élvezetesebb...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Változatosabb, sokrétûbb, több, szebb😊 bizonyos elemeiben jobb valamiben roszabb...

Mindenki azokat a autótipusokat preferálja amiket szeret... valaki kasznis, valaki formula...

olvassad el az fsone oldalán BOCS KÖSZI

30Dani
Üdv!

Most szedem le at rfactort, mindjárt felrakom. Ti legtöbbet mivel játszotok, az alapjátékkal, vagy valamelyik moddal? Ezek közül mit érdemes leszedni? Mennyibe kerül a full játék? LFS részben megvan, jó játékra szívesen áldozok. Live for speedhez képest milyen az rfactor?

lac coo
Jó,jó... De hány órakor?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
<#idiota><#zavart1>
január 08 jön az FSONE 07 V1.0<#finom>

nyuny01
Remélem legyûri a Bugattit

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

köszi
SimaSuna
látod a mozgó képet?..
na az a banner...
szinte minden topiknak van...

a banner alatt találod azokat a helyeket ami vmijen szinten a játékhoz tartozik..FAQ, modok, szerverek, játékkal foglalkozó oldalak, stb...
Mi az hogy banner?
SimaSuna
banner alatt...

| SPET F1 2006 | SPET F1 2006 TRACK PACK | CTDP F1 2005 MOD | FSONE 2006
de azt hiszem van 2007es mod is..
A Játékban az F1-es futamoknál a 2007 beállítások vannak???
Az az például Alonso a Mercédesnél van??
SimaSuna
1. Van DEMO..ha megteccik dombornyomott kártyával neten keresztül megveszed.

2. igen a letöltés ingyenes!
3. nincs hozzá javítás, modok viszont vannak rahedli számok, azokhoz készülnek javítások.
4. Google a barátod..beírod h rFactor F1..majd a képek menüre kattintol, és voálá..ott vannak képek...

5. nincs mit 😊
lac coo
Meg lehet venni.
Letöltés ingyenes, de az csak demo, pár autó és pár pálya , F1-ezni nem tudsz vele .
Javítások vannak hozzá .
F1 képek pl itt >>> www.formula.hu

Szívesen !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Honnan tudom leszedni a játékot mert megvenni nem lehet??
A letöltése ingyenes??
Javítások is vannak hozzá??
Képeket tudnál mutatni az F1-es futamokról???
köszi!!!
SimaSuna
nem..ez nem csak F1es játék..
Hali ez f1-es játék??
Ohh , ez gyönyörüséges! Nagyon szeretem amikor a régit ötvözi az újal. Ebben én is szivesen furikáznék.

kölcsönkért időből élek....

b-type
ooo mekhasz! 😊
Annyra nem vagyok oda a Porokért, fõleg mert nem az én méretem sajnos, de mindig tiszteltem/szerettem õket.
Viszont ez a virgaverda ez odatett rendesen,..nem csak Porsche, van a formájában egy kis Renault Alpine:

ami viszont nekem nagy kedvencem..bár hozteszem nekem igazán az A310 rally ami üt).
Szal van ebben a Porsche-ban vér szvsz, széleslapos, eleje új, háta régi...pont jó lenne nekem 😊 <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ez is izlés kérdése, nekem speciel a BMW ilyen. Egyforma ,és unalmas. Szerintem azok sem eröltetik magkat halálra..

Ingy
pedig ugyanolyan csunya mint a többi porsche, TopGeares csokának igaza van, a leglustabb dizajnerek serege <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

b-type

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Király! Teljesen Trackmania filing😊

Ingy
nagyon karaj <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

JuanG
<#eljen>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Gondolom, valamelyik mod teleszemetelte😊 Szivesen.
Csak a commonmaps.mas -t hagytam meg és így már jó! 😊
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!
Alexease
A ..\GameData\Locations\ mappaban nezd meg, nincsenek-e ilyen file-ok. ha van, mozgasd at valahova, es progbald ugy.
Nem mindegyik pálya, csak néhány és köztük az Euro-Ring is.
1.255 -ös verzió.
"Nincs esetleg valahol egy-egy kosza Sky.GMT es SkyBoxi.GMT?" -ezt nem értem <#help>
Alexease
Akkor mindegyik palya rossz? Melyik verzio?
Nincs esetleg valahol egy-egy kosza Sky.GMT es SkyBoxi.GMT?
Az a baj, hogy az Euro-Ring -nél is ilyen.
aesirbaba
Drift MOD, Furano. Csináltam neki egy új alfa csatornát, így úgy néz ki jó lesz, csak most piszkosul mattfekete, kicsit finomítani kell rajta😊

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

Alexease
Sajnos modonkent valtozhat, hogy hogyan oldjak meg.
Ha nincs a textura alphacsatornajaban, akkor a mod kozos MAS file-jaban kell hogy legyen. Altalaban _shine, _s, _light vagy hasonlo vegu filenev. De altalaban az auto alaptexturajanak a neve CARBODY, es akkor a WC_CARBODY_S.DDS, vagy MODNEVE_CARBODY_S.DDS lesz.

Melyik mod?
aesirbaba
A Channels között a tamplate-ben csak a szokásosak vannak. Hol keressem a shine mapot? Vagy ha nincs, akkor hogyan tudom létrehozni?

Alexease
Ha a gyai palyak jok (Mills, Toban, stb.) akkor valszeg hibas az addon palya (kilatszik a "semmi" a "hatter" mogul).
Alexease
A csillogas, tukrozodes 3 dologtol fugg:
- az auto texturajanak az alphacsatornajaba szoktak tenni a shine mappot (fekte-feher), ott ami minnel feherebb, annal erosebben "fenylik"
- az MOD kozos texturai kozott mindig van egy cube/reflect/dx9/dx7 valtozonevu cube map, ami a tukrozodese az autonak
- material beallitas

Ezekbol az 1. az autofesteskor tudod valtoztatni; a 2. a teljes MOD-ra ervenyes, a MAS file-ban van; a 3-hoz piszkalni kell a modelleket is (GMT).
Sziasztok!
Az mitõl lehet, hogy játék közben némelyik pályának "szétcsúszik", elmosódik a háttere?
Próbáltam a pályákat újra felrakni, de nem segített!
Elõre is köszönöm!
aesirbaba
Alex, matt-feketét szeretnék festeni egy kocsira, mit kell tennem hogy a festés ne csillogjon?

aesirbaba
Nyilván, mindenhez hozzá lehet szokni.
Nekem kényelmetlen az átállás, mindössze ennyit jegyeznék meg.

Alexease
Meg nem probaltam, nem tudom😊 De nehez lenne osszehasonlitani, tobb okbol is😊
Cowek
Szerinted Alex, közelít az NR2003-hoz? <#circling>

http://www.f1-info.hu/

énis valami hasonlóra akartam felhívni a figyelmet 😊 -> #31310-ben
Ingy
legszebb az egeszben hogy a végleges verziot meg felse raktam csak a dev verzio van meg amiben a vegleges a fizika abban hemzseg a menu bakiktol, amugy nemtom miert nem teccik hamar hozza lehet szokni 😊