rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
thank you for helping us help you help us all
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mindenki azokat a autótipusokat preferálja amiket szeret... valaki kasznis, valaki formula...
Most szedem le at rfactort, mindjárt felrakom. Ti legtöbbet mivel játszotok, az alapjátékkal, vagy valamelyik moddal? Ezek közül mit érdemes leszedni? Mennyibe kerül a full játék? LFS részben megvan, jó játékra szívesen áldozok. Live for speedhez képest milyen az rfactor?
thank you for helping us help you help us all
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
na az a banner...
szinte minden topiknak van...
a banner alatt találod azokat a helyeket ami vmijen szinten a játékhoz tartozik..FAQ, modok, szerverek, játékkal foglalkozó oldalak, stb...
| SPET F1 2006 | SPET F1 2006 TRACK PACK | CTDP F1 2005 MOD | FSONE 2006
de azt hiszem van 2007es mod is..
Az az például Alonso a Mercédesnél van??
2. igen a letöltés ingyenes!
3. nincs hozzá javítás, modok viszont vannak rahedli számok, azokhoz készülnek javítások.
4. Google a barátod..beírod h rFactor F1..majd a képek menüre kattintol, és voálá..ott vannak képek...
5. nincs mit 😊
Letöltés ingyenes, de az csak demo, pár autó és pár pálya , F1-ezni nem tudsz vele .
Javítások vannak hozzá .
F1 képek pl itt >>> www.formula.hu
Szívesen !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A letöltése ingyenes??
Javítások is vannak hozzá??
Képeket tudnál mutatni az F1-es futamokról???
köszi!!!
kölcsönkért időből élek....
Annyra nem vagyok oda a Porokért, fõleg mert nem az én méretem sajnos, de mindig tiszteltem/szerettem õket.
Viszont ez a virgaverda ez odatett rendesen,..nem csak Porsche, van a formájában egy kis Renault Alpine:
ami viszont nekem nagy kedvencem..bár hozteszem nekem igazán az A310 rally ami üt).
Szal van ebben a Porsche-ban vér szvsz, széleslapos, eleje új, háta régi...pont jó lenne nekem 😊 <#eljen>#eljen>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!
1.255 -ös verzió.
"Nincs esetleg valahol egy-egy kosza Sky.GMT es SkyBoxi.GMT?" -ezt nem értem <#help>#help>
Nincs esetleg valahol egy-egy kosza Sky.GMT es SkyBoxi.GMT?
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...
Ha nincs a textura alphacsatornajaban, akkor a mod kozos MAS file-jaban kell hogy legyen. Altalaban _shine, _s, _light vagy hasonlo vegu filenev. De altalaban az auto alaptexturajanak a neve CARBODY, es akkor a WC_CARBODY_S.DDS, vagy MODNEVE_CARBODY_S.DDS lesz.
Melyik mod?
- az auto texturajanak az alphacsatornajaba szoktak tenni a shine mappot (fekte-feher), ott ami minnel feherebb, annal erosebben "fenylik"
- az MOD kozos texturai kozott mindig van egy cube/reflect/dx9/dx7 valtozonevu cube map, ami a tukrozodese az autonak
- material beallitas
Ezekbol az 1. az autofesteskor tudod valtoztatni; a 2. a teljes MOD-ra ervenyes, a MAS file-ban van; a 3-hoz piszkalni kell a modelleket is (GMT).
Az mitõl lehet, hogy játék közben némelyik pályának "szétcsúszik", elmosódik a háttere?
Próbáltam a pályákat újra felrakni, de nem segített!
Elõre is köszönöm!
Nekem kényelmetlen az átállás, mindössze ennyit jegyeznék meg.