rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

irlindy
BUÉK!!! huhhh...megcsináltam életem legjobb tûzijátékát 😛

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Igen , valószinüleg itt van a hiba, mert nekem megjegyzi másutt, mig itt nekem sem.Amugy szivesen.😊

kölcsönkért időből élek....

lac coo
Nekemsejó .

gordon 24
Akkor valszeg az SG szarakodik.. Már 3-an vagyunk csak ebben a Topikban.. Szóval valszeg ez a helyzet.. Kösszi..

Downhill!!

JuanG
nekem se jó...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

gordon 24
Hát az ki van pipálva és mégsem mükszik😄 Na mind1 lehet hogfy valami apró gebasz van.. Köszönöm neked azért!

Downhill!!

gordon 24
Boldog uj évet mindenkinek!

Downhill!!

JuanG
BUÉK Skacok!!!

b-type: nem rossz ez a porsche, csak nem tudom a hátsó kereken miért van 2D-s felni 😄D

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Boldog Újévet !

cselt
B.Ú.É.K. srácok!
Ezt keresd meg: Eszközök /Internetbeállítások/ Tartalom / Automatikus kiegészítés/ Itt van, pipáld ki.
BUÉK.

Ingy
mégha a szöveget nézné az ember <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

SimaSuna
a HRC topik lakói nevében kívánok mindenkinek rFactorban és versenyekben gazdag új évet!!
Ingy
Hyvää Uutta Vuotta! <#idiota>
remélem nem b@sz át haver mint multkor akkor a Jók a melleid bébi t jelentette <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
BUEK! / Bonne année / Ευτυχισμενο το Νεο Ετος / Felice Anno Nuovo / あけましておめでとう / سنة جديدة سعيدة <#idiota><#vigyor3><#zavart1>
Smicy2
BUÉK 😛

Charade GTti

Ingy
B.U.É.K/Happy New Year!/Feliz año nuevo!ç <#idiota>

gordon 24
Jahh.. Akkor lehet hogy az oldallal van valami bibi.. Csak arra gondoltam, hogy irja a bejelentkezésnél hogy a Coockie-kat engedélyezni kell mert csak akkor mükszik.. Asszem nekem engedélyezve van, de ezt a beállitási részt se találom,hogy rohadjon meg😄 Na mind1.. Ha neked is ilyen akkor lehet minden ok, csak valami más gáz van.

Downhill!!

Istencsászár
Nekem is elfelejti egy pár hete... ( Opera )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gordon 24
OFFF

Nem tudja valaki hol kell beállitani azt a winfosba, hogy az sg-n meg egyéb oldalakon megjegyezzze a jelszavam? Régebben tök faszán müködött, de egy ideje nem jegyzi meg. Szinte minden forum nyitáskor ujra be kell irnom a jelszavaim..Segitsetek!!

ON

Downhill!!

30Dani
Kösz, ez segített. Viszont már jó ideje, más gépen és más játékokkal is furcsán viselkedik a kormány: nincs egyenesfutása, azaz ha elengedem, elkezdi odavissza rángatni a kormányt, beállításoktól kb függetlenül. Rázókövön viszont nem ráz ha kanyarodok, azaz ellentartok neki. (biztos van kormányos topik, de gondolom itt szinte mindenki azzal tolja)

thank you for helping us help you help us all

Alexease
Tegnap mielott toroltem a linket beleolvastam az oldalba, es valoban new generation😊 Amikor kitettem a linket nem neztem at. Ha lattok ilyet vagy hasonlot, nyugodtan szoljatok😊

Bar ez itt nem jogvedo liga vagy warez ellenes szervezet, de lehetoseg szerint, probaljuk meg tisztelni a jatek, a MOD es az egyeb kiegeszitesek fejlesztoinek a munkajat.

akkor énis had rúgjak még 1-t beléjük <#buck>, a magyaritásomat is saját néven terjesztették, sajna ez van, this is a new generation..., szeva Spet "F1CL" <#wave>
Nem véletlenül kapták le az rFCentralról sem.....
Nem is baj, hogy levetted mert eleg sok altalam atalakitott palyat tartalmaz a trackpackjuk, feltuntetve, hogy ok a keszitok es meg csak meg sem kerdeztek, hogy felhasznalhatjak-e, viszont mindenki mastol elvarjak, hogy az o szellemi termekuket ne hasznalja fel... 😞
Alexease
Jatekban a Settings/Controller/FFB panel es az FFB Strength csuszkat huzd minuszba (az osszes Logitech negativban hasznalja).
30Dani
Ezek közül nincs meg egyik se, de közben megoldódott a problémám. Van viszont újabb, hátha tudtok segíteni: Logitech FF GP kormányom van, és furcsa a force feedback, konkrétabban mintha ellenkezõ irányba nehezítené a tekerést, mint ahogy az elvárható lenne. Legújabb LGS fent van.

lac coo
Érdekes egy csapat , az tuti 😊))

Annak idején azért szóltam, hogy rakd ki, mert mindeki 07-es F1 után futkosott.

Alexease
Mivel egyelore nem tudtam donteni, hogy mennyire fair a szerver, bajnoksag, liga, a reklam es a fooldalra kitett crack, igy egyelore toroltem a linket a banner alol.

Sorry/THX (mindenki valassza ki a megfelelot)!
van a bannerban is 1 liga amelyiknek a fõoldalán van crack
Alexease
Van "ugyanezzel" az engine-nel keszult masik jatekod (GTR, GTR2, GTL, RACE, RACE07)? Ha igen es azokkal jatszottal, akkor ez "ugyanaz"😊 Csak sokkal tobb MOD van es palya. A megvetted az elozokbol barmelyiket, nyugodtan megveheted ezt is😉

Amugy Google, en sem tudok jobbat, es ez volt az utolso hozzaszolas ebben a temaban😄
30Dani
Kösz, de szerintem különbözõ modokkal kevés az egy óra, a loader meg úgy tudom netes játékhoz nem jó. Márpedig ha tetszik és jól fut a gépemen, nem offline akarok majd játszani, ergo megveszem.

Alexease
A trial verzio 1 oran keresztul hasznalhato, annyi ido alatt ki tudod probalni.
avcom
ez frankó, most lehet átnézni a papírokat, amiket az ISI kapott, ha jól emlékszem azok elég egyértelmûen rendelkeztek a dolgokról, de nem árt az óvatosság 😊

Ingy
sajnos én sem tudom

30Dani
Nyilván warez nem szerencsés téma, de mindenképp szeretném kipróbálni a játékot, 1.255-höz keresek loadert. Google kidob egy csomót, de ezekrõl a gyanús url-û oldalakról nem szívesen kapom le, vírusmentes linket tudnátok adni? Kösz.

Nándesz14
Mikorra várható a full DriftRevolution? Tudom, örüljek, hogy kijött egyáltalán a demo, de mégis. <#smile>

ja<#mf1>

Ingy
ez egy újévi fogadalom? <#idiota>

akkor majd a need for speed topicba írom a rFACTOROS témákat

b-type
Nem mernek nagyon hozzányúlni a Porsche-t meghatározó vonalvezetéshez szvsz.
Jobbat nem tudnak, rosszabbat meg nem akarnak 😄D <#idiota>
..nézd meg pl. a Subaru rally alapot adó tipust,...hol ide-hol oda változtatták, míg sikerült ennyire randát (szvsz!) csinálni mint a mostani.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ingy
ukrán k*rvák inváziója <#idiota>

Alexease
LOL waz: http://www.euroring.hu/ <#wow1><#wilting><#csodalk><#conf>

Mar reg beszeltem Gyarfassal, gozom sincs mi tortent. Valaki valamilyen reszletet, aki kijar rendszeresen (csod, eladtak, megvettek, szokasos "ungarise-vircsaft")?!
Amugy a vegen ez erdekes: Ekatyerina Szpiridonova (?!)
Istencsászár
<#idiota><#idiota><#idiota>

Djemba, kb itt senkit nem izgat az Fsone kijövetele ( najó lehet valakit, de elenyészõ ), valamint CTDP ügyben ha 10szer irted volna fél év alatt hogy pontosan mikor jön ki akkor 1szer sem... kijött? nem... szal amikor te dátumokkal jössz azon sokan csak kacagnak... az Fsone meg F1 ügyileg elég gyenge mod, ragasztó és játszhatatlan, 10szer peccselt, és még most sem jó, sose lesz... ott a lényeg h kielégítsék a legfrisebb szezont játszók vágyait.

Ingy
ja káromkodni csak nekem lehet azt is részegen <#idiota>

Peddig megszivlelendõ amit ir, mert fsone valóban nem a legjobb. Bár mint minden , ez is izlés dolga. Ezt meg mégsem illenék már...iylen rondán beszélni.Jobb a béke , nem? 😊

ezt nem veszem föl mert egy szar ember mondta

Ingy
ne écsd férre 😄
maximalisan tisztelem a porkét mert nagyon tud autot építeni csak úgy érzem olyan mint a windoz mindig kijön egy service pack aztán csá, a skyline 4 revizió alatt többet változott mint a porsche 40 év alatt, viszont volt egy pletyka hogy ujra élesztik a 928-ast, merem remélni, kedvenc porkém 😊
az elpájn viszont tényleg alapmû 😛