rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én kérek elnézést<#circling>#circling>
Én elhiszem h minden lehetséges verziót kipróbáltál, nincs is vele semmi gond, én is aszerint állítottam be.
Én csak azt akrtam megtudni h mi a különbség a WingManFF és a WingManFFThorsen között <#nezze>#nezze>
És nemigazán érdekel hogy mit szögezel le /fel/oldalra/jobbra/balra/elé/mögé, mert vas tyúk is talál szöget!<#wink>#wink>
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Köszönöm szépen a segítséget!
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
De azért kösz az infókat!
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
kölcsönkért időből élek....
avagy remelem a drift revolution modrol beszelsz 😊
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
Ritkán látni ilyen ronda autókat 😊)) De a video jó !
Egy kis bemutato filmecske, a Turismo Carretera-bol (rFactor engine)😛
Turismo Carretera - Alexease - AVI - DivX - 36MByte
Mi a különbség a Logitech WingMannFF és a WingManFFThorsen- között?
Mert én <#lama>#lama> eddig a Logitech G25-re állítva próbáltam driftelgetni. Persze kevés sikerrel, mert túl hamar átlibbentem a másik oladlamra és kavicságy. Persze nekem Logitech EX kormányom van és az csak 180 fokot fordul. De WingMannFF -re állítva fényévekkel kezesebb lett a Skyline!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
én is modder vagyok tom milyen ha valami gebasz becsuszik es mennyi idõ kijavitani feltéve ha ki lehet
"We will continue our work on 2006. The end is near. Renault is half-way done, Livery-updates for Redbull and the Super Aguri SA06 are in progress, textures are being finalised and many small graphical things like driver bodies and helmets are being finetuned. Michael and Gonzo is working on the physics, working on the upgrades, balancing and testing. Like with the last mods, we will announce once we start beta-testing.
Once 2006 is finished, F1-1994 will continue."
rájön h egyhamar nem lesz még kész... talán nyár? vagy 2008 vége?
nem kell hónapokig, évekig hájpolni és akkor rögtön nem is ír ilyet senki
nézd meg, ott van az NAGT MOD is, az is tudom, hogy meló mellett megy (?) meg minden, mert mindegyik ilyen, de hamarabb elkezdtek modellezni, mint kijött az rF és hol van?
De screenshot meg videogyártás ment nagyban, most meg már az sem, ami nem baj, csak a modok 70%-a azért "készül" újabban, mert akik benne vannak azok fürdeni szeretnek a népszerûségben és rohadtul nem azért, mert õk hasonló szellemiségben élnek, mint a Máltai Szeretetszolgálat.
Ezért van a soha meg nem jelenõ modnak magyarországi PR embere, ráadásul kettõ is. Na had ne röhögjek már...
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
az a szánalmas hogy ilyen kommentek vannak cimbi...
kölcsönkért időből élek....
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro
Nem tudjátok honnan lehet letölteni az MMG F1 1991 módot???<#conf>#conf>
Mert a Teljes MMG F1 2007-re még várok hogy megjelenjen a teljes verziója!!!
Formula-1 fan
Szabi : PR Director Hungary
Adam : PR Director Hungary 😄
CTDP-vel nem tom mi lesz ....Már a 2005-ös mod is rohadt sok idõbe telet míg megcsinálták, tekintve , hogy az F1C alá kiadott verziból született....
Szép meg jó, de 1.5 év alatt vagy 2, illene legalább a modeleket összehozni 😊))
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
OFF: Belgium,a következõ bajnoki évadban szeretnék indulni, ha lesz netem. ON
chalk
hasonló rajzolós téma
IndieGames.com - The Weblog
naponta frissülõ blog,vannak érdekes játékok dögivel.
ON: