rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sikura
Jól van Fószer,

én kérek elnézést<#circling>

Én elhiszem h minden lehetséges verziót kipróbáltál, nincs is vele semmi gond, én is aszerint állítottam be.

Én csak azt akrtam megtudni h mi a különbség a WingManFF és a WingManFFThorsen között <#nezze>
És nemigazán érdekel hogy mit szögezel le /fel/oldalra/jobbra/balra/elé/mögé, mert vas tyúk is talál szöget!<#wink>

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

Jó a mod!! Nekem a menü is bejön, aki meg komolyan veszi ezt a játékot az úgyis be tudja állítani a kormányát. Nekem egy GP forceom van és csak az x tengely érzékenységén állítottam és tökéletes.
lac coo
A tengelynél csõfogóval !<#idiota><#banplz>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Hogyan és hol kell beállítani, hogy a kormány 80-200-240-360+ fokos legyen?
Köszönöm szépen a segítséget!
Ingy
cimbi, g25-ömet beállítottam 180-200-240-360+ fokokra és egyenként teszteltem minden beallitast es kivalasztottam az optimalisat amit elkuldtem olyan emberkenek akinek olyan kormanya volt ami azt a szöget tudta, szal ezt leszögezve szöget üt a fejembe hogy mit probálsz leszögezni<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

sikura
Persze a drift modról beszélek, de gondolom neked nem olyan kormányod van mint nekem, ezért nemértjük egymást!<#idiota>
De azért kösz az infókat!

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

Nekem nagyon bejön! Nagyon jó!

kölcsönkért időből élek....

Cowek
<#eljen><#worship><#eljen>

http://www.f1-info.hu/

Ingy
leírásban benne van a 180-200 fokos kormanyon rf ben mit kell allitani 😊
avagy remelem a drift revolution modrol beszelsz 😊

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

warez témában lehet kérdéseket feltenni ide? ha nem akkor valaki keressen már meg privátban, mert lenne egy két kérdésem. thx.

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

sikura
jajaja azt már beállítottam rég, csak ugye rF-ben nics a választható kormányok közt a Logi FFEX. A Momo és a G25 pedig többet fordul mint 180 fok. de ezek szerint eza Wingma is 180 fokot fordul mert arra állítva tééleg jókat lehet autózni

lac coo
<#taps>.

Ritkán látni ilyen ronda autókat 😊)) De a video jó !

Alexease
Legyen egy kicsit OFF (vagy meg sem annyira😄)
Egy kis bemutato filmecske, a Turismo Carretera-bol (rFactor engine)😛

Turismo Carretera - Alexease - AVI - DivX - 36MByte

Ingy
a drift readmejeben van körmányszöghöz tartozo beallitas 😊

sikura
Hy!
Mi a különbség a Logitech WingMannFF és a WingManFFThorsen- között?

Mert én <#lama> eddig a Logitech G25-re állítva próbáltam driftelgetni. Persze kevés sikerrel, mert túl hamar átlibbentem a másik oladlamra és kavicságy. Persze nekem Logitech EX kormányom van és az csak 180 fokot fordul. De WingMannFF -re állítva fényévekkel kezesebb lett a Skyline!

nem mert lekoppintják a 07BMW fizikát 😊
Istencsászár
nem lesz hozzá 9 peccs 2 hónapon belül?😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Azért van remény, talán az MMG vissz valami komolyságot azt FSone 2007-be
Istencsászár
😊, én mindent megértek, de had legyek kiakadva ha már stabilan csak CTDPre várok évek óta, és minden más modot keresztbe lehányok😊 mert tudom h ez az egy lesz olyan minõségi munka ami nekem megfelelõ.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ingy
stabil gondolkodas csak a kocsma ajtajában létezik <#idiota>
én is modder vagyok tom milyen ha valami gebasz becsuszik es mennyi idõ kijavitani feltéve ha ki lehet

Istencsászár
Én egy mocskos paraszt vagyok aki szeretne a CTDP kiváló modjával játszani, csak már 2008van, és pár képen kívül szinte semmi sem mutogatnak..., de azt mutogatják, meg h nemtudom hány % áll stabilan nemtudom mennyi ideje, ha az ember logikusan gondolkozik akkor

"We will continue our work on 2006. The end is near. Renault is half-way done, Livery-updates for Redbull and the Super Aguri SA06 are in progress, textures are being finalised and many small graphical things like driver bodies and helmets are being finetuned. Michael and Gonzo is working on the physics, working on the upgrades, balancing and testing. Like with the last mods, we will announce once we start beta-testing.
Once 2006 is finished, F1-1994 will continue."

rájön h egyhamar nem lesz még kész... talán nyár? vagy 2008 vége?

Ingy
<#action><#fogmosas><#idiota>

avcom
jaj hagyd már ezt a szöveget 😊
nem kell hónapokig, évekig hájpolni és akkor rögtön nem is ír ilyet senki

nézd meg, ott van az NAGT MOD is, az is tudom, hogy meló mellett megy (?) meg minden, mert mindegyik ilyen, de hamarabb elkezdtek modellezni, mint kijött az rF és hol van?

De screenshot meg videogyártás ment nagyban, most meg már az sem, ami nem baj, csak a modok 70%-a azért "készül" újabban, mert akik benne vannak azok fürdeni szeretnek a népszerûségben és rohadtul nem azért, mert õk hasonló szellemiségben élnek, mint a Máltai Szeretetszolgálat.

Ezért van a soha meg nem jelenõ modnak magyarországi PR embere, ráadásul kettõ is. Na had ne röhögjek már...

Nightwish006
Ahaaa! Na lehet befektek, idõm meg azért nemnagyon vanrá, mert nagyrésze elmegy a CS-re 😊

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Ingy
miért szánalmas? azért mert kõkeményen melóznak egy olyan dolgon ami teljesen ingyenes és szeretnék a lehetõ legjobban megcsinálni?
az a szánalmas hogy ilyen kommentek vannak cimbi...

Szerintem most már 10k ban megálna. Gyakorolni kell,hisz minden szim alapja a gyakorlás. Még a profik is lezuzzák egymást néha, tehát kizártnak tartom, hogy elsöre ilyenek nélkül megúszd. Az elvárásaidon múlik, mennyi idöt forditasz rá. HA jól akarsz menni gyakorolni kell. Na meg persze sok függ attól, milyen modal mész majd.

kölcsönkért időből élek....

Nightwish006
Hello! A kérdésem a következõ, mennyibe kerül ez a game eredetiben? És mennyire szükségeltetik sokat gyakorolni ahoz, hogy ha indulnék valami lama ligában, akkor anélkül tudnék végigmenni, hogy ne törjek rommá mindenkit? 😄 Mert idõm nemsok van játszani :\ Kösz, és sry a lama kérdésekért...

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

lac coo
Meg kell venni a játékot, vagy keresni egy harmadik F1 sfx-et is ! 😊

MMF F1 91 NINCSEN!!!!!!! 2007 az ebben a hónapban lesz elvileg január 8-án ezt írja az fsone és az mmg is

Csõ Srácok! B.Ú.É.K.!!! Tudna valaki segíteni abban,hogy a Formula 1 Extreme 2006-ban miért nincs hang? Hiába cserélem ki az sfx-et egy másik F1-es mód sfx-ére úgy sincs hang. Mi lehet az orvosság? Elõre is köszi a választ.

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

Hello!!!
Nem tudjátok honnan lehet letölteni az MMG F1 1991 módot???<#conf>
Mert a Teljes MMG F1 2007-re még várok hogy megjelenjen a teljes verziója!!!

Formula-1 fan

lac coo
Nem tom ki vagy mi, most láttam rFCentralon 😊)))

avcom
? <#vigyor>

Istencsászár
Reményekedtem h karácsony környékére tervezik, de nem... ingyé van meg minden tiszteletem az övék az eddigi modajik után, de már szánalom amit mûvelnek ezzel a 2006os moddal.

lac coo
És ilyen is van a creditben :

Szabi : PR Director Hungary
Adam : PR Director Hungary 😄

lac coo
Na de nézz körül RSC-n hogy állnak a modokkal 😉

CTDP-vel nem tom mi lesz ....Már a 2005-ös mod is rohadt sok idõbe telet míg megcsinálták, tekintve , hogy az F1C alá kiadott verziból született....

Szép meg jó, de 1.5 év alatt vagy 2, illene legalább a modeleket összehozni 😊))

tényleg haladnak... csinálnak 1994 és 2006 mod,IRL, F1 2008 az FSone-nal közösen,2006-ból van egy demó 2 autóval, ha jól emlékszem <#buck>, elnézegettem az FSone06 modot érdekesen mozognak a kerekek a felfüggesztés meg meg sem mozdul <#buck>
lac coo
De legalább haladnak, az F1 07 modellek is sorban elkészülnek ... Nem úgy mint CTDP...Bár gondolom õk kevesen vannak, és ha jól látom minden autónak, minden futamra elkészítik a külön kasztniját.

az MMG annyi modot csinál, hogy szerintem már õk sem tudják hol állnak
Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

irlindy
Na...IPS is lesz az IRL modban. Ez tetszik😊 csak készülne már el..nagyon váromIRL 2007 MMG

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

Dietrich
kb. 3 hete jelentkezet ez a gond az sg-n..aztán megjavult aztán megint nem jegyzi meg a passt..nem nálad a hiba.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!

BÚÉK minden fórumozónak
OFF: Belgium,a következõ bajnoki évadban szeretnék indulni, ha lesz netem. ON
copass
OFF:
chalk
hasonló rajzolós téma
IndieGames.com - The Weblog
naponta frissülõ blog,vannak érdekes játékok dögivel.
ON:

Istencsászár
Ez nagyon fun😄

copass
buék meg ilyesmik!😄

BUÉK!!!.......Szeva Snake (F1CL)....hol vagy mostanság?
lac coo
Off.:crayon ... Igen jó játék, demo letöltés itt , ami még nem olyan mint a videon de mindenképpen fantasztikus !!

b-type
Gondolom mert kisebb a légellenállása mint a 3D-nek 😄
Bujjaék mindenkibe.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type