rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kölcsönkért időből élek....
Az 1.25-tel nézted, nem az 1.255-tel, gondolom.
Akkor majd én is megnézem azzal, és megpróbálok rájönni, hol a különbség a beállításokban (PLR file vagy ilyesmi), már ha van.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Meg tudnád nézni a kedvemért, hogy nálad sincs az 1.255-ös verzióval, vagy csak nálam van valami elállítva?
Konkrétan sajnos fogalmam sincs, menüben flag rules full és megy <#fejvakaras>#fejvakaras>
Charade GTti
Van valami ötletetek a problémára? Ti vagytok guruk ilyen rFactor buherálásokban.
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro
A Panther Racing IRL csapat honlapján jelent meg:
Q. Any interest in having Paul Tracy in the Panther stable? What are your thoughts on the rumors of him coming over to IRL?
A. Absolutely we’d be interested in Paul Tracy. But he is under contract with another team. I think his move to the IndyCar Series – with Panther or another team – would be a major score for open-wheel racing and the Indianapolis 500. The biggest question would be: How quickly could the Indy Racing League organize an event in Canada?
A kérdés úgy szól, hogy a Panthert érdekli-e Tracy, John Barnes csapat társtulaj pedig azt mondja, hogy persze hogy érdeklõdnek, de jelenleg szerzõdése van egy másik csapattal (Forsythe). Ha sikerülne õt megszerezni, akkor pedig már csak az a kérdés, hogy milyen gyorsan tudna az IRL leszervezni egy kanadai versenyt.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com
Találkozott valaki azzal a problémával, hogy versenyen kék zászló egész egyszerûen nincsen az rFactorban a korrekt beállítás ellenére sem? Nekem a legújabb, 1.255-ös verzió van, és CTDP F1 2005-nél tapasztaltam, hogy a lekörözendõ pilóta nem vesz tudomást a mögötte haladó, éppen körözni készülõ kocsiról, tehát nem engedi el. Nincs is kék zászlós jelzés, pedig a "Flag rules" full-ra van állítva, a PLR file-ban több értéket is próbáltam ("QUICK BlueFlags="3" és "6"). Gyári pályán gyári moddal sem mûködik, szóval ez valami általános probléma, nem CTDP-s.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
még jóljöhet...
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
közben rsc-n megtaláltam a megfelelõ fórumot..
Gjon írta, hogy a [email protected] el kell küldeni rendelési számot és/vagy e-mail-t amirõl meg lett véve..
hát elküldtem..kíváncsi vagyok milyen hamar küldenek valamit😊
jóvolna, mert lehet február 16-ig VGA-t kell gariztatnom, amiatt lett az egész rendszer reinstall.. 😞
rFactor TryMedia ReLicence
A Name, Email egyertelmu, az Order Number a leveben van amit kaptal toluk, es az Issue reszbe erdemes beirni hogy elfogyott a kulcsod😊
Ronda és gyakorlatilag használhatatlan, csak próbaképpen készült ( út, textura domborzat stb...), de mégis csak saját 😊<#idiota>#idiota>.
Nagy köszönet Alexnek, hogy mindent a számba rágott!!!<#worship>#worship>.
Video
Megprobalom eloturni a linket...
Van itt egy ilyen: http://csc.trymedia.com/csc
De egy masik volt, ahova a vasarlaskor hasznalt email cimet es a kapott vasarlasi kodott kellett beirni. De azt hiszem, ha megprobalod regisztralni a jatekban, es amikor kiirja hogy elfogyott, azon az oldalon alul van valami kozvetlen support link. Meg keresem😊
ugyanis, ma xp reisntall volt, visszamásoltam trymedia mappát, és nem is törõdött vele😞
próbálgatok
lehet, hogy be kéne fejezni a tanulást, kezd nagyon ártani <#vigyor>#vigyor>
mellesleg (és most tényleg viccen kívül) talán elõször veszem észre, hogy egy játék mûveltséget gyarapít vagy kultúrát terjeszt vagy valami ilyesmi <#smile>#smile>
lehet, hogy hülyeségnek hangzik, de akkor is <#finom>#finom>
Amikor meg a "NASCAR"-ban a piaval menekultek, lehet hogy ott is tobben voltak😄
Amugy a TC-ben talan a leghiresebb versenyzo Fangio volt, meg a F1-es korszaka elott ket szezont is megnyert (1940-41).
Hogy most mit csinal pontosan a masik ember, azt nem tudom, de valszeg nem unatkozik😊 De eleve a TC-nek a lebonyolitasi rendszere, szoszerint "lebonyolitasi", vagyis bonyolult😉)) Van 4 edzes, az egy dolog😉 48 auto indul, az mar izgalmas😄D De sok rovid idomero, es "pozicionalo" futam van, es az azok utan kialakult vegleges sorrenddel egy "ereszd el a hajam" 48 autos verseny😊
- 3x12 fos idomero. Az eredmenyek alapjan:
- 3x12 fos, 6 korosos "pozicionalo" versenyek😊 Az eredmenyek utan:
- 1x48 fos, 12 koros futam😊
A 6 koros sprint es a 12 koros zaro futam utan is kapnak pontokat😊
A lenyeg, hogy rengeteg auto, sok gyors verseny, ahol nincs ido pocsolni, vagyis ne unatkozzanak a nezok😄 Nem egy F1, ahol ket sor kozott megallapitom, hogy 2 tizedet csokkent a kulonbseg 30 kor alatt😄DDD
(mondjuk ennyi erõvel akkor a NASCAR is lehetne ilyen, ott sem törvényszerû, hogy a whiskyvel egyedül kell menekülni a Sheriff elõl <#zavart1>#zavart1>)
\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Joy-l is érdmes próbálkozni..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
http://www.youtube.com/watch%3Fv%3Di9j8Bme0pYo