rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pluszba nem szeretnék regisztrálni még 1 oldalra, hogy föltegyek 1-2 kérdést. Bocs a dublaüzenetért.
Istencsászár
Itt nem kapsz ennyi😊 ne vergõdj, a szimes topikokba nincs warez, fogadd el és keress másutt róla információt.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Csakhogy itt olyan társadalmi osztályú , neveltetésû emberek vannak akik nem foglalkoznak warezzel sõt üldözik azt !!!<#idiota>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

És ezt hol írjátok le? Eddig minden sg-s fórumban kaptam választ, ha hibaüzenetrõl, crackelésrõl kérdeztem.
lac coo
A wrez az nem off de nem ide való 😊))

OFF:
Most miért lett törölve a hozzászólásom, mikor kicsit se volt off, hanem csak az rFactorról szólt? Ha ezt is törlitek és nem válaszoltok, akkor mi a nénikémért lett ez a fórum, ha csak 3 ember beszélget, és senkinek sem válaszoltok?
bardocz
köszi!
de én játékban sem tudtam,mert ott alapból cockpit nézet van<#idiota>azon már nincs mit változtatni😄 köszi!
Istencsászár
ugyan úgy mint játékban?!😊 ( Insert, Del, Home stb )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
elnézést lámaságomért,de replay-nél hogyan tudok nézetet váltani?ha wiew-re kattintok másik kocsit mutat:S pedig direkt kivülrõl akarok megnézni egy kört
lac coo
Nem tom ... Nézz utána HSW-n, vagy valahol ...

bardocz
kár pedig kipróbálnám F1-et esõben😊 mondjuk esõgumi sincsen ehez a modhoz😄 (ctdp vagy melyik,2005-ös)
kipróbáltam riverside-ot,überbrutál,szinte végig padlógázos F1-es kocsival😄 nagyon jó érzés menni vele😊
ami készül mod,a régi kocsikkal mikora várható?pantera,911,906 meg ilyenek lesznek benne aszem
lac coo
Néhány pályához van barkács-esõ próbálj olyant letölteni ...Ebben az rFactorban még nincs esõ 😞

bardocz
az esõt hogy lehet megcsinálni,mert láttam egy videót ahol esõbe mentek,de én nem találom a pálya beáklításoknál:S
vagy ez lehet,hogy csak abban a modban lesz benne?(65-ös tc és gtc-k aszem)
bardocz
V8 mod 1:15.993 watkins glen nascar pályán milyen idõ?
JuanG
igen, azaz, köszi! 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Továbbra is várok némi segítséget, hogy hol lehet visszakapcsolni a kis üzenõablakot a játékban, mert kikapcsolni tudtam valamikor, most viszont be nem ..😊)))
Az a kis ablak , ahol a játék írogat mindenfélét, ha valamit bekapcsolok stb ....

lac coo
Nem mindenki szereti a konzervatív formákat !<#mf2><#vigyor1>

JuanG
fújjjjj <#mf2><#eplus2>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

bardocz
ó baszus tényleg😄 köszönöm!
lac coo
Controlls-ban az FFB erejét tedd mínuszba (vagy pluszba ...) !

bardocz
sziasztok! a menüben nem találtam,ezért itt kérdezem:a ffb irányát hol tudom megváltoztatni?mert most pont fordítva mûködik

80%<#taps>

leho94
itt láthattok videokat a F1RFT 08 modról...

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

lac coo
Nekem van valahol leírásom ezekrõl, de persze sehol nem találom ....

lac coo
Off.. Ez hogy tetszik nekem ....<#eljen>.:

Tomievo
Emlékszem a postra. Alexease írta be, de hogy mikor azt nem tudom. Viszont a plr-t szerkesztheted sima Jegyzettömbbel is...

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

sztem livet glen lesz az a pálya.

Danecay
Sziasztok!
Régebben találtam itt a topicban, Force Feedback beállításokat leíró hozzászólást. Nem arra gondolok, hogy le volt írva, hogy az egyes beállítások mire vannak hatással, hanem, konkrét módosított beállítások voltak. Ha jól emlékszem nem Alexease írta, viszont nem emlékszem, hogy ki és nem is találom. Továbbá emlékeim szerint nem a Controller.ini volt szerkesztve hanem a PLR file, mert amennyiben jól rémlik az M3HiPFe editorral szerkesztgettem át a saját PLR-emet.
Sajna elszállta az a partícióm amin az rF volt és most raktam újra a gamet, az a beállítás, beállítások, tetszettek, mert egész jó visszaadta a játék a kerékvetõket stb. Ha valai véletlenül tudja mirõl beszélek, vagy ráismer a leírás alapján a postra, legyen olyan kedves és linkelje már be mert tényleg nem találom.

Tomievo
Ha még nem volt DFP-d akkor sztem mindegy melyiket választod. A GT-s háza kicsit nagyobb és sokkal erõsebb az ffb, de emiatt a PS3-as Logitech logos meg halkabb és talán kicsit precízebb. Bár ezt lehet azért éreztem, mivel az én DFP két éves.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Köszi, tehát gt az jobb, asszem még olyat is láttam, akkor inkább azt veszek (ha az az 😊).
Tomievo
Jó Pc-hez mind, mivel usb csatija van, én most vettem bátyámnak karácsonyra egy ps3-as változatot. Mondjuk nekem a régi változat jobban tetszik, a GT logós(nekem az van), mert sokkal masszívabb.

Na ez a bajom, hogy ez valami új, ránézésre ua. de az van írva csak hogy ps2 és 3 hoz van, csak azt nem tudom hogy ez is jó-e a pc-hez?
Sehol nem írnak róla semmit, ez dühítõ!
Alexease
Jo hozza, nekem is van egy, regebben azt hasznaltam. Jo kormany (ha tudsz szerezni😄).
Hello
Abben tudna Nekem segíteni Valaki hogy a
Logitech Driving Force Pro Steering Wheel for PS3 / PS2
jó e pc-hez is, ill. ha nem akkor azt honnan lehet megtudni hogy melyik jó hozzá?
Köszi
Alexease
Ha csak a kasztnin mulna, szazaval lennenek jobbnal jobb autok a jatekban. Tucatjaval vannak millimeterre pontos highpoly modellek. Szerintem, egy korrekt autonal a kasztni-fizika keszitesi ideje: 20:80%...
Sajnos nem lesz jobb...talán évközben javul majd, de esélytelen, pedig az egyik kedvenc pilótám Button...azért szorítok nekik...😄

de ha elolvasod a fórumot, ott azt írták ,hogy február közepe-vége.
kifogják adni, azt majd dobálják hozzá a peccseket...100%!!!

Pukkandur
Köszi, pont a Hondával mennék a bajnokságban:-(
Szerintem elég furcsa ezzel a EarthDreams dizájnnal. Csak jobb legyen az autó mint a tavalyi!

avcom
az, hogy renderkészítésre alkalmassá válik egy modell még nem jelenti automatikusan azt, hogy ingame játszható is az autó, szóval a racingrenders-t csak óvatosan érdemes kezelni az ütemterv szempontjából 😊

már csak a Hondát kell megcsinálniuk és kész!sztem 1 hét, max februás vége!

http://racingrenders.com/

itt nézegesd!!!😊))))))

Pukkandur
Sziasztok,

Nem tudja valaki, hogy az F1 MMG mód mikor várható?

Alexease
Vannak "vizes" F1-es palyak (rFactor Central). Modositott tapadas es efektek. Vagyis az eso nem esik, csak olyan mintha vizes lenne az ut😉 Van "gagyi" tukrozodo verzio is😄
Csövi! A videóban van egy olyan rész ahol esõbe nyomulnak.Az,hogy lehet?<#wow1><#merges2><#merges2><#wow1><#fejvakaras>

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

lac coo
Kis önárnyékot kéne renderelni a template-re és tökéletes lenne .

lac coo
Na tessék .<#taps><#worship><#guluszem1>. :

Ez tényleg nem az a pálya, de sztem. amit Alex linkelt, nagyon jó "kis" pálya, van benne minden. Kicsit hosszú ugyan de Én anno F1 79-el próbáltam, nagyon baba volt.
JuanG
ez nem az (video alapján), de köszi, mert jó pályának tûnik és még nincs meg 😊)

Alexease
Talan ez, de nem biztos😊
The Greyhound
JuanG
Tudja valaki hogy az alábbi lapon, az 1 videoban 2:45-nél melyik az a pálya?

video

Istencsászár
Persze hogy munka nem vitatom, tisztelet annak csinálja ezeket. Az meg a másik😊 azért minden éveben az autó 99%ban más... mindenhol vannak eltérések uj kis apró elemek kialakítások... szemre lehet hogy egyforma, de ha kettõt egymás mellé rakjtuk teljesen más részleteiben.