rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Most miért lett törölve a hozzászólásom, mikor kicsit se volt off, hanem csak az rFactorról szólt? Ha ezt is törlitek és nem válaszoltok, akkor mi a nénikémért lett ez a fórum, ha csak 3 ember beszélget, és senkinek sem válaszoltok?
de én játékban sem tudtam,mert ott alapból cockpit nézet van<#idiota>#idiota>azon már nincs mit változtatni😄 köszi!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
kipróbáltam riverside-ot,überbrutál,szinte végig padlógázos F1-es kocsival😄 nagyon jó érzés menni vele😊
ami készül mod,a régi kocsikkal mikora várható?pantera,911,906 meg ilyenek lesznek benne aszem
vagy ez lehet,hogy csak abban a modban lesz benne?(65-ös tc és gtc-k aszem)
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Az a kis ablak , ahol a játék írogat mindenfélét, ha valamit bekapcsolok stb ....
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
80%<#taps>#taps>
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Régebben találtam itt a topicban, Force Feedback beállításokat leíró hozzászólást. Nem arra gondolok, hogy le volt írva, hogy az egyes beállítások mire vannak hatással, hanem, konkrét módosított beállítások voltak. Ha jól emlékszem nem Alexease írta, viszont nem emlékszem, hogy ki és nem is találom. Továbbá emlékeim szerint nem a Controller.ini volt szerkesztve hanem a PLR file, mert amennyiben jól rémlik az M3HiPFe editorral szerkesztgettem át a saját PLR-emet.
Sajna elszállta az a partícióm amin az rF volt és most raktam újra a gamet, az a beállítás, beállítások, tetszettek, mert egész jó visszaadta a játék a kerékvetõket stb. Ha valai véletlenül tudja mirõl beszélek, vagy ráismer a leírás alapján a postra, legyen olyan kedves és linkelje már be mert tényleg nem találom.
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Sehol nem írnak róla semmit, ez dühítõ!
Abben tudna Nekem segíteni Valaki hogy a
Logitech Driving Force Pro Steering Wheel for PS3 / PS2
jó e pc-hez is, ill. ha nem akkor azt honnan lehet megtudni hogy melyik jó hozzá?
Köszi
kifogják adni, azt majd dobálják hozzá a peccseket...100%!!!
Szerintem elég furcsa ezzel a EarthDreams dizájnnal. Csak jobb legyen az autó mint a tavalyi!
http://racingrenders.com/
itt nézegesd!!!😊))))))
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

The Greyhound