rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Na ja de egy ártatlan szárnyacska a kasztni tetején megvéltoztat mindent: a hûtõnyílásokat, a többi szárnyacskát stb ...
Szal van vele meló rendesen. Más dolog az, hogy senki nem ismeri annyira az autókat, hogy ne lehessen nagyokat csalni 😉

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Hát ha valaki ,akkor én tudom ez az alakítgatás is mekkora szívásm igaz én nulláról probálkoztam anno, mindent ki kellett találnom, de nem kis feladat az sem ...

Istencsászár
Alapjában minden márkának megvannak a sajátosságai már min. 2 éve, szóval elég ezeket csak updatelni.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

leho94
Sztem egy modellt csinált meg és azt alakítja minden kocsinál..Vagy amit te mondassz.

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

gviski
Sompir ügyes, de szerintem ezeket a modelleket nem 0-ról kezdi hanem az elõzõ évit alakitja át, de nagyon jó hogy igy napra kész...

Grat már kiváncsi vagyok milyen lesz

Virtual SimRacing

Ninja
Alexease ment privi, mert mail-t visszadobja<#szomoru1>

leho94
Majd liga indul a RFT2008 moddal és akkor lesznek futamok mint élõbe ha addig kijön a mod amire van esély..Jelentkezni : [email protected] , [email protected]

daf xf
Hi all!
Valakiknek nincs kedvük zúzni eggyet?
az f1rft modal?

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

b-type
ááá..hülyültem <#idiota>
Kicsit játékautószerû a kasztnija ennek a Mustang-nak,..bár a valóságban is elég mûanyaghatású szvsz.
De érdemes lenne vele kicsit foglalkozni, mert pl. jó a hangja, és sztem is egész jól el lehet terelgetni, valmint használható belsõ nézete van.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
A film elejen mi az a BMW felfuggesztes-gyilkolas?!😊 <#idiota><#zavart1> Amugy jo, csak neha nem rugja ki magat a kerek, felragad a kerekjarati dobba😊))
Alexease
En is tegnap toltam, eleg hasznalhato auto😛
b-type
Nem rossz ez a mustang cucc, az egyik mod aminek jó a hangja:alapgyors kisvid, Mustang/Oldring.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG
az Enthusia valóban jó cucc, volt szerencsém kipróbálni, és merem állítani az egyik legjobb autós szimulátor az LFS, RBR, rFactor mellett...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Istencsászár
Nextgenrõl beszéltem, mivel 360am van mindent kipóbáltam rajta amit lehet😊, Ps3-on kitudok mindent ( ki is lett ). Arra a gémre nem írtam h nem csak azt h nemhiszem<#idiota><#idiota>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Jó, CTDP tényleg odarakja magát mindig, de hogy 3 évig alig haladnak ....
Persze nem kötelezõ ez, pénzt sem keresnek vele ( bár szvsz a BMW cuccért valami csak csurrant oda...) , hobbiból csinálják stb ...

De hogy Sompir 3 nap alatt legyárt egy új F1 kasztnit az azért nem semmi, és nem is monmdahtnám összecsapottnak !Ráadásul Zmodellerrel, brrrr...

Alexease
Ungarise vircsaft😊 <#eljen><#zavart1><#taps>
leho94
Már az Fsone-osok is körözgetnek azóta ^^

lac coo
LOL....

Ezt RFT forumon olvastam a fõnöktõl:

Kössz, de nem kell az MMG segítsége. egyedül is megtudom csinálni a modot. Nemfogják erre rá mondasni, hogy fsone , és stb. Ez saját fejlesztés lesz, és az Rfactorcentrálra is felteszem , mint önnálló moddert és modot. Csak azt nem értem, hogy 10-en 20-an 50-en nem képesek összehozni. 2 hónap alatt egy modot, míg én egyedül megtudom csinálni. Ez vonatkozik a ctdp re, mmg re is.

Írogat neki MMG, hogy szívesen besegítenek ha kell 😊))))

Ingy
Szépöcsém te kinyilatkozol ugy hogy körbe se nézel, Enthusiat ki se probáltad és fikázod, szedd össze magad <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Tomo15
Legjobb! Még most is nagyon sokat játszok vele.
Istencsászár
Játszhatósággal nincs gond😊, épp ezaz konzolon erre mennek rá, hogy élvezd minden másodpercét.

nyuny01
Hát nem tudom még anno a GT2-vel játszottam,"kormány nélkül"és meg kell mondjam azóta sem játszottam hasonlóan véghezvitt játékot!Az ötöt még nem próbáltam de nem hiszem hogy romlott volna a játszhatósága!Attol hogy nem PC azért készülhet szimulátor konzolra is,szerintem! 😊

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

nyuny01
<#eljen>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

lac coo

lac coo
Nekem semmi ilyen kütyüm nincs, szal ezt sem próbáltam de videok elég meggyõzõk!
Meg aztán , Ingy-nek el lehet hinni 😉

Istencsászár
Nemtudom, lópoly recefice prevgen pár gémtõl eltekintve hidegen hagyott😊, de ha nextgenekre ahol powa van ezerrel, nem csinálnak olyan szimulátorokat amitõl padlót fogok akkor nemhiszem h Ps2õre csináltak volna.

lac coo
Enthusia ??? ( Vagy mi ...)

Istencsászár
Jah😊, ha nem mondogatnák minden interjûban, videóban, a dobozára nem lenne évek óta rányomva hogy riõl drájving szimulátor akkor semmi baj nem lenne vele... de rávan és mondják akaratlanul, pedig konzolon NEM LEHET szimulátort csinálni... a leg komolyabb autós játékba ( Forza 2 ) és a legjobb árkéd játékba ( PGR4 ) is olyan közös elemek vannak a fizikában és irányításban amik a kontrollerrel való irányítás velejárója... GT sincs máskép, rengeteg a hibája ( nincs törés, nincs ütközésszimulácó, nincs meghibásodás, több száz autót nem lehet normálisan lefizikázni, s lényegében egy közönségkáték, amivel a 10 éves pisitike is eltud simán játszani ), nem rossz, mert a PGR sem rossz, sõr a legjobb autós játékok, mind hangulat, mind grafikam hang és játékélmény terén.

JuanG
gagyi..

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

nyuny01
de szép lett!<#eljen>

lac coo
Az biztos! Ahogy nézem a 06 is tele lesz extrával ..

Ingy
lehet a ctdp be van lassulva de minõségi munkát végeznek 😊

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

leho94
Mindent õk csinálnak^^ Ott vok "tûzközelben" 😄

Istencsászár
jövõhéten jön az MMG elvileg.

lac coo
Próbáljátok felvenni velük a kapcsolatot, biztos szívesen megosztják veletek a cuccot ! CTDP-re még várni kell ...

lac coo
Hát ha tényleg a õk csinálják, nagy gratula nekik, igazán naprakészek és nem is csinálnak rossz munkát !

leho94
Ha tudnátok hogy Sompir barátunk emellett még szerverekre felügyel, ligát vezet,versenyzik és még csomó mindent csinál és még erre is van ideje..

lac coo
Lövésem sincs ... Nem tom eldönteni ... Eddig biztos voltam benne, hogy "kölcsönzik" , de ezeket még sehol másutt nem láttam feltûnni , se FSONE-nál , se MMG , se sehol .... Real vs rFactor :

Istencsászár
Ennyire lekles magyar modellezõk vannak ott? vagy honnan veszik ezeket a kasznikat?

lac coo
Na tessék 😊))) Ezt csütörtökön mutatták be ! Ehez képest CTDP kicsit be van lassúlva 😄DD

leho94
Gyere msnre elmondom ^^

daf xf
Hi all!
Leszedtem a játékhoz az F1RFT 2007 forma-1es modot.
Ehez van valami Tv- style ami versenyközben kiírja hogy hanyadik vagyok meg stb. ugyan úgy mint a tv-be.
Namármost amikor én ezt feltelepítem aztán indítaniám a jtékot kiírja hogy az Rfactor exe hibát észlelt ezért leált...
Hogyan lehetne megoldani h. müködjön ez a tv-s kijelzö?

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

lac coo
A digitális gombok beállításai mit változtatnak ???
Pl. a kuplung, az most ugye nálam digitális mert gombon van, ha növelem az értékét mi változik ???

Istencsászár
Semmi olyan egetrengetõ nincs a pályákban ami a PGR4-ben ne lenne...

lac coo
Fennt van, csak kevés benne a GT3 😊)))Majd ha egyszer lesz kedvem keresek néhány plsz festést hozzá ....

lac coo
Nem hiszem ,a városi pálya pl. enyhén szólva is ütõs 😊))

Alexease
Nem tudok rola, hogy kulonszedtek. Bar barmi megtortenhet😊 De szerintem, szedd le a komplett GTR MOD-ot, abban benne van minden, eleg jo. Nekem az mindig alapbol felkerul az rF ala😉
Alexease
Milyenek?!😊 Mutas kepet, amire gondolsz😊 Nem keverted ossze itt-ott a jatekbol es a visszajatszasbol felvett es/vagy az eredeti videokbol bevagott jeleneteket?😊
lac coo
Valami FIA GT alapú Porsche GT3 Cup nincsen ? 😛

lac coo
OFF.: Úristen, micsoda minõségû pályák lesznek PS3 GT5-ben !!!

HSW....