rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gviski
IRL 2007 MMG Mod DEMO elõreláthatóan 29.-én

Virtual SimRacing

b-type
köszi, sztem is jó téma! <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

avcom
a költségcsökkentés, környezettudatosság, döntéshozási következetlenségek szentháromságáról szeretnék nemsokára írni, (megint, mert most eléggé belenyúltam a designba és nem volt idõm emellett) ennek része lenne egy tézis alátámasztása vagy cáfolata, ami valahogy így hangozhatna: "jelenleg nem az F1 a leginnovatívabb kategória"

Ennek kapcsán kerülhet képbe a Supra, igyekszem találni a vassal kapcsolatban konkrétumokat, remélem sikerrel járok 😊

b-type
OFF:
MISU: (elsõsorban)
..azért nem az oldaladra írom, hátha segítség is jön.

Szal erröl:..a Tokachi 24 órás viadalt megnyerõ Toyota Supra HVR a szétszóródó energia 70%-át képes visszanyerni, míg az F1-ben bevezetendõ rendszer csak a 20%-át.
Lenne szó, ha idõd engedi nagyon érdekelne ez a 70% valmint ezen a Tokachi 24h-n szereplõ Supra az oldaladon, a szokásos boncolgatásodban.
kisvid:
youtube
engem legalábbis nagyon érdekelne, ha van rá kedved.<#wave>
ON:

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

gordon 24
Azt tudom.. Csak olyan ha rosszul irod be az Ai-nak nem tapad. Te teljesen jól tudsz menni. De az Ai-olyan mintha jégen menne😄

Downhill!!

gordon 24
Amikor a versenyre 80% ra rakod öket a qual idök abszolut nem változnak. Legalábbis én igy vettem észre. Tehát Qualon majdnem mind1 mit állitasz be. Az a 80% versenyre vonatkozik. Én azt csinálom hogy felteszem õket 100%-ra hiszen az az a szám amit alapnak vesz a játék. És onnantól meg állitgatom addig amig olyan idöket nem tudnak amit vagy meg tudok verni, vagy csak kicsivel nyomnak le. Ugyanigy versenyen. Megyek egy rövid versenyt ha nagyon elverem öket emelem addig amig meg nem tudnak szoritani vagy nem elöznek le. Én igy csinálom szerintem ez a jó megoldás.

Downhill!!

bardocz
köszi!
tehát ha én 80%-osra veszem az ellenfeleket,akkor a qualt is vegyem le 0.8000-re,és akkor ugyan olyan idõket mennek?és ha ezután feljeb veszem mondjuk 90%-ra,akkor qualon is 90%-on mennek?vagy pedig úy mûködik,hogy meg van adva,hogy 80%-on játszok,akkor a qual a 80%-nak a 120%-a,és ha leveszem ezt 1.0000-ra,akkor lesznek ugyan olyan erõsek mint a versenyen?
Sziasztok.

Jó társaság, akik nem profik.
Ha úgy érzed, szeretnél csatlakozni egy, mosd induló ligába gyere és jelentkezz.
Hamarosan kezdünk.

link

lac coo
<#eljen>
A pályaelemek tapadása a TDF-ben an leírva ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

gordon 24
Lehet!

Minden pálya AIW filéjéba (megtalálod a Gamedata/locations/ adott pálya mappában. )
Van egy ilyen rész:
WorstAdjust=(0.7500) // Used for 70% AI strength option
MidAdjust=(1.0000) // Used for 100% AI strength option (note that AIs now use full throttle above 95% AI strength option)
BestAdjust=(1.1000) // Used for 120% AI strength option
QualRatio=(1.0200) // Used to adjust AI speed in qual compared to base values
RaceRatio=(1.0500) // Used to adjust AI speed in race compared to base values

Itt láthatod hogy van egy wrost adjust ami 0.7500. Ez 70%-nak fele meg tehát ha a Qual ratiot-e felé csökkented akkor az AI széppen lassul 70% felé. Ha növeled erösebbek lesznek. Ha megnézed max 120% lehet Magyarán ami pl Brnoba (ez annak a pályának a filéja) kb110%-os az Ai edzésen. 1.0000 ez a 100% . A Qual ratiot csökkends a race ratiot is állitsd.(tetszés szerint) Egészen addig amig el nem éred a megfelelõ erösséget. Csak vigyázz a helyi értékekre. Ha rosszul adod meg nem lesz tapadás. Legalábbis a Race 07-ben az a tünet.

Üdv.

Downhill!!

lac coo
Gyorsabban kell menni ! 😄DD...

Nincs , ez ilyen általában minden pályán ...

bardocz
van valami lehetõség arra,hogy a gépi ellenfelek gyakorláson ne verjenek rám 5 másodpercet,aztán meg a versenyen lassabbak nálam?szar folyton 31. helyrõl rajtolni úgy,hogy 2x olyan hoszuakat fékeznek elsõ kanyarban,ált minden versenyt ezért kezdek 3x újra😄
:: Magyarország legújabb szimulátor bajnoksága vár Téged is, Új élmények, Izgalmas versenyek ::

Várjuk mindazok jelentkezését, akik ki szeretnék magukat kipróbálni más online versenyzõ pilóták ellen.

A Bajnokság elindulásához a minimális létszám: 12 Fõ

A Bajnokság maximum versenyzõi létszám: 16 Fõ

A Futamok 2 hetente lesznek hétvégente illetve, ahogy majd a szavazással eldöntjük!

A Bajnokság részvételi díja: 1500Ft/fõ.

Meggondolatlan, komolytalan pilóták kérjük, fölöslegesen ne terheljék a bajnokság színvonalát!

email címünk : [email protected]

honlapunk : http://kf1rl.extra.hu

bardocz
na kipróbáltam nem rosz<#eljen> a pályák is jók,bár nekem rajtautomatika nem tudom hogy mûködik😄
amúgy aminek szerintem rosz fizikája van az a super clio vagy melyik,cockpit sem szép,és nagyon sín autó
hát...nulláról jóra kurva sok idõ,ha van egy alapod,akkor elég sok idõ,ha egy kész modot ápdételsz,akkor nem olyan sok idõ,ha simán elcsened a más munkáját,akkor hamar megvan.
Már csak egy használható fizikát összehozni is sok idõ,mert tesztelni,teszteltetni kell másokkal is.Sztem sok elkapkodott,elnagyolt fizika van kint.A ISI motorral nem könnyû igazán jót csinálni,de sztem azért ha idõt szán az ember rá,akkor egészen használható.
bardocz
köszi,kipróbálom!😊
amúgy egy ilyen mod elkészítése menyi idõ? hónapok? azt nem kérdezem meg,hogy bonyolult-e,mert biztos vagyok benne,hogy az😊
más modokkal is megy ,csak át kewll írni az rFm-ben az elérési utat.
elõbb a modot rakd fel,aztán a track packot.
de igen!
Én azt gondoltam,hogy azzal próbálja...
lac coo
Nem biztos, csak kérdezem ! 😊)))

bardocz
az lehet,mert én ctdp-vel,gp79-el és v8 supercarsal próbáltam csak,de akkor leszedem SPET F1 2006-ot is,és kipóbálom vele
lac coo
De a track packod nem csak a saját mododdal megy ?

bardocz
már sajna ki se írja,csak megáll töltés a legelején,és ha nyomok egy space-t vagy entert akkor kilép a játék,amúgy valami .mas fájl volt talán
Sada01
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy a Megane Trophy-ba a skint hogy lehet berakni? mert sehogy sem sikerül sajna

Meg tudod mondani,hogy mi a file neve,amit hiányol?
Dolgoznak az ügyön és elnézést kérnek.(szvsz. a régebbi rendszer valahogy sokkal stabilabb volt)

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

bardocz
ez a bmw csak eredetivel mûködik,vagy balfasz módjára csomagoltam ki?és ugyan ez a kérdés a bannerban található SPET F1 track pack 3.0-val,igaz annál valami fájl-t nem talál amikor meg akarom nyitni a pályát
lac coo
RSC-t össze tudják még foltozni valahogy ? 😞

lac coo
Jobban örülnék ha a teljes F1 jogot, megbízást kapnák meg 😊))
Bár gondolom F1C óta elég jóban vannak EA-val 😞(

MaSzKa

<#eljen><#eljen><#eljen>

LFS S2 is megkapta a fizikát nem?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Istencsászár
Bömbi jó mers zép😊, de amúgy a leg irreálisabb pl visszaváltások terén, nem is értem h ISI s a CTDP hogy képzelte ezt😊 de vannak benne jó dolgok pl a kocsi egyensúlya, az nemrossz.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
köszi!leszedem és kipróbálom😊 most a 79-es F1esekkel szenvedtem,nagyon brutális autók😊 ahogy elkezdenek kigyorsítani,eszméletlen jó😊
Alexease
"Hivatalosan" az ISI fele - "gyari" - Sauber BMW F1 2007 (http://www.rfactor.net/?page=news_07-Apr-bmwsauber). Mivel "ok" csinaltak es liszenszes, valoszinusitheto, hogy talan az a legpontosabb. Talan kaptak valami adatot is hozza, es nem a TV-ben latott koridokbol probaltak kitalalni a fizikat😊

De amit meg dicsernek: CTDP 2005, SPET 2006, HF1L (bannerben mindegyik).

Az a kijelzo a TV Style, a rFactor Centralon (banner) megtalalod (eredti rFactor+NFO olvasas kell hozza;P).
leho94
Külön dolog..

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

bardocz
melyik F1 mod a legvalósághûbb?meg láttam olyat,hogy replaynél ugyan úgy mutatja a fordulatszámot mint a tv-ben,az a modhoz tartozik vagy külön dolog?
lac coo
<#worship><#idiota>

Alexease
A szokasos PLR file-ban:

Message Center Detail="3"
Alexease
Mar tudom mi az, megneztem😊 Latszik, hogy mostansag ritkan autozom😄 Mindjart korbenezek...
Addigis: nem piszkaltal vagy tettel bele valamit az UIData konyvtarba?
lac coo
Bazz... 😊))
Pl ha állítasz a boost-on azt is ott írja .😊Meg mindent 😊Na , az nekem nincs met kikapcsoltam de nem tom hol 😛

Alexease
Amikor mesz az autoval, akkor kiirkal valamit? Abszolut nem remlik mi lenne az.😞
lac coo
Mittudomén hogy írják, ne cikizz 😄DDD

Ami bal alul írkál mindenféle dolgokat játék alatt....

Alexease
Mi az a message ablak?! Nem beszelve a "massage"-rol?!😊 <#vigyor3><#zavart1><#idiota>
lac coo
Nem igaz senki nem tudja , hogy hol a fenébe kapcsoltam ki azt a nyavajás massage ablakot ? 😊))))

Knife
off
lol Warezos reklamál, hogy nincs support. Ez is Magyarország.
on

\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"

bardocz
a dobozost ha angliából rendelem meg,kb menyi pénzért szállítják ki,és ugye azzal is lehet regisztrálni accountot?
leho94
Nekem megy warezzal is de a Eredetiben jobban bízom..😛

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

lac coo
LOL !!!

Megvenni nem akarod vagy nem tudod, annyi fáradság nincs benned, hogy regisztrálj oda ahol esetleg segítenének, és még te vagy leszarva ? 😊))
Mondjuk valóban szarunk a wrezosokra, nem úgy a készítõkre: kéne nekünk az rF2.0 !!!
De hogy segítsek : a TV akármicsoda nem igen szokott menni warezzal !

bardocz
ez egy olyan játék,amihez van ikszazipszilonodikon mod,és pl azokról lehet beszélgetni😉
Kösz a segítséget, ide se jövök, ahogy látom ide csak olyan emberek járnak akik leszarják a másikat. THX.
bardocz
az egyetlen hely sg-n,bezzeg a konzol mind tele van vele😛