rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ennek kapcsán kerülhet képbe a Supra, igyekszem találni a vassal kapcsolatban konkrétumokat, remélem sikerrel járok 😊
MISU: (elsõsorban)
..azért nem az oldaladra írom, hátha segítség is jön.
Szal erröl:..a Tokachi 24 órás viadalt megnyerõ Toyota Supra HVR a szétszóródó energia 70%-át képes visszanyerni, míg az F1-ben bevezetendõ rendszer csak a 20%-át.
Lenne szó, ha idõd engedi nagyon érdekelne ez a 70% valmint ezen a Tokachi 24h-n szereplõ Supra az oldaladon, a szokásos boncolgatásodban.
kisvid:
youtube
engem legalábbis nagyon érdekelne, ha van rá kedved.<#wave>#wave>
ON:
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Downhill!!
Downhill!!
tehát ha én 80%-osra veszem az ellenfeleket,akkor a qualt is vegyem le 0.8000-re,és akkor ugyan olyan idõket mennek?és ha ezután feljeb veszem mondjuk 90%-ra,akkor qualon is 90%-on mennek?vagy pedig úy mûködik,hogy meg van adva,hogy 80%-on játszok,akkor a qual a 80%-nak a 120%-a,és ha leveszem ezt 1.0000-ra,akkor lesznek ugyan olyan erõsek mint a versenyen?
Jó társaság, akik nem profik.
Ha úgy érzed, szeretnél csatlakozni egy, mosd induló ligába gyere és jelentkezz.
Hamarosan kezdünk.
link
A pályaelemek tapadása a TDF-ben an leírva ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Minden pálya AIW filéjéba (megtalálod a Gamedata/locations/ adott pálya mappában. )
Van egy ilyen rész:
WorstAdjust=(0.7500) // Used for 70% AI strength option
MidAdjust=(1.0000) // Used for 100% AI strength option (note that AIs now use full throttle above 95% AI strength option)
BestAdjust=(1.1000) // Used for 120% AI strength option
QualRatio=(1.0200) // Used to adjust AI speed in qual compared to base values
RaceRatio=(1.0500) // Used to adjust AI speed in race compared to base values
Itt láthatod hogy van egy wrost adjust ami 0.7500. Ez 70%-nak fele meg tehát ha a Qual ratiot-e felé csökkented akkor az AI széppen lassul 70% felé. Ha növeled erösebbek lesznek. Ha megnézed max 120% lehet Magyarán ami pl Brnoba (ez annak a pályának a filéja) kb110%-os az Ai edzésen. 1.0000 ez a 100% . A Qual ratiot csökkends a race ratiot is állitsd.(tetszés szerint) Egészen addig amig el nem éred a megfelelõ erösséget. Csak vigyázz a helyi értékekre. Ha rosszul adod meg nem lesz tapadás. Legalábbis a Race 07-ben az a tünet.
Üdv.
Downhill!!
Nincs , ez ilyen általában minden pályán ...
Várjuk mindazok jelentkezését, akik ki szeretnék magukat kipróbálni más online versenyzõ pilóták ellen.
A Bajnokság elindulásához a minimális létszám: 12 Fõ
A Bajnokság maximum versenyzõi létszám: 16 Fõ
A Futamok 2 hetente lesznek hétvégente illetve, ahogy majd a szavazással eldöntjük!
A Bajnokság részvételi díja: 1500Ft/fõ.
Meggondolatlan, komolytalan pilóták kérjük, fölöslegesen ne terheljék a bajnokság színvonalát!
email címünk : [email protected]
honlapunk : http://kf1rl.extra.hu
amúgy aminek szerintem rosz fizikája van az a super clio vagy melyik,cockpit sem szép,és nagyon sín autó
Már csak egy használható fizikát összehozni is sok idõ,mert tesztelni,teszteltetni kell másokkal is.Sztem sok elkapkodott,elnagyolt fizika van kint.A ISI motorral nem könnyû igazán jót csinálni,de sztem azért ha idõt szán az ember rá,akkor egészen használható.
amúgy egy ilyen mod elkészítése menyi idõ? hónapok? azt nem kérdezem meg,hogy bonyolult-e,mert biztos vagyok benne,hogy az😊
Én azt gondoltam,hogy azzal próbálja...
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
Bár gondolom F1C óta elég jóban vannak EA-val 😞(
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
LFS S2 is megkapta a fizikát nem?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
De amit meg dicsernek: CTDP 2005, SPET 2006, HF1L (bannerben mindegyik).
Az a kijelzo a TV Style, a rFactor Centralon (banner) megtalalod (eredti rFactor+NFO olvasas kell hozza;P).
Addigis: nem piszkaltal vagy tettel bele valamit az UIData konyvtarba?
Pl ha állítasz a boost-on azt is ott írja .😊Meg mindent 😊Na , az nekem nincs met kikapcsoltam de nem tom hol 😛
Ami bal alul írkál mindenféle dolgokat játék alatt....
lol Warezos reklamál, hogy nincs support. Ez is Magyarország.
on
\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Megvenni nem akarod vagy nem tudod, annyi fáradság nincs benned, hogy regisztrálj oda ahol esetleg segítenének, és még te vagy leszarva ? 😊))
Mondjuk valóban szarunk a wrezosokra, nem úgy a készítõkre: kéne nekünk az rF2.0 !!!
De hogy segítsek : a TV akármicsoda nem igen szokott menni warezzal !