rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
ez ki van zárva, hiszen ott van a fejlesztõk kezében

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

MMG MÓD MEG sehol nincsen áááááááááá

Ginger17
Igen tisztelt rFactor-os kollégák!

A segítségeteket kérném a következõkebn - elsõsorban autó, pálya buherátorok véleményét várom. Oválozásról van szó...

Aki még mindig olvassa a hozzászólásomat, azzal közölném a problémám. Amikor oválon versenyzünk (online, vagy offline mindegy), akkor ha baleset történik, mi a fészkes fenéért nem jön be a biztonsági verda??? Néztem offline versenyeket úgy, hogy az elején kiálltam és kiváncsi voltam mit mûvel az AI. No, ott természetesen kijött az SafetyCar (PaceCar) és rendet csinált - TPSCC, NROS modok... viszont ha én csináltam galibát (keresztbeálltam és átrepült felettem egy autó) akkor nem.

Szóval lehet-e állítani a biztonsági autó érzékenységét??? A pályánál kell keresnem a megoldást, vagy a modokban? Gondolom nem sokan foglalkoznak közületek oválozással... aki meg igen az a NR2003-at tolja, ahol ilyen probléma nincs.

Szóval van-e valami ötletetek, javaslatotok? A vélaszt elõre is köszönöm.

“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen

lac coo
Off.:

Rendszergazdaként le tudok tiltani bizonyos weblapokat ?
Régebben olvastam valahol, hogy az oldal IP.címét kell átírni a saját gépemére vagymi, de már nem emlékszem ....

Sorry, THX

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

irlindy
hát...most jött vmi vírus a gépre ami az összes ikont letörölte xD de nemhiszem h ez a baj...sõt most még vírusírtó sincs...semmi program nem fut alatta...habár...ez a gép 1ébként is meghalt már sztem csak nincs pénzem újra...ja és nem engedi újra telepíteni a windows-t sem 😄 szal ebbõl vszeg formatálás lesz...csak nemtom h utána mûködni fog-e az rF

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

b-type
Elsõblikkre rendszer, raktál fel valamit mostanában (valós idejû virusfigyelõ, vagy más monitorozó progi), esetleg boot-ra indul a fraps is, és gázpedálra konfigoltad a felvételt 😄DD (sry)
Nem tudom...sztem rendszer, kevés lemezterület, és/vagy töredezett. Illetve valami a háttérben megeszi az erõt. Ezekre tudok elsõ lépésben gondolni.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

irlindy
nemértem...valamiért mostanában nagyon szaggat az rFactor...még ha csak én vagyok a pályán akkor is...de a grafikai beállítások ugyanazok. Az rF-el van valami vagy csak a gépem megy tönkre szép lassan?

ChuckyHUN
Engem is érdekel, sztem ide is bejöhet nyugodtan.

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Bõvebben? Jöhet priviben.<#eljen>

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

irlindy

Ninja
Igen meg<#wink>

Csõ Srácok! Lenne egy kérdésem. Ha egy autónak van egy setup-ja és vannak benne olyan dolgok amiket nem lehet állítani azt meg lehet valahogy csinálni,hogy azokat is lehessen állítani?Elõre is köszi a választ.

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

Hi,

Nem tudná vki, hogy az új vonalvezetésû Barcelona illetve Spa pályákat honnan lehetne letölteni?

Elõre is köszi!

Ginger17
Azért sötétített az üveg mert belül nincs semmi?

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

bardocz
eh,tényleg,már rég versenyeznének elvileg😄
Smicy2
Most nézem ez kétezerötös hír. 😄 😄 😄

Charade GTti

bardocz
Zannardi után a kedvenceim lesznek:-)))
Smicy2

Charade GTti

Alexease
Szerintem nem😊 Ez nem billentyuhoz optimalizalt jatek😊
dmx
Csá all! próbálta már valaki az oversteer drift modot billentyûvel mert nekem nagyon nem fekszik, vagy valaki mondana egy setup beállítást?

Burn tire, not your soul!

ChuckyHUN
Time Trial al jónak kéne legyen joux?
Alap kocsikkal?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Alexease
<#idiota><#zavart1>
JuanG
szólj a paraszt cseheknek 😊)

...amúgy nem rossz dolog ezeken a páylákon nem rally autóval is menni 😊))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

alma2
oops nem lattam sorry.
Bar szivem szerint jobban orulnek a forditva konvertalgatnatok, RBR szenved palyahianyban, nem az rfactor 😊

szerintem

JuanG
uhhhhh 😊))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
ez nem lesz rossz, bár sztem körpálya lesz sajna 😞((

initial D

JuanG
#32382 😊)

JuanG
ill. a model nem az, de a hangja az biztos 😊

JuanG
sztem Radical...Race07 konvert

alma2
Ez RBR palya, legalabbis egyes reszei biztosan. Bar gondolom ezt nem is titkolja senki 😊

szerintem

b-type

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bardocz
fu,jó videó😊
melyik modból van a prototípus kcosi?
gviski
Hi!
Nem találom, volt egy leírás (angolul) hogy kell modot csinálni, mert 3D modell van, csak azt kéne a játékba valahogy bele tenni, és sehol nem találom azt a leírás hozzá...

Virtual SimRacing

leho94
Nemhiszem..

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Petter Szajmon
Lehet hogy hülye kérdés és a válasz itt van az orom elött de Magyarországon kapni lehet dobozos rfactor-t?

gviski
Hát remélem lesz több ilyen pálya, rendesen megcsinálva bugok nélkül, mert akkor lehet csinálni jó kis hegyifelfutásokat :-)

Virtual SimRacing

Smicy2
Atiwéercé linkelte be egy másik fórumra 😊

Charade GTti

Hi!

Vennék rfactor játékot, esetleg ha valaki eladná írjon emailt. [email protected]
Dietrich
ezt a játékot 2007 LB rajtra kellett volna kiadniuk..most mehetnek nyalni TG-hez mert a CC megszünt a fejük fölül..valahonnan pénz kell nekik 😊
amúgy kiadhatnák..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bardocz
megyek a FIA-hoz,és megmondom,hogy gyorsan változtassák meg:|
JuanG
zöld zászlónál nem elõzhetsz egybõl csak ha átmentél a célegyenesen...

bardocz
V8 modban be lehet ezeket állítani valahogy?:
-safety car ne gyök kettõvel menyjen bathurst egyenesben
-amikor azt mondja zöld zászló tényleg legyen az,és ne büntessen meg elõzésért
-safety car mindenhol menyjen gyorsabban,és ne maradjon kinn 2 körre max 1,mert több benzin fogy mögötte mint versenytempóban😄
avcom
attól függ, hogy egy Panoz DP01-et akarsz vezetni vagy mindenáron up to date IndyCar modot 😊

lac coo
A Carfactoryt hogy lehet életre kelteni ?
Mintha valaki már használta volna itt.... Behívok egy HDV -t de néhány méreten kívül semmit nem mutat 😞(

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

JuanG
amiket írtam mennie kéne...de igyekszem megoldást találni erre a lefagyásokra...

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ChuckyHUN
tegnap este óta csak probálkozok még semmivel sem indult el 😞

Smicy2
Tetszik 😊

Charade GTti

JuanG
saját pályámmal is ugyanez a gond lenne, ahhoz is kell AIW 😊)...de tuti a pithellyel van a gond...

pajti