rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Vuszont semmivel nem rondábbak így sem mint CTDP .
Báér nálam az ellenfél autói csak mediumon vannak, semmi szokatlan sebességcsökkenést nem tapasztaltam, sõt ugyanezek a beállítások vannak mindig, és MMG gyorsabb is nálam mint CTDP .
De megnézem tök fullon is ( ellenfelek is fullon...) .
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
MMG moddal kapcsolatban: A texturak a legmagasabb minosegi beallitason is rondabbak, mint a CTDP2005 + 21-22 autonal egyszerre az 512MB textura memoria sem eleg es lebutitja a textura minoseget.
Nektek is ezek a tapasztalatok?
Nem tudja vki hogy tudnék játszani neten(eredeti játék nélkül)?
1.250-es verzióm van, crackelve (1.255-öshöz nem találtam loadert :S)
Próbáltam server spy-al, de nem talál servert. A játékban lévõ multi-nál pedig folyamatosan nem egyezõ verziót magyaráz. Gondolom ott már mindenkinek 1.255 van.
PLS HELP
Egyébként meg sehogy! 😊))
biztos te is vártál már nagyon egy játékot<#mf2>#mf2>
Ki lehet birni meg egy napot, senki nem hal bele😉 Holnapra tuti lesznek normalis linkek, es lesz savszelesseg is.
8 szedi csak lejön holnapra<#violent>#violent>
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
<#idiota>#idiota>
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
ez már beteges..
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
még ma suliból is eljöttem mert azt hittem kijött az MMG 07<#wink>#wink>
Sõt, a TPSCC új CoT modjában az AI kifejezetten jól sikerült, külön büszkélkedtek is vele. Balesetnél jön is a PaceCar, ám ha én kenem fel magam a falra akkor semmi sem történik... még akkor sem, ha a fél mezõny átrongyol rajtam. Viszont került egy jókora szabály kiegészítés az rfm fájlba, most ezt próbálom felfogni, egyenlõre nem sok sikerrel.
Tetõzi a problémát, hogy én nem NASCAR-ozni akarok, hanem a ChampCar '06-os Milwaukee-i versenyét szeretném helyrepofozni - ehhez kéne ötlet.
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
De remélem valamelyest azért meg tudjátok oldani ezt a gondot.
Üdv.
Downhill!!