rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
8 orakkor?! 😊<#idiota>
Smicy2
nekem nyóc

Charade GTti

leho94
MMG ? 😄D

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Smicy2
Este egy kis SG -s autózás? 😊

Charade GTti

Freedom88
hswn fent van

T.T.

bardocz
leszedtem valami magyar oldalról,erre csak a hangok vannak benne,és a rar fájl is hibás,k jó...ahgyom a picsába gp79,ctdp,v8 mod forever 😄
lac coo
De ez probléme, hogy csúnyák a texturák magas beállításnál is sokszor elõjön ha jól emláékszem...Itt a forumon is volt már sok ilyen, de nem emlékszem a megoldásra ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Hát így fullon azért izzad a gépem alattam, nem tom ha felül a memoria jelzõnél sárga rész jelenik meg az azt jelenti, hogy kifut a memoriából ? Mert akkor kifut .😊))

Vuszont semmivel nem rondábbak így sem mint CTDP .

Freedom88
igen eléggé.😊

e-mail megkaptad?

T.T.

lac coo
Tc off-al elég jó, de vannak azért súlyos hibái .

bardocz
kiváncsi vagyok milyen,most szedem,rfactorcentralon csak 4 csillagot kapott fizikára,ha olyan 4 csillag mint az ott lévõ clio mod,akkor marad a ctdp😊
lac coo
Nem hiszem.
Báér nálam az ellenfél autói csak mediumon vannak, semmi szokatlan sebességcsökkenést nem tapasztaltam, sõt ugyanezek a beállítások vannak mindig, és MMG gyorsabb is nálam mint CTDP .

De megnézem tök fullon is ( ellenfelek is fullon...) .

bardocz
a töltés nem tudom mirét változna akkor ha minden max-on van,engem az érdekel a játék szaggat-e
leho94
Hát nálam minden minimumra levéve MMGben ugyanannyi ideig tölt mint minden maxon és semmi változás nincs xD

bardocz
még nem próbáltam,de akkor 1 giga rammal is lehet szaggatni fog?1024x768-ban
Hali!

MMG moddal kapcsolatban: A texturak a legmagasabb minosegi beallitason is rondabbak, mint a CTDP2005 + 21-22 autonal egyszerre az 512MB textura memoria sem eleg es lebutitja a textura minoseget.

Nektek is ezek a tapasztalatok?

Üdvözlet!
Nem tudja vki hogy tudnék játszani neten(eredeti játék nélkül)?
1.250-es verzióm van, crackelve (1.255-öshöz nem találtam loadert :S)
Próbáltam server spy-al, de nem talál servert. A játékban lévõ multi-nál pedig folyamatosan nem egyezõ verziót magyaráz. Gondolom ott már mindenkinek 1.255 van.
PLS HELP
leho94
xD Épp most megy Harry Potter hátha vmeik szarjával rádobok egy real sound packot xD

lac coo
Ha tudnál varázsolni akkor könnyen !
Egyébként meg sehogy! 😊))

leho94
ilyen hangot hogyan tudnék a kocsim alá varázsolni?😮

leho94
LEis jött torrentrõl..

leho94
Elég csak a net kapcsolatot bontani ..

lkapcsold ki a gépet miután leállt kapocsold be és tölthetsz így kijátszod

leho94
Fizessél..

A rapidshare oldalrol hogy tudok letölteni ne keljen megvárni az idö még lejár,hogy ujra tudjak letölteni?
Sada01
tess már fent van pár helyen lehet tölteni

ott vagy
biztos te is vártál már nagyon egy játékot<#mf2>

Alexease
Az MMG MOD-dal kapcsolatos letoltesi problemakat ("nemjon, lassssu, behalt, hovan, minnya levan, stb.") nem nagyon kellene itt kommentelni, az olyan "warez horcsogos, verpistekes"😊 A tovabbiakat torlom.

Ki lehet birni meg egy napot, senki nem hal bele😉 Holnapra tuti lesznek normalis linkek, es lesz savszelesseg is.
behalt minden

Pukkandur
Tud valaki egy oldalt ahol bejön az MMG letöltés?<#nemtudom>

Sada01
nó csak 5 pálya van benne

összes oldal megállt
8 szedi csak lejön holnapra<#violent>

lac coo
Na jó, te megvadulsz mire sikerül leszedned ! 😄DDD

na végre

lac coo
MMG F1 07 full.... Bár erõsen teltház van, nem hiszem , hogy elindul a letöltés 😊))

lac coo
Bár nálam behalt az rFCentral de lehet tölteni az MMG07 Full-t ....

Ingy
nem ez most juané <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
Ez is a tied ? 😄DDD

Ingy
ahogy Ninja irta Zonda liga indul, ingyé, aki nem jön nyakon lesz csapkodva : tdt.tx.hu
<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
Nesze semmi, fogd meg jól ! 😄DD

JuanG
annyi, hogy elég régóta foglalkoznak azzal amivel, és ezt folytatni is fogják a jövõben, vagyis lesz új verziója az rfactornak 😊)...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Akkor valaki mondja már mi a lényeg 😊))))

Alexease
Akkor hirek az ISI/rFactor-rol😊
ha nem jön ki akkor nem rfactorozok <#eplus2>

mit lehet ennyit sírni "hogy kijön!" meg hogy "nem jött ki"

ez már beteges..

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

leho94
És ha aztírják hnap hogy nemjön ki micsinász? Felkötöd magad ? XD

PÉNTEKEN-SZOMBATON között jön ki a MÓD <#rinya>
még ma suliból is eljöttem mert azt hittem kijött az MMG 07<#wink>

Ginger17
Abban teljesen igazad van, hogy NASCAR-ozni az NR2003 még mindig fazsa... de abban vitatkoznék, hogy a szabályok nincsenek kitalálva az rF-hez. Példának okáért ha azt bele tudják buherálni, hogy a versenynek csak zöld zászló alatt lehet vége, akkor az általam felvázolt probléma miért jelent gondot.

Sõt, a TPSCC új CoT modjában az AI kifejezetten jól sikerült, külön büszkélkedtek is vele. Balesetnél jön is a PaceCar, ám ha én kenem fel magam a falra akkor semmi sem történik... még akkor sem, ha a fél mezõny átrongyol rajtam. Viszont került egy jókora szabály kiegészítés az rfm fájlba, most ezt próbálom felfogni, egyenlõre nem sok sikerrel.

Tetõzi a problémát, hogy én nem NASCAR-ozni akarok, hanem a ChampCar '06-os Milwaukee-i versenyét szeretném helyrepofozni - ehhez kéne ötlet.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Istencsászár
Rf van amiben jó van amiben pocsék, de mindenben hiányos, túl sok benne a csináld magad dolog, az egész egy katyvasz, jó sose lesz, ezvan sajnos, amig nincs más, vagy nem fejlesztik addig ilyen is marad.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gordon 24
Sajnos nem tudok választ adni. Ugy gondoltam amikor az rf bejött hogy talán ez leváltja az NR2003-at. Hát sajnos tévedtem. Szerintem minden stock caros oval mod nagyon gyenge. Nincsenek megcsinálva a szabályok, az ai nagyon buta. az egész élvezhetetlen. Pedig szépek az autok minõségiek a pályák. Szóval ha Nascar-ozni akartok, nincs mese maradni kell a régi jól bevált NR 2003-nál. Csináltak hozzá COt modot megvan a 2008-as sprint cup autok. Egyszóval majdnem olyan mintha uj játék lenne. Rádaásul a 2008-as pályákat is megcsinálták hozzá. Grafikailag is sokkal szebb lett. Elég csak azt hozzá tennem hogy elvileg egy 800mhz-s pII proci elég az Nr 2003-hoz. Na ezekkel az uj dolgokkal egy 3000mhz p4-esen is tud szaggatni😄
De remélem valamelyest azért meg tudjátok oldani ezt a gondot.

Üdv.

Downhill!!