rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
- Megneztem a Normal-t a 3DSimEd-ben, de hirtelen nem lattam allitasi lehetoseget... De a korlatokon nincs utkozes - legalabis azokon amit megneztem😊 Azt erdemes bekapcsolni😉
- Az atlatszo texturakanal keszits egy inverz alfacsatorna kijelolest es a texturanak a hatteret toltsd ki feketevel.
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro
a másik kettõ nekem kicsit kínai 😊)...esetleg képet simedbõl beraknál ezekrõl?
Gigabyte EP35-DS3\\Intel C2D E8400\\Geil 2x1GB/800MHz kit\\Gigabyte 8800GTS 512MB\\500GB Samsung+80GB Samsung+80GB Maxtor TDU nick: HUN_Horrock Mert így true.
- A fagyasok valszeg az AIW miatt vannak, probald ezzel: http://trackwork.extra.hu/files/Joux_AIW_01.zip
- A szalagkorlatok atlatszosagat is chromazni kell, es a Normal-juk az ut fele nezzen (az utkozes miatt).
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
- nem megy még (nálam): porsche cup, a másik caterham mod, seat leon supercup...
megy viszont a V8 2006 mod 😊)
bocsi a nood kérdést de hol lehet megvenni az rfactort?
miskolci vok, de pl. cd galaxis ban nem találtam hogy meglehetne rendelni.
lécci segítsetek.
köszi elõre is
Gigabyte EP35-DS3\\Intel C2D E8400\\Geil 2x1GB/800MHz kit\\Gigabyte 8800GTS 512MB\\500GB Samsung+80GB Samsung+80GB Maxtor TDU nick: HUN_Horrock Mert így true.
DX9+G25 sok szám imádom 😊
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
- nincs AI, se trackside kamerák
- Anisotroping filter-el becsíkozódik a pálya
- elõfordul modoknál az is, hogy betölti a pályát, de aztán a race gombra kattintva nem tesz be a pályára, lefagy 😞(
szal vannak még súlyos gondok 😊
Teszem is fela gamet csapatok rajta a jókis Gsi corsával 😊
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
mindjárt ki is próbálom csak befejezek egy videót 😛
Charade GTti
Ismert bugok:
- Elég sok moddal nem mûködik egyelõre, nem tölti be a pályát 100%-nál kiakad, pl. Zonda, Drift, F1 79,
Caterham (Race konvert), Nippon 2007, Clio cup...
- amivel mûködik, teszteltem: BMW_Judd, Radical (de csak a legerõsebb), F3000 (race konvert), WTCC, Formula BMW
- Idõmérés elkezdõdi8k a Startnál, de a pálya végén nem áll le
- a korlátok ütközése nem túl jó, néha beakad vagy átmegy rajtuk az autó
Jó tesztelgetést, és lécci ne anyázzatok, ha resetelni kell a gépet 😊))
letöltés

Igaz hatalmas cég , gondolom csnálta vagy 50 ember fél éven át 😊))

Csinálni egy versenyt hegyi felfutás jelleggel, ezek a kategóriák lennének:
-F3000
-WTCC
-Clio, Seat???
-Rallycross
-meg talán Subaru és Mitsubishi
😊
Charade GTti
Végülis mi volt a baja a fáknak ?
Charade GTti

mondjuk most megtáltosodtam és egyszer nem csúsztam ki 5 körös verseny alatt 😄
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
nem is lesz kész
csak azért furcsa nekem,mert nincs rajta elsõ szárny,és mégis nagyon jól kanyarodik
\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com
de hiába a naptár..kevés az autó..a bejelentett versenyzõ
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com