rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smicy2
Nekem Zondával megy 😊)))
Nagyon tuti azzal 😛

Charade GTti

Csõ Srácok! Az lenne a kérdésem,hogy mit is kell keresnem a MAS file-ban,hogy meg tudjam növelni a fényszórók fényének a távolságát?Elõre is köszi a választ.

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

lac coo
Annyit szívatod magad ezzel az importal, hogy ennyi erõvel összedobhattál volna már egy saját pályát 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

JuanG
az AIW-ban próbáltam azt is hogy több teamindex-et teszek bele, meg az autó veh-fileban a pitgroup="" -ra állítani, de ez sem segít 😞(

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
hát én az ütközést úgy csináltam csak hogy az SCN-be colltarget=true van 😊))...miért máshogy is lehet?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Egyelore csak a "felesleget" toroltem az AIW-bol, nalam eloszor nem fagyott (de nem is volt fent semmilyen MOD😄). Aztan megneztem CC-vel es azzal is fagy...:/

- Megneztem a Normal-t a 3DSimEd-ben, de hirtelen nem lattam allitasi lehetoseget... De a korlatokon nincs utkozes - legalabis azokon amit megneztem😊 Azt erdemes bekapcsolni😉

- Az atlatszo texturakanal keszits egy inverz alfacsatorna kijelolest es a texturanak a hatteret toltsd ki feketevel.
Csövi! Nagyon zsír lesz a pálya,ha teljesen kész lesz.A RACE X-el próbáltam abból is az Alfa 155-össel és ment igaz billentyûzettel,kicsit lassan tölt be,de ez biztos az én gépem lassusága miatt van. Jó pár helyen a pályán kiírja,hogy rossz irány+mivel billel nyomom ezért teljes irányítással szoktam játszani (amíg nem lesz kormány) és a leg elejeén mikor lerak a pályára akkor azonnal jobbra kezd menni a kocsi mikor elindulok.Na mind 1,lényeg a lényeg nagyon ÁLLAT!!!<#eljen><#eljen><#eljen><#worship><#worship><#worship>

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

JuanG
nekem ez az AIW ugyanúgy nem jó 😞

JuanG
köszi nézem az AIW-t...

a másik kettõ nekem kicsit kínai 😊)...esetleg képet simedbõl beraknál ezekrõl?

köszi a válaszokat

Gigabyte EP35-DS3\\Intel C2D E8400\\Geil 2x1GB/800MHz kit\\Gigabyte 8800GTS 512MB\\500GB Samsung+80GB Samsung+80GB Maxtor TDU nick: HUN_Horrock Mert így true.

Alexease
- A fakon es minden atlatszosagot tartalmazo objecten ugy tudsz segiteni, hogy megtartod az alfa csatornat, de a kepek hatteret feketere allitod, azutan Simple es Chroma Color fekete.
- A fagyasok valszeg az AIW miatt vannak, probald ezzel: http://trackwork.extra.hu/files/Joux_AIW_01.zip
- A szalagkorlatok atlatszosagat is chromazni kell, es a Normal-juk az ut fele nezzen (az utkozes miatt).
neten dombornyomott kártyával...

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

bardocz
neten lehet megvásárolni
JuanG
már ha betölti 😊

- nem megy még (nálam): porsche cup, a másik caterham mod, seat leon supercup...

megy viszont a V8 2006 mod 😊)

hello!
bocsi a nood kérdést de hol lehet megvenni az rfactort?
miskolci vok, de pl. cd galaxis ban nem találtam hogy meglehetne rendelni.
lécci segítsetek.
köszi elõre is

Gigabyte EP35-DS3\\Intel C2D E8400\\Geil 2x1GB/800MHz kit\\Gigabyte 8800GTS 512MB\\500GB Samsung+80GB Samsung+80GB Maxtor TDU nick: HUN_Horrock Mert így true.

ChuckyHUN
neeeeembaj CORSA csapatás + CORVETTE xD
DX9+G25 sok szám imádom 😊

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

JuanG
ami lemaradt:

- nincs AI, se trackside kamerák
- Anisotroping filter-el becsíkozódik a pálya
- elõfordul modoknál az is, hogy betölti a pályát, de aztán a race gombra kattintva nem tesz be a pályára, lefagy 😞(

szal vannak még súlyos gondok 😊

ChuckyHUN
Húúú^^
Teszem is fela gamet csapatok rajta a jókis Gsi corsával 😊

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Smicy2
yeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah 😊
mindjárt ki is próbálom csak befejezek egy videót 😛

Charade GTti

copass
azért ez nem egy nagy vasziszdasz,a verdát adta az audi vmi cadbõl átemelve ez úgytuti,fényelés,texturázás, befadelik az alkatrészeket,meg körbeforog,kész.

JuanG
Joux plane beta converted from RBR

Ismert bugok:

- Elég sok moddal nem mûködik egyelõre, nem tölti be a pályát 100%-nál kiakad, pl. Zonda, Drift, F1 79,
Caterham (Race konvert), Nippon 2007, Clio cup...
- amivel mûködik, teszteltem: BMW_Judd, Radical (de csak a legerõsebb), F3000 (race konvert), WTCC, Formula BMW
- Idõmérés elkezdõdi8k a Startnál, de a pálya végén nem áll le
- a korlátok ütközése nem túl jó, néha beakad vagy átmegy rajtuk az autó

Jó tesztelgetést, és lécci ne anyázzatok, ha resetelni kell a gépet 😊))

letöltés

lac coo
Pedig ha rámész a kép címe alatti lapra még animáció is van 😊
Igaz hatalmas cég , gondolom csnálta vagy 50 ember fél éven át 😊))

bardocz
ezt 3d-ben csinálták?én nem hiszem el😊
lac coo
Valahogy így kéne tudnom modellezni 😊))))))

Smicy2
<#rinya>

Charade GTti

JuanG
de a legnagyobb problémám, hogy egy csomó moddal nem töltõdik be a pálya (drift, nippon, f1 79, race caterham, zonda stb)...100% után lefagy, néha csak a reset segít 😞((

JuanG
hát a másik pályámon félig meg van oldva...elkezd mérni, de a végén nem áll meg a mérés 😊)

Smicy2
Ja... meg 1 vagy fél percenként indulnánk 😊 és akkor lehet elõzgetni 😛

Charade GTti

Smicy2
A pályán az idõmérés meg lesz oldva, mert lenne egy tervem:
Csinálni egy versenyt hegyi felfutás jelleggel, ezek a kategóriák lennének:
-F3000
-WTCC
-Clio, Seat???
-Rallycross
-meg talán Subaru és Mitsubishi
😊

Charade GTti

JuanG
simple és -1 a bias, és double sided 😊)...csak így meg csúnyábbak kicsit (textúra)...meg kell csinálnom a textúrával valamit mert a fák túl sötétek...

lac coo
Tuti !

Végülis mi volt a baja a fáknak ?

Smicy2
Milyen jó lesz majd egy kamionnal felfele száguldozni, kicsit szûkös lesz, de megoldjuk 😛PP

Charade GTti

kik azok a szökött fegyencek azút mellett <#buck><#banplz>
ANYÁMMMM! Ez nagyon zsír!<#eljen><#eljen><#worship><#taps>

pajti
<#eljen><#nyes>sirály

JuanG
alakul 😊))

bardocz
nem origi de eddig jó volt,újraraktam,patcheltem 2.01-re és még mindig :S
mondjuk most megtáltosodtam és egyszer nem csúsztam ki 5 körös verseny alatt 😄
Istencsászár
valami kavarodás van a verziószámok közt, rakd ujra és jónak kell lennie ( vagy nem origi a gém )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
felraktam a brabham bt52-t erre a gp79-ben a brabhamnak nincsen hangja,megpróbáltam azt hogy újrarakom de így sem:S mit tudok csinálni vele?
bardocz
de én nem találom😞
Dietrich
folytassuk itt ne offoljuk tele ezt a topicot.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

az van hozzá<#wink>

JuanG
pedig az van...vagy átépítették?

bardocz
amit én hiányolok az valencia
ezek a képek voltak 1 éve is betéve<#vigyor2>
nem is lesz kész

bardocz
na ez jó kérdés😊 szerintem valami átmenet a kettõ között,vagy lehet lesz cc karoszéria meg irl karoszéria,és egyértelmû melyiket mikor használják
bardocz
gp"79-ben a braham szar,vagy tényleg könyü vezetni?minden segítség nélkül hirtelen gázadásból nem forogtam meg vele,úgy mint az egyik fehér kocsival,nem tudom mi a neve
csak azért furcsa nekem,mert nincs rajta elsõ szárny,és mégis nagyon jól kanyarodik
irlindy
hát nemtom...végülis...felesleges találgatni😛 hamarosan úgyis választ kapunk erre a kérdésre...de ha egyesülnek...szal..1 vmit nem értek..milyen kocsik lesznek?

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

Dietrich
CC-nek is

de hiába a naptár..kevés az autó..a bejelentett versenyzõ

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

irlindy
JEREZ

még nincs kész...

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com