rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Mivel nezted, PSPS vagy PS? Valszeg rosszul nyilt meg, azok a MIP Maps-ok lesznek (a DDS egy tucat meretaranyos kepet is tartalmazhat 1 texturarol, de azokat automatan generalja - persze, azert lehet szabalyozni, de nem erdemes piszkalni😄).
lac coo
Már hol ps-ben? Majd megnézem.....

Az lenne a tuti ha olyanokat tudna mint a max line szerkesztõ része ! Az úgy nagyon bejön ! ( Vagy tud olyanokat , csak én nem ismerem 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Hasznalj vektors vonalakat, path-t , stb.
bardocz
leszdtem,megéztem egy lfs skint,de minden oldal 3 méretben van:S mindegyik le kell festeni külön vagy mi?amúgy köszi!mert mûködik😊
gordon 24
Jó oké.. Kösszi.. Akkor majd beujitok egy ilyen dolgott..

Hogy növeljem még egy párral az off hsz-ek számát😄 Mit ajánlotok?

Downhill!!

lac coo
3DSMAX-nak vannak "tanuló" verziói ( azt nem tom hogy ingyenes-e vagy csak jóval olcsóbb...) , az bármire használható csak pénzkeresésre nem .

Spec görbe-vonalakat még mindíg alig tudok PS-ben csinálni , fõleg nem valami szabályos formát (pl felni vagy valami ) 😊)
Arra lehet nézni kéne valami használhatóbbat 😊

Alexease
A lenyeg. Senki nem fog meglincselni, ha egy "munka software-t" hasznalsz (es kozben tanulsz), amig nem keresed meg vele az aranak a tobbszoroset😉
Alexease
A "munka" software-eknel nem egyertelmu a "warez es a tilos". Legalabbis otthoni felhasznalasra. Volt is egy kezdemenyezes - eppen talan az Adobe-tol (?!) -, hogy az ilyen jellegu software-ket "vedelem" nelkul latnak el, szabadon hasznalhato lenne, de csakis magan - nem fizetos - felhasznalasra. Ez a termekek konnyebb elterjedeset segitene, es az evek multan a cegeknel elhelyezkedo beosztottak, mar komoly tapasztalattal rendelkeznenek a "munkaeszkozzel" kapcsolatban. Termeszetesen, ez nalunk nem igaz, mert a cegek sem veszik meg...😄 De nalunk a piaca is szinte nulla...
bardocz
szerintem itt sg-n is mindenki warez ps-t használ,ami teljesen normális egy olyan programnál ami megjelenésénél 1000$+300$ a frissítés hozzá😄
gordon 24
Tudok végülis.. Majd leszedek eggyet (tudom tilos😄) Azért is jó lenne mert mindenki azt használ, jobban tudnék segítséget is kérni az ugyben.

Downhill!!

Alexease
Ha tudsz, akkor erdemes PS-re valtani, "ipari szabvany"😊
gordon 24
Kösszi, de ez sajnos nem jó nekem.. Lehet váltanom kéne Photo shpra..

Downhill!!

Alexease
Nem hasznalok PSP-t, de ha jol emlekszem lekezeli a PS filtereket, igy szedd le azt a hivatalos oldalrol:
http://developer.nvidia.com/object/photoshop_dds_plugins.html
gordon 24
Sziasztok!

Szeretnék festegetni RF, race stb autokon dolgokat. Valamikor régebben valaki adott egy filet amit be lehet másolni a Paint shop proba hogy a DDS. filékat megnyisa. Nem tudnátok még 1x elküldeni ezt? Elöre is thx!.

Üdv.

Downhill!!

leho94
LOOOOL

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Smicy2
Nagyon OFF, de jóóóóó 😊)))

Ez áll az egyik Egri Bikavér üvegén:

EGRI BIKAVÉR

Eljött a szép nap midõn a legjobb pi-
ros bor mellett köszöntünk és a boros kan-
nát két kézre fogva hangos rivalgással
kívánunk neked mindenféle jót, és hogy
élvezd életed boldog óráit, mert a kis fa-
kadó rózsa is csak egyszer virít és a Te tava-
szod is elhervad egyszer és a régi jó ba-
rátok szeretete övez akkor is, midõn az ivá-
szások boldog emléke már a múlté lesz.

Mindnyájan õszintén és boldog örömmel sza-
vatolunk azért, hogy egy-emberként aka-
runk a Te dicsõ napokat látott öreg fa-
ludban borozgatni és emlékezni eltelt tava-
szodra.

ui: most minden második sort olvasd el!!
(az elsõ sorral kezd)!!

Charade GTti

Lehet offline is és online is, de az rád van bízva, hogy rendesen vagy rendetlenül játszól-e vele! 😊)

www.smart-bus.hu

bardocz
játszhatod gép ellen is,és játszhatod multiban is(de ha csak eredeti)
Hali!

Vki segítsen! Szal ez most egy online játék, vagy lehet vele, rendesen játszani vele gépen? Mert én a hivatalos honlapokból nem tudtam kivenni h mi is a lényeg. Elõre is kösz!
bardocz
köszi!
lac coo

lac coo
Az mitõl van, hogy némely pályánál kockásan jelennek meg a texturák???
Mintha low-on lenne, de semmit nem állítok, legújabban a GTR2-es pályákkal csinálja eztm pedig soha nem volt ilyen gondom ...

irlindy
hülye vok...az megvan...de ha pl program files/motec-ben van a file akkor azt az elérési utat adjam meg?

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

irlindy
PLR file-ok hol vannak?

Alexease
Alexease
Lehet. Letoltod a MoTeC-et az oldalukrol, es utana modositod az rF PLR filejat:

Data Acquisition Version="1" // Version of vehicle data to write out
Data Acquisition Rate="8"
Data Acquisition In Race="1"
Data Acquisition EXE="Telemetry\f1_Telemetry.exe"
Data Acquisition File="Telemetry\vehicledata.spt"

Termeszetesen az f1_Telemetry.exe helyett a MoTeC elereset adod meg😄 De ha kintrol iditod, akkor nem fontos.
bardocz
játékhoz lehet valahogy motecet használni?
irlindy
tud vki segíteni? rF 1.255-ben amikor rámegyek h töltse be a pályát akkor kilép...minden modban...minden pályánál... mit tudok csinálni?

bardocz
neten akor sem lehet játszani,igaz AI eléggé jó,84%-on már küzdegetek velük,mondjuk ha nem öt kört ennék utolsó helyrõl tudnék ynerni(nem szoktam idõmérõt menni😊)
Alexease
Online a legolcsobb, link a banner alatt (http://www.rfactor.net/index.php?page=buyonline).
Letoltod a jatekot (Option 1: Try/Buy), klik avasarlashoz (Option 3: Purchase now), kitoltod az adatokat (nev, cim, kartya adatok, stb.), klik BUY, es kuldik a kodot e-mailben.
Hello, hogy tudom legolcsóbban megvenni az rFactort?? Részletes leírást kaphatok, mert nem az erõsségem a nyelvtudás. Köszönöm. Még 1 kérdés. Ha megvettem, azt gondolom le kell tölteni, és egy kóddal aktiválni vagy hasonló. Ezt ugye ki is írhatom cd-re?
bardocz
1,akkor lesz wtcc nem?
2,nem eredeti<#miaz>
Smicy2
Na... akkor nyolc körül SG -s rF party? 😊

Charade GTti

bardocz
de az hol nem elég?szárnyon eddig minde pályán csökkentettem szinte,ha meg elúszik a segge,akkor rakjál hátulra angyobb öszetartûást,meg stabilizátort
Danecay
Nekem a magas, vagy High van telepítve, de a hátsószárny akkor is 20-ig állítható.

Danecay
Én még nem állítottam valódi F1-es terelõszárnyakat, de az összes általam eddig próbált F1-es modban 50-ig voltak skálázva mind az elsõ mind a hátsó szárnyak állíthatóságai még a CTDP modban is. Ha a kerékre vonatkozó állíthatóság tényleg csk a grafikai megjelenítést módosítja, nem igazán értem, hogy mi az értelme, ha a gumikeverék nem módosul, aminek szerinetm nagyobb értelme lenne. Továbbá az iránythatóságnál lehet állítani a Force Feedbak értékeket LOW, MEDIUM és STRONG értékek között, de ez is mire jó, mivel másabb ez mintha beállítom a nekem megfelelõ Force erõsséget a kormányzási beállításoknál, valamint a kipörgésgátló 7 változatából sem tudom, hogy melyeket kellene válaszatni, mert mondjuk annak mi értelme, hogy a játék beállításokban leveszem LOW-ra, itt a fejlesztéseknél pedig kiválasztom mondjuk a TC level 6-ot aminek a LOW értéke 70% ami már nem is olyan kevés.

leho94
Updatenél belehet állítani hogy meddig legyen emelhetõ a szárny..

Istencsászár
Én ugytudom hogy a elsõ s hátsõ szárnyaknak nem feltétlenül kell szimmetrikusaknak lennei állíthatóság szerint... más modokban ( nem F1, vagy F1 ) is vannak eltérések... ha minden elérhetõ az miért baj? valszeg ugyvan megcsinálva h ne kelljen pénzel szenvedni, a gumi pedig csak grafikai eltérés.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Mert pl a Monzában használt ultra-kicsi hátsó szárny sokkal kevesebb leszorítóerõt termel mint a Monacoi ....Ha leszorítóerõt egységekben számoljuk az elsõ 20 egységet képes hozni még legmeredekebb beállításnál is a második meg 50-et , vagy 100-at ....

Gumikat nem tom ...

Danecay
Ebben az MMG2007 MOD-ban miért csak 20-ig tudom a hátsõ terelõszárnyak állását módosítani mígy a elsõkét 50-ig? Ezek a fejlesztések sem teljesen egyértelmûek számomra, frissen felrakott rF-hoz raktam a MOD-ot és egybõl minden elérhetõ, továbbá miért csak Option és Prime Tires között lehet választani, ami a gumikat illeti és a 2 között mi a különbség, a csíkot leszámítva? Lehet én vagyok a LAMA de a válaszok akkor is érdekelnének 😊

Istencsászár
Van config menüje ott... rfactor fõmappában egy exe. TC-t nem jelzi ki.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

leho94
Lehet hülyeséget kérdezek de a TV Styleban hogyan tudom elõhívni azt hogy jelezze a fordulatszámot meg a TC-t is mint igazábol?:$

lac coo
Hát én nem tom, szemre nem rondított semmit rajtuk ....De persze nem értek hozzá 😊)))

Igen, ha a CTRL+F-es elocsalogatott jelzo nem zold, akkor a textura kidolgozast mar levette, de ez latszik is a kocsi orran, sok TV kamerabol is.

Azert kicsit fura hogy 8800GTS 512 SLI nem eleg ehhez a modhoz...
leho94
Ez asszem nem😄

bardocz
ez ugye a F1 BMW moddal történõ bajnokság imolába?mert akkor hajrá Roli!😊
leho94
Már készülök rá😄

Smicy2
Na... szép 😊 akkor este mi legyen?

Charade GTti

Sziasztok!

Ma este 8-tól élõ közvetítés lesz a VSR F1 bajnokságának nyitó futamáról a Simsport TV-n. www.simsporttv.hu (élõ adás menüpont alatt)

Jó szurkolást!

üdv.
Honk

Smicy2
<#zavart1><#gonosz1>

Charade GTti