rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én néztem azt, de úgy láttam, hogy külföldi... vagy mégse? :S
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
mer cd galaxisban nem leltem, de lehet, h nálam a hiba :S 😛.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Vki pls segítsen!
Letöltöttem a géjmet, mert van az az új ász állat F-1 mód és F-1 rulz.
Ott szinte mindenkinek megy és nekem is menne, csak hibát észlel az rFactor és leáll, mikor indítanám.
Vkinek van ötlete, h miért? :S
<#help>#help><#help>#help>
Má a tököm tele<#falbav>#falbav>
kellemes husvétottát mindegykinek<#idiota>#idiota>
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
nemtudtam hogy miért linkelet az f1rft honlapját(ismerem amúgy)
csak aszittem hogy ti is okosak vagytok😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Rakattintasz a adott linkre, meglatogatod az F1RFT hivatalos oldalat, forumat es ott erdeklodsz. Kivalo Magyar MOD, valszeg segiteni fognak.
\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com
Downhill!!
-rfactor 1255.
-F1RFT 2007 V3 basicpackFull
-F1RFT 2007 V3 Trackpack-Full
-F1RFT 2007 V3 NeW Menu
-F1RFT 2008 FULL
-F1RFT 2008 TrackPack Lehet, hogy valamit kihagytam? Légyszi segítsetek! Elõre is köszi.
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
viszont nekem nyomtatott nagybetûkkel van írva az egész
és ki is lóg a felirat néha(sõt amikor idõmérõt megyek akkor a nevem uccso betûje kilóg amikor számolja az idõmet...)
abba a formula 1es Tv-s pluginban hogy lehet beállítani hogy ne nyomtatott betûk legyenek?
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Játékban is ki van kapcsolva.
Hirtelen úgy olvastam hogy berúgsz.<#pias>#pias><#buck>#buck>
Most az nekem is segítene...😊
Na majd még holnap xaraxok vele mára pihi van.
Azért kösz a seg'et.
azon kivul lehet a jatekban is opcio,
van egy 5letem de akkor probald ki ha mas kiut nincs, én ilyenkor belerugok <#idiota>#idiota>
Van egy emberke és szeretne egy próblémát megoldanI!
A következõ a helyzet.. Pikespeakban verseny alatti gond van..
Azt szeretné elérni, hogy a befutó után az ai-k megvárják az utolsó autot is és szépen lejöjenek eggyüt a hegyrõl... Állitolag az van hogy fent rommá törik magukat meg öngyilkosok lesznek..
Megoldható ez a probléma beállitással vagy ne reménykedjen?
Elõre is kösszönjük!
Downhill!!
www.smart-bus.hu
Én ilyet egy szóval sem mondtam, írtam, de nem is akarok ebbe belemenni, mert se PS3-mam se XBOX-om, bár már eljátszadoztam a gondolattal, hogy venni kellene pl egy XBOX 360-t mert egyre rosszabb idõk járnak a PC-sek felé. Egyre több játék jelenik meg csak konzolra, ha megjelenik PC-re is akkor sok esetben késik a konzolos verzióhoz képest. Legtöbb esetben a portolás sem sikerül valami zsírul, ami megmutatkozik az irányításnál, grafikánál stb., lassan már havi szinten kellene venni a VGA-kat a PC-kbe, hogy elfussanak rajta az új játékok, míg egy konzollal az ember elvan évekig, amíg ki nem hozzák az újabb generációt.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Abba is hagyom mert ez már eléggé OFF-os téma.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
T.D.Team csapata ZondaRS v1.1 rFactor Moddal bajnokságot indít!
Mai napon kerül sor az Elsõ Futamra!
Csatlakozás a szerverhez:
* Szükséges szoftverek: rFactor v1255
* ZondaRS v1.1
* Szervernév: DriversTeam(Zonda)
* IP: 195.56.146.149:34298
* Jelszó: ZondaHun
* A bajnokságban való részvétel Ingyenes!
* TeamSpeak: 87.229.7.55:8767
Versenykörülmények:
Elsõ futam Pálya:
- 2008.03.20 Imola1994 (30kör)
* Versenytáv: 150Km (Körre átszámolva)
* Idõtartam: kb. 40 perc
* Üzemanyag fogyasztás: Normal
* Gumikopás: Normal
* Meghibásodás: Normal
* Törés: 50%
* Idõjárás: Száraz
* Zászlószabály: FULL - Teljes
* Engedélyezett segítségek: Automata kuplung
* VersenyRajt: Felvezetõkör/Állórajt
* 1 Boxkiállás kötelezõ
Zonda Bajnokság Szabályzatát kérjük olvassátok el!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
:: Magyarország legújabb szimulátor bajnoksága vár Téged is, Új élmények, Izgalmas versenyek ::
Várjuk mindazok jelentkezését, akik ki szeretnék magukat kipróbálni más online versenyzõ pilóták ellen.
A Bajnokság elindulásához a minimális létszám: 12 Fõ
A Bajnokság maximum versenyzõi létszám: 16 Fõ
A Futamok 2 hetente lesznek hétvégente illetve, ahogy majd a szavazással eldöntjük!
A Bajnokság részvételi díja: 1500Ft/fõ.
Meggondolatlan, komolytalan pilóták kérjük, fölöslegesen ne terheljék a bajnokság színvonalát!
email címünk : [email protected] e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it
honlapunk : http://kf1rl2008.extra.hu
FIGYELEM INDULÁS 2008.03.22.
Haverom átjött hogy megnézze nálam a Gran Turismo 5PR -t.
És olyan jót szórakoztunk az Eiger Nordwand pályán hogy elhatároztuk ezt rfactorral neten megismételjük.
De nem találom sehunsem <#wilting>#wilting>
Hogy lehet ponnt egy olyan pályát találni ami nincs meg rfactorra? <#rinya>#rinya>
Ittvan 11 giga map letötve és nekem más kell <#wow3>#wow3>
Nem írja meg valaki ? <#gonosz1>#gonosz1>