rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legend Killer
Arra a linkre gondolsz az itt szó alatt?
Én néztem azt, de úgy láttam, hogy külföldi... vagy mégse? :S

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

lac coo
Banner...?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Legend Killer
és magyar boltokban kapható?
mer cd galaxisban nem leltem, de lehet, h nálam a hiba :S 😛.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
<#wave>

Vki pls segítsen!

Letöltöttem a géjmet, mert van az az új ász állat F-1 mód és F-1 rulz.
Ott szinte mindenkinek megy és nekem is menne, csak hibát észlel az rFactor és leáll, mikor indítanám.

Vkinek van ötlete, h miért? :S

<#help><#help>

Má a tököm tele<#falbav>

Smicy2
Kellemes Nyulat! <#integet2>

Charade GTti

Ingy
a readmeben van momohoz kormany beallitas, a kuplungot meg tedd gombra
kellemes husvétottát mindegykinek<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Alexease
En nem vagyok okos, semmit sem tudok a MOD-rol😊
Firerock
ja😊
nemtudtam hogy miért linkelet az f1rft honlapját(ismerem amúgy)
csak aszittem hogy ti is okosak vagytok😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

leho94
A 2007-et töröld le. Nemszabad fentlennie..

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Alexease
Teged sem az eszed miatt szeretnek😄 <#idiota>

Rakattintasz a adott linkre, meglatogatod az F1RFT hivatalos oldalat, forumat es ott erdeklodsz. Kivalo Magyar MOD, valszeg segiteni fognak.
Firerock
ez msot miez?

irlindy
momo racing kormányom van...ezzel van esélyem rFben driftelésre? 😄 mármint...ehhez csak 2 pedál van..szal így kuplung nélkül...nem sokkal nehezebb?

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

Firerock
#32934????

http://www.szasztv.hu/F1RFT/index1.htm
gordon 24
Hy! Skacok egy kérdésem volna! Letöröltem a gépezetem! Na most ujra telepités elött állok rfactor ügyileg. Néztem az oldalunkon hogy van egy full 1.255-ös game. És torrentes. Ezt lehet akiválni, vagy ez warez? Mondjuk nem hiszem mert õk csak nem raknak warezt fel arra az oldalra😄

Downhill!!

irlindy
warez?

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

Hello! Amikor netre akarok menni, a játék connection lost felirattal kidob a menübe. Nem tudtok valamilyen megoldást erre? Ilyen sorrendben telepítettem:
-rfactor 1255.
-F1RFT 2007 V3 basicpackFull
-F1RFT 2007 V3 Trackpack-Full
-F1RFT 2007 V3 NeW Menu
-F1RFT 2008 FULL
-F1RFT 2008 TrackPack Lehet, hogy valamit kihagytam? Légyszi segítsetek! Elõre is köszi.

nyuny01

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

lac coo
Ez már tudhat 500 lovacskával ???

lac coo
Wáwáwá......
Link ....

avcom
ha jó kedved van még adsz a kormánynak is egy kis vöröset <#idiota>

Firerock
mert most láttam youtubon egy videót ahol kis betûkkel volt írva
viszont nekem nyomtatott nagybetûkkel van írva az egész
és ki is lóg a felirat néha(sõt amikor idõmérõt megyek akkor a nevem uccso betûje kilóg amikor számolja az idõmet...)

Firerock
csáttok
abba a formula 1es Tv-s pluginban hogy lehet beállítani hogy ne nyomtatott betûk legyenek?

Ingy
a berugás a belerugással szoros kapcsolatban van <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

pajti
Igen ott is.(game controller)
Játékban is ki van kapcsolva.
Hirtelen úgy olvastam hogy berúgsz.<#pias><#buck>
Most az nekem is segítene...😊
Na majd még holnap xaraxok vele mára pihi van.
Azért kösz a seg'et.

Ingy
game controllerben is kivan kapcsolva?
azon kivul lehet a jatekban is opcio,
van egy 5letem de akkor probald ki ha mas kiut nincs, én ilyenkor belerugok <#idiota>

pajti
Üdv.Ide írok talán itt nagyobb a pörgés... Tegnap szimezés közben elment a force a G25-n. Ma leszedtem a drivert(aszzem' 5.0 volt), újat fel(5.01), de eléggé érdekes lett a ffb, ugyanis mindig középre húz a kormány. Logitech profiler-ben kikapcsoltam a középre húzást de szimezés közben mégis van ez a jelenség. (RBR,LFS..) Vki tudja mi lehet ez? Remélem befosott a kóceráj... <#zavart2><#idiota>

gordon 24
THX! Köszi a gyors választ!

Downhill!!

Alexease
Felejtse el😊
gordon 24
Szép jó estét!!

Van egy emberke és szeretne egy próblémát megoldanI!

A következõ a helyzet.. Pikespeakban verseny alatti gond van..
Azt szeretné elérni, hogy a befutó után az ai-k megvárják az utolsó autot is és szépen lejöjenek eggyüt a hegyrõl... Állitolag az van hogy fent rommá törik magukat meg öngyilkosok lesznek..

Megoldható ez a probléma beállitással vagy ne reménykedjen?

Elõre is kösszönjük!

Downhill!!

Danecay
Igen, azt kell mondanom, hogy neked is igazad van és az az igazság, hogy elég nehéz helyesen dönteni, csak még annyi hozzátartozik a dologhoz, hogy én nem csak autós gammákkal szoktam tolni, persze logikus, hogy azokat soroltad fel, hiszen ilyen topicban vagyunk, de hogy mondjak egy példát is, az õsz folyamán költöttem a gépemre 5X000 Ft-ot, hozzáteszem az elõtt sem volt rossz gépem, nem egy High Tech volt, de azért a legtöbb game elfutott rajta viszonylag jó minõségben, de a lényeg, hogy a hardware cserék után egy hónappal megjelenõ Crysist az óta sem próbáltam ki mert tudom, hogy nem menne szépen a 7900GT-men, viszont ennyi pénzért már lehet venni egy MOD-olt XBOX-ot garanciával amivel még 2 évig el van az ember, viszont a PC-mre valószínûleg az elkövetkezendõ 2 évben ennek az 5X000 Ft-nak a többszörösét fogom költeni. Szimulátorok és az online játék tekintetében pedig valóban a PC a jó választás egyelõre.

A választás a tiéd, szép arcade, vagy kevésbé szép szimulátor. Ez a minden hónapban új vga meg állszent duma... a ma szimulátornak nevezhetõ pc játékok (LFS, RFactor, RBR, GTR2, GTL) kivétel nélkül szépen futnak akár egy 6600GT-vel, ami kb 10000.-Ft, de egy 8600GT-vel (kb 18000.-Ft) már biztos, hogy minden szép és jó! A másik pedig az, hogy csak idõ kérdése és ugyanaz a szivatás lesz a konzolal is, ahogy meglesz a kellõ létszám aki átnyergel, egybõl érdekük lesz majd a gyártóknak a profitot látván, hogy évente új modelt kapjon, és vásároljon imádott fogyasztói társadalmuk. Arról meg aztán végkép nem beszélve, hogy az online játéknak köszönhetõen kénytelen vagy eredetiben megvenni a játékokat, ami konzolra sokszor a pc-s játék duplája.

www.smart-bus.hu

Smicy2
Élõ F1

Charade GTti

Danecay
"off: mit hallottál? hogy 2szer gyorsabb a fizika a ps3on?😊)"
Én ilyet egy szóval sem mondtam, írtam, de nem is akarok ebbe belemenni, mert se PS3-mam se XBOX-om, bár már eljátszadoztam a gondolattal, hogy venni kellene pl egy XBOX 360-t mert egyre rosszabb idõk járnak a PC-sek felé. Egyre több játék jelenik meg csak konzolra, ha megjelenik PC-re is akkor sok esetben késik a konzolos verzióhoz képest. Legtöbb esetben a portolás sem sikerül valami zsírul, ami megmutatkozik az irányításnál, grafikánál stb., lassan már havi szinten kellene venni a VGA-kat a PC-kbe, hogy elfussanak rajta az új játékok, míg egy konzollal az ember elvan évekig, amíg ki nem hozzák az újabb generációt.

Istencsászár
off: mit hallottál? hogy 2szer gyorsabb a fizika a ps3on?😊) igen ezt egy sonys arc mondta😊, egy újabb szédületes aranyköpés a sony felõl... amugy ps3on a grafika sokkal gyérebb, bokrok nincsenek benne, meg pályaelemek vannak lebutítva kiszedve satöbbi. Mit nevezünk tökéeltesenek... folyanatos? igen.. akad, szaggat? nem... nekem megfelel.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Danecay
Sajnos egyre jobban és egyre többet, egyre kevesebb idõt, figyelmet és munkát fektetnek a játékok portolásába 😞 Egyébként úgy tudom, hogy XBOX-on sem fut tökéletesen a Colin Dirt, viszont PS3-n már igen.
Abba is hagyom mert ez már eléggé OFF-os téma.

Istencsászár
Azt én nemtudom, de nekem xboxon tökéletesen suhan az biztos, s gyönyörû igy ilyenek miatt én már nemizgaulok😊, s ebben nem is tudok állst foglalni h pécén hogyan csaeszik el a játékokat.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Danecay
Õszintén bevallom nem olvastam utána, úgyhogy ha tényleg a Colin Dirt motort használja akkor izgulhatunk. Azt a motort nem tuningolni, hanem optimalizálni kellene 😊 Amikor kijött a Dirt a havernak ha jól emléxem egy 6400 Core 2 Duo-ja 2GB 800MHz-es memóriája és egy 7900GX2 (2 kártya gyárilag egybeépítve) VGA-ja volt és nem volt folyamatos a játék.

Ninja

T.D.Team csapata ZondaRS v1.1 rFactor Moddal bajnokságot indít!

Mai napon kerül sor az Elsõ Futamra!

Csatlakozás a szerverhez:
* Szükséges szoftverek: rFactor v1255
* ZondaRS v1.1
* Szervernév: DriversTeam(Zonda)
* IP: 195.56.146.149:34298
* Jelszó: ZondaHun
* A bajnokságban való részvétel Ingyenes!
* TeamSpeak: 87.229.7.55:8767

Versenykörülmények:

Elsõ futam Pálya:

- 2008.03.20 Imola1994 (30kör)

* Versenytáv: 150Km (Körre átszámolva)
* Idõtartam: kb. 40 perc
* Üzemanyag fogyasztás: Normal
* Gumikopás: Normal
* Meghibásodás: Normal
* Törés: 50%
* Idõjárás: Száraz
* Zászlószabály: FULL - Teljes
* Engedélyezett segítségek: Automata kuplung
* VersenyRajt: Felvezetõkör/Állórajt
* 1 Boxkiállás kötelezõ

Zonda Bajnokság Szabályzatát kérjük olvassátok el!

leho94
Elég erõs gép kell hozzá sztem.

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Firerock
Colin dörtnek milyen a gépigénye?(elég szar gépem van,az erfáktor közepesen megy akadozás nékû)

Istencsászár
DTM nemtudom h lesz e most benne, de WTCC igen😊, leglábbis egy BMW-t láttam képeken, meg Shevit.

Danecay
Nem tudom mi történt, Youtube-os videót akartam beszúrni.

Istencsászár
Colin Dirt tunningolt motor... a gépigénnyel biztos nem lesz baj ( 360😄 ).

JuanG

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

:: Magyarország legújabb szimulátor bajnoksága vár Téged is, Új élmények, Izgalmas versenyek ::

Várjuk mindazok jelentkezését, akik ki szeretnék magukat kipróbálni más online versenyzõ pilóták ellen.

A Bajnokság elindulásához a minimális létszám: 12 Fõ

A Bajnokság maximum versenyzõi létszám: 16 Fõ

A Futamok 2 hetente lesznek hétvégente illetve, ahogy majd a szavazással eldöntjük!

A Bajnokság részvételi díja: 1500Ft/fõ.

Meggondolatlan, komolytalan pilóták kérjük, fölöslegesen ne terheljék a bajnokság színvonalát!

email címünk : [email protected] e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it

honlapunk : http://kf1rl2008.extra.hu

FIGYELEM INDULÁS 2008.03.22.

Ment PM!
Alexease
Koszi mindenkinek!😊
pointer4
Óóó...
Haverom átjött hogy megnézze nálam a Gran Turismo 5PR -t.
És olyan jót szórakoztunk az Eiger Nordwand pályán hogy elhatároztuk ezt rfactorral neten megismételjük.
De nem találom sehunsem <#wilting>
Hogy lehet ponnt egy olyan pályát találni ami nincs meg rfactorra? <#rinya>
Ittvan 11 giga map letötve és nekem más kell <#wow3>
Nem írja meg valaki ? <#gonosz1>