rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valamikor , talán a Drift mod környékén áttárhettem valami másik controll csoportra, semmi nincs átírkálva rendesen ( sample stb...), úgyhogy jó is , hogy szóba került.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az a problémám, h elõfordul olyan, h egyszerûen a kormány beállításom elmegy. Semmire nem reagál elmegy minden FF stb. és csak a gáz megy tökig de pedálra sem reagál. Ilyenkor kormány ki-be, játékból ki-be. Ez oldja meg a prtoblémát. Versenyközben "remek" érzés.
Köszönöm a segítséget elõre is.
Steer Ratio Speed="0.00000"
Ennel az erteklnel kissebb sebessegnel (m/s) noveli a kormanyszoget, hogy konnyebb legyen pl. a pitbol kifordulni. 0.0000-val ki van kacsolva.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Jó az ember nem csinál ilyent rendes lelki állapotban, hogy satuféknél koppig tekeri a kormyányt, nem is tudom nekem hogy jutott eszembe ... 😄DDDDD De elég furcsa .
Itt is van valami kikapcsolhatatlan sebességfüggõ kormányzás, vagy csak egy szokásos bug?
lehet benn se lesz a naptárban..hétvégén jelentik be a végleges 2008-ast.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com
nekem a hangok nem tetszenek a cockpit nézetbõl és kicsit sietõsre van véve a figura mert a hétvégén rajtol az új egyesitett bajnokság és a srác kiakarta adni addig. lesz még azért mit javitani benne de az biztos, hogy az ovál része oda ver rendesen a CC-nek! és még egy pozitivum..2008-as bajnokság szereplõinek a neveivel adta ki!!
MMG kezdte el a módot és fejezte be a srác egyedül.
Forradalmi újítással veszi kezdetét az IndyCar HD közvetítése 2008-ban
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Mi lehet az oka?
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Rövid a karom és nem érem el a korményt... <#hehe>#hehe>
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
msn: [email protected]
Nagy Zsolt
😄
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Charade GTti
Magyarosításthoz valaki tudna adni 1 jó linket mert nemtudom sehonnan leszedni.Köszönöm
FORZA MILAN!!!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Impreza 00 vagy Impreza 02 ? 😛PP
nehézkes, hmmmm... idõ mint a tenger 😛
Charade GTti
Hol tudom és hogyan beállítani ,hogy a drift modban ne csak azt az egy pályát,hanem a játékban levõ összeset lehessen használni?
Charade GTti
Charade GTti
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
és ha tetszik akkor megveszed
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ezzel csak neten lehet játszani?
Esetleg van valami játék teszt, összefoglaló róla?
Akkor körbe kérdezem msnn a népet, thanks a tippet.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES