rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Nekem is volt ilyen regen, meg a Thrutmaster kormannyal (bar csak NR alatt). Drivert kellett frissiteni es az USB portoknal kikapcsolni Power Management-et.
lac coo
Ott a pont, ez eszembe sem jutott, pedig ismerem 😊THX ! <#eljen>.

Valamikor , talán a Drift mod környékén áttárhettem valami másik controll csoportra, semmi nincs átírkálva rendesen ( sample stb...), úgyhogy jó is , hogy szóba került.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Sziasztok.
Az a problémám, h elõfordul olyan, h egyszerûen a kormány beállításom elmegy. Semmire nem reagál elmegy minden FF stb. és csak a gáz megy tökig de pedálra sem reagál. Ilyenkor kormány ki-be, játékból ki-be. Ez oldja meg a prtoblémát. Versenyközben "remek" érzés.
Köszönöm a segítséget elõre is.

Alexease
Ez is ki van (igy) kapcsolva?

Steer Ratio Speed="0.00000"

Ennel az erteklnel kissebb sebessegnel (m/s) noveli a kormanyszoget, hogy konnyebb legyen pl. a pitbol kifordulni. 0.0000-val ki van kacsolva.
Istencsászár
Alapból bennevan...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Persze, ki van !
Jó az ember nem csinál ilyent rendes lelki állapotban, hogy satuféknél koppig tekeri a kormyányt, nem is tudom nekem hogy jutott eszembe ... 😄DDDDD De elég furcsa .

bardocz
😮
sebességfüggõ kormáyzás ki van kapcsolva a játékban?(vagy az nem ebben van?)
lac coo
Ez mi a fene az rFactorban ????.
Itt is van valami kikapcsolhatatlan sebességfüggõ kormányzás, vagy csak egy szokásos bug?

Dietrich
dehogynincs fenn..itt pl. <#nyes>
lehet benn se lesz a naptárban..hétvégén jelentik be a végleges 2008-ast.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

irlindy
én igazibólaz IRL-es vonalvezetésû Sears Point (infineon) pályának örülnék...mer az sehol sincs fent...

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

Dietrich
hiányos a dolog még azért, mert nincs benne a nevelõ széria sem pár egyébb finomitás.
nekem a hangok nem tetszenek a cockpit nézetbõl és kicsit sietõsre van véve a figura mert a hétvégén rajtol az új egyesitett bajnokság és a srác kiakarta adni addig. lesz még azért mit javitani benne de az biztos, hogy az ovál része oda ver rendesen a CC-nek! és még egy pozitivum..2008-as bajnokság szereplõinek a neveivel adta ki!!
MMG kezdte el a módot és fejezte be a srác egyedül.

Forradalmi újítással veszi kezdetét az IndyCar HD közvetítése 2008-ban

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Igen van, a controller beállításon belül, ahol megadod a bill. ill. kormány kiosztást ott kell legyen olyan Adjust seat (Fore,Aft,up,down), ezzel tudod mozgatni az ülést fel, le, elõr, hátra valamint ha a shift és a bekonfigolt billentyûket nyomod le akkor a visszapillantó tükröket tudod állítani (belsõ nézetben). Ha jól emlékszem így van, ha nem megy akkor bocsesz 😊
JuanG
ez kéne az F1-be...lehet izgalmasabb versenyek lennének 😄DDD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

bardocz
enyire csak a franciák lehetnek hülyék,hogy gombal kel váltani,nem pillangóváltóval😄
nyuny01

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

rvn
Üdv! Feltettem az uj f1 es full kieget meg a pályákat mega pálya opeccset ugy ahogyan le van irva! Aproblémám az h a játék fél percenkédnt kb akad egyet és akkor 10mp ig áll a kép...valaki hasonló hibát?
Mi lehet az oka?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

irlindy
na kipróbáltam...végre egy igazi IndyCar mod. Szerintem nagyon jó lett...habár a hangok szerintem nem a legjobbak...de ez legyen a legkisebb gond 😊

irlindy
na végre😛 gyorsan ki is próbálom 😛

Ginger17
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy van-e arra lehetõség, hogy a cockpit nézõpontot a lehetséges 100-as szélsõ értéken túl mozdítsam. Azt tudom, hogy a GTR2-ben, ha lenymom a shift-et(?), akkor még elõrébb (vagy hátrább) lehet "húzni az ülést".

Rövid a karom és nem érem el a korményt... <#hehe>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Dietrich
#32944 õrá gondoltam.

Hello mindenki, áprilisban indul egy F1es liga az RFT2008 moddal, akinek van kedve egy jó hangulatú ligában részt venni az vegyen fel msnre és megbeszéljük a részleteket 😊

msn: [email protected]

Nagy Zsolt

gviski
Igen ezt már nagyon vártam 😄

Virtual SimRacing

Dietrich

Shevchenko
Köszi

FORZA MILAN!!!

Legend Killer
pfffffffffffffff 😛PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

😄

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Smicy2
Sada01
Alexease
Meguntam, igy toroltem ezt azt😉
A maganbeszelgetest es a warez-t NE itt targyaljatok ki! THX!
Shevchenko
Sziasztok!
Magyarosításthoz valaki tudna adni 1 jó linket mert nemtudom sehonnan leszedni.Köszönöm

FORZA MILAN!!!

JuanG
lehet a szerveren nem az a verzió van mint neked...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Smicy2
OK <#idiota>

Charade GTti

Cápafogxy
Letöltöttem a trial verziót és mennék egy serverre és ahopgy betöltött visszadob a menübe.

b-type
pedig egy rally gyõztes DS-t szivesen vennék 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Smicy2
ha francia nem, akkor maradjunk a Japánnál 😊
Impreza 00 vagy Impreza 02 ? 😛PP
nehézkes, hmmmm... idõ mint a tenger 😛

Charade GTti

JuanG
nincs az az isten 😄DD...francia autót nem konvertálok 😊), rbr-bõl amúgy is nehézkes autót konvertálni 😊

Üdv lenne egy olyan problémám hogy a játékba belépek és mennék multizni f1 el és ha felmegyek egy szerverre vagy a,ledob a server (connection lost)vagy b, beenged a szerver csak nincs race gomb hogy elinduljak. Letöltöttem már több verzióját a játéknak 1.255 több helyröl leszedtem a full részét meg mindent ami hozzátartozik vagy nem tom hogy kell e még valami de nem tom miért nem enged versenyezni ha valaki tud segíteni pls
Sada01
Sziasztok azt tudja valaki hogy egy forma1 módnál hogy lehet megoldani azt hogy a TVCockpit nézetnél csak a visszapillantónál mûködjön a tükör a felsõ résznél meg ne ?

Én 2 éve vettem meg és a mai napig nem bánom egy cseppet sem.Nincs olyan nap, hogy ne nyomnék vele.Egy dolgot gondolj át:egy jó minõségû kormányra mindenképpen szükség van, billel iszonyatos és egy kicsit sem szimulátoros.Rengeteg mod van hozzá,amelyek mindegyike ingyenes.Érdemes egy ligát keresned, a saját autós világodnak megfelelõt, akár F1, akár túrabajnokság, nascar...teljesen mindegy és online csapatban versenyezni, mert ennek ez a lényege.CUSTOMIZE, CONTROL, CONNECT!

Sziasztok!
Hol tudom és hogyan beállítani ,hogy a drift modban ne csak azt az egy pályát,hanem a játékban levõ összeset lehessen használni?

Smicy2
Ja... amúgy meg ha rá érsz RBR -bõl nyugodtan átkonvertálhatnád a Pözsó 207 S2000-t rF-be <#integet2>

Charade GTti

JuanG
gondolom mennyire eredeti 😊)

Smicy2
bardocz
kell gmail-es meghívó?nem bírom nézni,ahogy emberek szenvednek freemailel és társaikkal😄
Ingy
block user gomb csodákra képes <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Firerock
elõször töltsd le
és ha tetszik akkor megveszed

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Cápafogxy
Most hogy látom hogy milyen király modok vannak ehez a játékhoz, nagyon gondolkozom hogy meg kéne vennem, kérnék még egy kis bíztatást hogy miért jó és miért éri meg?
Ezzel csak neten lehet játszani?
Esetleg van valami játék teszt, összefoglaló róla?

Legend Killer
Csak nehéz találni.
Akkor körbe kérdezem msnn a népet, thanks a tippet.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Istencsászár
Nekem sincs, olyan amivel tudok külföldre fizetni, ezért megkértem valakit legyen stíves segítsen benne... nem kell a homokba dugni a fejed, mindig van másik megoldás.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

JuanG
nyuszi nyussszziiii....finom nyuszikaaaa 😊)))

Legend Killer
Jahhésnekemnincsenbankihitelkártyám, errõl ennyit.

Nem foglalkoztam még bankkal.