rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Elõre is köszönöm!
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com
Daytona kimondottan nem alkalmas ow-re azt csak a nascar használja.
van superspedway, short ovál, tri ovál,
ez 3 féle ovál.
itt vannak a tipusok
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Virtual SimRacing
de van 2000 mirror
a pályákat külön kell letölteni mind?
olvass lejjeb linkelték már ahonnan le lehet tölteni
Daytona mint ow helyszin
😄D
inkább maradjatok a F1-nél...
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Virtual SimRacing
Eddig jó volt, most újraraktam többször is és nem jó.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Jelentkezési feltétel:
- Szereted és ismered a rFactort
- Tisztába vagy a IRL és a VSR szabályzatával.
- Kormány használat
- VSR tagság ami évi 2000Ft (össze VSR bajnokságába indulhatsz)
Versenykörülmények
Gumikopás: normál
Üzemanyag fogyasztás: normál
Mechanikai hibák: normál
Idõjárás: Száraz
Versenytáv: ~250
Autó sérülése: 50%
Megengedett segítségek: Kipörgés gátló Low, Kuplung segítség
Zászló szabályok: Teljes
Versenynaptár:
2008.05.05. Homestead-Miami Speedway
2008.05.12. Streets of St. Petersburg
2008.05.19. Las Vegas Speedway
2008.06.02. Kansas Speedway
2008.06.09. Indianapolis Motor Speedway
2008.06.16. Milwaukee Mile
2008.06.23. Texas Motor Speedway
2008.07.07. Iowa Speedway
2008.07.14. Richmond International Raceway
2008.07.21. Watkins Glen
2008.08.04. Daytona
2008.08.11. Mid-Ohio
2008.08.18. Surfers Paradise
2008.09.01. Long Beach
2008.09.08. Road America
2008.09.15. Chicagoland Speedway
További információk a www.vsr.hu oldalon és a VSR fórumba.

Virtual SimRacing
AZ a problémám, hogy az rFactor egy idõ után (kb. 30sec) kidob a fõmenübe, amikor játszom. Verzó: 1.255F, és F1RFT 08 mód.
Lehet ezen segíteni?
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Nem, nem próbáltam, ahogy olvastam az inkább low TC-hez készült én meg most TC nélkül akarok közlekedni, arra meg jó az 1.0 .....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az MMG csomagolt modjában olyan dolgokat találtam,aminek semmi keresnivalója ott.Fölösleges file-ok,hivatkozások....windows rejtett file-ok.
És (sok más ligával együtt) az F1CL liga "MMG certified league" lett.😄
1.2-t próbáltad már amúgy?
Sajnos egyszeruen nincs annyi ertelmes mennyisegu idom, amennyit ra kellene szanni. Napi 2-3 ora kellene, hogy haladjon is.
Paráddal mi a helyzet?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A palyak GDB file-jaiban a VenueName resz legyen azonos.
ha van sok pályám amit letöltöttem külön-kölön
de be akarom rakni 1 mappába úgy hogy a játékban is egy mappában legyen
remélem érthetõ voltam😊
Damper Units="0" // Display dampers (shocks) in garage as: 0 = setting (e.g. 1-20), 1 = rate (e.g. 1000-9000 N/m/s)
Mondjuk ezt leszámítva még volt egy szerintem érdekes jelenség. A beállításoknál be volt állítva, hogy szimmetrikus legyenek a beállítások, de ennek ellenére nem voltak azok, a jobb és a baloldali értékek eltértek.
CC mod..
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
black scrubs
black sticker
melyik a kemény és melyik a lágy gumi? <#zavart1>#zavart1>
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
De minden MOD-hoz tartozik egy-egy sajat *.CAM file, amibe az alapadatok tarolva vannak (ezeket lehet ideiglenesen modositani a kameramozgatassal, FOV-allitassal). Probald abban attirni itt ott😉
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Egy érdekes jelenségre keresném a választ. A Felfüggesztési beállításoknál a gyors és lassú berugózásnál valamint a gyors és lassú kirugózásnál, persze beállítástól függõen, de általánosságban 1-30 között vannak az értékek mindenféle mértékegység nélkül, ugyanakkor a havernál ezek az értékek 3000 és 8000Nm/s között változnak. Ez ugyan úgy igaz a részletes beállításoknál lévõ értékekre.Ez hogy lehet? Mindkettõnknek 1.225-s verzió van fent és ugyan az a MOD, pálya és hiába küldök át neki nálam teljesen jól mûködõ beállítást, számára az játszhatatlan. A telepítés módjában viszont eltér kettõnknél at rFactor. Nekem az 1.115 van feltelepítve, ez van Patch-elve 1.250-re az pedig 1.255-re, míg nála egybõl az 1.255 lett telepítve.
Van valakinek ötlete?
Viszont, lenne még egy olyan kérdésem, hogy ezt az értéket nem tunám a mod alap beállítasaiba elmenteni? Mert így, ha modot váltok mindig állítgatni kell a dolgot. Nem olyan nagy dolog, de ha esetleg lenne rá lehetõség, szerintem kényelmesebb lenne.
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Tényleg arra gondoltam, de el tudnád mondani, hogy pontosan hol? FOV... <#fejvakaras>#fejvakaras> az a látószög???