rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Régebbi modoknál sokkal jobban ment a cucc, mai cuccokat nem bírja, hogy ez mitõl lehet ne kérdezd...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Meg amugy ilyenkor amikor beteszel 21 AI-t akkor azzoknak a mozgását is a te géped számolja ki, igy zabálja a RAM-ot, de onlineba erre nincs szûkség mert a server csak egy jelent küld neked ki hol van és nem kell számolgatni a gépednek, vagyis sokkal több kocsit elbir a gép onlineba mint offlineba
Szóval valahogy igy mûködik, szóval ha 15AIval megy faszán akkor onlineba 21 ellenfélel se lesz gondod...
Virtual SimRacing
Nekem is volt anno hasonló. Ha jól emlékszem, az volt a probléma, hogy a virtuális meghajtó a C:-re volt állítva, amin kevés hely volt. Miután áttettem a D:-re, rendesen futott. Érdekes módon se azelõtt, se azután (jó pár XP telepítés után) nem volt ilyen problémám, pedig azóta is alap a C.
Spotter-t ilyesmit leszedtem.Nem attól van.De amúgy,lehetséges,hogy a memoriával,vagy a kezelésével van vmi.Kicsit megpiszkáltam a memoriát a BIOS-ban és akkor sokat javult,csak szétfagyott a 2. körben.😞
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Mondjuk az az 1GByte RAM eleg kevesnek tunik (bar mennie kellene). Gondolom, beallitasokat probalgattad (arnyekok, autominoseg, stb.)?
Nagy Zsolt
1.255-ös a játékverzióm.
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
kezdés: 20:30-kor idõmérõvel és utána egy 20-30körös funrace!
MOD: rF Open Wheel Racing 2007 & 2008 1.0
Pálya: JNSHomestead 2008
2 vagy 3 funrace lesz, amennyire igény van.
A VSR fórumot érdemes megnézni, a IRL részlegbe le vannak irva a szabályok, de persze még lehet 1-2 hiányoság...
Virtual SimRacing
másodszor pedig vedd vissza 15-re az AI számát..
Bekapcsolom a gepemet,elinditom az rF-et,betoltok egy palyat 21 AI-val.Betoltodik a palya,es mar a menuben is csak nagyon nehezen tudok navigalni,annyira akad.(kilepni sem egyszeru ilyenkor,de maga az egermutato az folyamatosan mozog)ha nagy nehezen sikerul "race" gombra kattintani,es kiiratni az fps-t,olyan 2 es 3 kozt ingadozik...termeszetesen kepregeny az egesz.
Nagynehezn kilepek,es anelkul,hogy a gépet ujrainditanam,megint betoltom az imenti palyat 21 AI-val,és minden teljesen fasza.Ha a gepet ujrainditom,kezdodik elolrol.
Ezt mi a franc okozza??Windows,vinyo,driverek nem,azon mar tulvagyok.
AMD 3200+ (oreg barton),1GB RAM Dual channel,X800XT VIVo 256MB
Velem is elõ szokott fordulni hogy mást irok vagy mást mondok mint amire gondolok :-)
Virtual SimRacing
Hol lehet azt beallitani, hogy az idomeron a legelsohoz merje az idot es ne onmagukhoz?
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Charade GTti
Abban is igaza van Alex-nek,hogy az FSONE barkács cucc 100 peccsel.
Még annyi,hogy ami jó valamiben,azt úgyis átveszik,ami meg nem teccik,azt meg kiszedik belõle.
Nem dõlt volna össze a világ,ha elsõre beírták volna a readme aljára pár author nevét,és kész.Sok esetben ennyi már elég.
köszi 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro
Azt visszaküldeni egy képet félbevágva benne egy DFP-vel 😄 a szoba közepén. <#zavart1>#zavart1>
rfactorcentralnal mindig az a donate-van:S
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
ki lehet-e valhogy kapcsolni-e?😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Elsõ sorban Alex és B-Type nak ajánlom az oldalt, igazi csemege, de mindenki másnak, aki szeret gyönyörködni versenyautók részletes képsorozatában. Link:http://www.ferraris-online.com/index.shtml A gyöngyszemek a Cars For Sale és Cars We Sold menü alatt vannak!! Hihetetlen korrekt autó és képgyûjtemény, nekem a nyálam is csorgott, remélem tetszik majd nektek is.
Ez pedig amire elsõre rábukkantam: 1996 Ferrari F310 s/n 168, the first Formula One Ferrari of the Schumacher era
Mission Impossible 2010: PRO Class
Buli a hangvezérlés 😄DDD
Ez a legjobb amikor mindenkinek jó... senki se járt pórul.
- Ha mar lemodeleztek profin 1 tucaty autot, a kerektarcsa nem lett volna gond (gondolom)😊
- A pilota kez eleg bena igy script nelkul, feleslegesnek tartom
- A hangot az ISI F1-bol kellett volna kiszedni, aztan jol van
Amugy meg, pont az FSONE aggodik, amikor az a legnagyobb barkacs cucc?! (ha jol hallottam)😄
Kiegészítésként fog a modban bekerülni a következõ bejegyzés:
Köszönet az FSONE-nak, hogy a használhatjuk az általuk készített alábbi termékeket.
Keréktárcsa (rims)
kéz (arms)
Hangscript. (xxx.sfx)
Ezen kiegészítéssel várhatóan teljes legalitást élvez az F1RFT 2008...."