rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
nyílván az újabb modok már textúrában igényesebbek..mikor kijött az rf mi is volt a csúcs vga? nézd meg most a leirásban mi az ajánlott..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Istencsászár
Sacc/kb nekem is ilyen a gépem, igaz nem 3200 hanem csak 3000, igaz nem x800xt hanem x800pro, de 1 gb ram, dualba😊

Régebbi modoknál sokkal jobban ment a cucc, mai cuccokat nem bírja, hogy ez mitõl lehet ne kérdezd...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Értem Srácok.Nem akartam mostanában beruházni gépre,mert akkor már mindent cserélni kéne😞Mindenesetre köszönöm az ötleteket,lehet,hogy egyszerûen csak eljárt az idõ a gép fölött..(bár az rF se mai játék már)..Azért,ha vkinek valami eszébe jutna,az bátran ragadjon bill.-t.THX!
gviski
Spet!

Meg amugy ilyenkor amikor beteszel 21 AI-t akkor azzoknak a mozgását is a te géped számolja ki, igy zabálja a RAM-ot, de onlineba erre nincs szûkség mert a server csak egy jelent küld neked ki hol van és nem kell számolgatni a gépednek, vagyis sokkal több kocsit elbir a gép onlineba mint offlineba

Szóval valahogy igy mûködik, szóval ha 15AIval megy faszán akkor onlineba 21 ellenfélel se lesz gondod...

Virtual SimRacing

Spet!

Nekem is volt anno hasonló. Ha jól emlékszem, az volt a probléma, hogy a virtuális meghajtó a C:-re volt állítva, amin kevés hely volt. Miután áttettem a D:-re, rendesen futott. Érdekes módon se azelõtt, se azután (jó pár XP telepítés után) nem volt ilyen problémám, pedig azóta is alap a C.

ha nagyon lebutítom,akkor persze megy elsõre is,de ga betöltöm másodjára ugyanúgy,butítva,akkor is több az fps.

Spotter-t ilyesmit leszedtem.Nem attól van.De amúgy,lehetséges,hogy a memoriával,vagy a kezelésével van vmi.Kicsit megpiszkáltam a memoriát a BIOS-ban és akkor sokat javult,csak szétfagyott a 2. körben.😞
bardocz
nem tudom milyen az a vga,de nekem hasonló a gépem,és v8 mod 32 ellenfelet elbír,vagy menyi a max
Dietrich
15 autóig bírja a konfigod..vagy butisd le a grafikát jobban..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Alexease
Ha fent van, probaltad ideiglenesen leszedni a Spotter, TVStyle, es egyeb plugineket, kiegesziteseket?

Mondjuk az az 1GByte RAM eleg kevesnek tunik (bar mennie kellene). Gondolom, beallitasokat probalgattad (arnyekok, autominoseg, stb.)?
XP pro(eng.)...és azokkal a modokkal,amikkel játszom,azokkal kisebb-nagyobb mértékben ezt csinálja.Kb.:15 autóig jó,de a bajnokikon többen vagyunk.
Alexease
Milyen rendszer (XP, Vista)? Mindegyik MOD-dal?
Lui, ez azért van mert a Tvstyle bekavar, nálam is ugyanez volt a baj.

Nagy Zsolt

Lui76
Nálam csak annyia gond hogy ha kilépek nem lehet ismét elindítani a játékot, csak ha a gépet újraindítom.
1.255-ös a játékverzióm.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

gviski
Ma megtartjuk az elsõ VSR IRL tesztett ahol szivesen látunk bárkit.

kezdés: 20:30-kor idõmérõvel és utána egy 20-30körös funrace!

MOD: rF Open Wheel Racing 2007 & 2008 1.0

Pálya: JNSHomestead 2008

2 vagy 3 funrace lesz, amennyire igény van.

A VSR fórumot érdemes megnézni, a IRL részlegbe le vannak irva a szabályok, de persze még lehet 1-2 hiányoság...

Virtual SimRacing

Dietrich
elõször is indisd el az rf config fájlt abban olyan felbontásod és mhz legyen ami a vga driverben is van
másodszor pedig vedd vissza 15-re az AI számát..

van egy problemam...remelem van vkinek vmi otlete,hogy mi okozhatja!

Bekapcsolom a gepemet,elinditom az rF-et,betoltok egy palyat 21 AI-val.Betoltodik a palya,es mar a menuben is csak nagyon nehezen tudok navigalni,annyira akad.(kilepni sem egyszeru ilyenkor,de maga az egermutato az folyamatosan mozog)ha nagy nehezen sikerul "race" gombra kattintani,es kiiratni az fps-t,olyan 2 es 3 kozt ingadozik...termeszetesen kepregeny az egesz.
Nagynehezn kilepek,es anelkul,hogy a gépet ujrainditanam,megint betoltom az imenti palyat 21 AI-val,és minden teljesen fasza.Ha a gepet ujrainditom,kezdodik elolrol.

Ezt mi a franc okozza??Windows,vinyo,driverek nem,azon mar tulvagyok.

AMD 3200+ (oreg barton),1GB RAM Dual channel,X800XT VIVo 256MB
gviski
Köszi szépen! :-)
Velem is elõ szokott fordulni hogy mást irok vagy mást mondok mint amire gondolok :-)

Virtual SimRacing

Bakker! Bocsánat...nem Alex,hanem gviski!
Jo reggelt!

Hol lehet azt beallitani, hogy az idomeron a legelsohoz merje az idot es ne onmagukhoz?

Köszi!!!

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

gviski
Köszi szépen!

Virtual SimRacing

Istencsászár
Haha, ha õ igy szereti😊, ehhez amugy nekünk semmi közünk... magánügye, majd a családjával elszámol ezekrõl, mindenesetre kínos lehet...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

BSZ Alex!
lac coo
<#wilting><#taps>.

Video....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
<#idiota><#zavart1><#zavart2><#wilting>
Smicy2
Alexease
<#eljen><#taps><#wave>
bardocz
Boldog szülinapot!
Alaphelyzetbe az rFHUD.MAS-ban vannak eztek a részek...szal,próbáld kicserélni az FRT hudjára ezt a file-t.
Azért,mert csak ilyen "apróságokon" múlott,de õk mégis teljesen sajátként tüntették fel.Nem lett volna járható ez az út elsõre?Most már nem kötözködik velük senki,de talán kicsit csorba így.Ettõl függetlenül grat a mod-hoz,meg a kitartáshoz is!

Abban is igaza van Alex-nek,hogy az FSONE barkács cucc 100 peccsel.

Még annyi,hogy ami jó valamiben,azt úgyis átveszik,ami meg nem teccik,azt meg kiszedik belõle.
Nem dõlt volna össze a világ,ha elsõre beírták volna a readme aljára pár author nevét,és kész.Sok esetben ennyi már elég.
b-type
woo ez tényleg nagyon jó...el lehet benne veszni..
köszi 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

gviski
Köszi szépen!!!

Virtual SimRacing

Smicy2
Boldog születésnapot! 😊

Charade GTti

Csõ Srácok! Tudja valaki,hogy hogyan lehetne azt megcsinálni,hogy az összes mód az F1RFT 2008 mód km/h-ját használja? Elõre is köszi a választ.

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

bardocz
meg is ölnének😄
pointer4
Fúúú mekkora lenne azt a Ferrarit megvenni 😊 (1996 Ferrari F310)
Azt visszaküldeni egy képet félbevágva benne egy DFP-vel 😄 a szoba közepén. <#zavart1>
avcom
és az Opel Astra mûködési elvét megértetted már?

Firerock
CTDP 2005 1.20-hoz tudnátook adni nekem egy linket?
rfactorcentralnal mindig az a donate-van:S

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
és téllleg nagyon idegesítõ?
ki lehet-e valhogy kapcsolni-e?😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

petesilver
Forma1-es autó mûködésének megértése céljából vadászgattam a neten, és egy fantasztikus csemeg oldalra bukkantam véletlen.

Elsõ sorban Alex és B-Type nak ajánlom az oldalt, igazi csemege, de mindenki másnak, aki szeret gyönyörködni versenyautók részletes képsorozatában. Link:http://www.ferraris-online.com/index.shtml A gyöngyszemek a Cars For Sale és Cars We Sold menü alatt vannak!! Hihetetlen korrekt autó és képgyûjtemény, nekem a nyálam is csorgott, remélem tetszik majd nektek is.

Ez pedig amire elsõre rábukkantam: 1996 Ferrari F310 s/n 168, the first Formula One Ferrari of the Schumacher era

Mission Impossible 2010: PRO Class

lac coo
Spotter plugin 2 -õt próbáltátok már?
Buli a hangvezérlés 😄DDD

lac coo
CTDP 2005 óta minden F1 mod "abból él "( File szerkezet , scriptek, szabályrendszer stb...) .....Szal nem értem miért jajgat mindenki mikor valamit kölcsönvesznek tõlük ....

pointer4
Ne légy ilyen negatív, így korrekt.
Ez a legjobb amikor mindenkinek jó... senki se járt pórul.
Alexease
Ha ezekkel volt csak gond, akkor gyorsan megoldhato lett volna😉

- Ha mar lemodeleztek profin 1 tucaty autot, a kerektarcsa nem lett volna gond (gondolom)😊
- A pilota kez eleg bena igy script nelkul, feleslegesnek tartom
- A hangot az ISI F1-bol kellett volna kiszedni, aztan jol van
Amugy meg, pont az FSONE aggodik, amikor az a legnagyobb barkacs cucc?! (ha jol hallottam)😄
lac coo
Miért ?

Király!csak kicsit esõ után köpönyeg😞
Istencsászár
Sehogy nem mondom. Csak hogy ez biztos jó.

lac coo
Ezt gúnyosan mondod ?

Istencsászár
Csodás😊

lac coo
"....Örömmel tudatom veletek, hogy az FSONE csapattal közös nevezõre jutottunk, ezáltal szabad utat kap majd az F1RFT 2008 az rfactorcentral.com-on is, ami hamarosan elérhetõ lesz ott is
Kiegészítésként fog a modban bekerülni a következõ bejegyzés:

Köszönet az FSONE-nak, hogy a használhatjuk az általuk készített alábbi termékeket.
Keréktárcsa (rims)
kéz (arms)
Hangscript. (xxx.sfx)

Ezen kiegészítéssel várhatóan teljes legalitást élvez az F1RFT 2008...."