rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petesilver
<#papakacsint><#wave><#finom>

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Na, majd pont én fogom megmondani Neked, aki évek ota ontja a jó videókat a többi tehetséges itteni emberkével együtt. De legjobb, hogy keresztbe rakás elõtt külsõ hátul, rá bevág belsõ a kormányzás, aztán jöhet a csilivili kameraállás a drift közben, driftbõl egyenesbe vissza belsõ, ottmarad, és atöbbi... 😊

pointer4
Látom 1x-re ért le mindekinek 😊
JuanG
milyen kameraállásból?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

petesilver
nincs mit tenni, akkor várom, ha meglesz a végleges verzió, rengeteg videóval együtt 😊 Addig csinálhatnál nekem ha ráérsz rF drift replayt, gyakorlok ott! 😊

JuanG
ha jól tudom replay-t nem lehet benne nézni utólag, meg nem is találom file szinten se 😞

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

petesilver
Lejött végre a torrentrõl az F1 track gyûjtemény, itt látható a tartalma. Az egész korrektül meg van csinálva, szép gyûjtemény, 1db 2,4Gigás exe fájl, ezeket a pályákat csomagolja ki az rF könyvtárába. BTW szép munka a sráctól szerintem.

Designed by Roman Vehar __________________________________
TRACKS F1
A1Ring
adelaide_GP
adelaide_SE
Aintree
albi67
Bahrain
Barcelona_GP
Brianza_Full
BarcelonaGTR2
BrnoGTR2
DubaiGTR2
EnnaGTR2
EstorilGTR2
OscherslebenGTR2
ValenciaGTR2
ZhuhaiGTR2
Detroit
detroitstreet
DetroitStreetsGP
DetroitStreetsGPN
EMG_Hungary
EMG_Monaco
EMG_Montreal
Estoril_1988
SpaGP
F107_Fuji
Malaysian-Sepang
fuji2007
GPC79tracks
01_BuenosAires
02_Interlagos
03_Kyalami
04_LongBeach
05_Jarama
06_Zolder
07_Monaco
08_Dijon
09_Silverstone
10_Hockenheim
11_Osterreichring
12_Zandvoort
13_Monza
14_Montreal
15_WatkinsGlen
Hermanos88
Hockenheim-Gp4
Hockenheim2005
HockenheimSH
HockenheimNT
Hungaroring
Imola
Imola_1994
Indianapolis_500
Indianapolis_RC
Indianapolis_Oval
Indianapolis-Gp4
Interlagos_GP
Interlagos_V2_01
Istanbul
2002_Monza
Jerez_1988
JT_F1Champtracks
01JT_Melbourne
02JT_Malaysia
04JT_Barcelona
05JT_Monaco
07JTIndianapolis2
08JTFrance
10JT_Europe
11JT_Hungary
12JT_Istanbul
13JT_Italy
14JT_Spa
15JT_Suzuka
16JT_China
17JT_Interlagos
Magny_Cours-Gp4
Magny-CoursGP
Magny-CoursNT
Melbourne-Gp4
monaco
EMG_Montreal
Montreal-Gp4
Montreal_GP
NAS_BritishGP
NAS_National
NAS_International
Nuer_EuropeanGP
Nuer_Sprint
Paul_Ricard_1988
Istanbul
Sepang-Gp4
Sepang-Gp4_South
Sepang-Gp4_North
shanghai
Spa_Francorchamps88
Suzuka-2005
Suzuka-2005_8H
Suzuka-2005_East
Suzuka-2005_West
Suzuka-GP4
Indianapolis
WatkinsGlen_GP
WatkinsGlen
WatkinsGlen_Long
________________ HAVE FUN! ________________

petesilver
THX! Nincs meg a replay fájlja? úgy megnézném gépen ezt! 😊

JuanG

petesilver
köszi! nyálcsorgatásra rakj majd be lécci képet a végén a táblázatról! 😊 Már valamivel jobb így, jobban érezni, de így is néha kénytelen vagyok majdnem 360-at nyomni, hogy tovább menjek 1-2 hülye helyzetbõl 😊

holmis20
Segítséget szeretnék kérni. Vista (64bit) van fenn a gépen és rfactor confignál nem enged 1280x786-nál nagyobb beállítást. Jelenleg 1280x960 van beállítva a rendszerben. Mi lehet a probléma és orvosolható-e, hogy az 1280x786-nál nagyobbat beállíthassak?

JuanG
hát sajna a momo-nál nem tudod feljebb tenni a max fokot, de...amint látod nálam a saturation 85% vagyis érzékenyebb, te használd mindenképp 100%-on, mert akkor kevésbé érzékeny...

drift: rF-ben a drift modban inkább a hintás verziót használom, mert könnyeb-jobb mint a kézifékes (amúgy Ingy már dolgozik a jobb kézifék használaton)...viszont Gridben elkezdtem a kézifékest gyakorolni, tavaly Tökölön is a holland csávó volt a nyerõ (kombi BMW-vel 😄DD), aki már a kanyar elõtt 20-30-40 méterrel kézifékkel keresztbe rakta a kocsit 100-nál 😄DD

kézifékes drift:
grid_drift2.wmv

a pontokkal annyira ne törödj, bár nekem olyan 27 milla a rekord, a "nagyonügyes billentyûsök" már 60 millánál járnak asszem 😄DD

bardocz
Ha röviden húzod a kéziféket pár tized másodpercre,akkor aszem normális,egy picit hoszeb ideig kell húzni.Amúgy én szerintem legjobb módszer a belengetõs-viszaváltós.Csak tudd megfogni😄
petesilver
Köszi! Momo-t nemtom hova kéne drifthez állítani. Mégvalami: megnéztem megint a driftoktató filmeket. Te melyiket használod inkább: a kézifékest, vagy a hintás-visszaváltós power verziót? itt ebben a kézifék is érdekes, azonnal keresztbe vágja pörgésre, és búgócsigázni lehet leginkább drift helyett. 😊

bardocz
Van a játékhoz nagyon élethû subaru impreza wrx sti hang?És ha van,ezt hogy tudnám beleintegrálni más modokba?
JuanG
G25, a vezérlõpultban 422 fokra van rakva kormány

a játékban pedig:

az FF-et meg levettem ajátékba olyan 40%-ra

petesilver
hogy a tökbe lehet ezzel driftelni? én faltól falig megyek vele, néha kanyarnál keresztbe belassul, aztán pici késéssel akkorát ugrik, mint a lórugás😞 aztán nem bírom összeszedni. 1X sikerült a tereptárgyak közé úgy bezuhannom, hogy nem bírtam kijönni onnan, se elõre, se hátra. A fék motorfék kiábrándítóan késik, unrealisztikus, driftnél meg nem is értem, hogyan lehetne jól csinálni, vagy kóvályog és lelassul, vagy keresztbe ugrik, néha pici driftnél vagyok ura csak a helyzetnek. Elértem 1X 68.000 pontot az ellenfél majdnem 800.000 pontja ellenében, oszt azt kéne legyõzni! 😊 érdekelne, hogy milyen saturation volt nálad drift közben.

petesilver
Mivel, illetve hogyan sikerült mérned az fps-t játék közben?

bardocz
Aha,kezd világos lenni,köszi.Majd szórakozok még vele holnap,kiváncsi vagyok menyire tudom feljavítani.
petesilver
Rugózásnál a rugó keménysége csak annyit befolyásol, hogy mennyi súlyt enged áttevõdni máshova, illetve átvenni máshonnan. A többi ezen mozgó súlyok sebességét szabályozza, súly szemszögébõl megközelítve igénybevételkor. A lassú ki be, az elnyújtott súlyáttevõdés sebességét szabályozza, pl elnyújtoott kanyarban milyen lassan engedje átterhelõdni a súlyt a külsõ oldalra. Vagyis ha ez az érték nagy, akkor lassan tehermentesítõdik, és lassan terhelõdik súly szempontjából az adott kerék/futómû. A gyors ki be a hirtelen súlyáttevõdés/igénybevétel esetén határozza meg a futómû viselkedését. Pl rázókõre rámész: gyors összenyomás lágy, akkor hamar felpattan a kerék anélkül, hogy nagy stabilitásbeli kárt okozna a rázókõ, vagyis nem dobja el az autót a hirtlen igénybevétel. -ha ez kemény, akkor a futómû nem nyeli el ezt a gyors hatást, és a kasztnira is kihat, feldobja, autó eldob. Szóval ilyesmi azt hiszem.

Pl. nálam F1 autónál lágy hátsó rugók, és legmagasabb sloww rebound, vagyis lassú kirugózás. Így hátúl nagyobb a súly a tapadáshoz, mert hamar hátraterhelõdik, de folyamatos fékezéskor azonban lassan megy elõre a lágy rugó ellenére, mert kemény a rebound. Vagyis én így hiszem.

bardocz
Setupban kérnék segítséget:racex modról van szó,és a '07-es bmw,de nem a gyári,hanem az orosz csapat.Monzára akarom behangolni a futómûvet meg rugóket,de nem ki-be-lassu-gyors rugózást nem vágom igazán.Öszetartás elöl -0.20,hátul 0,picit instabil a segge fékezésnél,de nem zavaró.Kerékdõlés is nagyából jó,mert nincs nagy hõmérsékletkülönbség külsõ,és belsõ oldal között,illetve guminyomás is rendben van.A rugó erõsségét elöl felvettem 100n/mm-re,így anyiban jobb,hogy a tükröt tudom használni fékezésnél,meg nem emelkedik el anyira a segge.A szárnyat is 1-re állítottam.Váltót majd behangolom.Jah és egy kérdés még:az engine brake map mit befojásol?
Alexease
Akkor mar inkabb ez😊))
rFactor TeaPot 0.5 (AnalfaBeta) 😄
bardocz
Sehol,mert még nincsen olyan fázisban,hogy le lehessen tölteni,amúgy nem pont az ilyen hülyeségek miatt nem tetszik neked rFactor?😛
MaSzKa
letöltés hun van?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

bardocz
lol😄
Smicy2
nekem meg egyáltalán nem tetszik.......😞De ez már az én bajom....
Danecay
Lehet én csinálok valamit rosszul, de nálam nagyon zajos ez a plugin, igazából nem is veszek észre különbséget a #34087-ben linkelt és a #34135-ben linkelt között. Gyakorlatilag a pályát is alig látom. Próbáltam úgy is, hogy töröltem a régebbi enbseries.ini-t majd a játék elindításával generáltam újat, ezt pedig felülírtam azzal amibe már te belepiszkáltál, de nem nagyon láttam különbséget.

Dietrich
melyik évhez keresel?
2007-hez nem mindegyikhez van..korábbi évekhez összetudod szedni az rfcentralról.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

MaSzKa
nekem sincs TV-m

csak TV Tunerem 😄

húgomnak van TV-jeee hihi

egyedül F1et nézek

Én sem nézek tv-t mivel nincs is tv-m 😊 Így csak a rádió marad az is online de cool így is.
Dzsezi
És PC???
bardocz
Jobb fizika,a modok által kb 10x anyi használható,valóságos autó,lfs-en kívül ebben a játékban van normális open wheel kategória,jópár ovál pálya,olyan autók amik gtr2-ben nincsenek benne😊
MaSzKa
nem rádiózók nem nézek tv-t...........

lac coo
<#idiota><#idiota><#idiota>

..csak Drogszi meg a tucc-tucc-tucc... !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

MaSzKa
milyen petõfi?

petõfi <#eljen>

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

a banner alatti oldalakat végignézed, és rögtön rájössz mi szól mellette! (nálam a petõfi 😊 )
MaSzKa
nekem csak ami járt a G25-höz az van meg

amúgy amit megvennék most az az Live For Speed S2

GTR2-t azért nem akarom (pedig olcsó 5eFt), mert nem sokára jön a "GTR 3(Evolution)"

rFactor mellett milyen érvek szólnak? a Modokon kívûl

Alexease
Igaz, valoban sokan szeretik a dobozost. En ha lehet, mar mindent online veszek😉

Miert, te hogy vetted meg?😊
letöltöm, és kiírom... fizikailag birtoklom...
mi a különbség?

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

MaSzKa
miért nincs érteleme?

legalább fizikailag is birtokolhatod

Firerock
vááá😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

JuanG
THX!!!

Alexease
Mivel en nem erek ra keresni neked ChampCar TrackPack-ot, gondoltam "O" majd segit😊 <#idiota><#zavart1>
Firerock
ezmiez?😊

Alexease
Firerock
akkor elkezdhetnéd😊

Alexease
http://alexease.extra.hu/files/enbseries_re4_v0074g_config.zip

A melysegelesseg ki van kapcsolva benne (DepthBias).
JuanG
enbseries.ini pls??!! 😊)