rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Meg lehet, de nem sok ertelme van😉
Miert, Te hogy vetted meg?😊
Alexease
Meg nem lattam, de nem is kerestem😉
Firerock
champcar trackpack nics?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
esetleg itt próbáld meg,nem néztem bele egybe se
de hátha

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

MaSzKa
én úgy tudom az rFactor-t DVD-n is meglehet venni 1.255-öst eredetibe

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
nekem van vagy 7gb tömríteve ennyi 😄 rfactor pályám

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

emericovsr
Ja és az alábbihoz tartozik:
Profi tesztpilótákat keresek a mod teszteléséhez. Tényleg profikat keresek, akik értik, a kocsi mûködését és a setup terén is tudják mi miért van!!!

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

emericovsr
Célegyenesbe került az elsõ egyedi készítésû modom, amit Sompir hathatós segítségével együtt készítünk.
Ez a GP2 2008 series lesz. Mivel mikor elkezdtük csinálni, abban a hitben voltam, hogy lesz az Eurosport-on közvetítés. Na ebbõl semm nem lett.

Ki tud segíteni, lehetõleg jó minõségû onboard videokban?

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

lac coo
Vannak már nagyon jól fogható autók, te is küldtél nekem valami új gumit valamikor , de egyik sem tökéletes , és rendre elõjönnek a motor hülyeségei ( elsõ kerék körül forog, jobban segít a rákormányzás stb ...)
A másik játékban 100% ig fogható minden ( bár ott is vannak szar autók ..) soha nem érzem azt, hogy nélkülem történnek a dolgok ....

Bár különösebben már nem érdekel annyira a dolog, csak játéknak fogom fel, ha néha leülök 20 percre meló után csapatni, nem érdekelnek már ezek a dolgok. És mint játék az rF sokkal többet nyújt valamiért mint a másik ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
Ellenkormányzásnál mire gondoltok?
JuanG
én helyreraktam már 😄DD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

bardocz
Mit fog majd kapni a sok lfs-es vérpistikétõl😄 Azt a topikot max olvasni jó,néha bebökni,hogy valami szar a játékban,és 1 hétig az embert szidják fröcsögõ nyállal😄DD
lac coo
Stratégiát váltott..megvette ! 😄DD

lac coo
Csak a régebbit még mikor kijött, de hiányoztak a jó kis efektek 😄DDD
Tudom azóta már azok is benne vannak, de ezt még nem próbáltam ...

Alexease
A RealFFB-t probaltad? Azzal neha meglepo eredmenyeket lehet elerni, vagy kezelesben meglepo erzesek kusznak elo a kormanybol😉 Nem hiaba adta az ISI, a mar hivatalosan megjelent, marketing cuccahoz, a Lexus-hoz is😉

De mivel a RealFFB elsosorban az auto fizikai beallitasait haznalja, igy fontos, hogy a hasznalt MOD-nak, nem az legyen a gyenge pontja😊
lac coo
Ahogy Alex írta: LFS eléggé ott van gumiban és felfüggesztésben ( szvsz a többi ótvaros benne...), de rohadt unalmas egy idõ után. Legalább is nekem .

lac coo
Semmi de semmi bajom nem lenne az ISI cuccal, ha azt a fránya ellenkormányzást helyreraknák !!! Tudom, tudom... Nem olyan egyszerû dolog, hogy két sort hozzáírnak a motorhoz... De azt a nagyon súlyos hibát leszámítva nagyon rendben van minden, mégha sokmindent nem is "fizikával" hanem "efektekkel, trükkökkel" oldottak is meg .
Amely trükkök ha belegondolog egyrészt nem igényelnek annyi számítást (ha jól tévedek) másrészt igen kreatív megoldások az ISI-tõl .

Alexease
- Ugy tudom, midegyikbol letezik Demo, Trial, stb. Azokbol mar eleg jol fel lehet merni hogy tetszik vagy nem😉
- Maganvelemenyt nem nagyon mondtam, ugy is Neked kell eldontened, hogy jo vagy nem😉
- Szerintem, barki valaszolt, mindenki az LFS-t favorizalta fizikaban, de a szolgaltatasai, lehetosegei miatt az ISI engines programokat "valasztottak".
- Igazabol, nincs olyan hogy legjobb, vagy jobb, inkabb csak mas. Mindegyiket be kell szerezni, hasznalni kell, csak ugy lehet teljes a kep.
Lambo fan
értem.

Alexease
De valoban nem lehet egyertelmuen, egyszeruen valaszolni😉

Mindegyik fobb engine-nek (Papy, ISI, LFS, netKar) es alvaltozatainak vannak elonyos es hatranyos tulajdonsagai; fizikaban, kezelhetosegben, szolgaltatasban, hangulatban, stb.

Pl. eros kontraszt lehetne: poenbol "osszehasonlitottam" a RD:Grid-et (BMW/Chevy - Jarama) es az rFactor-t (detto BMW/Chevy - Jarama)😊 <#idiota><#zavart1> Leszamitva, hogy az rFactor - finoman is szolva - igencsak ingerszegeny a Grid-hez kepest (ami persze, masodlagos lenne (?!) egy szimnel😛), nem mondhattam egyertelmuen a Grid-re, mint szimulacio vagy vezetesi elmeny, hogy: "szar"😉
Lambo fan
jó de ez így nemjó hogy mindenhol te válaszolsz, mert így nem kapok összképet, hanem csak a magánvéleményed 😄 Kipróbálni mindegyiket? Hát nem tudom, nem akarom megvenni mind..

Alexease
Most mar keresztbe kerdezed mindenhol mindent😉 Tutira megy😉
lac coo
Mostanában mindenhol ez a sláger..... ????

Kipróbálod, döntesz !
(Elvileg LFS de az meg uncsi mint az állat ...)

Alexease
Most mar szinte az osszes autos topic-ban sikerult ezt a kerdest feltenned, raadasul mindenhol kaptal valaszt is ra😉

Ha esetleg nem tudnad: GTR, GTR2, GTL, RACE, RACE07, GTR:Evolution, rFactor UGYANARRA az engine-re epul, kisebb nagyobb modositasokkal. A legfrisebb a rFactor (v1.255).

A netKar, NR, DrivingSpeed, iRacing, topic-ba mar be se menj ugyanezt megkerdezni😊
Lambo fan
sziasztok
szerintetek az rFactornak van jobb fizikája vagy a Live For Speed-nek?

pointer4
Ott a ponnt <#eljen>
Alexease
En jo par jatekot, programot, egyebet vettem ismerosok, baratok, rokonok, munkatarsak kartyaival😉 Termeszetesen ugy, hogy Ok is tudtak rola😉<#zavart1>

Legalabb aki most megakarja venni, nem sirhat, hogy miert nem lehet "normalisn" itthon is kapni😉 Utana meg az lesz a baj, hogy miert nem dobozos😉 Aki nagyon akarta, mar ugy is megvette maganak😉
pointer4
Jajjmá csomó haverom jött át és elintéztük. Ki ilyen antiszoc hogy nincsenek barátai ? 😊
Alexease
Annyi ertelme van, hogy akinek nincs bankkartyaja, vagy nem alkalmas a kulfoldi fizetesre, az most mar itthon is meg tudja venni, kartyaval, bankibefizetessel vagy egyszeruen a postan😉
pointer4
Hát hogy mi értelme van így ? 😄
Ezzel az erõvel lehetne steam bolt is a plázában 😄

Amúgy csak az adathordozó tényére értettem 😄
lac coo
Letöltöd, boltban megveszed a kódot és gyííí... 😊
Mi ebben a fura ?

pointer4
Ez teteszik, ilyet még nem láttam sehol:
"Adathordozó: kód "

😊

Steam-re nem teszik fel ?
arty
hint:
egy
7600GS-t mérheted az x800xt-hez
ketto
7600GS-t merheted a 2600PRO-hoz (aminel a 2600XT azért gyorsabb)

Forza.

lac coo
A PRO GDDR2-es , az XT 3-as...
Köszi ...

arty
DDR3 rammal gyorsabb, ddr2 rammal meg ne vedd, az lassabb lenne bizonyos helyzetekben!

Forza.

Alexease
Ezekhez valami DTM SR TrackPack 😊 (660 MByte!)
Alexease
- DTM 2007 + Patch 1.1 (Nem tudom milyen)
- DTM 2008 + Patch 1.1 (Kell hoza a 2007!) (Essemtommilyen😛)
lac coo
Van itt valaki , aki valamennyit ért a videokártyákhoz ?

Az új gépemen nem igen akarok játszani, kormány marad itt a régin így végre elférek az újnál a táblával...

Szal a régibe is vennék valami AGP-s SM3.0 kártyát.... Most X800XT van benne ehez képest lassabb vagy legalább ugyanilyen gyors-e a HD2600 XT 512 mb ?

THX és bocs az offért !

lac coo
Nekem ezek az efektek mindig ultragagyinak tûnnek 😄FDDD

Nem csak itt, szinte minden játékban ...

ennyit találtam róla:
KP fizetés nincs

"Átutalásos fizetés esetén, a megrendelésérõl küldött e-mailben megadott bankszámlaszámunkra kérjük a pontos összeget átutalni, megjegyzésként a rendelés-azonosító számot is feltüntetve.
A pénz várhatóan 1-2 munkanapon belül érkezik meg hozzánk (kivétel a CIB-es számláról átutalás, itt néhány percen belül már nálunk van az összeg).

Amennyiben Önnek az kényelmesebb, befáradhat bármely CIB Bank fiókba is (országosan hozzávetõleg 140 áll rendelkezésre), és a pénztárban befizetheti az összeget, ez esetben a pénz néhány percen belül a számlánkra kerül.

(Technikailag lehetõség van arra is, hogy bármely postán, csekken is feladja a pénz a számlaszámunkra, ezt azonban a hosszú átfutási idõ miatt, ami akár egy hetet is igénybe vehet, nem javasoljuk)"

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

bardocz
Ezt jó tudni😊 KP-val lehet fizetni?
Alexease
<#worship>
Alexease
Ha este hazaerek belinkelem.
JuanG
saját ini -det belinkelnéd pls 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

a játékot (nem tudom mikortól) a cdgalaxisnál is meg lehete elektronikusan venni.. 7590HUF ellenében asszem... lehet átutalással és dombornyomott kártyával is fizetni..

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

petesilver
Köszi! Csak olyan sejtésem volt, hogy esetleg valami procedurális fájlt elment, ami visszajátszáskor hiányozna. De akkor realtime 😊 Olyasmire gondoltam, mint pl. vraynél lightmap meg ilyenek 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

Alexease
Ez realtime, vagyis jatek es visszajatszasok kozben is ilyen😉
Ahoz kepest, hogy miket szamol eleg "gyors": Bloom, Occlusion, Reflection, MotionBlur, Shadow, Shine, Colors, melysegelesseg, stb. Sot a tukrozodes bekapcsolasanal meg az auto is tukrozodik az aszfaltab😉 Ez meg egy kicsit bugos, de mukodik (bar nem is az rFactorhoz van hivatalosan😄).

Weboldal: http://boris-vorontsov.narod.ru/index_en.html

Es most ezt a verziot hasznalom: http://boris-vorontsov.narod.ru/enbseries_re4_v0074g.zip

Az enbseries.ini-t nagyon vegig kell nezni, mert rengeteg az allitasi lehetoseg, ami komoly fps-be kerulhet, feleslegesen!😊
JuanG
sztem ja

petesilver
Kérdés: ha sima replayt mentessz, utána élesíted a potprocesst, akkor replay idejére megjelennek az extra hatások?

Mission Impossible 2010: PRO Class

JuanG
ez újabb verzió vagy te fabrikáltál benne valamit? esetleg belinkelnéd a saját beállításodat?