rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ingy
Pálya elkészült de pénzért adják....vagy racesimtrackeren megnézed 😊

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Csõ Srácok! Az rF Centralon volt egy szupi hegyi drift pálya a neve nem jut eszembe,de mikor utoljára néztem még nem készült el,most meg már a még el nem készült kiegészítõk közt sincs. A kérdésem,hogy elkészült az a pálya vagy letörlték onnan?

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

Ombika
Nah majd kiprobalom,de ha tenyleg ennyire gaz lenne,nem szolt nekik senki se,h javitsanak rajta?! 😞

MaSzKa
off

rengeteg-et fórumozok

nem tudom megjegyezni kinek mije van
😄

én tudtam valami csalás lehet a dologba mert nvidia képe mindig olyan homályosféle volt és nem vlt sznítelt pedig Samsung monitorom van

meg ugye ATI fan vagyok már régóta
9550@XT

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Úgy csinálsz, mintha nem ismernél! 😊 8800GT-re cseréltem a HD3870-et kíváncsiságból, mert látni akartam a saját szememmel, hogy a sok össze-vissza tesztbõl mi igaz. Azért sajnos, mert megbántam... a HD képe szebb volt, és az élsimítás is jobb rajta... a 8800Gt igaz, hogy gyorsabb egy 10-15%-al, de ez mind a sok kis simlisségnek köszönhetõ...

Elnézést az off-ért...

www.smart-bus.hu

bardocz
De nagyon tapad,meg meg sem csúszik.Elsõ mozdulatom vele pont egy keresztbeállás volt,atán azt ég próblgattam,és letöröltem😄
JuanG
egész ügyesek <#eljen>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

MaSzKa
azért 1280x1024 aa4x af4x full grafikával néha bemegy nekem 25fps alá is

átlag 40-50fps de akkor csak 1 autó van a pályán

petesilver
azt vettem észre, hogy az új generációs játékok nagyon megfektetik a régi kártyákat. Multisampling nélkül élvezhetetlen, viszont pont a többszörös élsimítás, vagy mintavételezés az, amiben hihetetlenül gyenge a teljesítménye az nvidia 7000-es sorozatának. Pl Gridnél, vagy COD4 nél koplett 1 színû falak, meg rudak, meg oszlopok szemetelik tele a képernyõt,enyhébb esetben. Ma mentem Griddel online úgy, hogy a célegyenesben volt 2 átláthatatlan fal, az aszfalt felett pedig füves textura csíkok lebegtek néha, de ha az ablak betört ellenfél autójában, akkor onnantól ilyen hosszú tüske szerû cuccok álltak ki oldalra az autóból. Még szerencse, hogy az rF eddig nem produkált ilyen hibákat! 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

MaSzKa

Ombika
Hat nem is arrol hiresek,h driftelnek vele!! 😊)))

MaSzKa
és miért sajnos

neked atid van?

moncsid milyen az is számít Samsung?

<#eljen>

petesilver
Akkor igazam lett, ahogy olvasom. Nem tudom mi konkrétan, de valami DX Feature helytelen megjelenítése okozhatta a dolgot. Lényeg, hogy mûkszik! Jó játékot!

MaSzKa
😄 mondtam én

A legritkább esetben értek egyet Maszkával, de tapasztalatból tudom, hogy a HD3870 képe szebb volt mint a 8800GT-m képe... sajnos ez tény... :S

www.smart-bus.hu

Wanted
Hi!
Kezdõ rfactoros vagyok. Mit kell feltennem az alapjátékhoz, hogy ilyen jól nézzen ki?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

MaSzKa
Nvidia FX5700 vs 9500 Pro

Alexease
"egyébként úgy vettem észre a szimulátorok szebbek ATI-n 😄" <#zavart2><#idiota><#zavart1><#wow3><#wilting>
lac coo
Miért lennének szebbek ? 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

MaSzKa
catalyst 8.5?

egyébként úgy vettem észre a szimulátorok szebbek ATI-n 😄

billywood
köszi mindenkinek

az új vga driver, directx és a 2.0-ás framework trió telepítése után fut a játék 😊

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

MaSzKa
nagyon várom a BMW M1 modot már

lssan 1 éve halogatják

bardocz
Nekem nem jön be,számomra nagyon sínautó,de van akinek meg nagyon tetszik.
Próbáld ki,vagy bejön,vagy nem😊
JuanG
nekem nagyon nem tetszik...szinte lehetetlen megpörgetni 😞...amúgy most indul majd VSR bajnokság PCC-bõl...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Ombika
Koszonom ,esetleg probalta vki fizika stb milyen benne?!

mielött elindítod a játékot, próbáld meg a rF configban a shader levelt levenni dx7-re, ennél jobban nem lehet a grafot legyengíteni, ha amúgy is a játékben minden a ninimumon van, így van esély hogy elinduljon!
pointer4
Meg a táp ellátással, nekem volt régen hogy kevés volt a táp, és a vga fagyott meg elõszõr.
Winyókon észre se lehetett venni.
Közben hálózatról a gép elérhetõ volt, tudott másolni, meg a hang is ment a sötétben.
arty
uj directx, uj vga driver... 😉 (gondolom a kártya-hûtéssel minden ok)

Forza.

JuanG

petesilver
ez tipp volt, ha ez a baj, akkor directX eredetû a probléma.

bardocz
Aszem van valami hivatalos porsche mod a játékhoz,de nem tudom mi a neve,mondjuk nekem nem jött be.
billywood
és tudok vmit állítani, hogy fusson a játék, vagy esélytelen?

Más játékok mennek, igaz, hogy le kell venni a grafot, de legalább nincs velük baj. Itt is levettem mindent minimumra, de ez nem akar futni..

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

Ombika
Letezik ehhez vagy vmi jo szimhez Porsche 911 GT3 mod?!

MaSzKa
köszi
az jó lassu

petesilver
innen a 2,2-es jött le nekem kb 1 hét alatt, az 5 gigás 2 nappal elõbb.

MaSzKa
ezt honnan is download?

petesilver
Valamit számolnia kéne a kártyának, de nem teszi, csakhyogy errõl nem tud a játék, ezért az megy tovább, csak nem látható mi történik. Vajon mi lehet? Mi az, ami kihajtva a garázsból látszik, hardware shader kell hozzá, és a garázsba nincs? valami ilyesmi lehet szerintem. Az ég esetleg és a hdri?

Alexease
Pontosan ilyen problemat meg nem olvastam, de kismillio problemaja lehet...
JuanG
drift 3, egyenesben néha 4 ...

billywood
senki? 😞

petesilver
<#guluszem1><#worship><#worship><#eljen>
Kösziii! Eszméletlen jó! Általában hanyadikban van a sebesség? drift 2, egyenesben 3?

JuanG
kb 10 perc és fenn lesz 😊)

drift_dual.wmv

pointer4
Hát nemtom, ez igazi bõr ? Mert ha az akkor méhviasz kell hozzá. Azt meg kapsz cipésznél. Wesselényi utca pesten pl.
lac coo
Cipõápoló ? 😛 ( Pl.: Bagarol ...)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

petesilver
elõre is köszi!

pajti
Egy kicsit off. Bõrápolót keresek, már bejártam minden nagyobb bev.központot de hiába. Mivel tisztítjátok a G25-t? Nekem ilyen kellene v. ehhez hasonló de sehol nem találtam... <#conf><#zavart2>

JuanG
megvan a vidi lassan feltöltöm majd

billywood
hali!

Egy tecnikai kérdésem lenne. Feltettem a játékot, elindul, minden oké. Mindaddíg, amíg ki nem akarok állni a box-ból... Elindulok, pár másodpercig megy is minden, utána hirtelen "megfagy", és elsötétül a monitor. Viszont a sötétedés után megy tovább a játék (hallani a motor zajt, reagál a gombokra), csak ugye nem látok semmit 😊

Valaki tapasztalt már hasonlót? Esetleg valakinek valami tipp?

Köszi elõre is!

petesilver
😊 thx! belsõ a legjobb, de mellé tanuláshoz az is hasznos, ha hátulról látszik, hogyan viselkedik az autó az aszfalton. Csilivili, amúgy használhatatlan kameraállások látványvideóhoz jó 😊

JuanG
azért kérdeztem, hogy NEKED melyik lenne a jó, hogy "ráláss" a driftre 😊)

játék közben a bumper nézetet használom, de sztem cockpit nézetbõl látszik legjobban mit csinálok...de replaynél majd váltogatom ha úgy jó neked 😊