rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro
rengeteg-et fórumozok
nem tudom megjegyezni kinek mije van
😄
én tudtam valami csalás lehet a dologba mert nvidia képe mindig olyan homályosféle volt és nem vlt sznítelt pedig Samsung monitorom van
meg ugye ATI fan vagyok már régóta
9550@XT
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Elnézést az off-ért...
www.smart-bus.hu
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
átlag 40-50fps de akkor csak 1 autó van a pályán
Mission Impossible 2010: PRO Class
neked atid van?
moncsid milyen az is számít Samsung?
<#eljen>#eljen>
www.smart-bus.hu
Kezdõ rfactoros vagyok. Mit kell feltennem az alapjátékhoz, hogy ilyen jól nézzen ki?
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
egyébként úgy vettem észre a szimulátorok szebbek ATI-n 😄
az új vga driver, directx és a 2.0-ás framework trió telepítése után fut a játék 😊
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
lssan 1 éve halogatják
Próbáld ki,vagy bejön,vagy nem😊
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Winyókon észre se lehetett venni.
Közben hálózatról a gép elérhetõ volt, tudott másolni, meg a hang is ment a sötétben.
Más játékok mennek, igaz, hogy le kell venni a grafot, de legalább nincs velük baj. Itt is levettem mindent minimumra, de ez nem akar futni..
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
Kösziii! Eszméletlen jó! Általában hanyadikban van a sebesség? drift 2, egyenesben 3?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Egy tecnikai kérdésem lenne. Feltettem a játékot, elindul, minden oké. Mindaddíg, amíg ki nem akarok állni a box-ból... Elindulok, pár másodpercig megy is minden, utána hirtelen "megfagy", és elsötétül a monitor. Viszont a sötétedés után megy tovább a játék (hallani a motor zajt, reagál a gombokra), csak ugye nem látok semmit 😊
Valaki tapasztalt már hasonlót? Esetleg valakinek valami tipp?
Köszi elõre is!
játék közben a bumper nézetet használom, de sztem cockpit nézetbõl látszik legjobban mit csinálok...de replaynél majd váltogatom ha úgy jó neked 😊