rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valaki esetleg tudja hogy hogyan kell festést készíteni a játékba az elmondaná nekem? leírhattja ide a fórumba is vagy küldhet e-mail-t:[email protected] vagy vegyen fel msn-re:[email protected] segítségeteket elõre is köszönöm
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Én 9 és fél perceket szoktam menni. Tudom ez sem a legjobb idõ,de még nem sikerült jobbat menni.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Remélem ez lesz az. 😊
Let the good times roll.
Egy kérdés! Hol jegyzi fel a win, azt hogy kiváltotad az rfactort? Irtátok a multkor hogy a dokumntumok stb.. De elfelejtettem.. Elõre si köszi!
Downhill!!
Na szóval nem 2005 óta készül a mod ,hanem a vln sorozat 2005ös idényét dolgozza fel.
en.wikipedia.org/wiki/VLN
www.vln.de
Mission Impossible 2010: PRO Class
nagyon jók vannak itt hallod
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Engem elsõsorban az érdekelne,hogy ezeket honnan tudom beszerválni

2 hsz. egész nap, sehol sincs net vagy mifene? <#wow1>#wow1>
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Gtr2-n kívül adták már ki valami szimulátorra?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Mission Impossible 2010: PRO Class
de ne mellre, mert Juan még akkor is jóarc ha nem az. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Gondolom, szerver?😊
Valszeg nem egyezik a jatek/MOD/beallitas a szerveren talalhatoval. Mivel barmit, bamikor, barki modosithat, igy kicsi az eselye hogy egyezenek a beallitasok. Erdemes(ebb) elore egyeztetett szerveren multizni.
Van egy nagy problemam!! Meg pedig az hogy az RFT 2008-ban mikor lepek be a szerora akkor be is lep de utanna 3 masodperc mulva ki is dob. Ez mindig igy megy. Belep es kidob. Pedig regebb tudtam csatlakozni.
Lecci vki segitsen adjon tanacsot.
Elore is koszi!!!