rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Le kell tölteni egy plugint,amivel meg tudod nyitni az autók .dds fájljait,és utána azt kell festeni.Érdemes photoshoppal,gimp-el próbálkozni.
RATCUSTOM
Sziasztok!
Ha valaki esetleg tudja hogy hogyan kell festést készíteni a játékba az elmondaná nekem? leírhattja ide a fórumba is vagy küldhet e-mail-t:[email protected] vagy vegyen fel msn-re:[email protected] segítségeteket elõre is köszönöm

Willi Betz
Hosszabbon.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

lac coo
Má meg mé tünt el a képem ? 😄DD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

gordon 24
Köszsönöm megtaláltam!

Downhill!!

bardocz
Jah de tényleg,a rövidebb,vagy a hoszabb pályán mentél olyan idõt?Mert én a hoszabbon.
bardocz
Sokszor pörgök meg sajna,meg van egy nagyon geci rész,ahol a kanyarbejáratnál megdobja az út a kocsit,nekirepülök a palánknak,és ott felborulok...Aki azt a részt tervezte,annak levágnám a kezét😄
Willi Betz
Hûha...akkor gyakorolj még egy kicsit😊
Én 9 és fél perceket szoktam menni. Tudom ez sem a legjobb idõ,de még nem sikerült jobbat menni.

bardocz
Esõs nordschleife van?Ha má van esõgumi racex-hez😄 Amúgy tegnap kezdtem el tanulgatni a pályát,11 perc körüli idõket mentem aszem az orosz bmw-vel.
SitatiS
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Trymedia

Remélem ez lesz az. 😊

Let the good times roll.

gordon 24
Sziasztok!

Egy kérdés! Hol jegyzi fel a win, azt hogy kiváltotad az rfactort? Irtátok a multkor hogy a dokumntumok stb.. De elfelejtettem.. Elõre si köszi!

Downhill!!

greg benz
Félreértesz...én azt hittem a 2005 a mod készültével kapcsolatos,nem tudtam,hogy egy 2005ben létezõ versenyt dolgoz vel... Ettõl függetlenül ha már régesrégen beígérték és még képeket is mutattak róla,igencsak illõ lenne letölthetõvé tenni már😊

lac coo
F1 1960 ... Most szólj hozzá !

greg benz
Hát akkor viszont megb*hatják<#buck><#buck>De azért a képeket szépen kidobják róla,hadd csorogjon a nyálunk😛

petesilver
trthatatlan!monjonle!

Mission Impossible 2010: PRO Class

<#csodalk><#fejvakaras> Mért 94es f1 mod van már kiadva? pedig az is régen volt.
Na szóval nem 2005 óta készül a mod ,hanem a vln sorozat 2005ös idényét dolgozza fel.

en.wikipedia.org/wiki/VLN
www.vln.de

greg benz
2005-ös mod,és még nem adták ki?<#wow2><#wilting>

Willi Betz
Még nem adták ki!

greg benz
VLN 2005-ös mod?ez mi is pontosabban?😊 és honnan lehet letölteni?

Asszem a VLN2005ös modba lesznek benne. De azt még nem adták ki, csak a 2007est, abba van ilyen átalakitott e30, de e36 még nincs.

greg benz
Senki nem tud semmit az alább berakott fasza autókról?😞(

bardocz
Köszi,kipróbálom!
petesilver
Monacoban semmit. Gumifelületet tudod növelni a kerék dõlésszög megszûntetésével /camber / de akkor nem fog kanyarodni. Minden esetre hátul legyen nulla. Azért a gumihõmérsékletet figyeld, nagyon lapos guminál a szélei melegednek nagyon, a közepe meg nem.

greg benz
Tudom,kéne is mindegyik<#hehe><#eplus2><#gonosz3>

MaSzKa
NLC VLN Bimmers

nagyon jók vannak itt hallod

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

greg benz
ezt nézzétek!!!<#guluszem1><#guluszem1>

Engem elsõsorban az érdekelne,hogy ezeket honnan tudom beszerválni

bardocz
Ma a racex modot próbálgattam monacoban(emg).Mit tudok csinálni annak az érdekében,hogy az autó jól tapadjon?A guminyomás minimumra van véve,hátsó gumi csak a sok drifttõl melegszik fel nagyon,de egyszerüen néhány kanyarban csak elcsúszok oldalra,míg a gépnél sokkal gyorsabban fordulok az alagútban.Amúgy azon a pályán az orosz BMW-vel olyanokat ehet csúsztatni,hogy HÚÚ,nem tdok rá mit mondani😄 A célegyenes után is lehet keresztbe fordulni,meg elõtte,rendszeresen becsúsztam ott a kanyarba.
pointer4
Bezzeg a TDU topik 😊
bakker mi történt itt?
2 hsz. egész nap, sehol sincs net vagy mifene? <#wow1>
JuanG
akkor hacsit...aztán majd skyline-t 😛

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Ingy
nekem 8 😛

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

JuanG
jóvanmááá...nagyonnincs kedvem 😊...hacsit fessek vagy mindenképp skyline-t???

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Ingy
ne elmélkedjél, hanem fesd a kocsit vagy irgum burgum <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Firerock
én már a LE MAns Series 2008 modot várom már
Gtr2-n kívül adták már ki valami szimulátorra?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

pointer4
Szóval azt akarja mondani, hogy bonyolult személyiség, és nem úgy gondolta 😊
JuanG
általában finoman átsiklik a szemem az ilyen hsz-ek felett, de van úgy, hogy nem bírom megállni sajnos 😊)...jah, valszeg öregszem, néha már károgok is mint egy varjú, ilyenkor ha rámszólnak szájbaverem magam, mert nem szeretem a károgókat se <#zavart1>...

petesilver
jaja! 😊 öregszik, nehezebben-lassabban kap a guruló sör után, ezért alacsonyabb lesz a tûrésküszöb 😊 Amúgy is múltkor, mikor elkapott a pánik, hogy az SG átsorolt 35-40 év közé /gyorsan megnéztem, és megnyugodtam, hogy itt nem vagyok ezzel egyedül 😊/ gondoltam már arra, hogy kéna a banner alá egy taták klubja logo is 😊

b-type
ziher elgurult a sör, különben az 'extrasz@rt' díjjazta volna 😊
de ne mellre, mert Juan még akkor is jóarc ha nem az. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

leho94
<#idiota>

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

te beszélsz, mikor irni se tudsz vezérem?
JuanG
tán me' béna fagy ...

Alexease
Valamit rosszul, rossz helyre, rossz sorrendben raktal.
hali! felractam az rfactort, rá a rft2008 basictracket rá a trackeket és betöltésnél kiirja hogy error opening bridgeform.mas, és a verseny indulásakor az auto extraszar! ez mért lehet?
lac coo
Ja, akkor az megvan ... Köszi !

JuanG
akina downhill asszem 😊

lac coo
És mi a neve ? 😊

Alexease
Alexease
"szerora" ?!<#zavart2>
Gondolom, szerver?😊
Valszeg nem egyezik a jatek/MOD/beallitas a szerveren talalhatoval. Mivel barmit, bamikor, barki modosithat, igy kicsi az eselye hogy egyezenek a beallitasok. Erdemes(ebb) elore egyeztetett szerveren multizni.
Hello!
Van egy nagy problemam!! Meg pedig az hogy az RFT 2008-ban mikor lepek be a szerora akkor be is lep de utanna 3 masodperc mulva ki is dob. Ez mindig igy megy. Belep es kidob. Pedig regebb tudtam csatlakozni.
Lecci vki segitsen adjon tanacsot.
Elore is koszi!!!