rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Node ezt a modellt még szét kell szedegetni ( lehet már itt bukta a mapolás...), átnevezni a részeket a megfelelõ szabványra, lodolni kell , ütközés , árnyék modell, és szvsz ebbena formában a kerék sem jó . Legalábbis az rF-ben általánosan használt megoldás sokkal szebb forgás közben ...

Szal van ezzel meló rendesen 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

JuanG
na igen, elképzelhetõ, hogy az alap setup szar...de ezt nem is értem, miért kell egy modhoz tök szar alapsetupot adni? hogy elmenjen az emberek kedve tõle??

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
hát nekem 3dsimedben egyáltalán nem jó, még azok a materialok amiket írtál azok se 😞(...amit adtál nekem multimaterialos 3ds, abban csak 2 material 00000-ás a többi "jó"...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

bardocz
Vedd nagyobbra a hátsó szárny állását,esetleg puhább hátsó gumi nagyobb kerékdõléssel,illetve a difi motorfékre ne zájon.
JuanG
hát akkor óvatosan kell menni 😊...segítenék de nem próbáltam, gp2 nem vonz annyira, és a régi mod se tetszett, a szokásos fos gumifizika miatt 😊)

Firerock
letöltöttem ez ta Gp2modot és ha megyek a kocsival olyan mintha nem lenne hátsó szárny
gyors kanyarba fordulok,kimegy a segge stb..
megnéztem a beállításaimat minden jó
gphungaryn néztem ott is írták,úgyhogy nem csak nekem van vele bajom

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

petesilver
miben is?

Mission Impossible 2010: PRO Class

Firerock
légyszives segítsetek

petesilver
Hja, ez azért kell, mert szerintem a 3ds-bõl gmt-be miatt rosszak a simítások, elvileg maxból gmt-be jónak kell maradnia.

petesilver
Szerintem tuti, de az majd este derül ki, ha kilenc után hazaérek. Hajnal fél háromra már simedben is produkáltam gmtmaterialos gmt zondakasztnit texturával, de elcseszte pár helyen a smootholást, és újra kell ketzdeni, mert max9 alatt nekem nincs gmt cucc. Ezért Max 8-ba import a ripperfájl, újra állítgatás után zondaleválogatás, objecthez mapolás és texturakeresés, majd gmt materialozás, és elmenteni gmtbe az egészet.

JuanG
Pete! jók a kerekek is?

JuanG
persze meg is veszem majd, mert meg akarom csinálni a Pilisszentlászló hegyi szakaszt (szentendrérõl visegrád felé)...fel is vettem autóból...

Sup! Pálya meg modellezés témában gyere ide:

pályamodellezés topik

JuanG
ISTEN VAGY!!! Alig várom hogy hazaérjek és megnézzem 😄DDD

JuanG
ez nem igaz, tök más mint az rf-es, sztem nem is a valódi utat csinálták meg...

Firerock
kipróbáltam
grafikailag nagyon jó
csak én nem tudok egy kört se menni vele mert nincs kipörgésgátló
Upgratesben próbáltam de semmi😞

ja és benne van a 2005 szezon is

Firerock
350mb
elég korrektnek nézki

GP2 2006 KIJÖTT!!!!!!!!!!!!!!!!!

petesilver
Na tõled nem vártam! 😊 a 3-as map chanel-en ott van a UvW map is, megnéztem, simedben kipróbáltam, lehet állítani gmaterialban is hármast, és van már olyan gmt-m ami így jó, csak sok konverttõl elszúrodott a végére a smootholás, így mindent újra kell kezdenem 8-as maxal, de a remény megvan, hogy jó lesz a végére

lac coo
Nem a textura a lényeg , hanem az UVW map 😊

petesilver
Bizonyíték, a kasztnit már sikerült eltalálnom, így néz ki Grid-bõl Zonda:

Szóval Juan? 😊)))))))))))

petesilver
Most tanulom ezt, de. Bármilyen objectre jobb klikk max 9-ben,object properties, ott utolsó fül:user defined, és minden eredeti beállítás jellemzõ ott van, shader, textura, minden! hihetetlen!

petesilver
Rohadjon meg, megvan! Trükkös, de rájöttem! Minden object 2X van kiszedve. Amelyiknek a materialjai 0000000000.dds, azt kell törölni. amelyik mellett a material editorban random sorszámú dds van, az a jó material. Ezután már csak meg kell találni a helyes texturát/mert helytelent rak rá alapból/majd ki kell kísérletezni, hogy hanyas texture channel-t kell használni. Ha ez megvan, akkor a kotvány mapolt, texturázott object lesz! Érthetõ voltam? 😊

petesilver
Átnéztem a 3Dripper fórumát, Dirt/Grid egy tõrõl fakad, nem fog menni texturázva. A shader 3.0 a vétkes, multimaterial és multitexturázás folyamata itt olyan jellegû, amit a ripper még nem tud úgy lekezelni, hogy a mesh map kordinátáit ki lehessen szedni. Ilyen volt az nfs carbon is. Szerintem összefüggésben van ezzel a cserélhetõ matricás baromsággal. Ahol ki lehet szedni a komplett mapolást is, az mind fix texturákkal dolgozik, valószínû a fák és néhány úttest shader 2.0 azért van map meg textura.

lac coo
Felõlem itt bármi lehetséges ! 😄DDD

petesilver
Hát modellezel még 1-et! 😄

petesilver
nem lehetséges, hogy a fájlba be kell írni az értékeket, hogy hol kéne lennie? Ne kérdezd milyen fájlba, rengeteg leíró fájl van, hogy mit hogyan hova tegyen a game object szinten.

lac coo
Hát azért nem szar, de lehetne job is 😉

Istencsászár
Igaz😄, vagy ugy megyek vele hogy gázt tartom egy szinten végig a kanyarba és akkor taposok rá hogy ha egyenesbe kerülök ( semmi fun ) vagy 50-50% h gyorsítok és megforog, magyarul szar😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Ez nem újság rF-ben egyiket sem lehet igazán 😊)))

Istencsászár
Szép, meg jó, csak nem lehet megfogni a kocsit ha elindul a segge... pedig ez a gyépés autók szeretnek mocorogni.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Kb még mindig lövésem sincs mivel, hogyan merre induljak el !!!Valszeg megtudnám csinálni , de tippen sincs mit hogyan kell ....Modellezek egy sebváltókart aztán hogyan tovább..? 😄DD
Angol nem megy, szal amit adtatok cuccot sokat abból sem tudtam meg 😞(

lac coo
Ez az .... az én fejemben nagy a káosz, a képen látható (MMG) modellt is teljesen jól jeleníti meg Simed és a ZModeller is ...
Tovább bonyolítva , ha teszek valami extra cuccot a kerékre, akkor showroomban, erakja így ahogy a képen van az autó feneke alá középre ( de csak az új cuccott, kerék jó helyen lesz !), viszont játkban már minden oké 😄DDD

CTDP-nél meg a helyére hozza be a kerekeket, ugyanígy 0,0,0,-ás pivot pontal ...

Szal teljes a káosz 😛

Azzal hogy haladsz amit adtam?

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Alexease
Szerintem, a vegleges helyere, bar a vegen ugy is a PM file-bol dol el ho pakolja😉 De igazabol, fingomsincs😉 Ha letezo autot hivok be 3DSimEd-be, akkor az mindent a helyere tesz (pedig az a nyers object koordinatakat olvassa).
lac coo
Ja..a kép :

lac coo
Pedig én ott láttam ,szvsz nem WIP volt .

lac coo
Max-ban hová kell modellezni a kereket, féket stb ...???

Itt középre van, de lehet csak az importer hozza be rosszul ?!
Esetleg valaki nem tud valahol valami leírást ahol ilyen dolgokról olvashatnék ? ISI annyit közöl csak, hogy a kasztni alja 0-án van 😊)))

Firerock
linkt plz
rf centralon még WIP

lac coo
Új GP2 MOD-ot próbálta valaki ?

Ingy
felesleges kiszedni az akina ugyan az, sõt elmondasok szerint joval pontosabb mint a grides verzio

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Panther
Pfff...most töröltem. 😊) De majd Juannak a pályaelemeket és akkor neked is felrakom majd...

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

lac coo
Felrakod valahová a MAX scene-t, kiváncsiságból megnézném hogy vannak ebben a dolgok !

THX !

Panther
Aham. Megnézted már a Bob'sTrackBuildert? Sokkal egyszerûbben lehet pályavonalat létrehozni (saját pálya alapoktól), mint Max-ban, 3DSimED-bõl át lehet vinni konvertált pályákat, megigazítani a nyomvonalat, vagy amit akarsz. Én megvettem, de megvétel elõtt kipróbálható....

Bob'strackBuilder

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

JuanG
ahogy néztem nem sokkal több...fõként GTL, GTR2, Race és Race 07 támogatások, direkt konvertál rfactor gmt-t az elõbb említett programokhoz, könnyebb gyorsabb GPL import, Viper racing és Nascar heat export-import, BTB támogatás, stb...

új fícsõrök 😊)

JuanG
jó kérdés, kiváncsi lennék én is 😊)

JuanG
ok köszi!! már töröltem a felesleget 😊)

petesilver
az lehet! Te siettél, még nem néztem át. Ha poligonszám egyezik, nyugodtan törölheted az egyiket. Kísérletezz vele, amíg nem adok használhatóbbat! ok?

petesilver
izé ritmustalan, másik topik

JuanG
Pete! úgy vettem észre, hogy a Zondánál minden elem 2-szer van, ez mitõl lehet?