rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petesilver
És vigyorognak bakker! 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Na viszed innen, de gyorsan 😊)))))))))))

Alexease
LeMons 24h <#idiota><#vigyor3><#zavart1><#wilting>
Firerock
tiszta PAu😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

petesilver
Áthekkeltem, dx9 még mindig fagy, de alap DX7-es materiallal, 1 texturával már ment, szóval Simedben már van Látható Zonda, csináltam scn, meg mas filet is a gmtkbõl, és max ból gmt-be nincs torzulás. Kezdetnek végre jó.

sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy hogy lehet az rfactorba(F1) szervert csinálni hogy lehesen egy kis klánon belüli veresenyt csinálni vagy ahhoz rendeleni kell szrevert?

lac coo
Akkor minden elementnek adj új ID számot és úgy texturázd fel, egy multi-sub materiallal !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Panther, egy konvert verzió esetleg?

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

JuanG
nem tudom, csak azt hogy GT 😊))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
valszeg más hardveres probléma lesz, proci vagy memória...ha meg más játék nem csinálja, akkor warez miatt lehet, ha az van neked...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

gyenge a tápod

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

petesilver
majd megoldom. Úgyis be kell töltenem körbenézés végett, meg kellenek texturák is. Futamot is mennem kell, mert AI-nek van csak lodja, szal lodot csak onnan tudok szerezni. Milyen bajnokiban/ligában van a Zonda vajon?

petesilver
ez az, de minden megvan, végigzongoráztam! DE ma újra nekiesek, törlöm a materialokat, és újragyártom õket, aztán hátha. Közben eszembe jutott, hogy minden objectnek külön root multimaterialt adtam, lehet az a baja, egy multisub-ot szeret, csak hát azért ezt választottam, mert most minden object 1-es ID val van a kiszedés miatt.

#34471<#help>

lac coo
A kodokhz beíriod ezt : M385722343!
Valahol a mebnûben van, nem tom fejbõl ....

JuanG
nem kell végigvinni odáig hogy megkapjam a zondát?

amúgy meg nincs replayem, max a játék közbeni kamerákból tudnék...na mindjárt megnézem 😛P

sziasztok. Miért csinálja azt nekem az rfactor(F1RFT moddal) hogy 10-20 pencenkén újraindul a gép, vagy lefagy a játék és kidob az asztalra?

Ezt már régóta csinálja, elõször azt hittük hogy a videókártya miatt(mert elég régi volt, és néha felmelegedett nagyon), de már 1 hete új videókártyám, és így is azt csinálja. leformáztuk a gépet de így is kifagy.

mi a baj?<#help>

lac coo
Azt akkor írja, ha semmi bitmap nincs beállítva az adott csatornához és akkor valóban nem konvertál .

vagy nem tudsz vezetni,csak azt gondolod....😊
petesilver
Nem vagyok boldog, hajnal kettõig dolgoztam a Zondán, és minden elõjött, amiért rühellek rFactorral görcsölni! Úgy elszállt a Max8-am, hogy egy óra alatt sem tudtam életet lehelni bele, max7-el újra/ugye max9 után, mert ahoz nincs gmt plugin/kezdtem, és a végén a jól ismert üzenettel hajnalban nem sikerült semmi, valmai nincs textura 0 maphoz vagy mi, némelyiknél azért nem konvertál gmt-be, mert nincs gmotor material, holott abból áll a shader, 1 kurva lámpa volt csak amit konvertált gmt-be, gond nélkül, azon meg simedben nem volt textura. Kicsit megviselt hajnalban a történet!

Sada01
Hát most össze törted a szívem barátom hogy nem jössz mert az ilyen emberkéktõl hullana ki a hajam szezon végére és rászoknák a Sims-re

petesilver
Ez nekem is feltûnt, sehol egy mozgó kütyüre utaló cucc, vagy árulkodó textura 😞

petesilver
HEH?

JuanG
gridbõl? nincs meg a Zonda 😛PP...

petesilver
thx! Nincs kedved pár screenshotot csinálni kívül/belül zondáról? Amíg texturaválogatást végzek saccolásból, jól jönne a végsõ hegesztéshez.

JuanG
áhhhá...de ha nem akarsz kicsúszni (vagyis tök király vagy), akkor egy rF - F1 alatt mi okozza a véletlent?

dehogynem... ha nem akarok kicsúszni, akkor az véletlen van, ha ki akarok csúszni akkor direkt...

JuanG
olyan nincs, hogy "véletlenül kicsúszok" <#idiota>

bár ha szimulálva lenne, 1-2 durrdefekt akkor igen 😊)

"Baleset kialakulásánál, ha a sérülés foka miatt a versenyzõ nem tud továbbmenni, (például leszakad a kerék) akkor az okozó futamon elért eredményét töröljük. Ha a baleset következtében a szárny törik le, az okozó versenyzõ 20 mp-es idõbüntetésben részesül. Ha kisebb sérülést, illetve csak kicsúszást okoz, a vétkes versenyzõ 10 mp-es idõbüntetésben részesül. Fehér vonal átlépése miatt 1 pont levonásban részesül a versenyzõ."

LOLMÁ! véletlenül kicsuszok, összetörik pár kocsi és büntetést kapok? felejtsd el <#wilting>

bardocz
Nagyon jó😄
lac coo
Mutasd már azért ! A féknyomokat ...

pointer4
Megtaláltam az életem legélethûbb autos "szimulátorát" 😄
itt
Leglábbis ami a "versenypályát" illet 😄
JuanG

petesilver
ööö, az egyetlen, amit soha nem rakok fel a gépemre többet 😞 DE thx! Deep explorationt használtam eddig, de hülyén mutatja, akárhogy állítom az alfás texturákat.

Jah, találtam guminyom texturát, de ahogy sejtettem, nem nagy etvasz. Alfázott vastag csíkok, amiket brushal huzogattak hosszában.

JuanG
hát most hogyan mondjam el?? bonyolult szivatós geci 😄DD...kérdés a gridben mennyire más technológia a kijelzõ megvalósítása, mint rF alatt...rF alattit sem értem, csak sejtem 😛

lac coo
IrfanView.

petesilver
Milyen progival lehet rendesen sok dds között túrni/válogatni?

lac coo
OFF.:
A The Buggy - Make, Ride, Win! címû A.S.K. Homework játékból lett valami ?
Most így valahogy eszembe jutott 😄DD

lac coo
gondolom, az elég alap mûvelet .
De mi a baj az órákkal, mûszerfallal ?

JuanG
okés, van türelmem, és tudok várni, nem azért mondtam 😊)...most úgyis EB van esténként, társasággal 😛P

JuanG
darabolni még simedben is elég jól lehet 😊))

Ingy
duwwásos 8D

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Sada01
Sziasztok szeretettel várunk mindenkit a F1SRHingyenes bajnokságában

lac coo
Most fáradt vagyok utána gondolkodni, de szerintem nem lesz az úgy jó !
De lehet , hogy mégis ! 😄DD

petesilver
Ha megvan a model kimapolva, utána feldarabolható, a mapot megtartja!

petesilver
Az biztos hogy rengeteg meló lesz vele, de Juannak kell adnom tesztre valami kompakt modelt, amivel játszhat addig is! 😄 izé, kemény munkával teszteli a lehetõségeket, amíg a végsõ verziót meg nem kapja! 😄

petesilver
Türelem Juan, az persze hogy nem jó erre amit adtam, eleve PS2 shader az összes, és texturád sincs hozzá, meg nem lett megcsinálva az, amit tegnap találtam el, de ma kapsz jót ígérem, ha leszel este netközelben! ok?

lac coo
Miért?

JuanG
naigen, de valahol el kell kezdeni...ha már egy base modelled van akkor, csak "pár" óra munka kérdése...azt meg természetesen megcsinálom...

de lehet hogy az egész a cockpit-en bukik el, km óra, számlálók, stb ...

lac coo
Mert sokan azt gondolják, hogyha mindent középre állít az a "hivatalos" ! 😄DD