rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JuanG
széttördelt? mikor írtam ilyet? 😛...rally pályámmal kevered, nem?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

petesilver
Gondolom bele kell nyúlni az útba, azt írtad rossz lett, széttördelt. Arra gondoltam, azt meghegeszti.

Mission Impossible 2010: PRO Class

JuanG
miért?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

petesilver
Ahoz majd Alex is kell majd! 😊

Panther
OK, meglátjuk délután. megpróbálom kiszedni. 😊

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

JuanG
inkább a Haruna-t szedd ki pls...azzal még foglalkoznék is, ha ki tudod szedni textúrástól 😊))

persze a leghosszabb verzióra gondolok most nem tudom az melyik, ill mi a neve, de elég hosszú olyan 6-7 km biztos van 😊)

Panther
Ja megvolt, de amúgy sem igazán lenne kedvem egyedül ezeket minde megcsinálgatni. 😊) A GRID-ben nincs kerékcsere, gumikopás, így nincs pitstop és boxutca sem. <#idiota><#zavart1><#wilting>

Egyszóval ezt is meg lehetne csinálni, de mennyi idõ...

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

petesilver
Azt azért nézd, hogy behívod maxban, az összeset kijelölöd és vízszintbe forgatod a megfelelõ nézetben/alap beállításnál bal alsó ablak, háttérrácshoz igazítva, közben ellenõrzéshez jó a jobb felsõ ablakot nézni/, majd ha ez megvan, és kijelölésnél a kijelölést jelzõ keretek szögben nem stimmelnek, vagyis az objectel ellentétben nem vízszintesek, akkor resetXform, és helyreáll. Bár reset xform semmiképp nem árt😊 ha amúgy is tudtad, akkor sorry, nem oktatásként írtam természetesen!

Panther
A 3DRipper egészen jól kiszedte a San Francisco-i pályát. Igaz lenne vele bõven munka, ha konvertálni akarnám: 😊)

Panther
Valaki megvette Dave Noonan 3DSimED-jének 2.0-ás verzióját? Mert 15 fontot kér azoktól, akik 2007-ben vették meg, az elõzõt,, mint például én.
Azért kérdem, hogy érdemes-e beruházni, van-e lényeges újítás benne....

JuanG
se map se lod sajna...talán majd ha lesz jó pssg editor...

lac coo
Elolvasni alig tudom 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

petesilver
meg mézeskalácsház nem kéne?
untexturing nonplusultra Zonda 2.0 antishader nixbumpheadlights simpleisbest mod. Legalább hosszú neve lesz!
Featuresnotstolenyet!1.0
Zonda 2.0 thebegining! 1.0
Zonda 2.0 NoLodNoMap Texturebreakdown! 1.0
Workinprogress butcoolenough texturewillbe! 1.0
PurpleZonda Bestforever Dontyoulikeit Shutupanddrive! 1.0

😊

lac coo
Mapolást siekrült kihalászni hozzá? Meg lodok stb ...?

JuanG
vagy tragacs mod?? <#idiota>

JuanG
lehet hogy lesz Zonda mod 2.0 ??? (thx Petesilver)

Okés, kösz, meglesem
petesilver
Ez így buggy, abból meg van már asszem mod 😊

JuanG
nem tudok, de nem is baj...0-ról ugyse tudok megépíteni egy ilyen verdát rf-be 😊)...de valami hasonlóra gondolok, csak bukótér se kell...tudom hogy nem reális, de hát egy erõsen fiktív fun modra gondoltam 😄...

Juan figyelmébe, remélem tudol németül 😊

petesilver
És SZÉP lett! Kellemes nagyon!

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Alexease
<#vigyor3><#eljen>
JuanG
festegettem 😊)

Nagyon szépen köszi.
Alexease
TV Style Display

Figyelmesen olvasd el az infokat, mert problemak szoktak lenne a beuzemelesevel, hasznalataval. De infoban megtalasz mindent.
Megtudnátok mondani, hogy mi ennek a modnak a neve?
bardocz
Kell bele rakni egy simson motort,és tökéletes😄
lac coo

JuanG
ja, valszeg van, de nem nagyon találtam ilyen képet...

b-type -nak volt ilyen ötlete, hogy lekapni egy szakadt VW bogárrol a kasztnit, oszt versenyezni valami kis elszigetelt "pályán" 😊)

lac coo
Gondolom van 😊))

Csak mert lövésem sincs, hogy néz ki egy csupasz alváz manapság 😊)))

Suttyó koromban volt egy Wartburg alvázra épített, Alfa motoros valamink de ott az alváz csak egy "keret" volt, nem ilyen teli mint a képeden ....

JuanG
mé?? van ilyen autó??? <#idiota>

de viszont egyik ismerõsnek sem csinálja ezt ugyanezekkel a modokkal szal sztem nem ez a baj:S
Alexease
Gondolom, a warez miatt. Bar eddig a wareznel csak bedoglottek az autok a versenyen, vagy mi...
Hello! rFactorral szeretnék játszani, de még akármikor felraktam akármilyen moddal, elkezdem a játékot, vezetek aztán egyszercsak gondol egyet és kidob a menübe. :S ha valakinek volt ilyen és/vagy tud erre valami megoldást azt írja le légyszi! a válaszokat elõre is köszönm
Firerock
ez milyenjátékez?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Hát igen örülök hogy végre összejött neki az 1.hely megérdemelte de hamiltont sajnálom de hát õ qurt@ el

irlindy
hmm..javíts ki ha tévedek...de ha jól számolok..akkor így õ áll az elsõ helyen a világbajnoksában? Mer ugye Kimi és Hamilton nem szerzett pontot

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

Kubicaaa nyeert 😄😄 <#eljen>

lac coo
Van valami képed egy ilyen autóról ?

lac coo
Kintrõl lenne elég randa, hogy nem mozog a pilóta keze 😊
Persze ez nem számít 😊

petesilver
Keresgessek? Írhatnál segítségül listát, privátban is küldheted! 😊

JuanG
b-type ötlete alapján, ezt elfelejtettem...csak õ nem tud róla 😛P

JuanG
Tragacs GT Racing mod 😊))...

koncepció: gokart jellegû bivaly gépek, GT, Túra, és openwheel autókból 😄DD...vagyis leszedni minden felesleges dolgot ami nem kell az autó mûködéséhez...plussz hátsó szárny esetleg maradhat 😊)

a képen a 87-es BMW túraautó van, a Race konvetbõl...a kerék is 😊)

petesilver
Izé, flat out modellek jók lennének hozzá, ott kb így van megcsinálva. Mi a koncepció?

w77d
a motorra M power van írva, tehát bömös 😊

w77d
ez wireless kormány XD

petesilver
Ha jól látom, Porsche kerék, ez porsche-bõl van?