rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JuanG
Petesilver nagynagy segítségével idáig eljutottunk 😊)...csak lesz akkor valami 😛PP

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Jah ! 😄DDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

JuanG
és hozzáfoltozott <#alien>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
...értelmetlen ... 😊

Ginger17
Kipróbáltam Mid-Ohio-t ezzel az új japcsi f3 moddal... csak pislogtam, olyan szép.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

lac coo
Okosan csinálják ....Nincs pazarlás, értelen plussz adat, hozzáfoltozozz shader .

Ginger17
Ezt próbáltátok már?

Azt azért megmagyarázhatná nekem valaki, hogy ugye itt vannak ezek a Virtua_LM féle gyönyörûségességes pályák. Ezeket hogy a francba tudják úgy megcsinálni, hogy - meg merem kockáztatni - bõven hozzák a Race07 grafikáját, sõt... a géprt meg fele annyira sem terheli meg? Tudom, hogy az rF motor jobb, de ennyire???

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Alexease
Lehet hogy hihetetlen, de a Goggle a legelso talalatra beadja a linket (egy forum, amiben benne van az FTP cim)😊))
Alexease
Kerdesedben a valaszom😉*

*Nem, mert tobb mint 1GByte😉 Nezz szet a linkeken, a Google-n, valahol biztos fent lesz.
MaSzKa
nem tudnád feldobni rapidshare.de (300mb)-re mert jól jönnének a pályák meg a rallykocsik ugyanis mostanába rallycross-ozok
megköszönném 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

b-type
elég vicc Le Mans24h-t nyomni a Grid-n, a szokásos bajok vannak,...az AI van ahol rosszul megy, mindenhol máshol pedig jól (legnehezebb fokozaton). Így Le Mans nem kihívás és sajnos nem is élvezetes önmagában nem élvezet vezetni az autót, az AI meg egy vonal.
Mondjuk az egész játék nagyon gyenge szvsz, fõleg az AI miatt,..kiborító ahogy beér valamiért jobb sebességgel aztán beránt eléd és fékez...valamiért.
Sok dolog jó a Grid-ben, de szvsz off-ban Le Mans utánérzésre nem jó. 😞

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Nem tudom, mar regen szedtem oket. Ezek nem voltak nagyon publikusak (GTL mod es 36db Rally Trophy palya).
MaSzKa
ezt a mod-ot és pályát honnan lehet lenyomni?

bardocz
Hát nekem úgy kifagyhohgy semire sem reagál,sem alt+tab,ctrl+alt+del,se windows gomb😊 Kár,pedig megtanulnám a pályát,gtr2-ben nem tudtam,mert szar volt,és ahol beton van a képen,ott már kavicságy volt fizikában,tehát lehetetlen volt.
cselt
Kifagy töltés közben, de ha nyomsz egy ALT+TAB-ot és utánna visszalépsz, akkor jó lesz 😊
bardocz
Nah kipróbáltam,fél óra montreal,nagyon jó mod😄 Csak sajna a célegyenes elõtti sikánban az AI-ek szeretnek repkedni😄 Viszont 95%-on megvertem az egész mezõnyt,mwuhahahahaaa
Istencsászár
Dehogynem, sok autóval max grafikán tudok majd lömánba repeszteni😊 erre jó, több nemis kell😊 csak a feeling.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Az kb semmire nem jó ! 😄

Istencsászár
minimum 10 órán át követtem a tévében a dolgokat😄😄 rfactorhoz néztem minden elérhetõt, de nemigazán fogott meg a dolog... jövõhéten elkérem havertol a GRIDet abban van liszenszelt lömán és autók, jobb híján az is jólesz😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
Persze, tegnap/ma volt a Le Mans 2h 😊 Szokasos Audi gyozelemmel, egy kis esovel, 2 Peugeott kiserettel, volt F1 pilotakkal😉
lac coo
No, ma Le Mans õrület van ? 😄

bardocz
Van valami mûködõ le mans a játékhoz?Leszedtem egy lemans 2004-et,de természetesen töltés közben lefagy.
Willi Betz
Jah nem nincs benne Pug sem-.-

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Alexease
De van R8😉 Szerintem teljesen mindegy😉
lac coo
Spectrum tv, néhány perc múlva GTR2 "oktatás" 😄DDDD

Willi Betz
Hopp ebben van Pug. De R10 nincs-.-

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Alexease
Alexease
bardocz
Tõled megszokott minõségi videó<#eljen> Grat a helyezéshez,jól mentél :-) Most már hangal élvezhetõbb😄
MaSzKa

bardocz
Melyik prototípus mod a legjobb?Nyitott kocsi kéne :-) Meg a Le Mans itt is ugyan úfy kurva sokáig tölt elõször,mint GTR2-ben?Kedvet kaptam hozzá:-)
Istencsászár
És a végére leszakad az ég😊 izgalmakban nemvolt hiány azt hiszem ezen a futamon és még van egy óra.

Alexease
Jo kis cockpit/onboard😉 Eleg jol ilatni az autobol😊))
Alexease
Alexease
Talaltam valami online kozvetitest (mindig nincs es nem is lesz TV-m😄).
A palyabirok eleg lazan nyomjak😉 Futkosnak keresztbe a palyan, a palya kozepen allnak, ugy huzgaljak ki az autot a gumifalbol, stb.😉 <#idiota><#wilting>
Ingy
kajak zsir a map 😊 napersze Zondaval nyargaltam rajta 😄

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Alexease
lac coo
Ja, és a repkedõ madárraj mekkora ötlet !!!

lac coo
Szokásos minõség ! Nagyon értik ...

mit szóljanak ? az éremnek is két oldala van... <#buck>, most megismerik ezt is, aki másnak árkot ás...
lac coo
RFT-sek mit szólnak, hogy bekerült a modjuk GTR2 alá ..? 😊

Ginger17
Isteni ez a pálya... IndyCar rajongóknak (is) kötelezõ!
Ez a Virtua_LM egy elképesztõ banda... csak a Prototype-C és a GTX-5 hiáynzik... de nagyon.

Alexease
A Virtua_LM fele Mid-Ohio Sports Car Course palyat erdemes megnezni, eleg szepen osszeraktak, felujitottak. Regi, szep emlekek, az elso addon palyak kozott volt, amikor az rF megjelent😉

rFactor MidOhio Panoz GT2 (AVI, VfW, H264, 12MByte)

Alexease
Ebbe legalabb nem lehet belekotni, hogy: az igazinak biztos nem ilyen a fizikaja😊
pajti
Hát ez szörnyû... Én bírom az rFactort de ez már nevetséges. Még poénnak is szar😞

lac coo
Erre monja azt egy bizonyos tipusu ember: mi még ilyet sem tudunk ! 😄DDDDD

Istencsászár
Jaja😊

Jó kis verseny, van itt minden😄DD

Ingy
Euro2 ön lemans 24h vazze a corvettenek milyen hangja van 😄

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

petesilver
És az év elõzését látjuk, zölcitrom elmegy belsõ íven sárgacitrom mellett, miközben rövid féktáv következtében lócitrom mindkettõt megelõzi, és nyer! Citrompótló legyek, ha nem az év elõzését láttuk!

Mission Impossible 2010: PRO Class