rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
De te nem néztél rajta orosz poró oldalakat... õmeg igen, és máris beszopott 1-2 trójait😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Megõrjít az ember , esküszöm 😊))) Órákig toltam rajta a COPD4-et semmi baja nem volt, megsem röccent.... 3 napot bírt nála 😄DDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

ez általában igy szokott lenni ha más gépét csinálja az ember, addig jó amig nálad van 😊
MaSzKa
sztem ott valami gagyi cucc van

táp alaplap beállítás driverek közül valami fos

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

lac coo
Off..

Kis help kéne :
kollégámnak nem régen húztam új wint, ment is minden szépen, de ma visszahozta a gépet, hogy akad nála ajáték.
A jelenség: beakad a hang, elismétel mindent 3-szor addig áll a kép majd egy kicsit megy tovább rendesen, utána újból beakad ...

Mi lehet a baj ilyent még nem láttam eddig ?
Vett bele egy új hangkártyát de azzal is ez van ....

MaSzKa
itt a teljes
gyõnyõrûek
ezért várom ezt a módot

Sada01
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy a Live Timing-nél az FTP setting részhez mit kell megadni?😊

Alexease
Ennek az 1db video-, es 1 db audiosavnak teljesen jo az AVI mint kontener file😉 Majd ha tobbcsatoronas audio/video es feliratos cuccokat linkelek (soha😄), akkor majd MKV-ba, MP4-be, stb. pakolom😉
MaSzKa
élõbe kb 😄

MaSzKa
ön nyert 😄

Alexease
Fraps-szel veszem fel, akkora felbontasban, amiben eppen kell (1280x800 vagy 640x400). A 25fps boven eleg. Vegas-szal vagom, szerkesztem.
Alexease
A lenti link megegyszer, mert kicsuktak az Extra-rol😊)) Azert nem volt banner sem egy ideig😊)

http://alexisease.extra.hu/video/netKarPro_SuspensionAnalyse.avi
MaSzKa
ezeket a videokat frapsal csinálod igaz?

nekem max felbontáson akadozik a video akkor
a felesen meg 40fps-el nem olyan szép

virtualdub-al szoktam régebben

te mit használsz

elõre is kösz az infot

petesilver
Arra gondoltam, mi lenne, ha ugyanúgy darabolnám fel, és nevezném el mindenét, mint az elsõ zonának, és úgy csinálni belõle mas fájlt. Szerinted mûködne?

Mission Impossible 2010: PRO Class

arty
(h264et nem szokás AVI kontéerbe tenni, mivel csomo ficsört (meg ne kérdezd mit) nem támogat, amit a h264 igen 😉 )

Forza.

petesilver
pl ehez a kocsihoz az eredeti kék belsõt ki se szedte a ripper, piros van benne, holott kéknek kéne lennie, azóta már megvan 😊

petesilver
Mert az az elsõ sikeres gmaterialos tesztverzió csak, ahogy esik úgy puffan alapon. Nem minden stimmel, szinte minden hiányzik, és csak dX7-es materialja van 😊 Azééé! 😊

JuanG
azért jellemzõ: csávó sisakján Bridgstone logo, miközben a zondán Michelin van 😄D

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
nálam a simedben 28000 face volt fullosan...amúgy fasza 😄DD

az elsõ lámpa textúrája nem stimmel, még nem jöttem rá miért...de pl a pilota sisakja már fullosan jó 😊)...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

petesilver
Megvannak a gyári lodok is. Face szám fullautó sofõrrel: high:16141, Medium:7998, Low:4268

bardocz
Nem tudom már mi,de az egyetlen gép,amivel könyen tudtam repülni,az a siló-repülõ volt,mert annál 1 gombnyomás,hogy bevontassanak,és mégegy a kötél leoldása,utána már csak botkormány😄
MaSzKa
x-plane??

van 9dvd-nyi kiegem hozzá 😛

bardocz
Fú,akkor ezt majd kipróbálom😄 Egyszer próbáltam egy hasonló repülõ szimulátort,ott is egérrel kellett mindent,amikor fél óra után fel tudtam szállni,én már hozzá nem értem semmihez,csak a botkormányhoz😄
Alexease
Mert csak joindulattal lehet jateknak nevezni😉 Nincs AI, csak kormany, elvetemult kezelofelulet, stb.😊 A kapcsolokat egerrel kell piszkalni a muszerfalon 3D-ben, lemerul az akkumulator ha rosszul oninditozik az ember (kilepes-belepes😄), semmilyen utkozest nem toleral (mint az igazi😄), stb.😉
bardocz
Miért?😊
lac coo
Egy agyrém !!!! 😄DDDD

bardocz
Wow,faszányos,ezt a játékot eddig nem is ismertem:-)
MaSzKa
fasza

és mi lett a netkar-rral?

lac coo
Mintha CRC lenne !!!(Bár az kicsit jobb...) <#banplz><#taps><#idiota>

nálam jó, asszem xp codecpack van fent
JuanG
király 😊)...kicsit lazára vetted a figurát 😄D

lac coo
Köszi!

Nincs nekem semmi uni-cuccom, azt sem tudom miket írtál 😊))))

Alexease
Eddig nem szolt senki, gondoltam jok voltak😉
Amugy HD codec (H264): http://alexease.extra.hu/files/x264_VideoForWindows.zip

ui.: De enelkul is lejatszhato lenne - mashol jo - ha van fent valami univerzalis cucc (FFDShow, AVISynth, stb.)
lac coo
Én a mostani videoidat nem tudom lejátszani !
Milyen cucc kell ehez, mit piszkáltál rajta ? 😊))

JuanG
nem egy über model 😊)...pl: elsõ kép, az autó odala, ahol a fehér festés találkozik a kékkel, nem illeszkednek az elemek, jó kis rés van, belátni a kocsiba 😄DD...persze csak közelebbrõl, távolról nem tûnik fel 😛P

lac coo
<#nevetes1>
Addig ugyse nyugszotok, míg meg nem lesz ! 😄DDD

Alexease
Ide csak azert teszembe, hogy lehessen latni, mashol hogyan mukodik a felfuggesztes😊)))))

Az auto szandekosan van megemelve, a felfuggesztes kilagyitva😉

netKarPro SuspensionAnalyse (AVI, VfW, H264, 10MByte)

Alexease
<#eljen><#worship>
JuanG
mé lenne sok? gondold el, általában a 4 kerék, fékrotor, fék az már 12...

itt a szívás majd a lámpákkal, meg a cockpittel lesz 😄D...

lac coo
Kerékkel együtt az elég jó.

JuanG
37898 point, 28479 faces...

lac coo
<#eljen><#eljen><#eljen>
Nem sok kicsit a 20?

JuanG
nagyjából szét van szedve, ez most 20 object (de pl. a 4 kerék az 1 object <#idiota>)...

de ha jól megy, akkor pár nap alatt már a pályára is betehetõ 😛

lac coo
Hány face? Vagy poly... 😄

JuanG
hát ja, sok meló van még vele, de ha már a menüig eljutottunk, akkor biztató a dolog...innen már csak munkaóra (szétszedni több darabra a kasztnit, stb)...aztán template-festések, fizika, körítés 😊)

lac coo
Asszem ez most egy nagy object az egész ....Szét kell szedni, átnevezgetni ( ha jól tudom ahoz már MAX is kell) újra összerendezgetni a mapolást stb...
Persze nem nehéz, csak sok meló 😉

De ezek összehozzák , ha jól sejtem ! 😄DD

JuanG
mûxik a festés is 😛

Alexease
Ha sikerult raigazitaniuk az eredeti felfuggesztesre az uj kasztnit, akkor egyszerubb a helyzet😉
lac coo
Tuti !!!!!!

De a java még hátra van, sok kitartást !

Alexease
<#eljen><#worship><#wow1>