rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
milyen pálya és milyen mod?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Ingy
fogás mégeccer

bakker elirtam a linket

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Ingy
hát pedig foghatoak a verdak 😊
fogás
lassan készülgetõ video meg nincs editalva rendesen

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Alexease
Esetleg nem valami indexelt GIF-et akarsz szerkeszeteni, aminek nincs is palettajaban kek szin?😊 Uj RBG kepnel sincs keked?!
Knife
Sziasztok!
Tudom, hogy nem ide tartozik, de itt sokan rajzolgatnak, ezért feltenném itt is a kérdést:
Tudna valaki segíteni mitõl lehet, hogy Photoshop CS2 9.0 -ban nem látok kék színt, se pipetta, se kép nem jelenít meg kék színeket. ImageReadyben jó, így nem hiszem, hogy központi baj.
Elõre is köszi a segítséget!

\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"

JuanG
na ezért még mindíg az én BMW Judd-om a legjobb 😊))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

bardocz
Pedig nem lehetetlen 😛
Istencsászár
rfactorba megfogni már az elsõt is nagy tett, 2.nál már hihetetlen mák, 3.nál UFO😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

JuanG
tényleg elég jó lett, fõleg a hangja állat! Sztem se olyan nehéz menni vele, és ha kicsapja a seggét még fogható is, de néha nagyon átcsap a másik oldalra kicsit idegesítõ

de lehet majd setup segít 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

bardocz
Én elszoktam az ilyen kocsiktól,úgyhogy nekem még nem igazán megy,amikor elindul a segge akkor van gomd,amúgy kb egyetlen mod,ahol le tudom rajtolni a gépet.
bardocz
Az is nagyon fasza,R8-assal 45 perces versenyt entem rajta ma,boxkiállás nélkül végigbírta a medium gumi,és elég volt a telitank😄
MaSzKa
Lienz Festival GP LOng?

a kedvenc pályám 😄

tudték még ilyan frankó kihagyhatatlan pályákat?

Istencsászár
Ez tényleg baromi jó! de egyátalán nem nehéz... sõt nem is akar nagyon kipörögni a hátsó kerék, kanyarokba is stabil, csak gázadásra kell figyelni néhány kanyarba, de meglehet fogni hogy ha elindul a segge.. jókis fun autó.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
Nem feltétlen,de kegyetlen élvezetes a kocsi.És simán hihetõ,hogy ilyenek voltak régen ezek a kocsi,fõleg lienz,ott ösze-visza dobál az út.
sorry, ezt nem értem, minél nehezebb anál élethûbb a szimuláció ?
bardocz
Hát ehhez vegyél pelenkát,mert vagy behugyozol,vagy beszarsz,vagy öszeélvezed magad a gyönyörtõl,kurvajólett!!!LFS-es bmw-sauber fityfasz ehhez képest,egy ócska nídfórszpíd,ez valami brutális,lienzen próbáltam(short),és egy épkézláb kört alig tudtam vele sözerakni,ez kb olyan nehéz,ha nem nehezebb,mint a gp79 mod.
MaSzKa
😄

este kipróbálom

Ingy
nem gyõzöm dicserni zsir lett a cucc 😊

Alexease
Az hogy "kesz kellene hogy legyen", eleg relativ😉 Mivel hobbybol, szabadidoben, ingyenesen csinaljak, igy akkor van kesz, ha akarjak😉 Ha meguntak volna, akkor sose😉
MaSzKa
ez menti meg a napomat 😄

már 1éve kész kéne hogy legyen
azt most nézem csak 55mb lett

<#worship><#worship>

Ginger17

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

pointer4
Azt hittem poénkodsz 😄
lac coo
Egyforma ez mind, nem mindegy ? 😄DDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Közben rájöttem ,bocsánat !<#lama><#idiota>

lac coo
Bocsu fiúk , de megint nem tudom megformáuzni az új vinyómat 😊)))
Hogy is kell, lehetõleg minden külön szoftver nélkül ? Eszközelõben látszik, sajátgépnél már nem ...

THX !!!

Smicy2
tdu? 😊

Charade GTti

petesilver

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver

Ingy
ezeket vagom ez is mind cgi 😊

petesilver
ITT meg szép, és nagy felbontásban a lényeges képek

petesilver
EZ még a legkorrektebb gyûjtemény, ahogy ma néztem.

petesilver
Háát vazze a Ripper szétszivatott, ahogy kiszedte a high cockpitet!!! eleve van hozzá egy teljes autó is darabokban. Namost. Az autó elejét és az autó végét összepárosította egy objectben, ilyen párosból volt vagy 20. az eleje a cockpitt elõtt/felett volt kb 1 km-el, a hátulja meg 90fokban elfordulva hátul/alatta 1 km-el. A 20 object a két végletben volt párosítva, 1 objectben. Namost a lépték szerint az egész cockpit olyan 0,5*0,5 méteres volt. azt hittem meghülyülök, nagy távolság, object olyan pici hozzá, hogy a maxban alig lehetett láthatóra nagyítani, és szedd szét. utána rakd össze és forgasd-illeszd a helyére. Naggyondurva volt! 😊

Ingy
láttam én is csillagrombolot fejfelett körözni <#idiota>

petesilver
Gyanús is, hogy ami a õályán köröz, és Zonda R van írva hozzá, az annyira nem néz ki R-nek 😊

Ingy
official cgi 😊

petesilver
😊 Gigalol! nem is tudtam! 😊 arra emlékszem, hogy itt mutatták be nálunk elõször! 😊 Official fotó szinte mind.

Ingy
és az mind létezõ autorol? 😄
elvileg meg csak keszuloben van

petesilver
Ez a Zonda R versenyez valahol, ahonnan lehet leszedni képeket belsõrõl/cockpit/, motorról? Bazz melóból félszemmel keresek képet, a helyzet, hogy kb 14 kép készült róla, mind kívülrõl, és ez a 14 kép különbözõ felbontásban van meg vagy 6000 oldalon. Memorizálni a verdát jó, csak nem vagyok beljebb vele 😊

Dietrich
tvstyle bármelyik módjába benne van nem csak F1..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

irlindy
az a TV Style Display...

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

Ingy
a fejjel kormanyzott megoldás nagyon innovativ 😄

petesilver
Wow! Már szét is szedted? Már hogy berakhasd jól a játékba?

JuanG
na már egy fokkal jobb 😛P

ezt a képet te csináltad ha igen akkor megtudád mondani, hogy milyen f1 s moddal?
thxbye
Alexease
<#idiota><#zavart1><#taps>
Forditva szereltek ossze az autot?!😊 De a pilota sincs toppon😄
petesilver
Vazzeg, ez nagyon állat! Sikítottam a röhögéstõl, fenomenálisan összevissza! Minden kurvajó, de a fejmozgás brutálisra sikeredett! Amikor lemegy a válla mellé, majdnem leestem a székrõl! HÁT EZ BESTOF MODDING 2008!!!!

JuanG
húbazzze, nagyon elcsesztem valamit 😊))

azóta már megvan a bibi 😄D

petesilver
A trükk, hogy az elsõ köröket ééééén tegyem meg a gányolt Zondával! 😊

JuanG
lehetséges, meg lehet próbálni...de ne várd hogy betéve a régi zondába egybõl elinduljon 😊)...nem jók a dds-ek, jópárat újra kellett lementenem...

arra figyelj hogy a kasztni azon részei amelyek a festést tartalmazzák egy material legyen, és "wccarbody" legyen a material neve...

de nekem elég ha csak szétszeded nagyjából: tükrök, hátsó szárny, kerekek, fékek, féktárcsák stb. külön legyenek...

cselt
OFF:

A monitorkártyának ugye a legfrissebb verziója van fenn? Az elején feltetted azt a verziót is ami a gyári CD-n van? Mert akkor lehet ilyen hiba. Ha feltetted és arra firssítettél rá akkor le kell pucolni az egészet. Van erre egy külön progi már nemtom mi a neve pontosan sajnos, de lényeg, hogy csökkentett módban kellett elindítani a gépet és az szépen lepucolt minden hülyeséget a géprõl. Utánna kellett feltenni a legfirssebb drivert és máris megoldódott minden gond.
De ha nem ez akkor én tápra tippelnék. Esetleg meg kéne nézni nem melegszik-e valami túl.