rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ingy
számít a szim, mikor eloszor gokartoztam full bena voltam es leköröztek de ahogy raereztem volt ott nemulass 😊
egyebkent gyertek a tvr ligaba kajak jo a fizikaja elvezetes kis liga lesz 😊

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

bardocz
Tegnap vidámparkban kipróbáltam gokartot,hát ne mondja senki,hogy nem számít a szimulátor :-) Életemben elõször ültem benne,és ugyan olyan gokarttal vertem azokat,akikkel versenyeztem.Kár,hogy mindkét pálya padlógázas,nem kell fékezni,legalábbis én padlógázzal végigmentem mindkét pályán(egy 8-as,meg egy majdhogynemovál).Jah meg úgy mentem egyik gokartal,hogy bal elsõ kerék ki volt törve,kb -45° kerékdõlés,és 35° öszetartás😄D
pointer4
RealFeelPlugin.ini
Modonként lehe belõni. Rfcentralon soxor van fennt modonként hozzá beállítás.
MaSzKa
hol kell ezt állítgatni és mit?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
nekem pont ilyen bajom van olyan érdekesen húz középre enyhedõlésû kanyarba is durván

mit kell pontosan állítgatni

azt még nekem mondták én vagyok a láma

JuanG
a real FF -et használsz rF alatt, akkor mod-ja válogatja, hol mínuszba, hol plusszba kell tenni az FF-et...bár ez egybõl lejön úgyis, ha egy modnál pont fordítva kell 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

pointer4
Nemtom, én a leglajén LFS után ilyen takonyban úszkáló zsírostalpú csonak irányításúnak találtam az Rfactort. Ezt akkor felraktam, valahol 0,6 verzió körül. Akkor nem érte el az LFS szintet, de sokat javított. Azóta frissítgetem.
Itt írják hogy logitechnél mínuszba kell állítani az értékét, mert hogy "fordítva" húz. Én ilyet nem vettem észre, nekem minden oké. Bár én erõsen szeretem a FFB-et, ha középre visszahúz. Amúgy az egér is jólenne.
MaSzKa
ezt linkelte 'Laceee' is

szted mennyire jó ez?

pointer4
Nem RealFeel pluginra gondolsz? Mert abból simán van újabb 😄
MaSzKa
köszi

ezt te is használod vagy ki használja

mennyivel jobb?

'Alexease' küldött nekem FDD beállítókát (több mindent lehet állítani a játékba a kormánynál)

ebbõl van újabb verzió

valami olyan kellene nekem amitõl annyira reális lesz a játék amennyire csak lehet
ilyen is van

JuanG
itt van pár

meg Misunak talán van még plusszba 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
ha az idõpont jó persze jövök 😊)

MaSzKa
van valahol rFactor Real Force Feedback 0.6-os nál újabb?

2007.06-os aasszem e azóta meg kijött az 1.255 patch

lehetséges javították ezt?

JuanG
mi a tököm ez a TVR??? <#idiota>

(persze tudom mi az a tvr, de tényleg???)

JuanG
egyértelmû: kormánnyal...

ez nem NFS széria, hogy billentyüzettel jobban lehet menni mint kormánnyal, vannak segítségek amiket be lehet kapcsolni és lehet billentyüzettel játszani csak akkor éppen azt vesziti el a játék ami megkülönbözteti egy átlagos autósjátéktól
sziasztok!
szerintetek billentyûzettel vagy kormánnyal érdemesebb a játékot játszani? volt régen egy egészen elfogadható kormányom és elég sok ilyen játékot játszottam vele, de igazából billentyûzettel jobban boldogultam (aztán tönkrement, mert néha túlrántottam véletlenül a nagy hévben 😄)

Ninja
Szevasztok!

T.D.Team 6 fordulós Bajnokságot indít "TVR" alap moddal.
Jelentkezni a Forumban lehet.
A Bajnokság Ingyenes!

Csatlakozás a szerverhez
* rFactor v1255 + TVR Cerbera Cup Mod + TVR Tracks Pack
* Szervernév: ! T.D.Team (TVR)
* IP: 195.56.146.149:34297
* Jelszó a futamok elõtt - arra jogosultaknak - jól látható helyen található a TDT kezdõ oldalán!

A bajnokság futamaira Hétfõi napokon kerül sor 20 órai kezdéssel.

Helyszínek:
- Imola: 30 kör ( Teszt )
- A1Ring: 35 kör ( Teszt )
- Assen: 24 kör
- Birmingham: 40 kör
- Long Beach: 47 kör
- Mid Ohio: 38 kör
- Monterrey: 44 kör
- Vallenlunga: 47 kör

Menetrend:
00.00 - 20.00 Edzés (prequali)
20.00 - 20.20 Qual ( 20perc - NoLimit Laps)
20.20 - 20.30 Átmozgatás melegítés (WU)
20.30 - ~~~~~ Felvezetõ kör, Állórajt, Verseny

Versenykörülmények:
* Versenyidõ: Pálya hosszától függ
* Üzemanyag fogyasztás: Normal
* Gumikopás: Normal
* Meghibásodás: Normal
* Törés: 50%
* Idõjárás: Száraz
* Zászlószabály: FULL - Teljes
* Engedélyezett segítségek: Csak Automata kuplung
* 1 Boxkiállás kötelezõ
T.D.Team oldala.

petesilver
Ez azért nem semmi, a kép az elején render. Simán van official szinten: Zonda R

Mission Impossible 2010: PRO Class

MaSzKa
bereggeltem

ahogy nézem 98%-ba +van minden

petesilver
1 képet találtam F-rõl, na az rendesen meg volt berhelve cockpitileg versenyhez. F-re gondoltam.

JuanG
de az újról nincs ilyen 😞

Alexease
Nem kell konvertalni a DDS-t. Beszerzed a DDS plugint az nVidia oldalarol (Google kereses). Photoshop-pal, PaintShopPro-val vagy hasonloval, ami lekezeli a plugint megfested es visszamasolod. Figylej oda a alfa csatornakra, maszkokra!
RATCUSTOM
Valaki aki ért a skin-hez az elmagyarázná nekem h hogyan kell a game-be festést csinálni mert odáig eljutottam h dxtbmp-vel át kell konvertálni a dds fájlokat képpé szerkeztgeni utána pedig vissza dds-be de ezek után elakadtamLécci segítsetek
Elõre is köszi!

petesilver
Versenyfotókat keresek pitbõl, de neem találok. Gondoltam ha a szériát tudom, könnyebb.

Knife
Nem hiszem, mert akkor ImageReadyben is olyan lenne. És mint mondtam, az alappalettából is hiányzik a kék. Pipettával rá tudok keresni, ki is jelöli a kéket, de megjeleníteni már nem jeleníti meg a képen.
Hozzátartozik a sztorihoz, hogy egy Vye-n futtatom. Telepítésnél kérte a wincdt, amit mellõztem, mivel nem volt nálam a külsõ cd meghajtó, se wincd. Itt gyanakodni kezdtem, hogy ez lehet a hiba forrása, ezért letöröltöm, registribõl is, mindenhonnan kipucoltam, újraraktam, de ekkor már nem kérte a wincd-t és ugyanúgy nincs kék. Rendes gépen frankón mûködik, ugyanazt a képet is szépen tudom szerkeszteni, csak ezen a kis nyavajáson nem, pedig ott lenne rá szükségem.
Újabb ötlet esetleg?

\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"

Ingy
Zonda GR gt ben

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

JuanG
he??

petesilver
Bármilyen Zonda versenyzik bármilyen szériában?

Alexease
Azt hasznalom😉
RATCUSTOM
Sziasztok!
Valaki aki ért a skin-hez az elmagyarázná nekem h hogyan kell a game-be festést csinálni mert odáig eljutottam h dxtbmp-vel át kell konvertálni a dds fájlokat képpé szerkeztgeni utána pedig vissza dds-be de ezek után elakadtam<#rinya>Lécci segítsetek<#help>
Elõre is köszi!

Ingy
reall ffb sokat segit az rf en 😊

lac coo
Szoktam mondani, hogy pl LFS kicsit elnézõbb a megcsúszásokkal, ami nagyon jó, mert egyszerûen csak a szemem és az FFB alapján túl késõn veszem észre mikor megcsúszik ....

GTR-t írták meg asszem halál pontosra, nem is lehetett közlekedni vele 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
Naigen,amikor simán fognám,de a kocsi átránt a másik oldalra,aztán visza,aztán nagyon jó esetben megfogom,de inkább gumifal.
Alexease
Szerintem a legnagyobb gond, a visszajelzesekkel van. Mas programban (pl. NR, LFS) mar a csuszas elott erezni, hogy mennyire dolt, csavarodott a kasztni, erzni hogy talan sok lesz. Es ha mar megcsuszott, a fekezestol, ellenkormanytol folyamatosan erezni mikor mennyire terhelodik at, igy folyamatosan lehet korigalni.
bardocz
Jah,sajna nem olyan,pedig ot még sauberrel is lehet csapatva menni,persze azzal óvatosabban.Ami lfs-ben szar,hogy a gumi túl gyorsan felmelegszik,nem létezik,hogy egy megfordulás alatt F1-nek a kereke használhatatlanná melegszik,míg más kocsikkal meg szenvedni kell azért a hõfokért,meg defektért.
Istencsászár
Az új CTDP? remélem idén azért kiadják😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Sokat javultak a modok ezen a téren, de valahogy még mindig nem érzem azt a "biztonságot" mint LFS-ben, hogyha akarom õrült módjára csapkodom végig magam a pályán ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
Én tudom,hogy meg lehet fogni,de a driftes akkor is orsz példa,én is eleget fogok a kocsikon,merthát csúszkálok velük sokat😄
Ingy
ha erre lusta vagy nemtok segiteni 😊

bardocz most mutassak egy gt moslert hogy meglehet fogni? 😊

mosler powerslide

uj ctdp t meglehet fogni, hala speed12-nek, amit nem lehet megfogni vagy a mod keszito ül háttal a sztorinak vagy az auto eleve szar pl xjr-15 😊

Alexease
Pedig ott aztan kielhetned a gyujtoszenvedelyedet😉
MaSzKa
köszi

de oda nem vagyok reggelve 😞

bardocz
Azért nem jó példa szerintem,mert az driftre van kihegyezve,így jóval egyszerübb fogni,mint pl ctdp-t😊 Vagy m1-et,vagy prototípus kocsit.Amúgy azt tudom,hogy nem létezik driftgumi,vagyis már olyat gyártanak,ami szinesen füstöl...Diszkóverin a japán drifter aszonta,hogy 1 colal kisebb gumit raknak a felnire,és mindig használtat.
Ingy
nekötekedjjéle <#idiota>

Ingy
pedig jo pelda, sajnos altalaban gumifizikahoz valo hozzaallas rossz, többnyire a kormanyszögön és a beallitason mulik, pl az a tézis hogy drift gumik külön léteznek felejtsetek el, a drifterek a sport gumitol kezdve slickig barmit hasznalnak kinek hogy birja a penztarcaja

a bmw m1 modot nagyon eltalaltak(enthusiaban is van 😄 ) hosszu gang ( emiatt pörög ki nehezen a hatso kerek) és érzõdik a régi kor nyers mechanikaja plane a valto 😄

Maszka: driftmod készülõ része és akina map, racesim trackeren megtalalod

Smicy2
<#eplus2><#eljen><#worship>

Charade GTti

JuanG
drift revolution - Akina downhill 😊)

JuanG
<#worship><#taps><#eljen>...cockpit-es rész nagyon bejön 😄DD

amúgy megfogásról volt szó, ne driftrõl <#idiota><#alien2>

bardocz
Driftmod.Ezért ez nem példa arra,hogy lehet fogni 😛