rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyebkent gyertek a tvr ligaba kajak jo a fizikaja elvezetes kis liga lesz 😊
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Modonként lehe belõni. Rfcentralon soxor van fennt modonként hozzá beállítás.
mit kell pontosan állítgatni
azt még nekem mondták én vagyok a láma
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Itt írják hogy logitechnél mínuszba kell állítani az értékét, mert hogy "fordítva" húz. Én ilyet nem vettem észre, nekem minden oké. Bár én erõsen szeretem a FFB-et, ha középre visszahúz. Amúgy az egér is jólenne.
szted mennyire jó ez?
ezt te is használod vagy ki használja
mennyivel jobb?
'Alexease' küldött nekem FDD beállítókát (több mindent lehet állítani a játékba a kormánynál)
ebbõl van újabb verzió
valami olyan kellene nekem amitõl annyira reális lesz a játék amennyire csak lehet
ilyen is van
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
2007.06-os aasszem e azóta meg kijött az 1.255 patch
lehetséges javították ezt?
(persze tudom mi az a tvr, de tényleg???)
szerintetek billentyûzettel vagy kormánnyal érdemesebb a játékot játszani? volt régen egy egészen elfogadható kormányom és elég sok ilyen játékot játszottam vele, de igazából billentyûzettel jobban boldogultam (aztán tönkrement, mert néha túlrántottam véletlenül a nagy hévben 😄)
T.D.Team 6 fordulós Bajnokságot indít "TVR" alap moddal.
Jelentkezni a Forumban lehet.
A Bajnokság Ingyenes!
Csatlakozás a szerverhez
* rFactor v1255 + TVR Cerbera Cup Mod + TVR Tracks Pack
* Szervernév: ! T.D.Team (TVR)
* IP: 195.56.146.149:34297
* Jelszó a futamok elõtt - arra jogosultaknak - jól látható helyen található a TDT kezdõ oldalán!
A bajnokság futamaira Hétfõi napokon kerül sor 20 órai kezdéssel.
Helyszínek:
- Imola: 30 kör ( Teszt )
- A1Ring: 35 kör ( Teszt )
- Assen: 24 kör
- Birmingham: 40 kör
- Long Beach: 47 kör
- Mid Ohio: 38 kör
- Monterrey: 44 kör
- Vallenlunga: 47 kör
Menetrend:
00.00 - 20.00 Edzés (prequali)
20.00 - 20.20 Qual ( 20perc - NoLimit Laps)
20.20 - 20.30 Átmozgatás melegítés (WU)
20.30 - ~~~~~ Felvezetõ kör, Állórajt, Verseny
Versenykörülmények:
* Versenyidõ: Pálya hosszától függ
* Üzemanyag fogyasztás: Normal
* Gumikopás: Normal
* Meghibásodás: Normal
* Törés: 50%
* Idõjárás: Száraz
* Zászlószabály: FULL - Teljes
* Engedélyezett segítségek: Csak Automata kuplung
* 1 Boxkiállás kötelezõ
T.D.Team oldala.
Mission Impossible 2010: PRO Class
ahogy nézem 98%-ba +van minden
Elõre is köszi!
Hozzátartozik a sztorihoz, hogy egy Vye-n futtatom. Telepítésnél kérte a wincdt, amit mellõztem, mivel nem volt nálam a külsõ cd meghajtó, se wincd. Itt gyanakodni kezdtem, hogy ez lehet a hiba forrása, ezért letöröltöm, registribõl is, mindenhonnan kipucoltam, újraraktam, de ekkor már nem kérte a wincd-t és ugyanúgy nincs kék. Rendes gépen frankón mûködik, ugyanazt a képet is szépen tudom szerkeszteni, csak ezen a kis nyavajáson nem, pedig ott lenne rá szükségem.
Újabb ötlet esetleg?
\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Valaki aki ért a skin-hez az elmagyarázná nekem h hogyan kell a game-be festést csinálni mert odáig eljutottam h dxtbmp-vel át kell konvertálni a dds fájlokat képpé szerkeztgeni utána pedig vissza dds-be de ezek után elakadtam<#rinya>#rinya>Lécci segítsetek<#help>#help>
Elõre is köszi!
GTR-t írták meg asszem halál pontosra, nem is lehetett közlekedni vele 😊)))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
bardocz most mutassak egy gt moslert hogy meglehet fogni? 😊
mosler powerslide
uj ctdp t meglehet fogni, hala speed12-nek, amit nem lehet megfogni vagy a mod keszito ül háttal a sztorinak vagy az auto eleve szar pl xjr-15 😊
de oda nem vagyok reggelve 😞
a bmw m1 modot nagyon eltalaltak(enthusiaban is van 😄 ) hosszu gang ( emiatt pörög ki nehezen a hatso kerek) és érzõdik a régi kor nyers mechanikaja plane a valto 😄
Maszka: driftmod készülõ része és akina map, racesim trackeren megtalalod
amúgy megfogásról volt szó, ne driftrõl <#idiota>#idiota><#alien2>#alien2>