rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

s.o.s. help
a bobstrackbiulder(demo)idõkorlát lejárta után,uninstall,majd újra install és nem indul el a progi mi lehet a baj?miket kell még és honnan kitörölni?
thx

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Alexease
Valahol ekezetes konyvtarneveket hasznalsz.
lac coo
Azért fura, hogy az ismert RFT "mûbalhé" után , az ujság nagy hírként hozza le , a (szerintem ! ) RFT-tõl kölcsönzött GTR2 F1 08 modot !!!???

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Norbi1990
Hali!Van egy kis probléma a Replayekkel.
Az miért van, hogy a Replayeket elmenti a játék de a Replay Fridge-be már nem látni egyet se?
Istencsászár
Kell😊 imádom a GP2es autókat, igazi formula feeling.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Kikapcsolni a "3" billel (asszem) eltûntetni már boyolultabb, törölnöd kell a tükröt modell szinten ....

A cockpitban a belsõ visszapillantó tükröt hogy lehet eltüntetni?
Ingy
Boldog születésnapot Tomee! 😊

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

pointer4
Lou Magyar 😊
Alexease
Alexease
Lehet hogy furcsa, de ha delelott beirsz valamit, nem biztos hogy lesz valasz, mert sokaknak van mas dolguk is. En pl. dolgozom, fejbol, pontosan nem tudom a beallitasokat - hasalni nem akarok -, s munkahelyen nem tudom megnezni. Majd most😉

Rengeteg kamera allitasi lehetoseg van (kulso-, belso-, hatsonezet, TV vagy "kozonseg" kamera). Ezekhez egyszeru angol szavak kapcsolodnak (pl. EXT, Look, Swingman, Cam, stb.). Az iranyok ismet egyertelmuek lehetnek (up, down, left, right, zoom in, zoom out, tilt, forward, stb.).

Alapbol a kamera mozgatast az U (Toggle Free Move) billel lehet bekapcsolni, ahoz hogy a kamera "kulso nezetre" valtson, ahoz az END (Spectator Cameras) bill kell.
emericovsr
na ez a youtube belinkelés nem sikerült.
http://www.youtube.com/watch?v=8ngbXxhSUTw

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

Ronnie te neveztél a szimulátorterem versenyére? amivel lehet nyerni 15k-t ha te vagy a leggyorsabb?

Kösz hogy segíteni akarsz, de ezt mondtam(már kitörölte alexease), hogy forgatni tudom szabadon, de pl közelíteni, vagy kimenni a pálya szélére kamerával hogy lehet?

batihu
Alapból, ha az U betût lenyomod , játék közben az egérrel mozgathatod a kamerát szabadon!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

F1RFT 2008-as mod-hoz kellene. Az rFactorcentralon nem találtam hozzá semmit:S A rendes Magny-hoz kellene amin pl: tegnap Massa nyert

bardocz
Milyen mod?Meg melyik magny?Mert lehet rfactorcentralon vannak hozzá setupok,amúgy én is azzal szenvedtem mostanában.
Tud valaki egy jó Setupot a Ferarihoz, a Magny Course tracka

emericovsr
Elkészült a GP2 2008 Series modba kerülõ kocsi végleges verziója. Mostmár fejleszthetik, nem nyulunk hozzá míg el nem készül<#mf2>

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

hogy van leírva? ilyeneket találtam hogy cam up, cam down, cam forward, stb...

Alexease
Pedig van, nezd meg jobban😉
nem találtam ilyet!

JuanG
a controls-ban be tudod állítani a szabad kamera mozgatást...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

PsyPeti
Hi all !
Akinek van kedve F1RFT 2008 League-al funracelni kicsit (minden segítség off) az szóljon ! ma ráérek:

msn: [email protected]

hello meg tudná mondani valaki hogy hogy tudom így mozgatni a kamerát?

vid

cselt
Aztán a nagy Zonda hegesztés mellett gyertek egy kicsit TVR-ezni is, jó móka lesz 😊
petesilver
Ami a modelt illeti: ahogy néztem a neten fellelhetõ Zonda modelleket/3D, bár csak kép/ meg kiszedtem pl TDU-ból is megnézni, szóval annyira egyeznek többszöri ránézésre is, hogy maga a model nem igazán árulkodó. Texturák, mapolás, az már annál inkább, szerintem.

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
össze akartam egyeztetni, milyen az utcaival szemben egy igazi verseny. Most már végre maxban egyben van egymáshoz igazítva minden, 3 Lodnyi GridZonda full+highres cockpit full. Ahogy nézem ezt a képet, versenyF-et ötvöztek utcai csicsával a belsõ kialakításnál, pont hasraütõ alapon! 😊 Ráadásul darabokra szedtem a mostani Zondát material, textura,object, minden szinten. Azt kell mondjam, elképesztõ sufnituning, zsenialitása abban rejlik, hogy milyen jól mûködik! Amúgy kinek az ötlete volt a KÉK!!! felni? 😊

lac coo
Francokat ....Csináltok egy új ,saját szárnyat neki, néhány helyen nagyon picit megmozditjátok a hálót, és senki nem szólhat semmit .
Esetleg egy új mapolás ( azt szvsz úgysem ússzátok meg..) és már tuti biztos a dolog !

JuanG
hát ja...nem tudom pontosan Pete-nek minek kell belsõ kép, a Grid-es Zonda-nak más a belseje, de hát az még csak koncept, meg utcai verzió inkább...

Zonda R még nincs, pláne nem GT versenyautó, szal majd meglátjuk lesz-e Zonda 2...teljesen át kéne gyúrni a grid-es modelt, hogy pl. az rfcentral-on is megjelenhessen...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

avcom
de ez az, ami az F1C-ben is volt, nem?

lac coo
Köszi, megnézem !

Azaz, tuti !!! 😛

JuanG
sztem, jobb klikk objecten, aztán edit, és klikkelsz a center-re akkor kiírja...

JuanG

lac coo
Simed-ben hogy lehet megtudni hogy hol van az adott object közepe ( ugye abefoglaló téglatest mértani közepe x,y,z irányban ...) ?
Egyszerûbben hol áll a térben ...

*linket*

Helo. Egy kis segítséget kérnék: adna nekem valaki egy kinekt ahhonnan le tudok tölteni WRC-t modot a játékhoz vagy valami Rallys autót és pályát??

bardocz
bardocz
Hát nem struktív😄
lac coo
Mi az a destruktív ? 😄DD

petesilver
Misunak teljesen igaza van, és meg is értem az álláspontját!

avcom
képem van, hogy épkézláb-e nemtom, viszont abban biztos vagyok, hogy én veled nem kezdek semmihez

bocs a többiektõl a destruktív hozzáállásért

lac coo
Akkor valszeg más sem talál, úgyhogy rajzolj neki valami szépet, azt jól van ! 😊)))

Talán nem olyan sok a Zonda tulajdonos az rF táborban , senkinek nem fog feltûnni😊))

Amúgy meg gyere MSN-re!

petesilver
Sehol nem találok épkézláb képet egy olyan Zondáról belölrõl, ami versenyez is. Az utcai, amit pályára küldenek, az most nem jó ide.

Alexease
Ford Capri RS Special Edition 😊 <#idiota>
avcom
van még bõven, de a nevezési lap szerint ez egy GR

petesilver
Én úgy születtem, hogy születésem pillanatában már gokartzseni voltam. Viszont mire meg tudtam volna mutatni, addigra sokat felejtettem, és az idõ múlásával egyre többet veszítek képességembõl! 😊

Ingy
regisztralsz es letöltöd 😛

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
Kipróbálni nem lehet, kötelezõ az indulás? 😊

bardocz
Ezt csak halkan súgom meg,úgyhogy el se olvassátok,de sajna enyém nem eredeti 😞 Így nem tudok menni.