rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
Alexease!

Nézegettem a HDR-t és kicsit sokkkk az effekt ami rákerül.
Olvastam hogy a DephtBias vetted vissza, csak a configod extrás linkje már nem él. Máshoz nem nyúltál ?
Mert este csak az alapot néztem meg, már fáradt voltam hozzányúlni a konfighoz.
lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
És a legjobb,hogy vezeték nélküli az egér,így esély nem volt arra,hogy mozogjon.Ennél jobb már csak az lehetett volna,ha a restart gomb is logitech😄
JuanG
az szép 😄

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

bardocz
Na az szép,még gumit égetni se lehet tisztességesen:-)

Csak akkor legalább ne állítaná automatikusan olyanra.Amiért meg szétverném a programozókat a logitechnél,az a kormány drivere.Teleptem,és mondja,hogy most minden más logitech dolog leáll.Kattintsak a továbbra.Csakhogy egér is leállt.Gép restart.Ez bizony nem lesz telepítve.
JuanG
kellett bele a Combined mert voltak játékok amelyek nem tudták külön lekezelni a pedálokat 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

sry..már megint én.
eléggé meg vagyok kavarodva..
mi a különbség a BIRKUCféle , a SOMPIRféle (rft) valamint az f1 2008 Basic mod között?
elõre is köszi a 'világot'😊
tehát letöltöttem a RealFeel PlugIn v092es verzióját (ugye ez a legujabb?) , bemásolom a plugin könyvtárba és megy?..
valamint "A GENERAL resz az egy default, amit az uj autohoz bemasol, aztan azt modosithatod a jatekban"
teszem azt ha én a forma1es moddal akarok játszani hogyaan/mit/hol kellene módosítanom? ..finoman szolva sem értek még a dologhoz..:S
elõre is köszi
sziasztok,
most akarok megismerkedni a játékkal , hogy lett egy FFBs kormányom. (Logitech DFP)
RealFeel PlugIn leiras- ez tényleg hasznos?😊 mert akkor beszerzem valahonnan..
b-type
köszönöm! 😊
fel is nézek..

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bardocz
Nem tudod egyszerre nyomni a féket,meg a gázt,vagyis tudod,de egyiket sem számolja.És ha mondjuk padlógázt adsz,és közben fékezel,akkor elvesz a gázból,hogy mûködjön a fék.A legostobább dolog,amit belepakoltak szerintem,mindenképp ki kell kapcsolni,mert nem lehet vele normálisan vezetni.
b-type
hmm, valaki légyszi tegye fel az eredeti Historic rFm-t,..online nem mókás 😞...(nem tom miért nem raktam másolatot <#falbav> )

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
F1-el nem békül ki. iszonyat erõsen tekeri a kormányt mikor átbillen a súlypont, nem tudok egyenesen menni 😊)))
De köszi !

batihu
Szia!

Én is realfeel-el "küzdöttem", az rfcentralon vannak megtekinthetõ beállítások minden modhoz! Realfeel

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

lac coo
LOL !
Vagy jegyzettömbel a hdv, tbc stb file-okban ! 😛

fenegyerek1
Köszike!

Alexease
A Garazs-ban tudod "szerkeszteni".
fenegyerek1
Hello! A 2008rft-ben módban lehet szerkeszteni azt,hogy az autó alapból stabilabb legyen és ne csúszkáljon?

pointer4
Oks <#worship>
Alexease
A Combined mindig fontos, hogy ki legyen kapcsolva!😉 Ha be van kapcsolva, akkor 1 pedalon van rajta minden. Vagyis mindketton mind ket funkcio. Magyarul, ahogy engeded fel a gaz pedalt, ugy fekez automatan😉 Vagy valami ilyesmi😉 A lenyeg hogy nem kell😉
lac coo
Ja, télleg ! 😄DD

pointer4
Naa, ne tessék átsiklani felettem 😄
A Combined Pedál miért fontos a RealFFB nél hogy offon legyen ?
Alexease
RealFeelFFB?😊
Az minden autohoz, automatan ment egyet😉 A GENERAL resz az egy default, amit az uj autohoz bemasol, aztan azt modosithatod a jatekban a bill.-lel.
lac coo
FFB 😄

Alexease
Mihez akarsz kulonbozo profilokat? Logitech, rFactor vagy RealFeelFFB?
lac coo
Az nincs (még) megoldva , hogy mondjuk billel különbözõ profilokat hívjak be ?

pointer4
Infot kérek 😄
A Combined pedálnak mi köze ehhez ?
lac coo
Én is de nekem meg nem megy 😊)))

b-type
én is, de nekem a holnap jó csak ( de holnap nagyon jó lenne!), ma már elígérkeztem.. 😞

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Tomo15
Én is szívesen mennék😊
Alexease
En akkoriban valtottam 19 colosra, hasonlo elmeny volt😄
b-type
jeee 😊)
emlékszem, hogy nekimentem a sziklának anno, mert a haveromnál a 17-s monitoron gyönyörû volt 😊
Átvehetnék a setupmegoldását...ahogy szemléltette a bump-rebound-spring..stb állítását..

Alexease
Viper Racing palyak! <#eljen><#vigyor3>
Alexease
Ha csinal valaki szervert, szoljon, hogy egyhelyen tobben legyunk😊
Alexease
RealFeel PlugIn leiras (Angol)

De egyszerubben😊
Ha van mar RealFeelPlugin.ini, akkor a General resz ilyen:

RealFeelIsOn=True
ConsoleEnabled=False
SpeechEnabled=True
KeyRepeatDelay=0.100000
SteerForceInputMax=-11500.000000
MinSpeed=0.000000
DefaultMaxForceAtSteeringRack=-1500.000000
DefaultSteeringDamper=11500.000000
DefaultSmoothingLevel=0
ConsoleRepeatDelay=0.100000
LogEnabled=False

A tobbi autotol fugg, a jatekban allithato. Egyszerubb, fontosabb bill. parancsok (a CTRL a JOBB oldali!), a playan mukodik, hallani ha az ember pofazik😉

Numpad 7, 8, 9 - Force csokkent, invert, novel
Numpad 4, 5, 6 - Damper csokkent, reset (nulla), novel
Numpad 1, 2, 3 - RealFeelMix -10%, RealFeel Plugin Ki-/Bekapcs, RealFeelMix +10%
(A RealFeelMix "keveri" az eredeti rF FFB-t a RealFeel FFB-vel. Alapbol 100% RealFeel)

A logitech vagy egyeb kontrolpanelen erdemes kikapcsolni a Spring/Damper/Centering efekteket, mert bekavar (es persze a Combined sem kell😄)
pointer4
Mi is totlunk tegnap este Historic GT modot 😄
60X idõgyorsítás, 24 perces meccs, a Le Mans 1972-1986 1.10 pályán.
Gagyi LCD TV-n sötétben semmit nem láttam 😄 290-el repesztettem a Shelby Daytonával és olyan 1 autohosszt láttam elõre, meg a holdat. Komolyan halálfélelmem volt 😊
lac coo
Ezek az újak elég jók, régebbi nekem nem tetszett ...Én rFCentral-ról szedtem, ott ez volt a legfrissebb .

b-type
na ez engem is érdekelne, a H&touring-ra elvileg pakol.
Megtúrtam a netet, nem nagyon hogy kupi ne legyen, itt is rákerestem, de ha van legfrissebb-legjobb, az engem is érdekelne...szivesen kipróbálnám.
off: egyébként hihetetlen mennyire töketlen ebben az országban az ügyintézés, moost tök sok mindent kell elintéznem...ilyen már régen volt, és szal orrbaverõs ez a érkezési sorrendes, de sorszámos is, de hopp ez a papirja még hiányzik, adjak agusztusra idõpontot? répaság, amivel itt õszítik az embert.
Viszont jó kis cirkuszokat lehet látni, ma pl. okmányirodába berendeltek valakit kecskemétrõl(?), idõpontra...a dolog szépséghibája hogy a mai napon nem foglalkoznak gépjármûügyintézéssel.....ami persze ki is van írva a faliújságra. <#idiota><#idiota>
na szal a berendelt kecskeméti papa átment minõsíthetetlenbe és kaszára-villára hányta verbálisan az össze ügyintézõ pipit.
..mindegy, csak kigyött. 😊
on:

lac coo
A Real Fell FFB-t hogyan is lehet állítgatni ? Asszem 0.92-es van fenn ...

bardocz
Vannak amik megcsinálhatók,de mégis ûridõnek tûnnek.Pl GTL-ben imola-pantera páros 1:55-öt megfuthatja.És az is 10 másodperccel gyorsabb nálam úgy,hogy orrba-szájba csak azt gyakoroltam hetekig😊 De én a rossz pedálra fogom az elbaszott kigyorsítást^^ Kibaszott szar már...
lac coo
Valahogy rákeveredtem valami idõrekordos oldalra... Hát vannak ám ûridõk 😊)))

Vajon ezek közül hányan gyorsítanak a Win kernel-idején és futnak úgy gyors kört online , hogy 1 perc valójában 65 mp ....? 😊)))

Mondjuk egyszer próbáltam a dolgot FPS-el, ott vicces volt, hogy futva hagytam le az autókat , itt nem tom mûkszik-e ... De nekem valahogy hihetetlenek ezek az ûridõk ....

lac coo
Azért fura ez az rFactro néha ...
Eddig lassan már két éva nem láttam, hogy késett volna akormány a játékban, mostanában újból ilyen .😊))) Van még fennt Race, GTL és GTR2 azokban tökéletes .

lac coo
Letöltöttem valami winsockresetXP-t, de semmi változás ....

Töröld a sok hülyeségemet, ez már nem fog változni , winreinstall ....

Ingy
practice qual warmup sztem mindig rosszkor probalkoztam 😊

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
Ez mi , mit kell csinálni vele ? 😊)

lac coo
Ok, köszi !

Alexease
Probald ki ezt, aztan gep restart: netsh winsock reset
Alexease
Az OFF miatt visszatoroltem, de a hibakod alapjan utananezek!
Alexease
Mikor enged be amugy? Csak a Qual-on? Nem hosztoltam meg, jo ha tudom, mert ezzel a MOD-dal van kedvem hozza😉