rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nézegettem a HDR-t és kicsit sokkkk az effekt ami rákerül.
Olvastam hogy a DephtBias vetted vissza, csak a configod extrás linkje már nem él. Máshoz nem nyúltál ?
Mert este csak az alapot néztem meg, már fáradt voltam hozzányúlni a konfighoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Csak akkor legalább ne állítaná automatikusan olyanra.Amiért meg szétverném a programozókat a logitechnél,az a kormány drivere.Teleptem,és mondja,hogy most minden más logitech dolog leáll.Kattintsak a továbbra.Csakhogy egér is leállt.Gép restart.Ez bizony nem lesz telepítve.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
eléggé meg vagyok kavarodva..
mi a különbség a BIRKUCféle , a SOMPIRféle (rft) valamint az f1 2008 Basic mod között?
elõre is köszi a 'világot'😊
valamint "A GENERAL resz az egy default, amit az uj autohoz bemasol, aztan azt modosithatod a jatekban"
teszem azt ha én a forma1es moddal akarok játszani hogyaan/mit/hol kellene módosítanom? ..finoman szolva sem értek még a dologhoz..:S
elõre is köszi
most akarok megismerkedni a játékkal , hogy lett egy FFBs kormányom. (Logitech DFP)
RealFeel PlugIn leiras- ez tényleg hasznos?😊 mert akkor beszerzem valahonnan..
fel is nézek..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De köszi !
Én is realfeel-el "küzdöttem", az rfcentralon vannak megtekinthetõ beállítások minden modhoz! Realfeel
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Vagy jegyzettömbel a hdv, tbc stb file-okban ! 😛
A Combined Pedál miért fontos a RealFFB nél hogy offon legyen ?
Az minden autohoz, automatan ment egyet😉 A GENERAL resz az egy default, amit az uj autohoz bemasol, aztan azt modosithatod a jatekban a bill.-lel.
emlékszem, hogy nekimentem a sziklának anno, mert a haveromnál a 17-s monitoron gyönyörû volt 😊
Átvehetnék a setupmegoldását...ahogy szemléltette a bump-rebound-spring..stb állítását..
De egyszerubben😊
Ha van mar RealFeelPlugin.ini, akkor a General resz ilyen:
RealFeelIsOn=True
ConsoleEnabled=False
SpeechEnabled=True
KeyRepeatDelay=0.100000
SteerForceInputMax=-11500.000000
MinSpeed=0.000000
DefaultMaxForceAtSteeringRack=-1500.000000
DefaultSteeringDamper=11500.000000
DefaultSmoothingLevel=0
ConsoleRepeatDelay=0.100000
LogEnabled=False
A tobbi autotol fugg, a jatekban allithato. Egyszerubb, fontosabb bill. parancsok (a CTRL a JOBB oldali!), a playan mukodik, hallani ha az ember pofazik😉
Numpad 7, 8, 9 - Force csokkent, invert, novel
Numpad 4, 5, 6 - Damper csokkent, reset (nulla), novel
Numpad 1, 2, 3 - RealFeelMix -10%, RealFeel Plugin Ki-/Bekapcs, RealFeelMix +10%
(A RealFeelMix "keveri" az eredeti rF FFB-t a RealFeel FFB-vel. Alapbol 100% RealFeel)
A logitech vagy egyeb kontrolpanelen erdemes kikapcsolni a Spring/Damper/Centering efekteket, mert bekavar (es persze a Combined sem kell😄)
60X idõgyorsítás, 24 perces meccs, a Le Mans 1972-1986 1.10 pályán.
Gagyi LCD TV-n sötétben semmit nem láttam 😄 290-el repesztettem a Shelby Daytonával és olyan 1 autohosszt láttam elõre, meg a holdat. Komolyan halálfélelmem volt 😊
Megtúrtam a netet, nem nagyon hogy kupi ne legyen, itt is rákerestem, de ha van legfrissebb-legjobb, az engem is érdekelne...szivesen kipróbálnám.
off: egyébként hihetetlen mennyire töketlen ebben az országban az ügyintézés, moost tök sok mindent kell elintéznem...ilyen már régen volt, és szal orrbaverõs ez a érkezési sorrendes, de sorszámos is, de hopp ez a papirja még hiányzik, adjak agusztusra idõpontot? répaság, amivel itt õszítik az embert.
Viszont jó kis cirkuszokat lehet látni, ma pl. okmányirodába berendeltek valakit kecskemétrõl(?), idõpontra...a dolog szépséghibája hogy a mai napon nem foglalkoznak gépjármûügyintézéssel.....ami persze ki is van írva a faliújságra. <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
na szal a berendelt kecskeméti papa átment minõsíthetetlenbe és kaszára-villára hányta verbálisan az össze ügyintézõ pipit.
..mindegy, csak kigyött. 😊
on:
Vajon ezek közül hányan gyorsítanak a Win kernel-idején és futnak úgy gyors kört online , hogy 1 perc valójában 65 mp ....? 😊)))
Mondjuk egyszer próbáltam a dolgot FPS-el, ott vicces volt, hogy futva hagytam le az autókat , itt nem tom mûkszik-e ... De nekem valahogy hihetetlenek ezek az ûridõk ....
Eddig lassan már két éva nem láttam, hogy késett volna akormány a játékban, mostanában újból ilyen .😊))) Van még fennt Race, GTL és GTR2 azokban tökéletes .
Töröld a sok hülyeségemet, ez már nem fog változni , winreinstall ....
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/