rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Ezeket az online, instart versenyeket valahogy ossze kellene boronalni😉
Eleg sokan irnak ide, gondoltam ilyen rovidebb versenyekre, foleg ilyen friss, divatos, eleg jo mod-dal tobben lesznek. De nem, altalaban csak 1-2 ember;(

Jo lenne tudni, mi az oka😉
- Sok a szervezett, rendszeres bajnoksag, kitolti az emberek idejet?
- Nem jo az idopont, a MOD, palya vagy az auto?
- Nincs eredeti rFactor, vag valami technikai problema van?
- Vagy egyeb dolog...

Itt szavazast nem tudok tartani, weboldalt ezert nem csinalok, de a privatomba mindenki irhat a kovetkezo alapdolgokrol (persze, akit erdekel, erdekelne neha 1-1 online verseny).

- Miert jon vagy eppen miert nem (tud)jon(ni) versenyezni?
- Melyik mod(okkal) versenyezne szivesen?
- Milyen palyakon versenyezne (lista 5-10 db)?
- Rovid- vagy hosszutavu versenyek (5-10 kor vagy 20-50 kor)?

THX!

b-type
ott voltunk pedig 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

ja, 34298 a port
van egy dedikált is, iNDEXF1 HistoriX, Eastern Creek, all-in kocsiválaszték, gserv.indexf1.hu
cselt
Én nem találom a listában... :S
b-type
húzom-húzom Bathurst-t és Kyalami-t..

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
MOD: Historic GT
Szerver: SUPERGAMEZ_HGTTC
Password: hun
Class: GTC-TC 76

Palyak:
- Bathurst ORSM 1.1
- Rouen-Les-Essarts 1.01
- Kyalami 0.90
b-type
én 1 vagyok. 😊

Tomo15
Én mennék.
Alexease
Ha lenne 2-3 jelentkezo, akkor inditanek HGTTC szervert😉
Alexease
autoszimulator
Egy két skinezõ segítségét kérném. Mitõl lehet az, hogy a photoshop egyes dds fájlok megnyitásakor ezt írja ki:

Could not complete your request because its not the right kind of document

Természetesen értem, mit akar ezzel mondani, de mivel lehet ezt orvosolni? Elvileg egy teljesen szabvány dds fájl, a DDS preview mutatja a tartalmát, tehát nem is sérült 😞

.: mobilize.hu :.

Firerock
rfcentral

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

honnan?

b-type
igen,
.sajna tegnap este nem tudtam jönni, pedig délben és késõ délután is csapattam 😞

avcom
beware of the tengerisünz <#wave>

bardocz
Online lehet menni olyan kocsival amit még nem vettél meg?
MMG 08 BMW letölthetõ<#worship>

Ingy
nepihenjéle, remélem p!csán csíp egy medúza <#idiota>
avagy érezd jól magad <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

petesilver
Jó pihenést, kikapcsolódást!

Mission Impossible 2010: PRO Class

Alexease
3-4-en voltunk, a vegere eleg jo verseny kerekedett😉
Mivel tegnap lemaradtam a TVR futamrol, igy TVR Griffith-szel toltam (mindenki azt vallasztotta😛), ami eleg izzaszto auto😉
Alexease
Szia! Jo pihenest!<#integet2>
JuanG
Elutaztam egy hétre, jók legyetek!!<#integet2>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
MOD: Historic GT
Szerver: SUPERGAMEZ_HGTTC
Password: hun
Class: GTC-65

Palyak:
- Mid-Ohio SCC 1.0
- Birmingham 1.55
- Goldenport 1.02
Alexease
Megint van egy kis idom. Valaki(k) egy kis Historic GT race?😊 Rouen, MidOhio, Most, Zolder, stb.?
Tempest
Alapon van még minden ,de 3 kõr kell legalább hogy bemelegedjen és ne húzzon jobbra balra fékezéskor .De ha nem nyomod 100% kon akkor 5 kõr is lehet mire jó lesz a gumi.A slick legalább is a virslinél vagy dunlop vintage vagy mi szóval a sikítósnál nem hiszem hogy ilyen fontos.

van ingyenes F1 liga, ahová csatlakozhatnék kezdõként?

"hát amikor kigyorsításnál ltszik,ahogy elemelkedik az eleje,kegyetlen jó."

Az ilyen "apróságok" tetszenek nekem is, ettõl "élnek" az autók. A gumihangok is nagyon jók, mikor megpördülsz rendesen lehet hallani, hogy elõször csak egy csendesebb csikorgás, aztán egy baromi nagy mikor a hátsó kerekek elvesztik a tapadásukat. Mindig lehet tudni hogy mi történik az autóval.

bardocz
Az a pantera nagyon nehezen vezethetõ,de sajna nincs meg benne az az erõ.Amúgy most próbáltam zöld vettét,hát amikor kigyorsításnál ltszik,ahogy elemelkedik az eleje,kegyetlen jó.
Bardocz: próbáld ki az LM-72 osztályú Panterát, az lehet hogy jobban fog tetszeni. Az LM72-es kocsik ugye 1972-es gumikon gurulnak, nehezebb õket vezetni. Legalábbis a LM72-es 911-es jóval idegesebb mint a Historic 2004-2006-os változatok...

b-type
én most nyomtam egy 16 szereplõs, 15 körös futást Mid-ohio chicane-n, nagyon ász volt...a franc tudja hogyan de tök jó csapat jött össze.
Az elsõ eléggé elhúzott, amíg a mezõnyben ment a helyezkedés, õvé volt a leggyorsabb kör is, de hullámzott így utolértem, viszont aki mögöttem jött az is stabilan ment, szal jó kis feszülés volt, és a stabil körök döntöttek.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bardocz
Tudom,hogy nem feltétlen igazibb attól,hogy nehezebb irányítani,csak már megszoktam,hogy gtl-ben tudtam vezetni,sok emberrel ellentétben,meg imádtam,aztán most kipróbáltam,és sokkal könnyebbnek érzem irányítani.
Elég brutális a 69-es Corvette, hihetetlen nyomatéka van, de fékezéskor és kanyarodáskor érezni lehet a 7000 köbcentis detroiti vasat az orrában. 😊 Az úthenger slickek viszont csikorogva, de úton tartják a vasat.

Én még a Panterát nem próbáltam, de az hogy könnyebb vezetni mint a GTL-ben, az még nem jelenti azt hogy ez távolabb áll az igazitól! A racesimcentral fórumba már írt egy minis és egy mustangos csóka, azt írták a való életben is így viselkednek az autók. A fejlesztésnél is segítettek olyan emberek, akik már vezettek ilyen autókat, és egy évig készítették a fizikát.

Én sajnos nem vezettem ilyen gépeket, de rengeteg veterán irodalmat/teszteket olvastam már, de nekem vhogy a HistorX tûnik élethûbbnek. Pl. a szakirodalomban sehol még nem írtak olyat az Elanról, hogy gyors, de ideges viselkedésû, nyugtalan autó, és a legkisebb hibára elõzetes jelek nélkül megpördül. Mint amilyen a GTL-ben volt. Ha ilyen lenne IRL, szerintem nem lenne annyira népszerû a veterán versenyzõk között.

A HistorX-ban úgy megy az Elan, ahogy a nagykönyvben meg van írva: pehelykönnyû, a kanyarokon szinte átrepül, gyors irányváltásokat jól bírja - persze idióta hibákra megpördül, de korántsem olyan érzékeny lelkivilágú mint a GTL-ben.

A Mustang viszont kevésbé kezes mint a GTL változat. Nehézkesebben vált irányt, a súly miatt nagyobb a tehetetlensége, a futómûve sem igazán sportautós -> Alfa-Mustang párbajok még izgalmasabbak mint a GTL-ben.

Volt még egy jelenség, ami nagyon tetszett, nemtom már melyik autónál (talán Mini): túl gyorsan és hirtelen próbáltam meg bedobni a gépet a kanyarba, és az eleje szabályosan lepattogott az ívrõl! A kerékcsikorgáson és a kocsi mozgásán is lehetett érezni hogy ugrál az autó. Ezt a fajta alulkormányzottságot hiányoltam eddig a szimekbõl: az alulk. nem feltétlenül annyi, hogy a kocsi kiegyenesíti a kanyart - a gumik azért próbálják irányban tartani az autót - ezt itt nagyon érezni lehetett. Na jó, nem ömlengek itt tovább, meló van.
Éljen a HistorX! 😊)

bardocz
Ha a zöld vette olyan brutális mint GTL-ben,akkor az nagyon über lesz.DE félek,hogy nem,mert a pantera is eléggé egyszerû autó lett:S
A 65-ös Corvettet még nem próbáltam, a 427-es Cobrával kisérleteztem Sachsenringen 1967-en. Brutál gép az is, padlógázt csak ritkán mertem tolni. 😊))

Pályatanulásra, sétakocsikázásra viszont nagyon szeretem a kis 911-est a kétliteres motorral. Nagyon kezes gép.

stingray
Ja csak gondoltam hogy a autó nevét valahonnan kitaláljátok, a játékban se 16:30 hanem 4.30 pm.A brutális nyers ereje taglózott le ,ez már nem feltépi az aszfaltot ez bestiális.Miközben nagyon finoman kell vele vezetni ,de pár kör után nagyon fárasztó.Ez egy jó pálya lenne a corvette hez de eddig nem sikerült betörni a (batmobilt).

Tűz Csucsu !

pointer4
Kösznöm 😄
bardocz
16:30<#vigyor3>
Alexease
Az egy dolog, hogy nem ismeri az autot vagy nem olvasta el a nevet (amugy Corvette😛), igazabol a "Mid Ohio 4.30 pm"-at nem ertem😉 Ez most delutan (pm) 4 ora 30 perc, vagy a palyan a korrekord 4 perc 30 masodperc?!😊 <#zavart1>
Alexease
Sorry, mindig benezek 1-1 hozzaszolast😉

Most ezt es igy hasznalom: http://alexisease.extra.hu/files/rFactor_HDR.zip

Az a baj, hogy folyamatosan valtozik, valamikor jo, valamikor nem az igazi. Palyatol fugg, mennyi a vilagos resz rajta.
bardocz
Az egyik autónak kurvajó hangja van,ellenben csak rajtszámot ír,és azt várja tõlünk,hogy átnézzünk vagy 6 autó minden festését,hogy melyik a 900-as😄
pointer4
#35014 ?<#sir>
Alexease
Ezt nem ertem😊<#idiota><#zavart1><#vigyor3>
Alexease
Kivancsi lennek, milyen papirokat iratnak ala veluk😉 Neha van ott minden egyrakason, a robogotol a kamionig;DDD

De jo lenne egy statisztika is, hogy eddig mennyi civil autot tortek ossze hobby-bol😉
stingray
Hello
Szerintem Real Series > FIA Historic > 2004 > gtc-65 > a 900 as rajtszámú verda > Mid Ohio 4.30 pm <#wink> Ja és most dübörögjön a mélynyomó ,legalább egy pár körig.<#crazya>

Tűz Csucsu !

JuanG
<#eljen><#alien2>...naja, vigyázni kell 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

b-type
Én nem tudom ezekre a választ, sztem érdemesebb lenne elmenned az F1rt fórumára, vagy más rFactor/formula liga fórumára...ott sztem jobban tudnak segíteni.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

pointer4
Csak óvatosan a Nordon 😄

Ninja
És mind ez ma este<#eplus2>

Ninja

Csatlakozás a szerverhez

* rFactor v1255 + TVR Cerbera Cup Mod + TVR Tracks Pack
* Szervernév: ! T.D.Team (TVR)
* IP: 195.56.146.149:34298
* Jelszó: 1234
* TeamSpeak: 195.56.146.149:8767

Helyszín:

- A1Ring ( Teszt futam )

Menetrend:

00.00 - 20.00 Edzés (prequali)
20.00 - 20.20 Qual ( 20perc - NoLimit Laps)
20.20 - 20.30 Átmozgatás melegítés (WU)
20.30 - ~~~~~ Felvezetõ kör, Állórajt, Verseny

Versenykörülmények:

* Versenytáv: 35 kör
* Üzemanyag fogyasztás: Normal
* Gumikopás: Normal
* Meghibásodás: Normal
* Törés: 50%
* Idõjárás: Száraz
* Zászlószabály: FULL - Teljes
* Engedélyezett segítségek: Csak Automata kuplung
* 1 Boxkiállás kötelezõ