rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A max kerekdoles nem biztos hogy jo, ahoz inkabb nezd meg a hofokotat😉
A stabilizator a kasztni tekeredeset szabalyozza. Beallitas fugg az elso-hatso sulyelosztastol, meghajtott kerekektol, vezetesi stilustol, stb. Elvileg mindig elol nagyobb, hatul kissebb hogy jobban tapadjon. Ha hatul noveled, jobban kanyarodik, de konnyebben megcsuszik😉
De a Mini-nél is amikor megláttam, hogy fel lehet tenni a kopott gumikat, azt hittem hogy hmmm...aztán dehogy is.
bár még mindig nem írtam le, csak silverstone röviden nem volt túl szórakoztató.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
F1 meg valóban ûrhajó, de tv-ben nézve sokkal sokkal "autósabbnak" tûnik nekem az egész ... Itt tényleg amolyan reflexjáték néha 😊)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nem nagyon szoktam hasonlitgatni (sok ertelme nincs😛), max. palya nyomvonalat, de eddig ami meggyozo volt, az a PCC 2005 es Oschersleben parositas😉 Normalisan toltam neki (gaz, fek, valtas, lift/blip, stb.) es szinte ugyanugy sikerult mint az igazi, es nem a korido, kanyarok tetszettek, hanem hogy minden kanyarban hasonlo volt, szinte teljesen megegyezett a valtas, a fokozat, stb.😉 Persze vicces, mert igazi autoval valszeg az 1. kanyarban meghalnek, meg sem kozelitenem azt a koert, de beleszamolva hogy a jatek sokkal egyszerubb, konnyebb, biztonsagosabb, stb., azert tetszett a hasonlitas😉
A Copa Mille autóiban van 5. seb, ez jó. végáttételt állítva én elautóztam vele eddig minden pályán, nem volt baj.
ha azt akarod hogy jobban beforduljon, akkor puhítsd az elejét, vagy vegyél le az elsõ stabilizátorból, vagy rakj a hátsóra, puhítsd a rugókat is.
A diffije alapból is jó.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Jó az Alfa...érdekes volt, hogy pl. GTL-ben megvettem az Alfa-t és sokkal egyszerûbb lett az életem a Cortina után, itt pedig az rFator alatt nem akkora a különbség.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Persze tudom, hogy minden összefögg mindennel, de az elég idegesítõ volt, hogy ha vészhelyzetben elvettem 0-ra agázt simán olyan hatása volt mint egy kéziféknek 😊
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
viszont ami nagyon bejön, az az alfa 😄D...tiszta Lada feeling:
kisvideó (6mb)
Nem tudtam rájönni, hogy lehetne jobbá tenni,..és el is vesztettem az érdeklõdésem a végén az autó iránt..már a hangja sem tetszett 😊))
Pedig szeretem a Mini-t, nagyon is...de az hogy FWD és nehézkesen fordul a kanyarra az megölte, nekem a Fiat több örömet okoz.
Jézus szeret,de te attól még hülye maradsz.
Sokan szeretik az f1-et,és nem biztos,hogy azért ragadnak kormányt,hogy minden második kanyarban háttal álljanak a pályán,vagy a falban.
Mar a Abarth vs. Mini-nel is latszott a kulonbseg😉 Type eleve masodpercc(ekk)el gyorsabb mint en, de a Mini-vel az Abarth ellen nem tudot mit kezdeni😉
Igazából mûködött is,de nem lett kiforralva a dolog,mert (ha nem is mondta ki senki nyíltan),tiltakoztak ellene.Az ezzel játszó emberek nagy része jobban szereti,ha "élményautózik",és nem mindenkinek van ideje, technikai felkészültsége az ilyen fizikák kiismeréséhez, beállításához.Szal sok munkával,teszteléssel lehet f1-re is egészen jó fizikát csinálni az ISI engine-vel,csak trükköket kell alkalmazni.
Még nem tettem le arról a szándékomról,hogy csináljak valami ilyet,de 3d modelleket én nem fogok csinálni.ha lesz ilyen fizikájú "alkotásom",akkor az valamelyik ismert modra fog épülni grafikailag.
A Sony-hoz ne hasonlitsuk, mert az megiscsak konzol, a nagykozonsegnek, vagyis elsosorban arkad😉
A liszensz lenne a kisebb gond, inkabb a fizika, autokezeles, meghibasodas a problemasabb (igazabol ez a BMW liszenszelt lenne, bar szerintem csak a kasztni az😄). Nem ismerem az F1 MOD-okat, bajnoksagokat, de tudom hogy sokat lehet piszkalni hogy jobb legyen. A legregebbi bajnoksagban, meg az F1C ota, azthiszem MoZso volt aki nagyon profin kezben tartotta a dolgokat, teljesen sajat fejlesztesekkel.
Ezzel egyetértek. Azonos autókkal versenyek, a típus pár naponta változna, az szerintem teljesen OK. Van épp elég szerver, ahol egy GT40-es elõadja a "Hosszútávfutó magányossága" c. monodrámát, a többiek meg mennek utána. 😄
2-3 autós választék talán még beleférne, vannak olyan kocsik amik nagyjából egyforma erõsek. Nem'tom hogy a HistorX-ben mi a helyzet, de a GTL-ben nagyon jó Alfa-Cortina meccsek voltak, és a Healey-300SL is ugyanaz a súlycsoport volt. Lassabbaknál lehetne egy Abarth-Mini kombó, kétféle van mindkettõbõl, talán az erõsebb Abarth (a Mille kupás vagy mi.) és a normál TC65-ös (nem kupa) Mini összeillene, bár még nem teszteltem. Csak egy ötlet. 😊 Remélem este tudok menni én is, és lesz vmi jó kis verseny.
- Amit letolthetsz rFactor-t, az hivatalosan a teljes verzio, azert akkora meretu, de idokorlatos (talan 60 perc ha jol emlekszem). Es ha jol tudom, nem mennek alatta a MOD-ok. Vagy a weboldalrol tudod megvenni, vagy a letoltott program fomenujebol.
A programot kell megvenni, mert ez nem ingyenes, ajandek jatek, ugyanugy fizetos mint barmi mas😉 Olyan mint az LFS. Ott is a teljes programot toltheted, es fizetes, aktivalas utan tudod hasznalni a teljes verziot (bar az demo vagyis nem trial, nem hasznalhato minden).
A sajnos a fizika a roszabbik téma hiszen ezek homemade modok, nem pedig liszenszelt dolgok ( bár a Sony F1 fizika is sirelmes volt, ott pl váltásoknál olyan gázfröccsök voltak hogy felsüvített a motor vagy leesett a fordulat a francba... egyenesen botrányosan gagyi és élõbe ilyet sose láttam😊 ). A visszaváltásokat lehet némileg kordában tartani, a mechanikai hibák beiktatásával és egy kis manipulálással ( Spet az F1CL modben próbálkozott ezzel , és némileg javított ezen, bár igyse tökéletesen hiszen a motor gáz ebbõl a szempontból, de amit tudott azt megtette ). A 100 méteres füstölõ gumik meg nemigen egézségesek egy versenyen leglábbis nálunk ilyen stílussal valaki nagyot bukhat hogy ha nem fogyel a gumikra és radírozza õket akár féktávokon akár kanyarokba... )
Bar menetkozben vettem fel a videot, vagyis ovatosabb voltam, de ezzel sokkal durvabban lehet menni😊 Fektavok, kigyorsitasok, visszavaltasok, stb. Igazan padlozva, hotlapozva szamomra mar csak reflex jatek ez a szint, valahogy a vezetesi elmeny elvesz, es csak a millimeteres celozgatas marad😉 Lehet hogy az egesz engine ennyire engedekeny, vagy csak a hianyossagok miatt az ilyen gyors kategoriaknal jon elo, de lehet hogy az F1 valoban ilyen?!😊
Regebben mentem nehany F1 versenyt, de botranyos voltam😉 Nem 1-2 masodpercet kaptam koronkent, hanem 5-10-et😉 Nezegettem az idomero visszajatszasait, lattam a 100 meteren kereszult allo, fustolo gumikat, a felmasodperc alatt 6 visszavaltasokat, a extran megcelzott, kiegyenesitett, atrepult sikant, kanyart... gondoltam, majd versenyben jobb leszek😉 De nem😉 Versenyben ugyanugy tudjak tartani azt a tempot😊))
Csak 1-1 kor, de ha mar van, akkor jo lesz mintanak annak, aki erdeklodik a program utan (pl. Szopacska)😄
De ez Trial (DEMO) verzio, ahoz hogy mukodjenek a modok, meg kell venni (bankkartya).
Jol mentel, nem volt egyszeru legyurni😉 Bar sokszor kifekezhettem volna, de az nem az erossegem😉 A jatekban szinte semmit nem latni oldalra, nagyon nagy a holt ter, ezert igen kockazatos. Ezert fo a biztonsag, inkabb kiharcolok egy-egy hibat😉
Hosszabbtavon erdekesebb lenne, mert jobban lehetne taktikazni😊 Itt tul rovid a verseny, hogy elkoptattassam a gumiaidat a vedekezeseknel😉
Aki meg úgy elõz, hogy mellémérve rámhúzza, leszorít az bekaphassa 😄DDD
Rajtnál kicsit fenakadtam a kicsúszó fekete autón, aztán meg beértél, egy szer csúsztam le kicsit az ívrõl és nem volt tovább 😄DD
Grat ! Ráadásul elég hatulról jöttél fel ha jól láttam ...
Egyforma autokkal van ra esely, es foleg indittatas, hogy normalis versenyek legyenek😉 Persze, nem a gyozelem a fontos, hanem a verseny, de egy GT40 es Abarth kozott meg versenyrol sem beszelhetunk😉 Igy ha valaki belep, es versenyezni szeretne, kenytelen lesz mindig azt az legnagyobb autot valasztani, amit eppen X vagy Y vallasztott😉
Talan jobb lenne, ha van ra lehetoseg, hogy naponta cserelodne az 1 vallaszthato auto.😊