rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Freedom88
19:00tól lesz egy kis szervezetebb vmi! Aki akar jöjjön Historicolni!
Szerver a szokásos

T.T.

a fenti szervert újralõttem, elvileg minden autó használható
JuanG
áááh, gondolom már fürdesz 😄

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
kajáltam, weeds-et néztem, most jó nekem, megyek fel..

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

b-type
jaja 😊
Na megyünk kicsit?

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG
koncert lesz, meg lazulás mi? 😄DD

tobias88
Hellosztok, feltettem az f1 2008as kiegészítõt, de nem tudok teljes szezont indítani (rákattintok, de nem reagál), se versenyzõt választani, hogy kivel versenyezzek , ha csak egy versenyhétvégét mennék! Ráadásul csak 10 versenyzõ van, nem pedig 20! Mik lehetnek a gondok?
b-type
most már MotoGp van nálam 😊,..azután még jó vagyok kb. 1órára körözni, majd vissza fürdeni, este sem jó most.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG
megvan már 😊...a bennerban qserv-nek olvastam a gserv-et 😄

akkor megyek fel, jöhetnétek még páran 😊

lac coo
Kb. senkinek nem találja 😊))) Írd be a keresõbe: gservindexf1hu:34298

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

JuanG
a pályát kösz, jónak tûnik 😊

JuanG
de melyik szerver? az indexf1-est nem találja nekem...

b-type
ja, meg érdemes megnézded Machwerk '67-t, szép is, hosszú is...GPL-s pálya átrakva.

b-type
most éppen nem voltam (pipáztunk erkélyen),
de ha fent vagy mehetünk...a nyitott Historic játszik nálam.
jövõ hétvége ok

JuanG
melyik szerveren vagy fenn?

off...jövõhétvége talán jó lesz 😊)

b-type
fent vagyok kicsit, rák idõ van itthon vagyok.
off:
Juan:(szevasz 😊 ) ..ha jösz tavazni, gyere minnél hamarabb, mert 2 hét múlva már nem vagyok.

pajti
<#eljen><#buck>

bardocz
Vette motorereje csak olyan pályán jön ki,ahol van hosszú egyenes,de ott nagyon😊 Az a baj vele,hogy azt nem lehet úgy csúsztatni,mint a Mustangot,mert akkor jóval gyorsabban lehetne vele menni.
Ingy
na akkor huzzá Zondat csinalni, keresek embert a hanghoz, elvileg van modellezo aki rendbe rakja <#idiota>

bunkó módon átmentem a RFC szerverre ( sajna a mini és a fiat annyira nem dob fel, én hibám szertem a lóerõket <#idiota>) hát valami eszmeletlen csata volt 4 porsche ellen corvettel, ( amit tudni kell porsche sokkal jobb kanyarban kigyorsitaskor fektavon stb. a vette max egyenesben er valamit de azt is 3. gang felett, szal kb 2 mp vel jobb körönként a porke<#fogmosas>) no 6. helyrol rajtolva ( volt egy capri is <#idiota>) rajtnal szokasos bealvas vissza 7. helyre ( ja Rouen) 1 helyet visszajöttem a sikanig ott a sikannal csalárd módon kiloktem a caprit <#miaz> oszt következett a leszámolás a porsékkal 1. csoka hibazott mögém került ( innentõl kezdve az utsó körig támadott) a másik kettõ ellépett majd pár körrel késõbb a jégeres porke is elszurta a féktávot, a finn gyerek eközben folyamatosan tolt le, de mindig u az a jatek volt egyenesben elmentem kanyarban ramerkezett és az egyenes vegen mindig sikerult elé vágnom, pozicio védés közben elfüstöltem az egesz garnitura gumit, az utsó körben az éllovas elk*rta féktávot a hajtûnél innentõl kezdve márcsak a finn lurkót kellett magam mögött tartani és elsõként a levegõbe öklözve áttal hasitani a célvonalat <#idiota>
szal megadurva volt

u.i: tom beszedtem a fogalmazas gatlot és a gyógytea belelkesített de holnap készítek videot rola <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
Én meg leragadtam egy rendernél, még mindig van belõle vagy 1,5 óra 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

b-type
bocsesz srácok, leragadtam az erkélyen, megvitattuk az élet nagy dolgait...gyûrûk ura, Salvatore, Terry Prattchet 😊)
legközelebb aktívabb leszek 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG
jaja, minden oké, csak rohadt álmos vagyok 😊))

bardocz
Montrel cél egyenes elõtti sikánba,ha a gép vezeti a kcosit akkor akármi borul😊
bardocz
Lime Rock Park nagyon király pálya!Most mentem egy negyed órás verseny,abarth vs mini,én az abartal mentem(elvileg gyorsabbnak kéne lennie),103%-os al,50% agression,30. helyrõl rajtoltam(nem mentem idõmérõt,nem szokásom gép ellen),sikerült az utolsó 5 percre felküzdenem magam top 10-be(szó szerint minden pozícióért meg kellett izzadnom,de sikerült),erre utoló 3 percben ki akart fogyni a benzin,gyors boksz,természetesen a mezõny az otthagyott,kivéve 2 balesetest,és 18 sec hátrányt akartam ledolgozni 2 körben,ami nem sikerült,mert egyik kanyart mindig elszúrtam😄 Na meg amúgy se ment volna,csak 4-5-re tudtam volna lecsökkenteni.

Amúgy ami furcsa,de inkább szokatlan nekem az abarthal,az az,hogy azt hinném nem kanyarodik rendesen,de ezzel nagyot kell tekerni,és kanyarodik rendesen.
Nándesz14
A falcon könnyen burul. 😊

Penge88
😄 egy körrel többet tankoltam 😄 kösz Alex, jó volt, poén volt, még több ilyet! holnap holnapután hegyiverseny, jövõhéten ralálkozunk! CSáó

Thank God, I\'m a Lada owner!

Alexease
Nekem a celegyenes elott fogyott ki😉) De legalabb Penge bemutatta, hogyan kell tobbszoros korhatranybol megnyerni egy futamot😉 Esszel😉
Alexease
<#integet2> Eppsegben?!😛
Pukkandur
Köszi a versenyt, jó volt:-)
Csak a 7.körben elfogyott a kerozin<#buck>
Nagyon szuper ez a mód, jövök holnap is!

amúgy én is lemaradtam 5 perccel kb. 😞
ez a Silverstone elvileg ISI-s
34298 a port
"No games available" közli velem az rF ha a bannerban lévõ címet bepötyögöm. 😞 Silverstone nekem sajna nincs, de a többi pályán mennék azért.

JuanG
iamback<#alien>

Pukkandur
Találtam backupot a full rfactorról. Kiszedem belõle ami hiányzik.

Pukkandur
NAS.International.scn-t nem találja.
Gondolom a lite miatt. Valaki ne tudná átküldeni? [email protected]

Alexease
Ja😉 Kulon nem tudom hol vannak, de talan az rF Centralon megtalalod oket. Bar...😊

A bannerben leirt idok szerint automatan rotalodnak a versenyek.
Pukkandur
Lite-ra tettem rá a Historic-ot, gondolom ezért nem láttam a pályákat.
Mikor indulnak a praktice/Qual/race körök?
Vagy próbálkozni kell és egyszer csak beenged?

Alexease
Mindegyik gyari, eredeti ISI rFactor palya! Benne vannak a legfrissebb verzioban (full vagy patch-ek, stb).
Pukkandur
Sziasztok,
Mennék én is a szerverre csak még a pályák hiányoznak.
Most töltöm. Silverstoneból melyik verzió kell?

Alexease
Probaljatok ugy, ahogy a bannerben irtam, moge tenni a port-ot (34298). Nekem elsore bejon.
Nándesz14
Ezt a szervert csak én nem látom? :S

Alexease
5-10 perc es leszek en is😉 KV-zom, magamhoz terek, stb.😉
b-type
ja..lehet hülye vagyok.., midjárt nézem újra.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
remélem az 😊
De sajna nem látom a szervert, az rFactor meg érzékeny az alttab-ra, a felbontás miatt valszeg.

Firerock
milyen mod?
ugye nem ez a hülye historx!?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

b-type
<#eljen>
én felmegyek most kicsit autózni.

Penge88
Tegnapiból kimaradtam 😞 nem engedett már be a szterver. Nem baj, majd máskor 😊

Thank God, I\'m a Lada owner!

Abarth-Mini versenyekre ajánlanék két rövid/kanyargós pályát:

Lime Rock Park

Cadwell Park

bardocz
Na igen,én most 15 perces versenyeket megyek minden pályán,és az a baj a géppel,hogy õ nem taktikázna hosszú távon sem,hanem ugyan olyan köröket menne😄
Amúgy ma kipróbáltam a BMW-t(piros),és nagyon kezesbárány,igaz csak Montreal-ban mentem vele,ott meg már csukott szemmel végigmegyek😄