rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Mehetünk más autóval is,ha az népszerübb lenne , nekem mindegy, mindennel kutyaütõ vagyok 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Én mennék ....

Alexease
En tudnek jonni, de akkor 20-ig erdemes lenne valamit elkezdeni😉 Mindenki irjon ha tud jonni, es ha mar van 5-6 meber akkor erdemes felkuszni😉
bardocz
De az warez 😛
tobias88
az meg nem jön be rendesen, ez fantasztikus
tobias88
köszi
lac coo
Ma nem lesz játék ? 😄

Alexease
Ha jol emlekszem, erosebb a Coppa Mille az alap Abarth-nal 20-30 LE-vel😉
Istencsászár
rtrackeron van olyan verzsön amihez nemkell GTL...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
Kipróbáltam a copa mille-s abathot,hát fényévekkel jobb a simánál,már csak áttételezésben is,a motorja ugyan az,de ha jól emlékszem könyebb az autó 200 kilóval,amit érezni.
lac coo
Mert a GTL lett átkonvertálva ....

arty
köszönöm!

Forza.

tobias88
úú, az miért kell hozzá amúgy? mert az egy rFactornál régebbi játék, ráadásul a Historic mod is 1 gb...
lac coo
Igen .

tobias88
GT Legends?
lac coo
Amit írtál 😊
Kell neki a telepítéshez egy eredeti GTL lemez !Vagy ha nincs akkor gondolkozz ....😉

tobias88
Fel akartam tenni ezt a Historic Gt modot, de valami GTL DVD-t vagy cd-t hiányol! mi a gond?
Ingy
élni 😊
a genya gyógytea

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Ingy
mod függõ vele kell éllni 😊

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Danecay
Hi!
Egy olyan problémám lenne, hogy amióta feltettem a RealFeel Plugin-t az óta érdekes módon Historic GT-ben a Force Feedback erõhatást negatív irányba kell állítani, ami ha úgy vesszük természetes is, ugyan is Logitech DFP kormányom van, ugyanakkor F1-nél (MMG 2007)pozitív írányba kell állítani, hogy ne kezdjene el a kormány jobbra vagy balra húzni folyamatosan. Ugyan nem sokáig tart átállítani, de mitõl van ez, ill. lehet e ezt a dolgot egységesíteni valahogy?

Alexease! Fel tudnád tölteni az általad módosított PostEffect (vagy mi a neve) plugint. Ha jól emlékszem régebben feltöltötted már, de nálam ugyan úgy nézett ki mint az eredeti, vagyis a módosítás nélküli, de lehet én szúrtam el valamit, pedig olyan sok mindent nem lehet.

lac coo
Nézze ..! 😄DD Meleg van ...

JuanG
hogyhogy vegye?? ... amúgy meg csak 4.5 😄DD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Egyébként ha már szóba került az F1 fizika, javaslom mindenkinek vegye meg az új Nippon -t!
Nem sok mod kap 5 pontot a fizikára rFCentralon ....😉

lac coo
Este, he lesz buli, menjünk már Tobanon ! 😄DD

Tudom uncsi, de én pl. ezer éve nem mentem rajta ! 😛

lac coo
Nincs !

JuanG
ki tudja?? 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

gondolom az autodetail fps nincs bekapcsolva.....😊
lac coo
Ezt kérdezte ? 😛PPP

Alexease
A letoltott es kicsomagolt MOD-ok altalaban telepitoverziok, igy csak futtatni kell es megadni a megfelelo eleresiutat, vagy tartalmazzak a konyvtarszerkezetet, amit egyszeruen be kell masolni az rFactor konyvtaraba.
lac coo
Micsoda ????

Egy kis segitség.Hogyan tudom kombinálni a modot az éppen töltött rFactor setup-al?

Jézus szeret,de te attól még hülye maradsz.

lac coo
az miért van, hogy összevssza tölti be a játék az autó belsõm grafikáját? Néha szép amilyennek lennie kell, néha meg csak elmosódott pacák ....
És prl-ben a texture detail-ok visszaíródnak mindig 3-ra, akármit csinálok !

lac coo
Megnézném , csak kár hogy pénzes a cucc, még kipróbálásra is ....

Alexease
Jaja, most repult Pedrosa😊
petesilver
Köszi! Jelenleg MotoGP szakadó esõben!

Mission Impossible 2010: PRO Class

Alexease
Igen, a realtime tukrozodestol megy jol az auto😊))))
Amugy relativ, hogy mennyire gagyi😉 Van topic-ja, ott irtam rola ezt-azt: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1215366853 <#vigyor3>
lac coo
Nem olyan gagyi ez ... Realtime tükrözõdés is van ..😄DDD

Istencsászár
Naja hát az ISI BMW atom durva, video 😊)

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
<#integet2>
Az IndexF1-nek koszonhetoen, egyelore van egy 24 oras, allando, ingyenes Historic GT szerver!😊 Non-Stop mukodik, barmikor lehet menni. De ha valaki vagy tobben terveznek futamot, jobb ha szolnak, hogy osszejojjenek az emberek😉 A reszletek a banner alatt az utolso reszben.
Alexease
Az ISI Sauber-BMW F1.08-ra ertettem😉 Valszeg minden F1 MOD kulonbozik😉 Mas F1 MOD nincs fent, meg ha "jo lenne" sem biztos hogy mennek vele😉 Ha F1 akkor Virtual Grand Prix 3😊))) "Ultra gagyi" de azzal szivesen autozom F1-et😉 http://alexisease.extra.hu/files/VGP3_Imola.avi <#vigyor3><#zavart1><#zavart2><#wilting>
petesilver
Sziasztok! 1 hét rémálom melóhely után végre nyugodt idõk jönnek, ahogy olvasom sok minden történt az elmúlt héten, csak kapkodom a fejem. Alex, esetleg a lényeget összefoglalnád nekem, mi kell, hogy tudjak indulni veletek versenyen? Sajna még agyilag bokazokni vagyok az elmúlt 6 nap húzós meló miatt😞 Közben már Zondát nagyjából összeraktam, gyanítom lod nélkül már kész lehet holnap reggelre berakásra.

Mission Impossible 2010: PRO Class

lac coo
És ez nem alulkormányzott neked mint az állat ? Gondolom fékezésnél viszont jó stabil a cucc ....

bardocz
Na ezt kipróbálom majd,érdekesen hangzik😄
Istencsászár
"hogy mar en is 1-2 masodperccel megyek jobbat mint az "igazi", es ennel meg min. 5 masodperccel lehet jobbat😉"

Ez az ért durva😊 próbáld ki az F1CL modot, a legpróbbak is olyan 1 mpvel mennek jobbat mint a 2008as F1 legjobbjai, aztán a középmezõny meg szinte ugyan azokat az idõket repeszti mint az igazi pilóták...

bardocz
Oké,köszi,ki fogom próbálni azt is😊
Alexease
Es ha mar beallitas, abszolut manko default setup mindenre😉))

ELOL:
rugok max, bump min, rebump max, stabilizator max
HATUL:
rugok min, bump max, rebump min, stabilizator min
lac coo
az is, de én most elsõsorban a visszaváltásra gondolok ...
Tv-ben elég hosszan felpörög a motor itt meg szinte csak egy pillanat , stb ....
Na meg a szép ellenkormányzásokról ne beszéljünk 😊)))

b-type
jövõ hónapban már nem leszek itthon 😞

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Ja a TV-ben mindig autosabbnak tunik😉 Folyamatosan gepeszkednek, korigalnak. Bar valszeg total hataron mennek😉 Itt az a baj, hogy apro korigalas nincs, csak nagy drift vagy korbefordulas;P
Freedom88
megvolt az elsõ WTCC futamunk. Nagyon kevesen voltunk, remélem azért vki még csatlakozik!
Mostani eredmény
Több információt pedig itt találtok baloldalt a wtcc fülnél

T.T.