rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Kell neki a telepítéshez egy eredeti GTL lemez !Vagy ha nincs akkor gondolkozz ....😉
a genya gyógytea
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Egy olyan problémám lenne, hogy amióta feltettem a RealFeel Plugin-t az óta érdekes módon Historic GT-ben a Force Feedback erõhatást negatív irányba kell állítani, ami ha úgy vesszük természetes is, ugyan is Logitech DFP kormányom van, ugyanakkor F1-nél (MMG 2007)pozitív írányba kell állítani, hogy ne kezdjene el a kormány jobbra vagy balra húzni folyamatosan. Ugyan nem sokáig tart átállítani, de mitõl van ez, ill. lehet e ezt a dolgot egységesíteni valahogy?
Alexease! Fel tudnád tölteni az általad módosított PostEffect (vagy mi a neve) plugint. Ha jól emlékszem régebben feltöltötted már, de nálam ugyan úgy nézett ki mint az eredeti, vagyis a módosítás nélküli, de lehet én szúrtam el valamit, pedig olyan sok mindent nem lehet.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Nem sok mod kap 5 pontot a fizikára rFCentralon ....😉
Tudom uncsi, de én pl. ezer éve nem mentem rajta ! 😛
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Jézus szeret,de te attól még hülye maradsz.
És prl-ben a texture detail-ok visszaíródnak mindig 3-ra, akármit csinálok !
Amugy relativ, hogy mennyire gagyi😉 Van topic-ja, ott irtam rola ezt-azt: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1215366853 <#vigyor3>#vigyor3>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az IndexF1-nek koszonhetoen, egyelore van egy 24 oras, allando, ingyenes Historic GT szerver!😊 Non-Stop mukodik, barmikor lehet menni. De ha valaki vagy tobben terveznek futamot, jobb ha szolnak, hogy osszejojjenek az emberek😉 A reszletek a banner alatt az utolso reszben.
Mission Impossible 2010: PRO Class
Ez az ért durva😊 próbáld ki az F1CL modot, a legpróbbak is olyan 1 mpvel mennek jobbat mint a 2008as F1 legjobbjai, aztán a középmezõny meg szinte ugyan azokat az idõket repeszti mint az igazi pilóták...
ELOL:
rugok max, bump min, rebump max, stabilizator max
HATUL:
rugok min, bump max, rebump min, stabilizator min
Tv-ben elég hosszan felpörög a motor itt meg szinte csak egy pillanat , stb ....
Na meg a szép ellenkormányzásokról ne beszéljünk 😊)))
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Mostani eredmény
Több információt pedig itt találtok baloldalt a wtcc fülnél
T.T.