rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként csak egy megjegyzés. Lehet, hogy én vagyok vaksi, de azért nem tudtam kapcsolódni, mert a gserv-et én simán qserv-nek néztem, magyarul a G betût Q-nak néztem. Nem lehetne azt a szóaláhúzást kiszedni és esetleg pirossal jelölni? (csak kérdezem, mert vaksi vagyok 😄)
Penge88:jobb klikk/save.., ez a 10 körös beáll, de ezen is megvolt versenyben a 12,4...más kérdés hogy necces volt szvsz, a pálya végefelé, az utolsó szûk sikánra a rázókövön fordultam.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Elõre is köszi!
Thank God, I\'m a Lada owner!
Mission Impossible 2010: PRO Class
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Hát igen. 😊 Én boldog voltam az 1:13:4-el, de kicsit sokkoló volt látni, hogy van még egy egész sec a setupban. 😊
Az Abarth nagyon jo, csak szokni kell. Ide Toban-ra alig tudtam beallitani😞 De a vegere sikerult - uszkve -, nem volt gyors de legalabb tudtam menni szinte minden iven, es eleg jol lassult csuszas nelkul😉
Kisköcsög Abarth azért csak megszopatott utolsó elõtti kanyarban 😊)))
THX !<#eljen>#eljen>
B-type-nak meg köszi a setupot, galád módon lenyúltam, de végre fordul az abarth.<#worship>#worship>
Vegre nem csesztem le a rajtot, nem egettem le a motort, nem fogyott ki a benya, stb.😊 <#idiota>#idiota>
THX mindenkinek! <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Lenne egy kérdésem: Haulin-hoz már készítettem pár skint (tehát nem vagyok kezdõ XD) de most szeretnék az rFactor-hoz is készíteni, de sajnos nem tudom hogy pontosan hogyan kell, ha valaki elmagyarázná azért hálás lennék és ezentúl ha kértek egy skint én azt szívesen megcsinálom!
A választ elõre is köszi!
Fúúúú....nagyon jóra sikerült, csak akkorák az áttételek, hogy visszaváltásnál mindig piruettezek... 😄
El nem tudtam kepzelni, mi van veled 😊
Gábor is kilépett, mert lemaradt😞 ( Amúgy ezt sose értettem, már csak teszt miatt is végigmennék, holmi lemaradás kit érdekel 😊))
A felvezetokorben vettem eszre, hogy nem tankoltam😉 Bementem a boxba, gondoltam ratankol, es a start utan indulok en is. De nem, mert amig el nem indultak, semmit nem csinalt, uatana meg teljes general volt az auton, 1 koron keresztul, hiaba allitgattam😉 1 kor hatrannyal utanuk megyek, bar "lassan" mentem a boxban, Stop&Go😄 1 kor, bemegyek, gondoltam csak megallit aztan elenged, de nem, ismet nagygenereal😉)))
amúgy meg a jobb alsó sarokban van egy join, arra ráböksz, utána meg a 3 színes gomb közül a jobbszélsõ a direkt cím megadásos módszer, oda meg bevésed a fenti címet
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES