rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
A hátsó fék fogott,és az elsõ nem is melegedett fékezésnél,úgyhogy az talán nem bug,hanem csak szimplán elszállt a fék.Vicces volt 180-al bele a falba😄
Lehet hogy bug. Az rsc-fórumon is írtak hasonló fékhatás-csökkenés/megszûnésekrõl emberek. A készítõk tesztelik a hibákat, a következõ patchban orvosolják a hibákat. Az AI-n is javítanak, valamint új autókon is dolgoznak. Nem ülnek a babérjaikon, hanem igyekeznek teljesen tökéletesre csiszolni a már így is kiváló modot, respect nekik!

bardocz
Most mentem shelby daytonával bathurts-15perces versenyt,a fékeket alap beállításon hagytam(60:40,hûtés 3),lehetséges,hogy attól ment el az elsõ fék,mert túlmelegedett?Hosszú egyenesnél már kicsúsztam a kanyar után,utána amikor fordulnék rá a célegyenesre észreveszem,hogy nincsen elsõfék,és bele a falba ezerrel.
Légyszíves. 😊
Egyébként csak egy megjegyzés. Lehet, hogy én vagyok vaksi, de azért nem tudtam kapcsolódni, mert a gserv-et én simán qserv-nek néztem, magyarul a G betût Q-nak néztem. Nem lehetne azt a szóaláhúzást kiszedni és esetleg pirossal jelölni? (csak kérdezem, mert vaksi vagyok 😄)

b-type
nem illik rám rám a fény, de köszönöm. 😊

Penge88:jobb klikk/save.., ez a 10 körös beáll, de ezen is megvolt versenyben a 12,4...más kérdés hogy necces volt szvsz, a pálya végefelé, az utolsó szûk sikánra a rázókövön fordultam.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Penge88
Csátok! Kimaradtam a mai mókából, de majd holnap bepótolom 😊 Valaki el tudná küldeni nekem btype setupját? email címem: [email protected]
Elõre is köszi!

Thank God, I\'m a Lada owner!

petesilver
hja, 55-ös FOV-al elsõ verseny: a kormány hol megjelent, hol eltûnt 😊 nem volt idegesítõõõ, ááááááááá! DE tetû Abarthal legalább végigértem 7,95 kör erejéig 😊 nem is értem, ha 10 körre tankolok, miért fogy el nem egészen 8 kör alatt.

Mission Impossible 2010: PRO Class

lac coo
Amúgy a rajrács miért is ilyen? Miért vannak üres helyek bal oldalt ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Azé me "B" tipusú UFO.... Csak az "A"-sok szemetek 😄D

petesilver
azért szórakoztam vele, bár a szaggatás miatt újra kell kezdeni, de versenyre a slow bump/reboundot 2-re raktam, hogy stabilabb legyen. De a legjobb az volt amikor csak a hátsó slowbump maxra lett rakva! gyors kanyarban is olyat pörgött, öröm volt nézni! 😊

Type nem ufo, csak gyors. Egy ufo-alien elküld a pics'ba, ha elkéred a setupját. Elkezd szónokolni, hogy "ez az én setupom, mindenkinek más a vezetési stílusa, Te ugysem tudnál menni vele" és hasonló közhelyek. Type meg szerencsére nem ilyen. 😊

"de az 1:12-es kör akkor is durva! 😊"

Hát igen. 😊 Én boldog voltam az 1:13:4-el, de kicsit sokkoló volt látni, hogy van még egy egész sec a setupban. 😊

Alexease
Type is UFO-szeruseg😊)
Az Abarth nagyon jo, csak szokni kell. Ide Toban-ra alig tudtam beallitani😞 De a vegere sikerult - uszkve -, nem volt gyors de legalabb tudtam menni szinte minden iven, es eleg jol lassult csuszas nelkul😉
lac coo
Btype ufo ....<#idiota> ( B tipusu...)

petesilver
klassz volt! bocs a töketlenkedésért, de képregényben mentem, megfogni nem lehetett, visszaváltáskor pörgött, késett minden. Más múltkor gyanús volt az extra sky. Kihajítottam a játékból, és egybõl helyreállt az fps, b-type setupal is 1:19-es idõket mentem, de lutri volt minden kör. Skyjavítás után elsõ kör 1:15, és ledöbbentem, hogy fogható az autó, lehet csúsztatni, visszaváltani, stb. de az 1:12-es kör akkor is durva! 😊

lac coo
volt harc rendesen 😄D
Kisköcsög Abarth azért csak megszopatott utolsó elõtti kanyarban 😊)))

THX !<#eljen>

Nándesz14
Jó kis verseny volt, folyamatosan változó sorrenddel, legalábbis a 2.-5. helyen.<#eljen>
B-type-nak meg köszi a setupot, galád módon lenyúltam, de végre fordul az abarth.<#worship>

Huh, de jó kis versenyek voltak ma este! Így multiban még jobban elõjön, hogy milyen jó kis mod ez a HistorX. Komolyan, ez egy kész GTL2. Köszi a versenyt mindenkinek, úgy látom hogy gentleman-racerek voltak mindannyian. <#worship>

Alexease
Ja, ez tetszett nekem is😉) <#eljen>
Vegre nem csesztem le a rajtot, nem egettem le a motort, nem fogyott ki a benya, stb.😊 <#idiota>
THX mindenkinek! <#eljen><#worship>
b-type
jó volt <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Talan legyszives!!!
Freedom88
még mindig a bannerban...úgy kezdõdik h gserv.indexf1.hu:34298
ezt irdd be az IP helyére

T.T.

Freedom88
ott van a bannerben

T.T.

ip címet!!!!!

Alexease
19:00-tol en is tudok jonni😉
b-type
ma ráérek autózni HistorcGT-t, itthon hesszenek elõre láthatólag.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

tobias88
Valaki nem tudna privátban küldeni egy Historic GT letöltési linket, amihez nem kell a GTL??? Elõre is köszönöm!<#vigyor2>
RATCUSTOM
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: Haulin-hoz már készítettem pár skint (tehát nem vagyok kezdõ XD) de most szeretnék az rFactor-hoz is készíteni, de sajnos nem tudom hogy pontosan hogyan kell, ha valaki elmagyarázná azért hálás lennék és ezentúl ha kértek egy skint én azt szívesen megcsinálom!
A választ elõre is köszi!

Ma lesz estefelé valami hisztorikgété gyepálás? 😄
Fúúúú....nagyon jóra sikerült, csak akkorák az áttételek, hogy visszaváltásnál mindig piruettezek... 😄

petesilver
az milyen jó! akkor még javában dolgozni fogok 😊 de buli volt így is, sikerült folyamatosan faragni a köridõbõl.

lac coo
Ma már nem, majd holnap 19 felé ....

Bocs hgy kiléptem csak letettem tálcára a gamet, utána meg nem tudtam visszalépni :S. (Gabor Szabo)
petesilver
hát Toban abarth-al gigalol! amolyan minimum maximuma játék, hogyan hozz ki legtöbbet a lassú vezetésbõl! 😊 jön valaki, vagy csak én leszek már?

lac coo
Pár kanyarban virgonckodott a kocsi, szokott ilyent csinálni 😊

lac coo
Aztán meg olyan is van ám, hogy restart race 😉

Ahhoz képest hogy ketten fejeztük be a versenyt és második lettem, jól szórakoztam. 😄 Az elsõ néhány körben sikerült megközelítenem Lacoo-t, de aztán leszakadtam, pedig néha már pár méterrel mögötte zümmögött az Abarth-om. Nagyon buli ezzel a kisautóval õrültködni. 😊 Lehet küldeni padlógázzal, nem kell csókolommal köszönni neki, mint a Cobrának. 😊

lac coo
LOL 😄DDD
El nem tudtam kepzelni, mi van veled 😊
Gábor is kilépett, mert lemaradt😞 ( Amúgy ezt sose értettem, már csak teszt miatt is végigmennék, holmi lemaradás kit érdekel 😊))

Alexease
Nem sokaig jutottam a versenyben😊
A felvezetokorben vettem eszre, hogy nem tankoltam😉 Bementem a boxba, gondoltam ratankol, es a start utan indulok en is. De nem, mert amig el nem indultak, semmit nem csinalt, uatana meg teljes general volt az auton, 1 koron keresztul, hiaba allitgattam😉 1 kor hatrannyal utanuk megyek, bar "lassan" mentem a boxban, Stop&Go😄 1 kor, bemegyek, gondoltam csak megallit aztan elenged, de nem, ismet nagygenereal😉)))
a historicgt.rfm-ben kommentezd ki az UI-ra vonatkozo dolgot, akkor visszakapod az alap rF-est. igaz így misszmaccsolni fog a szerver az rfm-edre, de szard le... <#nyes>

amúgy meg a jobb alsó sarokban van egy join, arra ráböksz, utána meg a 3 színes gomb közül a jobbszélsõ a direkt cím megadásos módszer, oda meg bevésed a fenti címet
Alexease
Csereld vissza az eredeti feluletre, aztan jol van😉
petesilver
háát, nekifutottam újra, de én itt nem tudom hogy kéne csatlakozni a szerverhez 😞

petesilver
na én ilyenkor szoktam agybajt kapni: elindítom a historic modot, olvashatatlan betûk, azt se találom mi micsoda, mit hova kéne írnom, ez a direktszerverbeírás így végképp nem megy 😞 ráadásul hieroglifában írjak egy ilyen kacifántos szervercímet, egyszer elbökök onnan írhatom újra. Most komolyan: neketek ez bejön? förtelem. használhatóság számomra elvérzett a design oltárán 😞

batihu
Bocs, nem Laccoonak ment, hanem a #35346-ra!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

batihu
Szia! Az rFactor könyvtárban van a RealFeelPlugin.ini, ahol minden modra külön beállíthatod magadnak manuálisan, és ezt csak egyszer kell megcsinálni, utána minden modhoz betölti a saját beállításaidat.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Istencsászár
nemszótam semmit<#kuss> 😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
Akkor eddig 3😉 Benezek szerverre, remelem jon meg valaki😉
Alexease
Ebbol meg veletlenul se legyen vita, mar ki lett beszelve, van megoldas ra, es ugyis torlom😉 THX!
Istencsászár
Miért lenne az? -.- azért nekem felesleges lett volna megvenni a GTLt hogy ezt a modot megnézhessem mert fél órát játszottam vele azóta el sem indítottam... amugymeg, homemade konverteket nekem ne adjanak pénzért vagy legalábbis ne szabjnak feltételeket hozzá.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Smicy2
8. rFACTOR
:-P

Charade GTti

No, hazaértem én is, nyomhatunk vmit. Lacoo ne aggódj, én sem vagyok túl gyors. 😊