rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
dög utolsó helyre csúsztam én vissza most és onnan 14. lettem, de én billel nyomom, és toban shorton 1:01 alá nem tudom levinni<#szomoru1>, más meg 58at megy

ami fontos, hogy a throttlet levettem 10%ra, így lassan megy maxra a gáz, szóval nem csúszok ki annyiszor, nameg lejjebb vettem a guminyomásból, és úgy jobban tapad
b-type
Jó majd nézem..
de egyébként sztem nem vesztesz sokat, Toban-n elrajtoltunk, második helyrõl indultam, elsõ kanyarban 5-n estek ki..hátulról megy a kugligolyó.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

tobias88
tokri a nick, de nem látlak most
b-type
mi a nick-d?
én most fent vagyok(b-type nick-n) Toban Ruff-n ezen a szerveren (pont most fogok leszakadni, mert nem bírja az alttab-t a játékom..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

tobias88
Megane Trophy v2 és pl most a Bros serveren vannak sokan! És elég sok pálya van.
b-type
Az nem baj 😊

Egyébként ez melyik Megane kupa...valamelyik oldal szervezi és moddolt, vagy ez az alap Megane trophy?
Meg mond meg melyik pálya, és valaki ránéz...akár én is, van most 2órám.

tobias88
csakhogy én azzal folytattam is <#vigyor>
bardocz
Az nem baj,mindenki pörgéssel kezdi😊
bardocz
Jah s ha a kormányt azért említetted,mert szar a pedálod(mint nekem is),akkor az a hátrány nem is olyan vészes,mert szar pedállal sajna nem lehet normálisan kigyorsítani.Amúgy a difit erõre vedd fel 30-40%-ra,ha eddig alacsonyabban volt,és azzal is gyorsulhatsz.
tobias88
annak pörgés a vége
b-type
A Megane nem könnyû autó, nehéz megmondani hogy hol kaptál hátrányt a pályán.
Az ilyen autóknál általában beállítás (setup) szokott lenni a kulcs, ha pedig nem...akkor csak simán szokni kell, és egyre bátrabban menni.

bardocz
Hát ha ennyit kaptál,akkor lehet nem is tökéletes kör?<#miaz> Kanyaroknál a kigyorsítással lehet sokat nyerni,fõleg hosszú egyenes elõtt,+ jópárszor bejön az,hogy gázzal kanyarodsz,így gyorsabban fordul a kocsi.
tobias88
Megane kupában próbálkoztam az elmúlt napokban, kevesebb sikerrel. Amikor tökéletes kört mentem, mindenhol tökéletesen fékeztem és adtam a gázt, és nem csúsztam meg, még akkor se tudtam a 15. helynél elõbb kerülni és a 1,5 perces pályán kaptam 4 másodpercet az elsõhöz képest! ÉS már ezt is lefaragtam 6 másodpercrõl az autó beállításával! Mitõl lehetne még javulni? (kormányt kivéve)
b-type
attól függ mihez. 😊
Én nem húzom le az egész GP79-t, csak a track pack-t.

tobias88
2.01 es patch is kell?
b-type
nekem volt 40 is...bírja 😊)

elsõsorban azokat amit Tomy írt a #35447-ban..mert ezek lesznek a szerveren.
én pedig a #35448-ban lévõket ajánlom, próbáltam õket és jók szvsz nagyon.

tobias88
akkor estére melyik pályákat is szedjem le?(havernak volt GTL-je hálaég<#vigyor2>)

már így is 10 gb a játék <#szomoru1>
b-type
így van, Watkins Glen azért van bent a tutiban általában, mert ott valahogy mindig jó versenyek voltak ha visszagondolok.

Watkins Glen tényleg nagyon jó, de szvsz inkább GTC65 és attól gyorsabb kocsiknak.

b-type
Kissé átrágtam a listát, kipróbálás után:
-Oldring, mégpedig a Bruneck SportsCar Jr./OldRing Club jr. pályaváltozat.
kifejezetten megfejteni való pálya, trükkös fékkel, huppanóval, ejtõs kanyarral...nagyon jó, Copa Mille-vel kb. 1:18
-Rockingnam UK, Rockingham UK SuperBike pályaváltozat...valami isten szvsz, technikás kigyorsok, technikás fékek, egy nehéz kanyar, rövid, intenzív szintén élmény megfejteni szvsz.
..van esõs változata is az önsanyargatóaknak.
-EuroRing..nem is tudom hogy maradhatott ki Copa Mille-re, szép is-jó is, nincs dimb-domb, de a mienk.
-HunRing is jöhet végül is talán.
-Watkins Glen nagyon jó pálya (nagyon-nagyon), de sajnos nem találtam még stílusban illõt.

no, akkor próbaképpen egyelõre Zolder-t és Dijon-t raktam be, azért is, mert ezek már korábban felkerültek a GP79-el... <#idiota>
szóval akkor maholnap ezen a kettõn lesz a mulatozás
bardocz
Júúj menyi mindent töltögetek majd holnap,köszi a pályafelhozatalt!
lac coo
Amikkel eddig mentünk, nekem lehobban Mills tetszett, meg a rövig angol pálya...
De a main kifejezetten rosszul éreztem magam, csak a becsület tartott vissza , hogy kilépjek 😊))

Az Abarth szerintem akkor a legélvezetesebb, ha kanyargos , lendületes a pálya..... Pl. az elsõ Brno is nagyon klassz vol, a sok egmásba ölelkezõ kanyarban végig lazán átdobva lehet menni.
Ez a mai viszont olyan "darabos" volt nekem, hogy csak na ...! 😛

Tudnék mondani én is pályákat amiket szeretek, és talán élvezetes lenne ezzel az autóval, de nem teszem, mert simán megesik, hogy az eddig szupernek tartott pályán ez az autó csak bukdácsol ....Kipróbálni meg nem próbáltam ezzel a kocsival egyet se, rátok bízom a dolgot 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

GP79-bõl még Zandvoort nagyon jó.

JuanG
GP79-es Jarama is klassz 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Igen PIsland valoban nem az igazi, csak meglattam, es Kyalamibol is jobb a kanyargosabb😉 Hirtelen csak a nev alapjan vallogattam😉)
Alexease
Az Abarthhoz mindenkepp rovidebb, kanyargosabb, regebbi stilusu palya kell😉 Ezeken az uj, GP palyakon elvesz. Nem lehet kuzdeni, technikazni, taktikazni mert csak a hosszu egyenesekrol es a fektavos kifekezesekrol szol😞

Ez a Nurb. Sort is fake volt😉 nem tudom mashol mi zajlott, de korulottem semmi😉)) Nehanyszor beprobalkozhattam volna fektavon, de inkabb elvettem, mert ilyen sebessegnel eleg necces😊
b-type

Alex: ezekbõl talán kettõt nem ismerek, mind k. jó pályák. Bár Kyalamiból a modern kanyargósabb verzió talán jobban feküdne a TC65-ösöknek, meg lehet hogy Philip Island is inkább gyorsabb kocsiknak való.

Lacoo: "amúgy meg nekem ne rakjatok be ilyen soha nem hallott klubb pályákat 😊))))"

TC65-öknek jobban fekszenek a kis pályák. A 15m széles GP pályákon, a hosszú egyeneseken elvesznek a lassabb autók. Én sem ismerek minden klubpályát, de a legtöbb gyorsan megtanulható, mert általában elég rövidek.

lac coo
20 percet várjatok még , ha lehetséges ...

tobias88
én rfactort vettem meg, GTL - el nem játszottam még sose
Alexease
A RaceSim Trackeren (Banner alatt link) elvileg van GTL nelkuli verzio. Nem biztos, nem probaltam, nekem van GTL😊

Amugy a legtobb embernek VAN eredeti GTL-je, mert az egyik legjobb reresztes volt a SimBin-tol. Szinte szegyen warezelni! Foleg hogy 1990 HUF... Lehet hogy neked furcsa, de itt sokan komolyan gondoljak ezt a hobby-t, es nekik termeszetes megvenni azt a programot, ami jo, ami megeri az arat es sokat hasznaljak!

A tovabbiak DEL...;P
Smicy2
Holnap már újra jövök csapatni 😛

Charade GTti

Alexease
<#eljen>
Itt van nehany palya😉 Ha meg nehanyan tesznek be listat, akkor lehet keresni a kozos nevezoket. En mar 2x probalkoztam hasonloval, eloszor 1, masodszor 3 levelet kaptam😄). Talan most tobb lesz, hogy van valami alapja😉))

- Lakeside International 3.00
- Autodrom Most 1.00
- Jarama 1.00
- Zolder 1.0
- Brands Hatch 2005 1.01
- Goldenport Motor Park 1.02
- Birmingham Motorplex 1.55
- Phillip Island 3.00
- Crystal Palace 1.20
- Kyalami GP79 1.20
- Dijon GP79 1.00
- Laguna Seca 1.10
- Lime Rock Park 1.10
leho94
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Letöltöd a GTL-t bemountolod deamonba és ugy inditod

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

No, má' ketten vagyunk Cadwell-fanok. 😊))

tobias88
mindegyikõtök megvette a GTL-t, hogy feltudtátok tenni a Historic modot? mert én még mindig nem találtam olyat amihez nem kell a GTL<#shakehead>
lac coo
Dehogynem jó !
amúgy meg nekem ne rakjatok be ilyen soha nem hallott klubb pályákat 😊))))

Penge88
AZ én javaslatom: Cadwell Park. Hangulatos, grafikailag viszonylag jó és nem túl hosszú 1:30 körüli az idõ rajta Fiattal vagy még kevesebb. Spirit of 76-es kocsikkal 1:24... link:

http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=Cadwell%20Park

Thank God, I\'m a Lada owner!

oks, ez így tökjó lesz, denkjú

ja, és nemelfelejteni, mais lesz/van abarth.. 😉
Alexease
Maniax😊 <#zavart1> Versenyezni nem valoszinu hogy jo😉))
Cadwell Parkot javaslom. Régi angol pálya, már a hatvanas években is rendeztek ott futamokat:
Cadwell download

kis ízelítõ a pályából, 2:28-tól kezdõdik az "okosság" 😊
Cadwell Park, 1960 - videó

a másik ötletem Crystal Palace. Ez is klasszikus brit pálya. Ennek csak a GTL verzióját próbáltam, de itt az rF változat linkje:
Crystal Palace download

Egy kis kedvcsináló filmecske:
Crystal Palace, 1964 - videó

lac coo
Valami hosszabb maniax, linket hirtelen nem tudok, de nagyon fun rajta menni .....
Szerk.: link ..
Aztán ami nagyon jó az ilyen lassabb autókhoz: Goldenport, azt mindenki ismeri ....

ja, próbaképpen választható a teljes TC65 paletta, alfástól cortinástól stb...
és bekerült a Nürburgring Sprint Showdown (ISI) a pályák közé
nos emberek, hogy ne legyen unalmas a szokásos esti összeröffenés, a következõt javasolnám:
kérném, hogy akinek van affinitása és ideje, meg persze képben van a pályákkal kapcsolatban, nézzen pár olyan versenypályát, ami:

- az abarth-érába beleillenek (GTL-konvertek pl., korabeli pályák, stb...)
- nem túl hosszúak
- grafikailag megfelelõek
- lehetõleg bugmentesek

a javaslatokat tegye itt közzé (letöltési linkkel természetesen) , megvitatjuk, és többségi tetszés esetén ezek felkerülnének a szerverre
Alexease
Sorry, elfelejtettem😉
http://alexisease.extra.hu/files/rFactor_HDR.zip

Ez olyan uszkve beallitas, nem mindig jo...
Danecay
Szóval Alex, nem akarod belinkelni az általad módosított Post Effect plugint? 😊

Danecay
Kösz, megnézem.

petesilver
És szerény mint Hamilton, csak fehérebb, és hosszabb a haja! 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Sziasztok! Este 20.45 körül érek kb. haza. Várható ma is egy kis race? Mitti mondtok? 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class