rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thank God, I\'m a Lada owner!
Majd rF2-ben ....Ha lesz valaha ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Régebben sokat játszottam az rfactorral, de egy idõre abbahagytam, más érdekelt. Majd most újra elõvettem, és van egy kis gondom vele.
Ha jól emlékszem vissza, verseny közben az egyik LCD-módban lehetett nézni az én idõeredményem, meg a mögöttem és elõttem levõ idõkülönbségét hozzám képest, és asszem, az idõt folyamatosan mutatta, tehát nem bizonyos mérõpontokon mutatta a különbségeket, hanem folyamatosan pörgött a kijelzõn az idõ. Most viszont(neten, megane trophy mod-os szerveren legalábbis) nem folyamatában mutatja, hanem csak néha látom, h most közelebb kerültem-e vkihez, vagy sem. Kérlek segítseke, ezt be lehetállítani vhol, vagy mit kéne tennem? Elõre is kössz.
Textura hiba: nekem nem reagált semmire , muszály volt resetelnem 😞
Igazabol egy ezereves cucc, csak annyira kenyelmes, hogy nincs kedvem masikat venni😉 Termeszetesen javithato - mar megcsinaltam😄 -, 2 db 6-os atmeno csavar alatettel, anyaval😉 Igazabol 8-as csavar kellene bele, de az nincs itthon, es mivel a 6-os bvirja sokaig, igy mindig elfelejtek venni😊)) Ilyenkor eszembejut amikor eltorik, de csak nem megyek mar el ejjel csavart venni😉
- A textura hibat nekem is kiirta, de enterrel belepett😉
- FFB nelkul hasznalhatatlan es/vagy elvezhetetlen az egesz😉 Nekem eddig egyszer ment el, akkor is kileptem, anelkul egy centit nem megyek😉) Allitolag rF hiba, ra kell menni egy kerekvetore (kamu efekt generator😄) es akkor visszajon😉 Nem probaltam...
Én egy behalt ffb-s ezeréves saitekkel nyomom. Amíg nem kerülök egy G25-ös közelébe elvagyok ezzel is 😊 De tényleg kéne már egy normális kormány.
Thank God, I\'m a Lada owner!
mas:
ez a sandos hibauzi nekemis egyszercsak elojott, de hogy miert?...
megmas:
a realfeel plugin masnal is csinal olyat, hogy egyszercsak megszunik mukodni? pl. kvalin meg jo, aztan warmupon eltunik minden ffb, es egeszen rf restartig igy is marad :o
Majd megyek ha valami barátibb pálya megy 😊
Mission Impossible 2010: PRO Class
A verseny elso kanyarjaban tomegkarambol, es vagy XY kicsuszik, es utana: RESTART! RASTART! REESSTARTT!!
Es persze: "Fuck you!","Idiot", "Noob" 😄D
Es kilep..., es belep egy masik szerverre😉
Elsõ kanyarban tömegkarambol: vki megpróbálja kifékezni a másikat, ehelyett (hideg fékek/gumik) továbbcsúszik egyenesen, kilök vkit, abba belemennek, stb. Chat-sorban "Fuck you!","Idiot", "Noob" üzenetek gyakori megjelenése... Ez vót? 😊
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
egy sráccal már egész jól kergettük egymást mikor odaértünk, két szembenálló autó elfoglalta a pályát..õ még átfért, én már nem mert addigra már elindultak.
csinálnék róla videót, de annyira tipikus, hogy mindenki tudja milyen az ilyen kaotikus nyitott szerver, szal nem érdemes. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Sztem az az idõ billentyûvel teljesen rendben van...már csak egy jó csapatot kell hozzá találni, mert itt nem az volt 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Megjártam a mezõny elejét-végét, össze-vissza törtek, majd bejöttem a 4. helyen.
Azért az sokat elmond, hogy asszem 28-n indultunk, és a 13.-tól már törés miatt nem ért célba több versenyzõ.. 😄DD
Magyar srác nyerte meg, CarlosRol.