rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Penge88
Szerintem ma este is nyomjunk egyet 😊 😄 Hátha már versenyezni is fogok! 😄 nem úgy mitn tegnap

Thank God, I\'m a Lada owner!

bardocz
VÁÁÁÁ leszarom mi van ott,és marhára tökmind1,hogy vér,bél,por,zsír,agyvelõ hullik,vagy van a pályán,amikor a fizika úgyis ugyanaz.Felõlem hónak is kinézhet,ha esõs fizika van alatta.Sõt tudjátok mit?AZ HÓÓ!!!<#zavart1>
lac coo
Már pedig ott egy deka víz sincs, legalábbis nem úgyahogy te gondolod 😉
Majd rF2-ben ....Ha lesz valaha ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
Najó,egyre gyengébb dolgokat hoztok fel😄
lac coo
Attól csillog amitõl egy száraz autó is csillog 😉

bardocz
Jah,a portól csillogott a pálya<#nyes>
lac coo
"Port" vert fel 😉

bardocz
Jó,tudod mirõl beszélek...És különben is, a csúszást nem tudom a mögöttem lévõ arcába csapni,itt meg mégis húzott valamit maga után a kocsi<#eplus2>
Alexease
Esos palyak nincsnenek, csak csuszosak😉
bardocz
Milyen esõs pályák vannak?Most mentem egy gtc65-öt,nüburgring esõsen,és marha élvezetes😄 Igaz valami bug van ott,mert kiálltam boxba,és lekörözött az elsõ,kijöttem 3.-nak a boxból,erre megyek,és csakúgy sorolgat hátra,és hátra,majd a 13 helyen megáll o.O A gépek csak csúszkáltak össze-vissza😄
a balra nyillal tudsz váltani azok között, hogy mit mutasson

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

KillR
Sziasztok!
Régebben sokat játszottam az rfactorral, de egy idõre abbahagytam, más érdekelt. Majd most újra elõvettem, és van egy kis gondom vele.
Ha jól emlékszem vissza, verseny közben az egyik LCD-módban lehetett nézni az én idõeredményem, meg a mögöttem és elõttem levõ idõkülönbségét hozzám képest, és asszem, az idõt folyamatosan mutatta, tehát nem bizonyos mérõpontokon mutatta a különbségeket, hanem folyamatosan pörgött a kijelzõn az idõ. Most viszont(neten, megane trophy mod-os szerveren legalábbis) nem folyamatában mutatja, hanem csak néha látom, h most közelebb kerültem-e vkihez, vagy sem. Kérlek segítseke, ezt be lehetállítani vhol, vagy mit kéne tennem? Elõre is kössz.

Danecay
Bocs Alex, azt hiszem elfelejtettem megköszönni 😊 Köszi!

bardocz
Én olyankor mindig egy picit idegesebb vagyok a kelleténél 😊
ja, dettó ugyanez nálam is, ha elszáll, mintha fogna az ember egy hulahopp-karikát a kezébe, és azt tekergetné a levegõben.
bardocz
De neekd ellentart a fogaskerék,enyémben meg ha meghal az ffb,akkor semmi ellenállása nincsen neki.ehát nem olyan,mint amikor lehúzom a tápról,hanem eltûnik teljesen.
lac coo
Hehe..Veled valami mindig történik és nem tudod befejezn ia versenyt 😄DD

Textura hiba: nekem nem reagált semmire , muszály volt resetelnem 😞

Alexease
Ja nem veszes, birja😉
Igazabol egy ezereves cucc, csak annyira kenyelmes, hogy nincs kedvem masikat venni😉 Termeszetesen javithato - mar megcsinaltam😄 -, 2 db 6-os atmeno csavar alatettel, anyaval😉 Igazabol 8-as csavar kellene bele, de az nincs itthon, es mivel a 6-os bvirja sokaig, igy mindig elfelejtek venni😊)) Ilyenkor eszembejut amikor eltorik, de csak nem megyek mar el ejjel csavart venni😉
leho94
Szegény szék

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Alexease
- Sorry, addig ficankoltam, amig eltort a szekem hattamlaja es hanyattestem😄 raadasul a bill.-t is piszkaltam, taszkoltam, szetfagytam😉
- A textura hibat nekem is kiirta, de enterrel belepett😉
- FFB nelkul hasznalhatatlan es/vagy elvezhetetlen az egesz😉 Nekem eddig egyszer ment el, akkor is kileptem, anelkul egy centit nem megyek😉) Allitolag rF hiba, ra kell menni egy kerekvetore (kamu efekt generator😄) es akkor visszajon😉 Nem probaltam...
Kár hogy végül a futamra megfogyatkoztunk, mert igen jó kis pálya ez a Dijon. A szélárnyékozás a célegyenesben elég izgalmas, és a kanyarok is kellemesek, szöges ellentéte a tegnapi Nürburgringnek.

"azt mondanom se kell, hogy 0 ffbvel meg picsaszar, semmit nem erezni, olyan mintha a levegoben tekergetnek egy karikat"

Én egy behalt ffb-s ezeréves saitekkel nyomom. Amíg nem kerülök egy G25-ös közelébe elvagyok ezzel is 😊 De tényleg kéne már egy normális kormány.

Nándesz14
Na, ketten azért csak elversenyezgettünk, csak kár hogy megadta magát a motor a célegyenes végén. 😊

Penge88
hát... ha azért nincs nekem ffb egy hete, akkor igen 😄 és csak rfactorban nincs. Szóval biztos azért. Le is szedem kipróbálom úgy. Csak ki kell törölni a plugins könyvtárból?

azt mondanom se kell, hogy 0 ffbvel meg picsaszar, semmit nem erezni, olyan mintha a levegoben tekergetnek egy karikat
alex, visszajohettel volna, megvartuk a warmupot vegig. mas kerdes, hogy penge restartweekend-del is DQ maradt. biztos a racecontrol olyat latott, amit mi nem... 😄

mas:
ez a sandos hibauzi nekemis egyszercsak elojott, de hogy miert?...

megmas:
a realfeel plugin masnal is csinal olyat, hogy egyszercsak megszunik mukodni? pl. kvalin meg jo, aztan warmupon eltunik minden ffb, es egeszen rf restartig igy is marad :o
Penge88
Nekem is kiírja, okézd le és bejön 😊

Norbi1990
Másold be újra a Pályát.
Nándesz14
Délelõtt még jó volt, azóta nem nyúltam hozzá. :S

lac coo
Ja , nem jó, vagy más könyvtárszerkezet kéne hozzá, vagy valami hiányzik ami kívül van ....De mindegy , nem csezsegetem az Rfactort , belefagytam mint az állat 😊)))
Majd megyek ha valami barátibb pálya megy 😊

Nándesz14
Nem tölti be a pályát, mikor csatlakoznék a szerverhez, smokesand texturaval van gondja. <#confused>

petesilver
Valakinek volt hozzám hasonló problémája: jelenleg online nem tudok játszani az rFactorral. Anno a Clio kupában semmi ilyesmi gondom nem volt. Tegnap pl. a német pálya célegyenes végére annyira szaggatott már, hogy lehetetlen volt bevenni a kanyart, alig reaált az autó. Offline no problem, az internet elérés sebességével sincs gond. Egyszerûen nem értem! Elkeserítõ!

Mission Impossible 2010: PRO Class

lac coo
Köszi !

lac coo
jól látom, hogy nem engedélyezet taz auto-kuplung ? 😊))

Nándesz14
lac coo
Akkor azt buktam, ennyi, számomra lényegtelen cuccot nem szedek le, telepítek 😊

bardocz
Hol lehet azt kikapcsolni,hogy pályavágásért figyelmeztessen,aztán pedig büntessen?Riverside gp nem kicsit hibás,ideális ív pályalevágás,de ilyen lime rock is,meg istanbul...
hat, ez a ketto GP79-es egesz jol nez ki, es filingre is rendben van
bardocz
Ráadásul rendes Dijont meg Zoldert nem lehet felleli rfactrcentralon.Amit leszedtem zoldert,annak köze nincsen semmihez,kétlem,hogy a GTL-ben baszták volna el,és az lenne a tuti.
ja, sajna egybe van csomagolva a komplett GP79 pályahalmaz
Nándesz14
Meg a Zolderhez. 😊

lac coo
Dijon-hoz komplett trackpack-ot le kellene szednem ? <#wilting>

Alexease
Es a lebonyolitas is a szokasos. A gyakorlas/idomero alatt chateles: RACE! RACE! RACE!!
A verseny elso kanyarjaban tomegkarambol, es vagy XY kicsuszik, es utana: RESTART! RASTART! REESSTARTT!!
Es persze: "Fuck you!","Idiot", "Noob" 😄D
Es kilep..., es belep egy masik szerverre😉
bardocz
Nem láttam de mernék rá fogadni😊 Ilyen idiótákánl csakis utolsó helyrõl érdemes rajtolni,és akkor rajtnál elõzöl ötöt,mert annyi összetört😄 Vagy elsõ helyrõl,és nagyon brutál féktávot kell venni hideg gumin.Menyi ilyen volt lfs-ben bazz...😄
"csinálnék róla videót, de annyira tipikus, hogy mindenki tudja milyen az ilyen kaotikus nyitott szerver, szal nem érdemes. 😊"

Elsõ kanyarban tömegkarambol: vki megpróbálja kifékezni a másikat, ehelyett (hideg fékek/gumik) továbbcsúszik egyenesen, kilök vkit, abba belemennek, stb. Chat-sorban "Fuck you!","Idiot", "Noob" üzenetek gyakori megjelenése... Ez vót? 😊

az lehet AI volt 😄 az csinál ilyet..

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

b-type
persze, ezért jó csapatot keresni és zárni a játékot (ha van valakinek hozzá sávszéle hogy játékot csináljon),..az elsõ féktávon kilöktek engem is..aztán még vagy 4szer akkor mikor valaki vissza akart jönni a pályára, meg egyszer nem tudtam kikerülni egy kettõs bukást elõttem...
egy sráccal már egész jól kergettük egymást mikor odaértünk, két szembenálló autó elfoglalta a pályát..õ még átfért, én már nem mert addigra már elindultak.
csinálnék róla videót, de annyira tipikus, hogy mindenki tudja milyen az ilyen kaotikus nyitott szerver, szal nem érdemes. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

tobias88
Inkább belémjön mindegyik, minthogy fékezzen... Ráadásul én a kék zászlót komolyan veszem, nem tartok fel senkit, és akkor is belémjönnek <#zavart1>
b-type
Akkor az a baj, nem néztem meg milyen segítségek vannak engedélyezve a szerveren, csak mentünk...de a bill és a kormány közt simán van ennyi...hosszabb távon, egy versenyen mondjuk meg pláne.
Sztem az az idõ billentyûvel teljesen rendben van...már csak egy jó csapatot kell hozzá találni, mert itt nem az volt 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Na megtaláltalak, futottunk egy közös versenyt Toban-n...de ez valami katasztrófa mezõny <#idiota>
Megjártam a mezõny elejét-végét, össze-vissza törtek, majd bejöttem a 4. helyen.
Azért az sokat elmond, hogy asszem 28-n indultunk, és a 13.-tól már törés miatt nem ért célba több versenyzõ.. 😄DD
Magyar srác nyerte meg, CarlosRol.