rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Ezt Valaki le tudná modellezni? <#vigyor>

Balatonring.

Azért bízom benne mire elkészül, megjön az eszük és Drapál János nevére keresztelik a pályát.

motogp.com : Balatonring
copass
kövezzetek meg de nekem teccik egy kicsit fsone07,pedig rühellem az f1-et.
tudnátok adni vmi linket az uccsó aránylag aktuális f1-es pályákról?

leho94
jóak kocsi ^^ grat hozzá

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

petesilver

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
ok, lesz, csak közben elsõ nekifutásra végére értem, bekerült a mûködõ mûszerfal, mûszerfalledek, mérõórák, köridõkijelzõ. Vége, kész az 1.0 ráncfelvarrott Zonda!

lac coo
<#eljen>.Képet ! 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

petesilver
essz van rajta! El sem hiszem, még mûszerek nincsenek, de kész a verda, highrescockpit,highreskormányal, majdnemjól mûködõ animokkal, jól mûködõ pivotokkal, megy mint álom, már vezettem is! Zsíír látványra nagyon! Mivel megtartottam minden szerkezetet meg elnevezést, az új mas fájlt beraktam a "régi" modba, és minden mûkszik. Hát atom, jobb Zonda így mint Grid, Látvány meg szinte detto! Mostmár tovább Juanék jönnek, amíg megcsinálom a többit.

lac coo
Én ezt a materialt raknám rá :

Bump Cube Specular Map Add Alpha Reflect T1 .
Ha jól tévedek ilyenkor a Tex1 alfája szûri a tükrözõdést .Aspecular meg a bump pedig különálló, szürkeárnylatos bitkép...

Alexease
Szerintem a Cube mappot, mint texturat.
petesilver
Alex! Hogy ne tükrözõdjön annyira a verdán a Cube, az ambientet kell sötétebbre venni, Cube intensitást vajon, vagy speculart? speczlar élbõl fekete materialban 😞

Istencsászár
Annak a fényében hogy grafikában gyérebb lett az FSONE... az MMG meg jobban cseng amugyis😊 CTDP 2006al mivan? leállították már?😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
Ez mar regi "problema"😊 Mindig fut 2-3 project egyszerre😉
en csak azt nem tudom mi a joistennek kellet fsone 2007 mikor van MMG 2007 ?
Nándesz14
Mostanában senki nem kocsikázgat szerveren? Láttam vannak más pályák fennt, pontosan melyikek?

Alexease
Nem MOD-tol, palyatol fugg az eso. Csuszosabb ut, az aszfalt folyamtosan "fustol", eros kod, es kamu tukrozodes az aszfalton. A MOD csak azert kell, hogy legyen "eso gumi" is, ami jobban/mashogy tapad😉
F1RFT 2008-ban lehet singli módba bajnokságot nyomni?Mert sehogyse jövök rá hogy kell!!!
Nhos a titok az hogy a tdf fájlt kell átszerkeszteni és akkor lesz esõ a pályán. Hogy ezt honnan vettem www.webforditas.hu n lefordítottam az oldalt és ezt irja : FSONE 2007 szintén Wet Textureszel hozza a Wet Tirest, de ez csak jóval Fsone pályacsomagjával mûködik. vagy szerkesztés egy TDF a Wet Tracksn

én még ki sem próbáltam az esõt, de akkor csak az FSONE 06-BAN VAN???

Firerock
rfactorcentralon van

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Danecay
Ami azt illeti egy ReadMe-t igazán csinálhattak volna hozzá, vagy én találjam ki, hogy miket javítottak ki?

pointer4
Hát ott írja fennt hogy FSONE06, ha lehet hinni neki, akkor a modban benne van. De gondolom csak a benne levõ mapokkal megy.
tobias88
jó gyorsan jött hozzá frissítés, bár igaz hogy érdekes volt

esõs pályát nem tud valaki? vagy esõ effektet?
itt a példa
Én egyebek mellett mostanában csinálok egy rF setup HowTo-t, nemsokára végzek vele. Nem megyek bele nagyon a mérnöki dolgokba(merthogy nem is mérnöknek tanulok), de azért szeretnék tisztázni egy-két dolgot😊

\"i have to keep speed limit, but i don\'t give a shit\" - \"keep pushing\"

petesilver
rFactorhoz nincs külön, GTR kézikönyv, estupguide után keress a neten, az jó ide is.

köszi

Fsone 2007 1.1!

Firerock
WinRar

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

hellosztok valaki nem tudja hogy a nemrég megjelent race x-et csak 7z formátumban lehet letölteni mijen programal tudnám ezt megnyitni szerintetek<#conf><#conf><#conf><#conf><#conf><#conf>

Sziasztok!

Biztosan vissza kéne olvasnom mert már több embernek is lehetett hasonló gondja, de sajnos türelmetlen vagyok! Versenyzek 1 2007-es WTCC ligába nem is menne rosszul de van 1 hatalmas bajom tök amatõr vagyok a kocsi beállításához magyar leírást meg nem találok! Tudnátok ebben segíteni? Elképzelésem van, hogy mit kéne állítani de, nem tudom merre! Sokszor megesik velem, hogy a versenyre az autót teljesen ellenkezõ irányba állítom mit, ahogyan kéne! Kérlek, segítsetek!!!

Köszönettel: tujon

copass
galaxisnetnél már nincs rfactor, megkérdtem emailben.😞

Hello
Köszi a válaszokat.
Hol keresek drivert a kormányhoz? Santec féle van nekem.
Nem tunátok linkelni egy oldalt mert a google-ban már kerestem de nem találtam.
Választ elõreis köszi hello

lac coo
Azt sehogy szerintem. Átíriod a négyes egyesre, leokézod, elmented és kezded elölrõl a mapolást 😊
Ezt már én is beszoptam egyszer 😊))

De szerintem inkább írd a trackedit topikba ...

petesilver
Alex. Map channel 4 kordinátákat hogyan tudom copyzni 1-2-3-as csatornára? sima mentésnél ugye a 4-esre rakja vissza 😞

nálam vanik 😊

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

lac coo
Nálam se nincs banner 😊))

Alexease
- Tobb 100 fele auto es palya van benne, MOD-oknak hivjak oket, nez korbe a banner alatt a linkeken (foleg rFactor Central).
- Banner: flash plugin, bongeszo, gepproblema, stb.
- Csak kormannyal es pedallal erdemes jatszani, ez elsosorban szimulator.
- Valszeg be kellene kalibrani (driver es/vagy jatek).
ebbe olyan autó van amilyet teszel bele
banner: türelmetlen vagy, vagy flash player hiánya
lehet kormánnyal és pedállal jácani, csak úgy érdemes
tengelyek érzékenységél lehet beállítani, mélyedj el a controls beállítási panelben

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Hy
Ebbe csak forma egyes kocsik vannak vagy más mien is?
A bannaner miért nem jelenik meg nekem?
Lehet kormányal és pedálal jácani?
És az hogy lehet beálitani hogy kicsit nyomom a gázt kicsit sebeségel megy a kocsi vagy nagyon nyomom a gázt nagyon megy a kocsi ? (mer ha lenyomom félig a pedált az ugyan olyan mint ha csutkán nyomnám és kormánynál is ugyan ilyen)
Választ elõreis köszi.
Hello

lac coo
Mondom, hogy küld át a max scene-t , hátha tudok segíteni !
De ha nem , nem 😄DD

petesilver
No üveg így jó, lámpa, backfire cromacolorral eltûnt, de a rács, ami cromacoloros, az átlátszó a spinnerben, és nem átlátszó ingame. Háát dögöljek mek, ha értem, mi a szösz van itt! 😞

lac coo
Közben csak találtam egyet :
Nem biztos, de szerintem ezeket simed-ben nem igen tudod állítani ....

lac coo
Miért mivel csinálsz mass filet? Vagy scn-t? Simed-del ?
Átlátszó materialra ( alfásra) mindjárt rakok be képet ( kaja után) ami volt a másik topikban az elveszett sajnos ...

lac coo
Kell , persze, bár lehet nekem is megvan de hátha ....

petesilver
illetve a materialt nem részletezi, de abba hamar belejössz, ha elkezdessz szívni vele pár napot. az eredeti isi document viszont azt leírja ról.

petesilver
errõl teljesen konkrét tutorialom van pdf-ben. MSN-en átküldöm este, ha kell

petesilver
ez a problémám, hogy gyanítom a gmt inport is rosszul szedi ki, a pivot ezeknél elvileg a többi kiszedett verdánál is ilyen, de ezen még dolgozom.eleve horror a pivot is. De elvileg maxból is lehet mas fájl csinálni, meg bármit be lehet állítani, de eddigi teljesítménye alapján ezt nem vállalnám. Fura dolgokat mûvel, a clionál észrevettem, hogy a kis franciák is olyasmi trükköt használtak, mint én, csak leszoktam róla, mert simed érdekes eredményt adott.

Danecay
Hi!
Igen, azt írtam, hogy az rfm-ben nincsenek szûrve a pályák, így a mod minden pályát ami be van másolva a játékba meg is jelenít, kivéve ezt az egyet.

Sziasztok!Lenne egy kérdésem,singlibe hogy lehet bajnokságot nyomni a forma-1-el?A segitséget köszönöm
petesilver
Háát, az eredeti material van ablakra. Cromacolornál simedben átlátszó, de játékban nem. ha nem nyúlok hozzá, nem átlátszó. Ha alpha as grey, nem átlátszó a játékban. Nem értem, más autók materialját nézve nincs babrálva a material külön, mégis jó az ablak. pl a backfire materialhoz sem nyúltam, a texturák jók is, van tûz, csak nincs alfázva😞