rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JuanG
simedben a kormány meg a sisak mentés után ilyen lesz, szar a pivot...Zmodellerben ki tudod javítani, és akkor jó, csak utána nem szabad 3dsimedben editálni mert megint elrontja 😊)

de sztem maxban is helyre tudod rakni 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

copass
OFF
ezhuje
ON

Alexease
Meg Te irtad be, hogy az rFM file-ban a "Track Filter = *", vagyis megjelenit minden palyat😉)
De letoltom en is a palyat, megnezem, mert lehet hogy mas gond van vele.

Amugy mindenkeppen az MMG fontos?😊

Danecay
Kösz Alex, de nemigazán vágom, hogy ezzel mit is akarsz mondani.

lac coo
Próbáld megnézni az eredeti , Juan féle Zondán a pivot pontokat és a kormány valós helyzetét a térben ....

Asszem úgy van, hogy lehet bárhová modellezni , utána úgyis oda kerül a játékba ahová az scn file írja.Az a pivot alapján rakosgatja (asszem, itt ugye semmi nem biztos ...), lehet nálad máshol van és nem jó az eredeti leírás hozzá.De persze ez lehet hülyeség, mindenesetre én azt tapasztaltam, hogy valami hasonlóan mûködhet .

Alfáról semmit nem tudok mondani, rakj be egy képet a material beállításról !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

petesilver
Asszem. Hát nehezen, de beraktam, mentem is vele, hülyére röhögtem magam. Nekem valamivel jobb, mint Juan verziója, ha balra tekerem a kormányt, akkor a fej, és kormány kifigyel balra a kocsiból, ha jobbra, akkor elmegy jobbra az anyósüléshez. Alapból tolom magamelõtt a fényszóróplaneket, hátul fekete backfireplanerósza van, az ablakon még nem lehet belátni, rengeteg helyen van tükrözõdés, alfák nem mindenhol mûködnek, nem értem miért, de már megy. Mindent az elõzõ Zonda elnevezéseivel csináltam, így most új a verda, de a régebbi fizikát használja, és mûkszik!

Mission Impossible 2010: PRO Class

lac coo
A szabvány elnevezésekkel , ahoz tartozó materialokkal ( pl a kerék ) is tisztában vagy ?
Azt akkor megoszthatnád velem, hónapok óta futkározok valami info után ez ügyben ....

JuanG
a héten majd valamikor megnézem, most el vagyok havazva <#idiota> (nincs kedv)...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

petesilver
Azért jó hecc volt a Zondát használható módban kiszedni GRID-bõl, újraösszerakni használhatóra, majd átmaterializálni rF alá, szerkezetileg módosítani, bekonvertálni gmt-be, miután txturázza az ember, majd mas fájlt csinálni belõle. Miután mindent elfelejtettem, újratanultam az egészet, lassan értem is, és még Max-ban is rájöttem pár dologra, ami elõtte is ott volt, csak nem tudtam mire jó.

petesilver
Az MMG07 mod megjelent asszem az elsõ 5-6 pályát tartalmazta csak. Aztán idõvel adják hozzá folyamatosan ahogy elkészülnek a pályák frissítésével. Gondolom ehhez kéne patch neki, de egybe adják ki amikor elkészültek a full pályát, nem patchelik. Gondolom a másik mod megy csak 5 pályával jött ki. Az összes OpenWheel Mod szinte ilyen, F1-es pályák vannak benne, de csak az elsõ 5-6, aztán utána jön ki a többi.

lac coo
Fene sem érti ezeket a GP79-es pályákat ...Eddig ment gond nélkül a Zolder, most az istenért sem indul ....

tobias88
jav.: 05ös pályák
tobias88
már megtaláltam

fs one 06

a 06os pályák nem jók hozzá?
tobias88
fsone 07 miben jobb az f12008as modnál?
Alexease
A PlugIns konyvtarbol torlod.
Penge88
Segítsetek! Van nekem egy olyan jó dolgom h RealFeelPlugin... annyira jó, h már vagy 2 hete nincs ffb rfactorban. Hogyan tudom uninstallálni a dolgot? Rohadt zavaró, hogy nem érezni h mikor sodródik és mikor nem...

Thank God, I\'m a Lada owner!

Alexease
Alexease
Nem csak az irasjelekkel van a gond, szinte mindig teljesen ertelmetlen es osszefuggestelen az egesz, amit irkal😉) Lehet hogy sz*r*k bele es folyamatosan siet valahova, vagy az eletkor nem stimmel es minusz 10 ev, vagy mas problema van, amit inkabb nem eroltetnek😉
Amugy nem zavar, csak vicces😊) Altalaban jot akar, azzal nincs gond.
Manapsag eleg sokan vannak, akik hasonlo szinten adjak elo, de mindenkep O a csucs😉
Danecay
Erre #35575 valaki?

Alexease
NINCS valodi esos palya az rFactorhoz. Igazabol eso sincs😉 Az rFactro central-on a palyak kozott van 1-2, amihez van "esos" nyomvonal. De mivel csak 1-2 MOD-hoz letezik esogumi-szeruseg, igy sok ertelme nincs csuszkalni rajta😊 A most megjelent FSONE 2007 MOD-ban van valami esogumi cucc...
Penge88
Írásjelek rulez

Alexease
"Gimnáziumba járok" - biztos vagy benne?! <#idiota><#zavart1>
Tud valaki nekem segítenni hogy hol találok rFactor alá F1 es esõs pályát?

lac coo
Esküszöm alig tudom értelmezni mit mondasz 😊))Fõleg ezzel a sok számmal ...😊

mmg 07 és az fsone 06 is 5 pálya van igaz mmg 07 jönnek ki pályák 2-3 hetente<#szomoru1>
jó lenne ha lenne track patch

lac coo
Nincs .

Kíványcs leszek,. hogy a amilyen hisztit levertek a magyar F1 modderekkel, honnan szedik majd ezt a sok pályát !!!! Köcsög egy banda ....

Fsone 07 track még nincsen mi???

lac coo
105 megás video az kell ....! 😄DDD

Alexease
Van 2x11 auto, uj menuk, garazs hatter, 105MByte-os video, 2 music, 3 MOD (2007, multiplayer, 2008 fizika). Palyak nincsnek, valszeg majd trackpack-bol.
Penge88
Még ne de nem néz ki rosszul. Letöltöm már ezt az f1 modot... egyszer unalmas téli estéken jó lesz. De lehet nagyon beválik. Annyira nem jön be a formaautó... Nézni szeretem, de inkább az ilyen utcai autós modok amik bejönnek nálam.

lac coo
Valami olyasmi 😊

Istencsászár
mármint esõsre hasonlító csináld magad kamupályák😄 <#wilting>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
És 206 RCC-t próbálta valaki ?

lac coo
Nem hiszem , hogy több lenne ...
viszont esõs pályák lesznek a tracpackban 😄DDDDD

Penge88
Engem most bõven leköt a HistoriX... Ha épp nincs verseny gserv-en, ott az rFactorCentral-os téma... vagy csak egyszerûen offline gyakorlás. Hogy ne teljesen kezdõként menjek online 😄 Olyan idõk vannak ott...

Alexease
Meg nem neztem, igazabol nem is izgat, de remelem egy History GT megjelenes utan, foleg hogy elozo evados F1, nem "csak" 2x11 auto, festesekkel, nevekkkel, aztan annyi?!😊
Danecay
Kijött az FSONE 2007 V1

solo
Nemjön be annyira :S

Euroringen meg valaki jöhetne gokartozni.^^

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Ingy
jaja

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Danecay
Az rfm fileban a "Track Filter = *" így nincs pályaszûrés és minden más pályát meg is jelenít a menüben az MMG2007 MOD

Ingy
vsz a track filter az rfm fileban a modhoz

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Penge88
Én most megyek fel, szétnézek, körözök, ha gondolod gyere 😛

Danecay
Sziasztok!
Milyen file is felelõs azért, hogy egy adott pálya szerepeljen a játékban, úgy értem, hogy a játékon belüli pályalistából válaszztani lehessen? Az a problémám ugyan is, hogy letöltöttem a következõ pályát: MMG Germany F1-08 Track v1 (Assorted Track) és nem jelenik meg a játékban. Belenéztem egy pár fileba és látszólag minden rendben van, legalább is ami az elérési utakat illeti, de valamiért mégsem mûködik.

lac coo
Senkinek nincs kedve csapatni egyet Zolderen ? >😉

Ingy
sztem az agyi érettség nem kor függõ, van olyan srác aki 16 évesen 20x jobban leszervez bármit mint egy 3x éves zsírkréta <#idiota>

pointer4
Kikérem magamnak!!!! Én már 8 évesen is ponnt olyan okos voltam mint ma <#zavart2><#idiota>
Ez így igaz, de nagy átlagban azért nem az a jellemzõ, hogy a sihedernek sok esze lenen! 😄

www.smart-bus.hu

pointer4
Nap mint nap látok itt a melóban 30-40-50-60 év körül is olyanokat, akik nem beszámíthatóak. És nincs rajtuk mellény 😄 Nem kifejezetten életkor függõ 😄
Így van, bár én ezt 28 éves korig tolnám ki! <#ravasz1>

www.smart-bus.hu

Éretebb gondolkodás és azért több dolgot lehet rábizni, tapasztaltabb stb.