rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de sztem maxban is helyre tudod rakni 😊
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
De letoltom en is a palyat, megnezem, mert lehet hogy mas gond van vele.
Amugy mindenkeppen az MMG fontos?😊
Asszem úgy van, hogy lehet bárhová modellezni , utána úgyis oda kerül a játékba ahová az scn file írja.Az a pivot alapján rakosgatja (asszem, itt ugye semmi nem biztos ...), lehet nálad máshol van és nem jó az eredeti leírás hozzá.De persze ez lehet hülyeség, mindenesetre én azt tapasztaltam, hogy valami hasonlóan mûködhet .
Alfáról semmit nem tudok mondani, rakj be egy képet a material beállításról !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Mission Impossible 2010: PRO Class
Azt akkor megoszthatnád velem, hónapok óta futkározok valami info után ez ügyben ....
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Thank God, I\'m a Lada owner!
Amugy nem zavar, csak vicces😊) Altalaban jot akar, azzal nincs gond.
Manapsag eleg sokan vannak, akik hasonlo szinten adjak elo, de mindenkep O a csucs😉
jó lenne ha lenne track patch
Kíványcs leszek,. hogy a amilyen hisztit levertek a magyar F1 modderekkel, honnan szedik majd ezt a sok pályát !!!! Köcsög egy banda ....
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
viszont esõs pályák lesznek a tracpackban 😄DDDDD
Euroringen meg valaki jöhetne gokartozni.^^
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Milyen file is felelõs azért, hogy egy adott pálya szerepeljen a játékban, úgy értem, hogy a játékon belüli pályalistából válaszztani lehessen? Az a problémám ugyan is, hogy letöltöttem a következõ pályát: MMG Germany F1-08 Track v1 (Assorted Track) és nem jelenik meg a játékban. Belenéztem egy pár fileba és látszólag minden rendben van, legalább is ami az elérési utakat illeti, de valamiért mégsem mûködik.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu