rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

F12 vagy PrintScreen billentyûk,hová rakják a képet,mert a vágolapra nem az biztos?
Alexease
A TV Style kicsit komolyabban modositja a programot (plugin szinten) igy erosen MOD fuggo😉 Utana kellene olvasni az RSC-n, valszeg mar volt rola szo. En nem hasznalom, vagyis passz😉
pointer4
Tényleg, a TV Style miért nem megy HistoricGT móddal , vagy csak valahol extra módon rá kell kényszeríteni ? Mert az általános ismeretlen módoknál szokott se jelent meg.
ok mert a printScreen nálam nem jött be😊
Alexease
F12 vagy PrintScreen billentyu😉
Ha a programozó se tudja,akkor nekem több év teszt lett volna mire rájövök😊
a "lenti mod" = http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=288%20GTO%20Challenge
Rakd fel a modot tök jó!
hogy lehet képet kiszedni a játékból?
pointer4
A Real Feel FFB plugin összes beállításáról van szó, az a 3 oldal amit felajánl a menüben, szerintem azt még a programozó se tudja micsoda 😄
Alexease
Kapnak valaszt, ha tudnak pontosabban, hogy mirol van szo😉 En spec. nem tudom melyik "lenti mod"-ra gondosz, nincs is fent nekem, igy nem is tudom miket lehet allitani😉 Csak ezert, nem fogom feltenni😉

Ha csinalsz screenshotokat, es belinkeled a topicba - nem kepkent csak a linkeket! - akkor megprobaljuk megfejteni😉
nagyon vicces vagy😊 mostanában kevesebb idõm van gépezni,gondoltam
itt gyorsabb válaszokat kapok,mintha én tesztelgetném hetekig a menübeállítást...ha kis idõm van inkább megyek egy gyors versenyt...
lac coo
LOL. azt sem tudod mi az, akkor minek volt olyan fontos állítgatni ? 😄DD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Valaki megosztaná milyen értékekre érdemes beállítani a SPECIAL FFB menüt? No meg mit jelent a sok furcsa nevû csúszka 😊
ok. már müxik...ha a lenti moddal töltödik be a játék akkor
elérhetõ a 3 oldalnyi FFB menü
pointer4
Ahham van ilyen, közelébe se merek menni. Nem lehet hogy a Real Feel FFB plugin hozza elõ ?
aha,nekem egyszer mûködött,akkor szépen elállítottam mindent,tesztelgettem a G25-öt,azóta nem jön elõ az a menü😞

itt írnak róla:
http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=288%20GTO%20Challenge

THE SPECIAL MENU MADE BY GAMEFR IS A MENU SPECIAL FFB ,TAKE A LOOK ON THE CONTROLER OPTIONS ===> FORCE FEEDBACK ==> FFB 2 AND FFB3
lac coo
Ilyen is van benne ?

Hello!
A kormány beállításánál az erõvisszacsatolás állításnál,
hogy tudom elérni,hogy látható legyen mind a három oldalanyi setup.
Ugyanis hiányzik az FFb1 ,FFB2,FFb3 kapcsoló amivel lapozni lehet és elérhetõ vagy 20 féle extra ffb beállítás.
MaSzKa
tört változattal is lehet menni szerverre játszani amit korábban írtál?

lehetséges ez?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Hát nemtom mi akar ez lenni, de a pályavonala megegyezik Pikes Peak-ével. A Historic Rally Cars modba volt benne egy (szélen füves)aszfaltozott Pikes Peak. De annak simán Alpes volt a neve, és nem ez volt a betöltõképe.

Smicy2
jééé... van ilyen pálya rF-hez? 😮OO 😊))

Charade GTti

Gabisan
Itt a linkje a loading screen-nek: Marseille Alpes 1967

Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H

Gabisan
Hi Alexease!
Ezt a palyat honnan lehet leszedni: Coupe Des Alpes Marseille ???

Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H

Smicy2
jaja, vmelyik cikkben írtak is róla, hogy arra hasonlít

Charade GTti

Tomievo
Nem, nekem is egybõl Valencia jutott eszembe. Pont ugyanúgy követik egymást a kanyarok és az egyenesek.

Alex: Lehet azért tûnt Barcelonánka mert fordítva nézted. 😊

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

copass
én el hajtottam mindíg az ilyet, hogy akkor kérem a forrást vagy szart se csinálok, nem hogy látványtervet.és akkor kiderült hogy archicad-el csinálták a modellt!😄 erõsen leegyszerûsíti a látványterv készítést!😄
mondjuk 3dsmax-ben amúgy nem is elehet látványtervet készíteni gyorsan, ez tény.

Alexease
Nem, nekem elsore Barcelonara hasonlitott😉
amugy csak nekem olyan mintha hasonlitana a valenciai pályára? meg egy kicsit jerezre
bár spanyol cég fizeti...

lac coo
Meg ránézésre rF alatt ez dögunalom lassú pálya lenne 😊)))

Alexease
De ahogy Toya is irta, itt a liszensz sokkal problemasabb, mint hogy csak ugy odaadjak😉
Meg az EuroRing-nel is szivtam egy keveset, pedig az "senkifoldje"😊 Ott is ment a telefonalgatas, e-mailezes, egyeztetes a "palyaval", es a faxolgatas az ISI-nek;P Es persze a jogi "szarok", a megkapott palya mernoki CAD file-jaival kapcsolatban😉
Ez izmosabb falat, mondhatni remenytelen😉
Alexease
Meg ha oda is adnak, az az AutoCAD-es cucc csapni valo😉
Regen sokat dolgoztam olyan cegeknek, akik a bevasarlokozpontokat epitettek. A kapott CAD file-bol kellett szepen texturazott, latvanyterveket csinalnom MAX-ben, hogy azokbol prospektust gyartsak😉 Volt olyan belsoter, amivel napokat szoptam (rengeteg uveg, korlat, tukor, padlolap, stb.). Es egy ilyen terven, meg a kilincs is le van modellezve😉 Akkoriban (~10 eve) azokon a gepeket (talan Pentium II), igen izgalmas volt😉
Ráadásul ez nem egy nemzeti pálya lesz, hanem egy nemzetközi verseny helyszíne. Biztosan nem adják csak ugya oda a jogokat az elkészítéshez, amikor még MotoGP alapú játék is van 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

lac coo
Ja, egy ilyen terv akár több millioba is kerülhet, és csak úgy dobáljánk nekünk 😊))

petesilver
Ez azt jelenti, hogy csak azzal kell felvenni a kapcsolatot, aki ezt a pályát már megcsinálta 3D-ben, és kész is!

Mission Impossible 2010: PRO Class

Alexease
Mivel itt nem divat a warez, igy egyszerubb, gyorsabb ha a Google-val probalkozol😉
leho94
vedd meg

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Hy all!

Nekem van egy óriási problémám.Miután feltelepítettem az rFactor-t,kiírja,hogy rFactor hibát észlelt ezért leáll stb. De ennek mi lehet az oka?Talán nem jó a crack?Ha vkinek van mûködõ crackje akkor linkelje be pls.Elõre is köszi!
petesilver
ÛJa, most nézem van shadow, akkor passz! De ez összerakás utáni vip, lesz ezzel még meló!

petesilver
nekem se tetszik, mint a takony(máõárdon) olyan. Rá kell jönnöm miért, pedig ez az a shader. De eszembe jutott, hogy az alfa maradt világos, a speculart vettem sötétebbre csak. Ma ezen ügyködöm majd este, ha hazaértem. A shadow azért rossz asszem, mert ki van kapcsolva ingame, és elfelejtettem visszakapcsolni 😊

Gabisan
Hi!
Ezt a palyat honnan lehet leszedni: Coupe Des Alpes Marseille ???

lac coo
Ízlés dolga.... Kinek mi tetszik .

tobias88
teljesen igazad van, pl ott van a hockenheimring

egy karakteres pályából egy borzalmat csináltak
Kép linkje, vmér nem jelent meg a kép:
Österreichring -> A1-Ring

Nekem így elsõ blikkre nem nagyon tetszik ez a BalatonRing. Tipikus modern pálya:
1. építsünk minél hosszabb pályát minél kisebb területen!
2. rakunk bele minél több hajtût, lehetõleg közvetlenül nagysebességû szakaszok végére

Ezen képen pedig jól látszik, hogy lehet egy klasszikus pályát modernné "butítani":

lac coo
Nem tetszik a shader .
Nagyon tükrözõdik, ahogy mondtad is, és nagyon hiányzik egy jó Shine-map róla, valamint önárnyék.
Azt még hozd össze , ha már ennyit kínlódtál vele😉<#eljen>

lac coo
3 év alatt mi is összedobjuk 😊)))
Van valami 3d video is róla, de nem akarok reggelni, szal nem láttam ...

petesilver
Merjünk nagyot álmodni: legen a Balaton új neve Drapál! Így Drapál-Ring lehet belõle ! Bár hülyxxén hangzana az éves Drapál átúszás, Drapál szépe 😊

Alexease
Errol a keprol nehez lenne modellezni😊 Mondjuk lehet, csak nincs sok ertelme😉

Megprobalom megkeresni a ceget aki csinalja, es ha van ra lehetoseg, akkor jo lenne ez is hivatalos rF palyanak (mint az EuroRing). Max ez is keszul majd 3 evig;P

Szerintem marad a Balaton-Ring.
petesilver

Elnézést! Az elöbbi linket elrontottam...

Magyarországon 16 év után lesz gyorsaságimotoros-vb-futam!

Nem offolok tovább!
*bocsi*