rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rakd fel a modot tök jó!
hogy lehet képet kiszedni a játékból?
Ha csinalsz screenshotokat, es belinkeled a topicba - nem kepkent csak a linkeket! - akkor megprobaljuk megfejteni😉
itt gyorsabb válaszokat kapok,mintha én tesztelgetném hetekig a menübeállítást...ha kis idõm van inkább megyek egy gyors versenyt...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
elérhetõ a 3 oldalnyi FFB menü
itt írnak róla:
http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=288%20GTO%20Challenge
THE SPECIAL MENU MADE BY GAMEFR IS A MENU SPECIAL FFB ,TAKE A LOOK ON THE CONTROLER OPTIONS ===> FORCE FEEDBACK ==> FFB 2 AND FFB3
A kormány beállításánál az erõvisszacsatolás állításnál,
hogy tudom elérni,hogy látható legyen mind a három oldalanyi setup.
Ugyanis hiányzik az FFb1 ,FFB2,FFb3 kapcsoló amivel lapozni lehet és elérhetõ vagy 20 féle extra ffb beállítás.
lehetséges ez?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H
Ezt a palyat honnan lehet leszedni: Coupe Des Alpes Marseille ???
Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H
Alex: Lehet azért tûnt Barcelonánka mert fordítva nézted. 😊
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
mondjuk 3dsmax-ben amúgy nem is elehet látványtervet készíteni gyorsan, ez tény.
bár spanyol cég fizeti...
Meg az EuroRing-nel is szivtam egy keveset, pedig az "senkifoldje"😊 Ott is ment a telefonalgatas, e-mailezes, egyeztetes a "palyaval", es a faxolgatas az ISI-nek;P Es persze a jogi "szarok", a megkapott palya mernoki CAD file-jaival kapcsolatban😉
Ez izmosabb falat, mondhatni remenytelen😉
Regen sokat dolgoztam olyan cegeknek, akik a bevasarlokozpontokat epitettek. A kapott CAD file-bol kellett szepen texturazott, latvanyterveket csinalnom MAX-ben, hogy azokbol prospektust gyartsak😉 Volt olyan belsoter, amivel napokat szoptam (rengeteg uveg, korlat, tukor, padlolap, stb.). Es egy ilyen terven, meg a kilincs is le van modellezve😉 Akkoriban (~10 eve) azokon a gepeket (talan Pentium II), igen izgalmas volt😉
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Mission Impossible 2010: PRO Class
Nekem van egy óriási problémám.Miután feltelepítettem az rFactor-t,kiírja,hogy rFactor hibát észlelt ezért leáll stb. De ennek mi lehet az oka?Talán nem jó a crack?Ha vkinek van mûködõ crackje akkor linkelje be pls.Elõre is köszi!
Ezt a palyat honnan lehet leszedni: Coupe Des Alpes Marseille ???
egy karakteres pályából egy borzalmat csináltak
Österreichring -> A1-Ring
1. építsünk minél hosszabb pályát minél kisebb területen!
2. rakunk bele minél több hajtût, lehetõleg közvetlenül nagysebességû szakaszok végére
Ezen képen pedig jól látszik, hogy lehet egy klasszikus pályát modernné "butítani":
Nagyon tükrözõdik, ahogy mondtad is, és nagyon hiányzik egy jó Shine-map róla, valamint önárnyék.
Azt még hozd össze , ha már ennyit kínlódtál vele😉<#eljen>#eljen>
Van valami 3d video is róla, de nem akarok reggelni, szal nem láttam ...
Megprobalom megkeresni a ceget aki csinalja, es ha van ra lehetoseg, akkor jo lenne ez is hivatalos rF palyanak (mint az EuroRing). Max ez is keszul majd 3 evig;P
Szerintem marad a Balaton-Ring.
Magyarországon 16 év után lesz gyorsaságimotoros-vb-futam!
Nem offolok tovább!
*bocsi*