rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Azert kepminosegben sem olyan rossz😉 Sot, ahoz kepest hogy online😉
http://alexisease.extra.hu/files/FIAGTSPA24hPrev.avi
lac coo
Hangot érdemes lenne rögzíteni, nagyon tisztán szól minden !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Beteszem ide is, talan a GTR topic-ot eppen nem nezi valaki, de erdekelne a verseny😉 Amugy jo minosegben toljak, sok onborad-dal!

FIA GT - TOTAL 24 Hours SPA (Live Video Stream)!

Live Timing
Dietrich
több mint 1 éves a DFP nálam..maxi elégedett vagyok vele.
a pedál tele van porral kutya baja pl. momohoz képest..nem is lehet hiszen ebben kijavitották a momo pedál betegségét.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
sajna a histori-x mod a plugin mappába berakta ezt: RealFeelPlugin.dll

emiatt nem volt semmi FF nálam az IRL mod alatt..likvidáltam azóta jó 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Újból elindítottam az rF-t, gondoltam mégegyszer végignézek minden opciót, hátha vmi felett átsiklottam, de semmi. Elindítottam egy tesztkört a Panterával, és jól mûködött az FFB, nem "húzott" rá a kormányra. Kb. magától helyrejött. Ettõl függetlenül néha szeret fagyogatni. :/

Egyébként nagy elõrelépés a régi Saitekhez képest a DFP, nagyságrendekkel precízebben irányíthatók az autók, és jobban megérezni, ha a gép kezd instabil lenni, eddig úgy néz ki megérte az árát.

MaSzKa
rájöttem ezekben a játékokban sincs egységesített normális könnyen beállítható kormány kezelés

sajnos ez van 😞

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

lacica
Az erõhatás +.-??????

Alexease
Ez valoban "hulye problema"😊

Probald ki-be kapcsolgatni a segitsegeket, hatha "kiakadt" valamelyik. Jobb otletem most nincs, meg nem talalkoztam ilyennel. Amugy RealFFB nelkul is csinalja?
Eh, tök hülye problémám van. Hétfõn vettem egy Logitech DFP-t. Viszonylag hamar sikerült jól beállítanom, HistorX modozok RealFeel pluginnal. Tök jól ment minden, ma rF kifagy, restart után elõször FFB elmegy. Aztán visszajött, de vmi nem frankó.

Bizonyos kanyarokban a gép "rásegít" a kormányra, kb. olyan mintha mellettem ülne egy oktató és az rángatná a kormányt. (Már csak egy "Ádám, szedje már rendesen a kormánykereket!" hangeffekt hiányzik)

A fagyi elõtt ezt nem csinálta. Minden help kikapcsolva kuplung kivételével, és a RealFeel elvileg megy. Mi a csöcs van ilyenkor, hogy tudok megszabadulni az "oktatótól"? Baromi zavaró, hogy az ív kellõs közepén a kormány ellenállása elmegy teljesen, sõt mintha ráhúzná magát a helyes ívre. 😞 Nincs sok FFB tapasztalatom, de ez NEM az, amikor megcsúszik az autó, és a kerekek elvesztik a tapadásukat, és attól szûnik meg az ellenállás. Alacsony sebességeknél is csinálja, és csak bizonyos kanyarokban.

Elõre is kösz a helpet!

Firerock
Fsone 07 hez nincs valami Tc- pack
merté n béna avgyok
Tc-nélkül nemtudok versenyezni

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
olyat ne mlehet csinálni mint talán az MMG-be volt?
be lehetett állítani hogy miylen TC-szintet akarsz(pl a low az 20% a mediu 50%stb.)remélem érthetõ voltam

lac coo
Kösz ! A pályacsomagot még nem tudtam eltölteni ...<#worship>

Szevasztok Urak! 😊

Elõre elnézést, de szeretném, ha a szimulátoros családban maradna a kis drágaságom! 😉

Szóval õ az!

Ha valakit érdekel, akkor privát, ha meg valakinek nagyon szúrja a szemét, akkor elnézést... töröltessétek...

www.smart-bus.hu

Ingy
ha ingyen beviszel <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Feltöltöttem újra a 08-as modot meg a pályákat.

Kijavítottam benne a hanggal kapcsolatos hibákat.
Aki szeretné szedje...remélem nem törlik!

F1 08 carset

Trackpack
Smicy2
f1 -re jön vki?

Charade GTti

Freedom88
megvan az ára mindennek😊

T.T.

JuanG
asszem itt valamelyik

enbseries

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Robez84
Köszi a segítõkészséget...

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

1 feles mézes hp + 4 üveg Amstel

garantált... <#banplz>
Robez84
Van a játékhoz blur effect mod? Ha igen akkor tudtok linket adni?

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Üdvözöl a Hungarian Sim Racing League!

Ligánk hamarosan teljesen megújul új külsõ és belsõ elemekkel. Reméljük az új név és a több bajnokság mindenkinek fel fogja kelteni az érdeklõdését. Szeretnénk egy önmagában teljesen színvonalas bajnokságot kialakítani mindenki számára. Idén 4 Bajnoksággal fogunk nekivágni az esztendõnek, hogy mikor is? Amint a King Formula1 rFactor League lefutotta utolsó szezonját és annak is az utolsó versenyét. Terveink szerint október végén kezdõdne a bajnokság. Hangzik el a kérdés nem túl korai ez a nagy készülõdés? Szeretnénk, ha addigra minden úgy alakulna, hogy meglegyenek, a létszámok az emberek megismerjék egymást és kialakítsanak egy színvonalat a ligán belül. Az hogy milyen bajnokságok lesznek az F1 League mellett még kérdéses, de sokan kacsingatunk a DTM felé. A másik 2 bajnokságot ti dönthetitek el hamarosan a HSRL oldalán méghozzá szavazás formájában! Mivel a szerverbérlés is pénzbe kerül, sajnos ki kell térnünk az anyagiakra is mely a jövõre nézve egyénenként 1500Ft lesz 1 teljes évre. Ami a többi ligához viszonyítva egy elég kellemes árnak mondható. Egyszóval várunk mindenkit hogy egy új szimulátor közösség alakuljon ki.
Ligavezetõnek és honlapszerkesztõnek az oldalon lehet jelentkezni.

Honlapunk : http://hsrl.extra.hu
Köszönjük mindenki figyelmét!
A Fõ szervezõk: Bonfire & Red Devil

copass
biztos rohad az alja, rozsdásodik!😊 nem túl sok a realffb?

Robez84
Légyszi valaki segítsen... Nem tudok egyszerüen rájönni hogy miért kerrreg az autó amikor kanyarodok. Még semmilyen patch-et vagy modositást nem raktam fel rá.Tehát teljesen szûz! Nagyon idegesítõ, mintha leérne az alja a kocsinak. Nem tudjátok hogy lehetne orvosolni a problémát? Pls Help mee!!!

Alexease
Mert warezolsz, es nem olvasod el az NFO-t😉
Miért van az hogy ha crackelem a játékot, és amikor elindítom csak a grafikai beállítás jön be? ha leokézom, megint csak a beállítás ugrik be 😞

Hát igen ez van ha az ember sietõsre veszi. Másfél óra után olyan mindegy, h ly v j😊.
Az anyag egy része magyar fórumok, kézi könyvek stb alapján lett összeállítva olyan sorrendben ahogy a játékban van.
3rd rugót tényleg furán fordítottam😊, ezen még dolgozok majd.
Ki lesz javítva, és össze lesz tûzve egy pdf-be, köszi a kritikát.

\"i have to keep speed limit, but i don\'t give a shit\" - \"keep pushing\"

gviski
Logitech G25 vagy Logitech Driving Force Pro

Virtual SimRacing

köszi szépen, nem szeretek setupolni,de hátha megjön hozzá a kedvem és még képes is leszek rá 😊
Más, tudom, hogy a tört verziókkal nem nagyon foglalkoztok: ha csinálok szervert, miért nem enged be másokat a játékba? A routerem közbeszólhat, vagy amíg nem eredeti a játék, addig ne is próbálkozzak a szerver készítésével? 😊
Még más: milyen kormányt ajánlotok a játékhoz, mert nem eccerü az f1-et billel nyomatni, még akkor is, ha azért javulnak az eredményeim 😊))
gviski
ÁÁÁ, fától nem láttam az erdõd, de meg van.
Itt van akinek kell:
http://vsr.simsporttv.com/download/SETUP_HOWTO.rar

Virtual SimRacing

gviski
Nekem nem megy ez a letöltés 😄 h*lye vagyok hozzá :S

Virtual SimRacing

Naja, de attól még a hubba az hiba <#idiota>
az egy dolog, hogy az ember egy fórumon hogy nyilatkozik meg, de ha már maradandót publikál az ember, akkor arra figyeljen oda.
Mi lesz, ha kiskorú Pistike a szomszédból elolvassa, és az marad meg benne, hogy az "erelyét" ly-nal írjuk?
Alexease
Ezek egy resze elgepeles😊 Latnal engem gepelni, foleg ekezetekkel😄DD
építõ jellegû kritika következik, ne vedd személyeskedésnek és piszkálódásnak, de zárójelben a javítások... <#vigyor>

I.pdf:
...bellül... (belül)
II.pdf:
...tíltás... (tiltás)
...kissebb... (kisebb)
VIII.pdf:
...lengáscsillapító... (lengéscsillapító)
...erelyét... (erejét)
...energitát... (energiát)
IX.pdf
...csökentés... (csökkentés)
XII.pdf
...keresztûl... (keresztül)
...sprektumú... (spektrumú)

Az utolsó részt, a 3rd spring-rõl szólót, egy kicsit összeszedetten leírhatnád, mert az eléggé zagyva lett a többihez képest.

Amúgy ezt te írtad, vagy fordítottad valahonnét?

És ismétlem, maximális respekt, hogy ilyennel töltöd az idõdet, de törekedj a maximalitásra. <#wave>
Anno még F1Chez készült,RacerAlex SetupGuide HU, de rFactorhoz is használható, ha valaki nekiáll setupot hegeszteni. Kb. az alább linkelt doksi bõvebb lére eresztett változata. Ezt is kilinkelheted, ha gondolod.
Alexease
THX! <#eljen><#worship>
Ezt feltolthetem es kilinkelhetem a banner ala kozvetlenul? Eleg maceras a letoltesi helyed😊 Raadasul itt a banner alatt konnyen elerheto lenne.

Önszorgalomból csináltam egy magyar nyelvû rF SetupHowTO irományt.
Akit érdekel innen http://ubdgraphics.blogspot.com/ leszedheti(legfelsõ bejegyzés, download).

Cd nincs meg hozzá?

tvstyleba van egy config buheráló és azzal..vagy az ini fájlt szerkeszteni kell..
Mit kell itt szerkezteni pontosan?
van hozzá külön tv és sport skin pack logoknak.
vagy ezt a skin packot honnan lehetne letölteni?
petesilver
Gondoltam szerettek mûvelõdni! lehetne dudor is a neve a bumpnak, bumpmap: dudortérkép. Vagy hupli! huplimap! 😊 egyszer végigolvassátok, és érteni fogjátok a kártya mûködését, meg a játék képalkotását.

Mission Impossible 2010: PRO Class

Hol vagy hogy lehet RACECAST E-mail címet késziteni serverhez?
lac coo
És ez mire jó ? Kb egy szót sem értek belõle 😊))
Viszont tetszik a bump fordítása: bucka ! 😊))

petesilver
Régi diplomamunka, de nagyon jól érthetõ: DirectX, és ezt használó videokártyák mûködésérõl szól:Shaderprogramozás DirectX környezetben Nagyon jó, minden benne van, képek is, autók is! 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

lac coo
2008-as mod, nincs TC ! 😊)) Úgyis minden F1-es a legfrissebb autókat akarja, hát most itt van 😊))

Firerock
olyat ne mlehet csinálni mint talán az MMG-be volt?
be lehetett állítani hogy miylen TC-szintet akarsz(pl a low az 20% a mediu 50%stb.)remélem érthetõ voltam

Törölték a nyomorultak
feltöltöm ujra vhová.Kis türelmet kérek...
Alexease
Regebben neztem egy ket GTL/GTR palya modelt, es volt ahol modelezett bumpokkal probalkoztak😉
gviski
Most már kezd jó lenne, csak a féktávon kezd el kicsit pattogni, de lehet hogy ze már modell hiba, és akkor ahogy Alexease mondta SZÍVÁS!!!

Virtual SimRacing

lac coo
Nézd meg egy "normális" pályán is ott mi van ezekhez beállítva !