rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://alexisease.extra.hu/files/FIAGTSPA24hPrev.avi
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
FIA GT - TOTAL 24 Hours SPA (Live Video Stream)!
Live Timing
a pedál tele van porral kutya baja pl. momohoz képest..nem is lehet hiszen ebben kijavitották a momo pedál betegségét.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
emiatt nem volt semmi FF nálam az IRL mod alatt..likvidáltam azóta jó 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Egyébként nagy elõrelépés a régi Saitekhez képest a DFP, nagyságrendekkel precízebben irányíthatók az autók, és jobban megérezni, ha a gép kezd instabil lenni, eddig úgy néz ki megérte az árát.
sajnos ez van 😞
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Probald ki-be kapcsolgatni a segitsegeket, hatha "kiakadt" valamelyik. Jobb otletem most nincs, meg nem talalkoztam ilyennel. Amugy RealFFB nelkul is csinalja?
Bizonyos kanyarokban a gép "rásegít" a kormányra, kb. olyan mintha mellettem ülne egy oktató és az rángatná a kormányt. (Már csak egy "Ádám, szedje már rendesen a kormánykereket!" hangeffekt hiányzik)
A fagyi elõtt ezt nem csinálta. Minden help kikapcsolva kuplung kivételével, és a RealFeel elvileg megy. Mi a csöcs van ilyenkor, hogy tudok megszabadulni az "oktatótól"? Baromi zavaró, hogy az ív kellõs közepén a kormány ellenállása elmegy teljesen, sõt mintha ráhúzná magát a helyes ívre. 😞 Nincs sok FFB tapasztalatom, de ez NEM az, amikor megcsúszik az autó, és a kerekek elvesztik a tapadásukat, és attól szûnik meg az ellenállás. Alacsony sebességeknél is csinálja, és csak bizonyos kanyarokban.
Elõre is kösz a helpet!
merté n béna avgyok
Tc-nélkül nemtudok versenyezni
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
be lehetett állítani hogy miylen TC-szintet akarsz(pl a low az 20% a mediu 50%stb.)remélem érthetõ voltam
Elõre elnézést, de szeretném, ha a szimulátoros családban maradna a kis drágaságom! 😉
Szóval õ az!
Ha valakit érdekel, akkor privát, ha meg valakinek nagyon szúrja a szemét, akkor elnézést... töröltessétek...
www.smart-bus.hu
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Kijavítottam benne a hanggal kapcsolatos hibákat.
Aki szeretné szedje...remélem nem törlik!
F1 08 carset
Trackpack
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
garantált... <#banplz>#banplz>
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Ligánk hamarosan teljesen megújul új külsõ és belsõ elemekkel. Reméljük az új név és a több bajnokság mindenkinek fel fogja kelteni az érdeklõdését. Szeretnénk egy önmagában teljesen színvonalas bajnokságot kialakítani mindenki számára. Idén 4 Bajnoksággal fogunk nekivágni az esztendõnek, hogy mikor is? Amint a King Formula1 rFactor League lefutotta utolsó szezonját és annak is az utolsó versenyét. Terveink szerint október végén kezdõdne a bajnokság. Hangzik el a kérdés nem túl korai ez a nagy készülõdés? Szeretnénk, ha addigra minden úgy alakulna, hogy meglegyenek, a létszámok az emberek megismerjék egymást és kialakítsanak egy színvonalat a ligán belül. Az hogy milyen bajnokságok lesznek az F1 League mellett még kérdéses, de sokan kacsingatunk a DTM felé. A másik 2 bajnokságot ti dönthetitek el hamarosan a HSRL oldalán méghozzá szavazás formájában! Mivel a szerverbérlés is pénzbe kerül, sajnos ki kell térnünk az anyagiakra is mely a jövõre nézve egyénenként 1500Ft lesz 1 teljes évre. Ami a többi ligához viszonyítva egy elég kellemes árnak mondható. Egyszóval várunk mindenkit hogy egy új szimulátor közösség alakuljon ki.
Ligavezetõnek és honlapszerkesztõnek az oldalon lehet jelentkezni.
Honlapunk : http://hsrl.extra.hu
Köszönjük mindenki figyelmét!
A Fõ szervezõk: Bonfire & Red Devil
Az anyag egy része magyar fórumok, kézi könyvek stb alapján lett összeállítva olyan sorrendben ahogy a játékban van.
3rd rugót tényleg furán fordítottam😊, ezen még dolgozok majd.
Ki lesz javítva, és össze lesz tûzve egy pdf-be, köszi a kritikát.
\"i have to keep speed limit, but i don\'t give a shit\" - \"keep pushing\"
Más, tudom, hogy a tört verziókkal nem nagyon foglalkoztok: ha csinálok szervert, miért nem enged be másokat a játékba? A routerem közbeszólhat, vagy amíg nem eredeti a játék, addig ne is próbálkozzak a szerver készítésével? 😊
Még más: milyen kormányt ajánlotok a játékhoz, mert nem eccerü az f1-et billel nyomatni, még akkor is, ha azért javulnak az eredményeim 😊))
Itt van akinek kell:
http://vsr.simsporttv.com/download/SETUP_HOWTO.rar
Virtual SimRacing
az egy dolog, hogy az ember egy fórumon hogy nyilatkozik meg, de ha már maradandót publikál az ember, akkor arra figyeljen oda.
Mi lesz, ha kiskorú Pistike a szomszédból elolvassa, és az marad meg benne, hogy az "erelyét" ly-nal írjuk?
I.pdf:
...bellül... (belül)
II.pdf:
...tíltás... (tiltás)
...kissebb... (kisebb)
VIII.pdf:
...lengáscsillapító... (lengéscsillapító)
...erelyét... (erejét)
...energitát... (energiát)
IX.pdf
...csökentés... (csökkentés)
XII.pdf
...keresztûl... (keresztül)
...sprektumú... (spektrumú)
Az utolsó részt, a 3rd spring-rõl szólót, egy kicsit összeszedetten leírhatnád, mert az eléggé zagyva lett a többihez képest.
Amúgy ezt te írtad, vagy fordítottad valahonnét?
És ismétlem, maximális respekt, hogy ilyennel töltöd az idõdet, de törekedj a maximalitásra. <#wave>#wave>
Ezt feltolthetem es kilinkelhetem a banner ala kozvetlenul? Eleg maceras a letoltesi helyed😊 Raadasul itt a banner alatt konnyen elerheto lenne.
Akit érdekel innen http://ubdgraphics.blogspot.com/ leszedheti(legfelsõ bejegyzés, download).
Mit kell itt szerkezteni pontosan?
van hozzá külön tv és sport skin pack logoknak.
vagy ezt a skin packot honnan lehetne letölteni?
Mission Impossible 2010: PRO Class
Viszont tetszik a bump fordítása: bucka ! 😊))
Mission Impossible 2010: PRO Class
be lehetett állítani hogy miylen TC-szintet akarsz(pl a low az 20% a mediu 50%stb.)remélem érthetõ voltam
feltöltöm ujra vhová.Kis türelmet kérek...
Virtual SimRacing