rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norbi1990
Közben megcsináltam 😊
Köszi a segítséget Alex <#wink>
Norbi1990
Nem jöttem rá <#idiota>
PLS Írd le PÜ-be vagy MSN-en segítenél?
Köszi!!!
Alexease
Bemasolod oket 1 mappaba, es atirogatod az osszes SCN es GDB file-t😉 Ne kerdezd hogy mit, nezz bele, es gyorsan rajosz😉
Norbi1990
Az nagyon jó játék van olyan jó mint a Gran Turismo 4!
Norbi1990
Valaki megtudja mondani, hogy hogy lehet azt megcsinálni mint a F1RFT-be vannak a pályák és a játékba egy külön mappaként van jelen.
Azt, hogy lehet megcsinálni??
JuanG
ha ps2-re akarsz jó autószimulátort akkor az Enthusia Racing-et szerezd be!!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
De csak Xbox-ra, mert az ugyanugy PC alapu😉
thx

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mikor?

Istencsászár
Felturbózott Race 07 lesz konzolra.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

de akonzoloba mind kihalt

Alexease
Egyiksem. A PC-s topicokat felejtsd el! konzolos jatekokat szoktak megcsinalni PC-re, de forditva nem. Max parhuzamos fejlesztesek vannak, de azok kizarolag csak arkad jatekok (NFS, TDU, TRD, stb.).

Konzolosok Foruma, ott mindent megtalalsz amit a jatekgepeden hasznalni tudsz.
és a bus simulator v. a gtr evulution?

Alexease
Szerintem megint nincs mas eleres, az Extra mar sokadszorra torli😞
Alexease
Van Konzolosok Foruma, ott kellene erdeklodnod. Ami megjelent konzolra, azt ott megtalalod. De mielott tovabbi topic-okat is megtalalsz: a GTR, GTR2, RACE, RACE07, GTL, netKar, Live For Speed sem jelent meg PS2-re, es nem is fog!!!
Üdv, a Spet féle F1 08 trackpackhoz valami elérést tudnátok adni? Mert az extrás dolog zárolás miatt nem müxik. Köszöntem elöre is.

kölcsönkért időből élek....

nem nagyon.csk mert most vettem ps2-t ezért járok utána.most az embereknek nem negy fáradság 3-4 betût oda írni

Azért fontos, mert 60 és 30 FPS között ingadozik a játék sebessége és nekem nagyon zavaró a folyamatos szaggatás. Ha be lehetne állítani, hogy 30 FPS-el menjen, akkor simán futna és megoldódna a gond.
lac coo
Sajnos ezt még nem tudja az engine, nem vált texturát ha más gumit raksz fel ....Sok modban az upgrade-ben lehet kézzel másikat választani .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Mást nem tudok elképelni, mint hogy a függ. szinkron miatt akarod limitálni, arra meg ott van a video driver .

Alexease
Kivancsi lennek, hogy miert annyira fontos?
Sziasztok! Hogy lehet a játékban beállítani az fps limitert? Az automata kinézet FPS (auto detail FPS) funkciót hiába állítgatom, nem változik semmi. Már próbáltam a config file-ba is belenyúlni, de sikertelenül. Ha valaki tud megoldást frame limitálásra kérem írja le! Nagyon fontos lenne!
bardocz
FSONE modban miért nincsen fehér csík a gumi közepén,amikor a szuperlágyat teszem fel?😮
Probléma megoldva, nem a liga-modot kell elindítani, hanem simán az f1rft2008-at és akkor nem fagy be a setup a kvali alatt😊
bardocz
Baszki,2 hétig nem játszok,erre a kormány kidörzsöli a kezemet 😞 Mind1,nincs megállás😄
lehet, na mind1, azért van a practice, hogy mindenki belõje magának a legjobbat, kvalin meg már menjenek azzal 😊
bardocz
Lehet az a szerver máshogy van beállítva<#nemtudom>

Kipróbáltam FSONE'07-et,és marha jó mod,bár még csak Torro Rosso-t,meg Toyotát próbáltam,de nagyon tetszik.Kár,hogy nincsen hozzá track pack,vagyis rfcentralon nincsen a mod mellett sehol sem<#fejvakaras> Mind1,majd utánanézek.
oops, télleg 😊
köszi 😊
f1rft2008, de pl. elitenoobs serveren tudom állítani a setupot kvalin is. Vagy van különbség a modokban is?
lac coo
A fixed setup egyébként teljesen más, ha bekapcsolod mindenki csak a gyári default setuppal tud menni ...

bardocz
Milyen mod?Mert ha mondjuk F1,akor ott már nem lehet állítani semmit kvalin tudtommal,hanem belövik a kocsit pénteken,aztán az a setup marad hétvégére.
Smicy2

Charade GTti

Na, sikerült szervert készíteni, el is bír vagy 15-16 játékost, de.
A kvali elsõ köre után már nem lehet változtatni a setupon, pedig a fixed setup opció ki van kapcsolva a szerver programban. Nem tudjátok rá a megoldást, fontos lenne, mert így csak egy setupot lehet használni a kvalin 😞
köszi

bardocz
Itt biztos,hogy megtalálod😉
hellosztok!

Valaki nem tudja hogy hol tudom letölteni az rfactor-hoz az f1 2005 vagy 2006 vagy a 2007-et.<#vigyor0><#vigyor0><#vigyor0>

bardocz
Köszi!
Firerock
FSONe,mmg

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

bardocz
Melyik most a legjobb F1 mod?
tobias88
tv style display
tv style plugin vagy mindek hívják..

banner alatti linkeken kereségld, pl. rfactorcentral

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Hellosztok!
Az szeretném megtudni hogy hogyan lehet ebben a játékban ijen sebeslg mérõt berakni a játékba mrt én nem tudom nézétek meg és ha tudjátok akkor írjatok.

http://00.media.vimeo.com/d1/5/42/20/22/thumbnail-42202280.jpg

Robez84
ez már egy ökörség. de viccnek jó!<#zavart1>

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

TitaniumRR
Sasold meg ezt:

http://www.youtube.com/watch?v=eoqROSuzZ4g

Ugye, ez nem F1 hangú füstölt gumcsizma? <#wink>

Captain Sonar 2024 Remake

Freedom88
motorcsóóónak?😄

T.T.

TitaniumRR
Halihó!

Az F1 motorcsónak liga ehhez a játékhoz létezõ MOD, vagy még csak elõkészületben van?

Captain Sonar 2024 Remake

Freedom88
elég élethü az rFactorod😄

T.T.

lac coo
Szupi !!!

Majd vágj össze több féle autót, ha lesz rá egyszer idõd ! 😛

Alexease
lac coo
Ja , azt nem tom nálam nem jó a kép 😛