rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
ja és ez német rapid

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
ingyenes

Alexease
A Rapidshare.com-ra vagyok befizetve, a .de maceras;DDDD Amugy koszi;P
Alexease
<#conf>
MaSzKa

MaSzKa

Alexease
Nemigazan😉
A LiveWatch nem izgat, mert nem online-ozok. A menu sem erdekel, mert abbol egy regit hasznalok, ami nekem boven megfelel.
MaSzKa

Alexease
Sorry, valakit "kiutottem", ugy nez ki😊)) Ezert szokatam, minden "Mehet" elott nyomni egy CTRL-C-t;D
Alexease
Kell, elkuldjem?😊
lac coo
Nincs meg az a bizonyos DVD 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

JuanG
nem kaptam meg 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

bardocz
Mitomén,az volt az elsõ F1 mod amit kipróbáltam,nem is nagyon ment TC nélkül,de azért próbálkoztam vele.
Istencsászár
passz én még idõben lekaptam😄, irj Spetnek...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
CTDP 2005öt mióta "optimalizálták" Tc nélküli használatra?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ingy
a kötekedés az én szakmám <#banplz>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

azt honnan lehet leszedni ? blokkolva van az oldala
bardocz
Én a gp4-es konverten mentem.Nem tudom spet modjában menyire lehet fogni a kocsit,de ebben jóval realisztikusabb,mint ctdp'05.
Istencsászár
Spet 2008as modját használd... a legjobb idõm 19.2 lett vele, bár azt hogy melyik verzióju pályán mentünk egy másik rejtély, ez a hátránya a gányolós rfactornak, sose lehet tudni...

bardocz
FSONE'07 '08-as fizikával mintha túl gyors lenne,hungaroringen elõbb mentem 1:17 elejét,és 20 körön keresztül folyamatosan 18-19-20-as köröket mentem,de a 20-asokba már volt hiba,sõt,az elsõ kanyart szinte mindig elkúrom,és ha én tudok ilyet menni,akkor egy profi szerintem 16-os idõt is simán tud futni,pedig ilyet idén én nem láttam.
lac coo
Jó de a heggesztõ az egy másik szakma !

lac coo
Tán a fülkébõl látszana, de nem érne meg több ezer polygont plusszba ...

Alexease
Mert nem lehetne latni belole semmit;D Magyarul, teljesen felesleges😉
nem akarok fontoskodni, de a hegeszteni 1 g, sajnálom ez a szakmám <#idiota><#banplz>, az F1 modokhoz miért nem csinálnak rendes kereket ? mert csak a textúra bordázott de a kerék az nem, egyszóval camouflage
Alexease
Nem is tudom😊 Tudom, hogy mar "csak" fakat, bokrokat kellett rarakni, de elremisztett a mennyiseg😉
tobias88
tetszik ez a pálya, végre nem az a nyomjuk a gázt, hanem végig teknikás szinte
lac coo
Nem Juan heggeszti ?

Alexease
Igen😉 Valamelyik DVD-n😉
Smicy2
Parád? <#pardon1><#vigyor3>

Charade GTti

bardocz
Mondjuk nekem nem hiányzik,ha ugrándozó állatok kellenek megyek RBR-ben japán rallyzni,ott van õzike,vagy a kamerásokra hajtani,akik futnak vissza az útról<#eplus2> Amikor valamelyik megjelenik mindig nyomok egy kövér gázt,és ráhúzom a kormányt😄
Alexease
Szerintem Bucharestet nem is csinalja senki, vagyis nem is lesz kesz soha😉
cselt

A T.D.Team egy új bajnokságot indít útjára. Ezúttal a hangsúly nem az õrült setupoláson és a tizedmásodpercek keresgetésén van, hanem az önfeledt versenyzésen. Ebben a bajnokságban megismerhetitek az erõcsúsztatás mûvészetét. A választható autók listáján megtalálható a Subaru, Mitsubishi, BMW, Mustang. A pályák terén is szép felhozatallal találkozhattok: Goldenport, Rallychina, és Mid Ohio, hogy csak egy párat említsek.
Ebben a pontvadászatban a lényeg a vezetés emiatt is a szerveren nincs gumikopás, benzinfogyasztás, mechanikai meghibásodás és törés. Így ezekkel nem kell foglalkoznod. 😊

Ha szeretnél részt venni ebben a nagyszerû bajnokságban, akkor nincs más dolgod, mint a Fórumban jelentkezni T.D.Team tagnak. A jelentkezés feltétele a 3000Ft-os éves tagdíj befizetése, ami után már róhatod is a köröket a szerveren és természetesen minden a T.D.Team által szervezett bajnokságon részt vehetsz.

További információért látogass el a Fórumba, vagy keress minket Teamspeak-en.

T.D.Team
bardocz
Edit:már csak egy rendes valenciai pályát kéne találnom...
bardocz
Pedig úgy emlékeztem,hogy ez még nincsen,mert bukarest sincsen még kész<#fejvakaras><#nemtudom>
Köszi a linket!
bardocz
😮

Valamihez ár van Valencia,csak meg kéne szerezni,és átkonvertálni rFactor alá😮
pointer4
Háááát, ökörségnek ökörség.
Persze ha nincs a földön más "csónak szim" akkor hajrá, de itt nemhiszem hogy a szimuláció fontos lenne, maradjon így hát az arcade játék fejlesztõk dolga. Akkor legalább szép lesz.
TitaniumRR
Itt pl. elég jól látni a jól ismert logo-t a bal felsõ sarokban.

Rfactor - powerboat MOD

Captain Sonar 2024 Remake

TitaniumRR
Magyarul fogalmad nincs az egészrõl.<#nevetes1>

Ha a videót letöltöd, akkor a képernyõ jobb oldalon elég sok hasonló "ökörség, viccnek jó" rfactor néven aposztrofált videót találsz, nemde?

Azok akkor mik?

Captain Sonar 2024 Remake

bardocz
Köszi majd kipróbálom!

Amúgy észrevettem benne egy bug-ot:a törést OW-nél mindig kikapcsolom,mert itt 1 hiba már box ugyebár,és még hibázgatok.Most mentem cadwell parkon versenyt(vagyis 3-at próbáltam),és az ugrás után ha elkapom a füvet,és picit megütöm a kocsit,akkor a jobb oldali hátsó kerék felmegy 1 métert,de ott is ugyan úgy pörög ha gázt adok😄
Igen az

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Danecay
No, hogy neked is válaszoljon valaki 😊 FSONE 07-nél úgy tudod, a gumik textúráját módosítani csíkosra (lágy, szuperlágy) hogy az autó kiválasztásánál, a Fejlesztésekre mész és ott telepíted a SOFT TYRES-t. Ezt követõen, csíkos, vagy vonalasak, ahogy tetszik, lesznek a gumik.

Megoldottam,köszönöm.😊

kölcsönkért időből élek....

warez ?
ez
És az OW challengeban miért nincs nálam motorhang?<#szomoru1>

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Ingy
INGY festéssel? <#idiota>

krizoli, ahogy Juan irta, Enthusia 😊

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Helló
Tud valaki adni egy Formula Renault 2.0 autót ING festéssel? Nem találtam ilyet a neten.

Alexease
Szivesen, de mar keso volt, mondtam hogy gyorsan rajosz😊
Norbi1990
Köszönöm 😉
Alexease
Pl. ha Barcelona_GP palyat, konyvtart akarod betenni az ENYEM konyvtarba, akkor:
SCN file:
SearchPath=.
SearchPath=BARCELONA\
SearchPath=BARCELONA\BARCELONA_GP\

helyett:
SearchPath=.
SearchPath=ENYEM
SearchPath=ENYEM\BARCELONA\
SearchPath=ENYEM\BARCELONA\BARCELONA_GP\

GDB file:
VenueName = Barcelona

helyett: