rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lippet
Hello!

Az lenne az én problémám, hogy simán betölt a játék, el is indulok a kocsival, de egy idõ után kidob a fõmenübe. Nem hiszem, hogy a modoktok van, mert már az alap játék is ezt csinálta. Tudtok vmi tanácsot adni?

Köszönöm szépen!

Üdv.: Lippet

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

bardocz
Áá,gyûjtés biztos jobb,de én még kicsi vagyok,inkább tologatom õket,és elhisze,hjogy ügyes vagyok😄
petesilver
ugyeugye. A kreatívabb az album pro barkács verziót is megvásárolta, ez amolyan virtuális lego, vagy pálya rakódik ki belõle vagy autó. Mûvészeknek az rfactor paint album ajálnható, míg fotóbuzaknak rF HDRI kurzus. Mindenki megtalálja a kedvencét. Pár bolond meg kocsittologat ingame, állítólag az is klasz! 😄

Mission Impossible 2010: PRO Class

MaSzKa
kb 3éve 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

bardocz
Milyen igaz.Én hülye meg koptatom :-)
petesilver
Minek, ha ennyi pályát le lehet hozzá tölteni. 😄 rfactor, album game. hozzá letölthetõ /belevaló/ matricák: pélyamatrica, mod matrica, update matrica 😊)))))

bardocz
Próbáltad már a játékot?
Ingy
10 utan mar csucsuzom <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

avcom
nálam van 2 selejtezésre váró F1C MOD DVD <#wilting><#vigyor><#idiota>

MaSzKa
😄 ja 1 hónapja nem is játszok
csak gyûjtõk 😄

az a gáz egyenként marha lassan megy a letöltés

Alexease
Gyujtogeto eletmodot folytatsz?!😊))) A lomtalanitasok alkalmaval is beallsz a "brazilok" melle?😊)) <#idiota>
MaSzKa
14.4GB Tracks-om van tömörítve 😄

és még nem szedtem le az összes 2007 elöttit a rfactorcentral-ról 😛

itt nézzél szét

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

MaSzKa
racingu.n fent van

JuanG
off:

megvan valakinek a 92-es belga F1 verseny magyar kommentárral?? a többi jöhet priviben!!

nosztalgikus hangulatom van 😊)

on

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
persze, minden autónál a fizika file-ból teszi be a felfüggesztést, kerekeket, stb...

majd Ingy megcsinálja, átküldöm neki 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Smicy2
ilyenkor? az csoda lenne... <#gonosz1>

Charade GTti

petesilver
Thank you, vettem!

petesilver
Juan. A kerekek nagyon nincsenek jó helyen, ahogy nézem a nyomtáv, és tengelytáv is kisebb. Lehetséges, hogy a fizikát meghatározó adatok alapján rakja be játékba a poziciójukat? ránézésre, mint ha ehez a kasztnihoz rakná a Régi Zonda kerékpozicióit.

petesilver
na sejtettem, uzsidoboz sehol persze!

gviski
VSR-nek minden vasárnap van valami futama most egyik héten F1 a másik héten PCC

Virtual SimRacing

petesilver
wow! egész jól néz ki! akkor neki állhatnál hekkelni a fizika részét 😊 is 😊

JuanG
megy már a zonda, csak nem jó rfactor könyvtárba tettem 😊)

lac coo
Óóóó...
Most olvasom, hogy tegnap motorbalesetben meghalt Andrea Pinifarina 😞(((( 51 éves volt .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

petesilver
várjál, hajnal 1-re hazaérek. Múthéten próbáltam mááár amúgy! 😊

Ingy
gyere msn aggyá zondat <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

petesilver
Telfonos ügyfélszolgálat 😊 De busz hoz haza+ taxicsekk, szal tûrhetõ😊 De így nem tudok esti versenyeken indulni

Alexease
Milyen munkahely ez basszus?! <#wilting>
petesilver
Errefelé járnak Ligatagok, fõszervezõk. Az érdekelne, hogy van-e olyan liga, ahol hétvégi futam is van-lesz, mivel jelenleg állanó 15.30-24.00-ig tartó beosztásban dolgozom, így esti futamokon nem fogok tudni indulni. THX, ha valaki válaszol.

Alexease
Nalam mukodik.
petesilver
akkor én sem fogom! 😊 Nálad jó a Zonda?

Alexease
Nekem jo😉 Ezert nem is piszkalom😉
petesilver
És? jó úgy nem?

Alexease
Az osszes epulet kamu;D
ChuckyHUN
GTL = IMÁDOM😄
Mod = Lejött szal tesztelem. Haverom kérdezi, hogy ha nem eredeti akkor lehet multizni?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

petesilver
Miért, azon mit kell még csinálni?? Hibátlan, jójaz!

petesilver
nem, olyasmihez nem értek. De volt ott új textura is az autóhoz, azokat bemásoltad a helyükre? elsõ kettõ könyvtárba raktam ugyanolyan néven, ami volt, csak az új zonda festéseket tartalmazó dds kell. nálam így mûködött. ha a model lenne gond, kifagyna hibaüzenettel, és semmi nem forogna középen

JuanG
Pete: nem jó nálam a zonda.mas amit küldtél...nem adja be az autót, helyette egy saftycar jön be...nem változtattál még valamit a régi modban?

bardocz
Nem tudok online játszani,így ezt nem tudom😊
Köszi.
És a szerveren nagy a tömeg?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

bardocz
De,kell hozzá a dvd-je.
Nekem kiírja, hogy GTL kell hozzá, de az nem egy külön játék (GT Legends?)

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Alexease
Megeri, az egyik legjobb MOD! Persze, ha szereted a regi autokat😉 Es szeretted/szereted a GTL-t😉
ChuckyHUN
Historic GT & Touring Cars 1.01 modot megéri leszedni? mert nálam 1 giga az nagyon sok idõ <#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#buck><#buck><#buck>

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

kf1rl
Üdvözöl a Hungarian Sim Racing League!
Ligánk hamarosan teljesen megújul új külsõ és belsõ elemekkel. Reméljük az új név és a több bajnokság mindenkinek fel fogja kelteni az érdeklõdését. Szeretnénk egy önmagában teljesen színvonalas bajnokságot kialakítani mindenki számára. Idén 4 Bajnoksággal fogunk nekivágni az esztendõnek, hogy mikor is? Terveink szerint október végén kezdõdne a bajnokság. Hangzik el a kérdés nem túl korai ez a nagy készülõdés? Szeretnénk, ha addigra minden úgy alakulna, hogy meglegyenek, a létszámok az emberek megismerjék egymást és kialakítsanak egy színvonalat a ligán belül. Az hogy milyen bajnokságok lesznek az F1 League mellett még kérdéses, de egy biztos a DTM. A másik 2 bajnokságot ti dönthetitek el hamarosan a HSRL oldalán méghozzá szavazás formájában! Mivel a szerverbérlés is pénzbe kerül, sajnos ki kell térnünk az anyagiakra is mely a jövõre nézve egyénenként 1500Ft lesz 1 évre. Ami a többi ligához viszonyítva kellemes árnak mondható.
Honlapunk : http://hsrl.extra.hu < Regisztráljatok.
Köszönjük a figyelmet!
A Fõ szervezõk: Bonfire & Red Devil

JuanG
jöhet, persze nem igérhetek semmit, de néha ránézek, és majd lesz belõle valami 😊)

Ugy masfel eve mentem vele utoljara de ha jol remlik, low TCvel egesz elvezetes volt 😊
gviski
Én is vártam már ezt a modot!
VSR serverre feltettem a modot, és a Kentucky pályára tettem, jelenleg a verseny 20 körös, szóval lehet tesztelni és Funolni a serverren.

Server Name: ! VSR IndyCar 1995
Mod letöltés: http://vsr.simsporttv.com/download/rfactor/mod/Indycar95_FINAL_2008-08-06.rar
Pálya letöltés: http://vsr.simsporttv.com/download/rfactor/track/Kentucky.zip

további infó VSR fórumba

Virtual SimRacing

irlindy
Cart 1995
nemtudom kit mennyire érdekel ez a mod de én örülök h végre kijött 😊

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

Alexease
Tudom, hogy ingyenes, es tudom, hogy az Nemet Rapid😉 Ezert irtam, hogy en a COM-osra vagyok befizetve 1 evre, igy en onnan tudok kenyelmesen tolteni annyit, amennyit akarok (vagyis nem kell varni, mehet tobbszalon, managerrel, stb.😉 De ez mar nagyon off...