rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az lenne az én problémám, hogy simán betölt a játék, el is indulok a kocsival, de egy idõ után kidob a fõmenübe. Nem hiszem, hogy a modoktok van, mert már az alap játék is ezt csinálta. Tudtok vmi tanácsot adni?
Köszönöm szépen!
Üdv.: Lippet
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Mission Impossible 2010: PRO Class
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
csak gyûjtõk 😄
az a gáz egyenként marha lassan megy a letöltés
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
és még nem szedtem le az összes 2007 elöttit a rfactorcentral-ról 😛
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
megvan valakinek a 92-es belga F1 verseny magyar kommentárral?? a többi jöhet priviben!!
nosztalgikus hangulatom van 😊)
on
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
majd Ingy megcsinálja, átküldöm neki 😊
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Virtual SimRacing

Most olvasom, hogy tegnap motorbalesetben meghalt Andrea Pinifarina 😞(((( 51 éves volt .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Mod = Lejött szal tesztelem. Haverom kérdezi, hogy ha nem eredeti akkor lehet multizni?
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
És a szerveren nagy a tömeg?
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Ligánk hamarosan teljesen megújul új külsõ és belsõ elemekkel. Reméljük az új név és a több bajnokság mindenkinek fel fogja kelteni az érdeklõdését. Szeretnénk egy önmagában teljesen színvonalas bajnokságot kialakítani mindenki számára. Idén 4 Bajnoksággal fogunk nekivágni az esztendõnek, hogy mikor is? Terveink szerint október végén kezdõdne a bajnokság. Hangzik el a kérdés nem túl korai ez a nagy készülõdés? Szeretnénk, ha addigra minden úgy alakulna, hogy meglegyenek, a létszámok az emberek megismerjék egymást és kialakítsanak egy színvonalat a ligán belül. Az hogy milyen bajnokságok lesznek az F1 League mellett még kérdéses, de egy biztos a DTM. A másik 2 bajnokságot ti dönthetitek el hamarosan a HSRL oldalán méghozzá szavazás formájában! Mivel a szerverbérlés is pénzbe kerül, sajnos ki kell térnünk az anyagiakra is mely a jövõre nézve egyénenként 1500Ft lesz 1 évre. Ami a többi ligához viszonyítva kellemes árnak mondható.
Honlapunk : http://hsrl.extra.hu < Regisztráljatok.
Köszönjük a figyelmet!
A Fõ szervezõk: Bonfire & Red Devil
VSR serverre feltettem a modot, és a Kentucky pályára tettem, jelenleg a verseny 20 körös, szóval lehet tesztelni és Funolni a serverren.
Server Name: ! VSR IndyCar 1995
Mod letöltés: http://vsr.simsporttv.com/download/rfactor/mod/Indycar95_FINAL_2008-08-06.rar
Pálya letöltés: http://vsr.simsporttv.com/download/rfactor/track/Kentucky.zip
további infó VSR fórumba
Virtual SimRacing
nemtudom kit mennyire érdekel ez a mod de én örülök h végre kijött 😊
\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com