rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Downhill!!
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
- rosszabb minoseg
- kevesebb lehetoseg
- nincs semmilyen, normalis EAX, A3D, DirectX stb hardware-s gyorsitas (igy a procit zabalja a hangkeltes, ami nem keves, ha komolyabb, tobb csatornas 3D-s hangok vannak, foleg efektezve!).
- raadasul a hangkartyaknak normalis, igen komoly, gyors sajat memoriajuk is van.
Egyeb lehetosegeket nem sorolom, mert az mar csak nekem kell, vagy egyeni igeny kerdese (pl. front panel, Optikai/SPDIF/Line/AUX ki-bemenetek, MIDI portok, taviranyito, potik, fejhalgatocsatlakozo stb.)😊))))
Amugy regebben - meg a MegaStar (vagy mi a szar) elott -, segitettem felkeszulni egy csajnak, enekes, akkor jol jott hogy normalisabb cucc van itthon, rendes mikrofonnal😉
Ebbõl látszik menniyre vágom a dologot!..
Na mind1 köszönöm.. Nem offolok mert baj lesz..
Még 1 x köff. Majd utána nézek, de a beállitását majd ugy csinálom akkor.
Downhill!!
Na mind1.. Igaz a nagy csatihoz adtak egy olyan csatlakozot amibõl 3 füllhallgató "anya" lesz..
Szóval nem tudom😄
Ami még egy kérdés, hogy a hangszóróknak akkor egyenként kell zsineg gondolom, és egyenként kellene füllhallgató végzõdésû zsinorral bekötni a dolgot.. Ugye??
Aztán befejeztem😄D Sorry Alex😄
Downhill!!
5.1 re ha betudod kötni, és jól elhelyezni akkor már ritka eset vagy 😄
Ugye mindegyik magassugárzó fülmagasságba, egyenlõ távolságban tõled, 2 front olyan messze egymástól mint tõled a center. A háttérsugárzók melletted vagy max 45°-al hátrébb. És mindegyik hangszóró mögött 1 méterre ne legyen fal, mellesleg ne legyen sík felület a szobában.
Mélynyomó mind1hol van, a szoba adottságaiból hallod ha rosz helyen van.
7.1 nél hogy hátra 4 hangszóró kerüljön, akkor van értelme ha 5-en ültök egymás mellett, és a szélsõ már csak az egyik háttérbõl hall csak hangot.
Amúgy a fülhallgatóban is hallhatóan jobb hangja van X-Fi nek. Viszont, van akinek nem ér meg ennyit vagy csak nem érdekli, nem vagyunk egyformák 😄
Van ugye egy Asus P5kc-s lap és van benne egy 7.1-es integrált kártya. Neem nem kell jobb! Fölleg ugy nem hogy igy is csak egy sima mezei hangszóró van rákötve..
Viszont érdekelne (hogy folytasam az offot remélem nem baj) Hogy ha van egy 7.1-es kártyám azt hogy kell igy bekotni, hogy ki élvezhetõ legyen az hogy ennyit tud?
Downhill!!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Van hozzá Gari levél nyugta cd minden..
Downhill!!
Bar engem nem erdekel, mert nem reg vettem egy SB X-FI Xtreme Fatal1ty Pro-t, de ha valakit igen, nem art ha tudja melyik az😉
Nem érdekel közületek valakit egy Creative Sound Blaster Hangkártya?
Én 6500ft ér vettem, nem is volt használva, van hozzá cd természetesen! És 11 hóig garanciás..
Nem tudom mennyit érhet! Mondjatok rá valami ésszerû árat azt had szóljon..
Üdv.
Downhill!!
én csak arról érdeklödtem
Eredeti cumót meg elkérem havertól: D
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
..../rfactor/... sok cuccot csak ki kell csomagolni ide
és müködnek fullra?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Am a gt40 volt a leggyorsabb 327 körül,a porsche kevés ide,Pantera meg covette szintén.
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Ha igen mi kell hozzá, légyszíves segítsetek.
Köszönöm elölre is!
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/