rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
Hát ez igaz.. De pl az én esetemben, hogy van ugye az integrált hang 7.1 és van ez a crative cucc ami 5.1-es te melyiket választanád?

Downhill!!

MaSzKa
és sikerült jól felkeszulni a csajnak? 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Alexease
Nekem is 7.1-es hangkartya van az alaplapon (most mar mindegyikre tesznek), de sose hasznaltam😉 Tobb oka is van:
- rosszabb minoseg
- kevesebb lehetoseg
- nincs semmilyen, normalis EAX, A3D, DirectX stb hardware-s gyorsitas (igy a procit zabalja a hangkeltes, ami nem keves, ha komolyabb, tobb csatornas 3D-s hangok vannak, foleg efektezve!).
- raadasul a hangkartyaknak normalis, igen komoly, gyors sajat memoriajuk is van.

Egyeb lehetosegeket nem sorolom, mert az mar csak nekem kell, vagy egyeni igeny kerdese (pl. front panel, Optikai/SPDIF/Line/AUX ki-bemenetek, MIDI portok, taviranyito, potik, fejhalgatocsatlakozo stb.)😊))))
gordon 24
igaz!

Bocsi..

Downhill!!

MaSzKa
7.1 az 8 hangszoró

Alexease
Nekem mindig kulon hangkartyam volt, es mindig valami "izmosabb"😊 Kiveve regen, amikor egy marek alkatszeszbol (ellenalasok, kondik, nyaklap stb.) osszebarkacsoltam egy Covox stereo hangkartyat😄 Akkoriban - PC XT es Adlib mono hangkartya aranyarert - utosnek szamitott😉 Bar akkor meg nem volt MP3 es hasonlo, csak MIDI es MOD, de azok jol szoltak😊

Amugy regebben - meg a MegaStar (vagy mi a szar) elott -, segitettem felkeszulni egy csajnak, enekes, akkor jol jott hogy normalisabb cucc van itthon, rendes mikrofonnal😉
gordon 24
Hát akkor passz😄 Én azt hittem mind a 7 hangszórót rá kell kötni ide😄

Ebbõl látszik menniyre vágom a dologot!..

Na mind1 köszönöm.. Nem offolok mert baj lesz..

Még 1 x köff. Majd utána nézek, de a beállitását majd ugy csinálom akkor.

Downhill!!

pointer4
Hát általában a mélynyomóban van az "erõsítõ", oda meg sztereo jack dugók mennek, ami ugye 2 sávot visz, azaz az 5.1 hez 3 kábel 😄
gordon 24
Értem! Én is igy gondoltam😄 Mivel össze vissza 5 és egy ilyen nagyon méretü csati van rajta.. Ráadásul ugye a Lila az a mikrofon bemenete. tehát 4 használható van belõle. Amibõ sehogyan nem lesz se 5.1 se 7.1😄
Na mind1.. Igaz a nagy csatihoz adtak egy olyan csatlakozot amibõl 3 füllhallgató "anya" lesz..

Szóval nem tudom😄

Ami még egy kérdés, hogy a hangszóróknak akkor egyenként kell zsineg gondolom, és egyenként kellene füllhallgató végzõdésû zsinorral bekötni a dolgot.. Ugye??

Aztán befejeztem😄D Sorry Alex😄

Downhill!!

pointer4
Felejtsd el a 7.1-et, parasztvakítás 😄
5.1 re ha betudod kötni, és jól elhelyezni akkor már ritka eset vagy 😄
Ugye mindegyik magassugárzó fülmagasságba, egyenlõ távolságban tõled, 2 front olyan messze egymástól mint tõled a center. A háttérsugárzók melletted vagy max 45°-al hátrébb. És mindegyik hangszóró mögött 1 méterre ne legyen fal, mellesleg ne legyen sík felület a szobában.
Mélynyomó mind1hol van, a szoba adottságaiból hallod ha rosz helyen van.
7.1 nél hogy hátra 4 hangszóró kerüljön, akkor van értelme ha 5-en ültök egymás mellett, és a szélsõ már csak az egyik háttérbõl hall csak hangot.

Amúgy a fülhallgatóban is hallhatóan jobb hangja van X-Fi nek. Viszont, van akinek nem ér meg ennyit vagy csak nem érdekli, nem vagyunk egyformák 😄
gordon 24
Én se adnám el, de a mostani gépbe minek??

Van ugye egy Asus P5kc-s lap és van benne egy 7.1-es integrált kártya. Neem nem kell jobb! Fölleg ugy nem hogy igy is csak egy sima mezei hangszóró van rákötve..

Viszont érdekelne (hogy folytasam az offot remélem nem baj) Hogy ha van egy 7.1-es kártyám azt hogy kell igy bekotni, hogy ki élvezhetõ legyen az hogy ennyit tud?

Downhill!!

lac coo
Én asztalos vagyok, félig süket, szal nekem jó az alaplapi is 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

pointer4
Nekem is olyan van 2 éve, tök jó a hangja, megéri 😊
lac coo
Minek neked ilyen kártya? Indulsz a megasztáron ? 😊))

gordon 24
Creative Sound Blaster Audigy. Asszem 5.1-es

Van hozzá Gari levél nyugta cd minden..

Downhill!!

pointer4
Ne legyen üldözési mániád, mostanában mintha kicseréltek volna 😄 Nincs veled baj.
Alexease
Tipusa?😊
Bar engem nem erdekel, mert nem reg vettem egy SB X-FI Xtreme Fatal1ty Pro-t, de ha valakit igen, nem art ha tudja melyik az😉
Alexease
Nem is neked irtam...
gordon 24
Sziasztok!

Nem érdekel közületek valakit egy Creative Sound Blaster Hangkártya?

Én 6500ft ér vettem, nem is volt használva, van hozzá cd természetesen! És 11 hóig garanciás..

Nem tudom mennyit érhet! Mondjatok rá valami ésszerû árat azt had szóljon..

Üdv.

Downhill!!

MaSzKa
demo az nem warez

én csak arról érdeklödtem

Alexease
Ne masszatok bele a warez vs. jatek vetelbe, mert aki nem fogja fel, az nem is fogja soha😉 Amugy meg off es torlom😊 <#idiota><#zavart1>
tobias88
ez olyan mint a Fidesz politika <#vigyor>, eltöröltetik a vizitgenyát, de utána mondják, hogy nem támogatják az egészségügyet <#zavart1>
pointer4
Gondolod, hogy ilyen bonyolult összefüggéseket megértenek ? <#heureka><#wilting>
tobias88
hogy támogasd a kiadót, hátha csinálnak 2 év múlva még egy részt, hasonló irányítással, de élethû törésmóddal és jobb grafikával<#vigyor2>
solo
Minek megvenni, mikor a light ingyért van?
Eredeti cumót meg elkérem havertól: D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Istencsászár
Nemlehet, szerinted akkor mi értelme lenne a teljes verziónak? vedd meg és ne szenvedj😊 6-7 ezer forintot csak nem sajnálnák erre a programra.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Tomo15
Miért kérdezel valamit, ha nem hiszed el a választ?<#falbav> Amúgy nem lehet.
MaSzKa
már miért ne lehetne?

..../rfactor/... sok cuccot csak ki kell csomagolni ide

bardocz
Nem lehet.
MaSzKa
demo-ba is lehet modokat és páyákat berakni?

és müködnek fullra?

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Smicy2
eredeti?

Charade GTti

rvn
f1rft_2008_l.rfm mismatch ezt irja ki ha belepek akarmeik szerverre. ez miert van?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

lac coo
Nem rég volt errõl szó, próbálj meg visszaolvasni pár oldalt, vagy nézz körül a készítõk honlapján :F1RFT.

bardocz
Kéne topfuel nitrometanolos kocsi a játékhoz,hogy tudjak saját sebességrekordot dönteni.
bardocz
Mekláren eff1-el sem tudtam rekordot dönteni,szériaautókból dbr9 meg gt40 eddig a nyerõ.Ejj,nem lesz így sose 400:'(
rvn
hát szertnék setupokat kapni v etölteni iugy értettem😄

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

lac coo
A setuphoz vagy a letöltéshez ?

rvn
Üdv! Az f1rft 2008 as modhoz nem tudja valaki h honna lehet setupokat letölteni mert én hülye vok hozzá!

SitatiS
<#buck>

Let the good times roll.

bardocz
404 volt a max sebesség,letakart motorhûtõ nyílásokkal,persze a motor az leégett<#idiota> Biztos megérte nekik.A merci C9 meg 399,idõmérõn.
Am a gt40 volt a leggyorsabb 327 körül,a porsche kevés ide,Pantera meg covette szintén.
MaSzKa
hogy törted össze<#idiota>

bardocz
Jaja,gondolom.Rájöttem,hogy a forg gt40-el kell még megpróbálnom,meg a porscheval hgttc-bõl.
ja, volt 400 is, de sauber mecedes-el vagy mivel, ilyen prototípus szerû autóval 😊

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Ingy
bankkártya <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Szabó Péter
Tört játékkal lehet ezt játszani?

Ha igen mi kell hozzá, légyszíves segítsetek.
Köszönöm elölre is!

bardocz
<#idiota>
bardocz
Hát nem hiszem el,kart-os kocsival jacksonville superspeedway-en 370-et megyek,mert a mod beállítja magának,itt meg hosszú egyenesben nincs meg a 340...Pedig ha be tudnám állítani menne ez 370-et is,és talán meglenne 400.
Ingy
anno sportscar gt ben volt egy szénné tuningolt k.a.r.t verdám 571 kmh ment regi hockenheimen <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

bardocz
Kartos autóval gyúrok inkább a 400-ra,azzal meglesz,csak majd nemtudok egy kört menni,de ha megállok a végén,az már siker<#idiota>